Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
 
Núm. 006
4 d'abril de 2024
14a Cursa Nocturna de L’Hospitalet

Tot a punt per a la 14a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet, que es farà el dissabte 13 d’abril amb la vista posada en superar la xifra de 5.000 participants de l’edició anterior. La Nocturna de L’Hospitalet és un referent per a les persones habituals d’aquestes curses i, alhora, una trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants.

Consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i una altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible per a tothom a partir de les 21 hores, a l’entorn de la plaça d’Europa.

més informació
Destacats
Enroda’t el 14 d’abril

L’Hospitalet viurà el 14 d’abril una nova jornada lúdica i esportiva oberta a la ciutadania a la plaça d’Europa amb l’Enroda’t, en el marc de les Festes de Primavera, amb activitats gratuïtes per a tothom que comptaran amb la participació d’entitats esportives de la ciutat.

Les activitats es faran de 10 a 14 hores dividides en quatre apartats: la pedalada, exhibicions, tallers i una master class organitzada pels Poliesportius Municipals de la ciutat.

més informació
Instal·lacions esportives
Es mantenen les mesures per sequera

L’Ajuntament de L’Hospitalet manté el seu compromís amb les mesures d’estalvi i bon ús de l’aigua que es van adoptar arran de l’entrada en fase 1 d’emergència del pla de sequera decretada pel Govern de la Generalitat a començaments d'aquest mes.

Aquestes mesures tenen una especial incidència en les instal·lacions esportives municipals.

més informació
Esport a la ciutat
Torna la Milla Urbana

El pròxim 1 de maig torna fidel a la seva cita la Milla Urbana i Solidària de Santa Eulàlia Ciutat de L’Hospitalet, un esdeveniment esportiu que arriba a la seva 32a edició i que organitza l'Agrupació Esportiva Santa Eulàlia. Es tracta d’una de les cites esportives amb més tradició de la ciutat.

La prova es farà en un circuit tancat a l’avinguda d’Amadeu Torner, entre els carrers de l’Aprestadora i de Narcís Monturiol.

més informació
El CE Joventut L’Hospitalet, subcampió a l’European Girls Basketball League

El júnior femení del CE Joventut L’Hospitalet es va proclamar subcampió de l’European Girls Basketball League U18, un gran èxit per a les jugadores de la ciutat, que van fer un gran paper en la competició. L’equip es va classificar per a la final després de guanyar els dos partits previs amb l’MBK Stara Tura i el Bertanu Valmieras, i la van perdre contra la selecció lituana sub-16 en un gran partit.

més informació
Agenda
14a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet
Sortida i Arribada: Plaça d'Europa
Dissabte, 13 d'abril
Preu: Inscripció prèvia

La 14a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet es farà el dissabte 13 d’abril, a les 21 hores, a l’entorn de la plaça d’Europa.

La Nocturna de L’Hospitalet és una trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants.

més informació
Festa Esportiva Enroda't a L'Hospitalet
Plaça d'Europa
Diumenge, 14 d'abril
Preu: Lliure

Jornada lúdica i esportiva oberta a la ciutadania, en el marc de les Festes de Primavera.

Festa de l’esport al carrer amb activitats gratuïtes per a tothom que comptaran amb la participació d’entitats esportives de la ciutat.

L’objectiu és difondre els beneficis de l’activitat física a l’aire lliure com un hàbit de vida saludable i, alhora, oferir a la ciutadania l’oportunitat de gaudir de totes les activitats en un ambient festiu i inclusiu.

més informació
Caminada L'H Camina Festes de Primavera
Punt de trobada a la rambla de la Marina (davant de la masia Ca n'Arús)
Dijous, 18 d'abril
Preu: Inscripció prèvia

El programa L’Hospitalet Camina posa en marxa la caminada habitual de ruta per la ciutat amb motiu de la celebració de les Festes de Primavera.

més informació
Portes obertes als Poliesportius Municipals 
Complex Esportiu Municipal L'Hospitalet NordPoliesportiu Municipal Fum d'EstampaPoliesportiu Municipal Les PlanesPoliesportiu Municipal SanfeliuPoliesportiu Municipal Santa EulàliaPoliesportiu Municipal Bellvitge Sergio ManzanoPiscines Municipals L'HospitaletComplex Esportiu Municipal Tennis L'HospitaletPoliesportiu Municipal del Centre Marcel·lí ManejaPoliesportiu Municipal Gornal
Del dissabte 20 al diumenge 21 d'abril
Preu: Lliure

Jornada d’accés lliure per a conèixer les instal·lacions esportives dels Poliesportius Municipals L'Hospitalet i que es fa cada any amb motiu de les Festes de Primavera.

més informació
32a Milla Urbana de Santa Eulàlia Ciutat de L'Hospitalet
Carrer de l'Amadeu Torner
Dimecres, 1 de maig
Preu: Inscripció prèvia

L'Agrupació Esportiva Santa Eulàlia organitza la 32a Milla Urbana de participació popular que reuneix atletes de totes les edats i categories.

La prova té una vessant solidària, que anirà destinada al projecte “Cuida’m” de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i es i al banc d'aliments de la Creu Roja L’Hospitalet.

més informació
Poliesportius municipals
LH en joc. Televisió de L’Hospitalet
Regidoria d'Esports
Carrer de Digoine, 29, 1a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
esports@l-h.cat
Informació sobre protecció de dades personals