Inici | Proves
Jornades de Portes Obertes Escoles Bressol i Llars d'Infants
Necessites ampliar la plantilla? Això t'interessa!
Ajudes als autònoms
Beques Ajuntament 21- 22
Anar a document pdf explicatiu
Has d'adaptar la teva empresa a les noves necessitats? Això t'interessa
Veure l’informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Coronavirus a L'Hospitalet
Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023
Descarregar document ISSUU: L’H Tapa a Tapa
L'H Tapa a Tapa

NotíciesRSS

30/04/2021 13:00:00

L’Ajuntament impulsa la construcció de l’escola Paco Candel, un projecte fruit de la participació de les famílies que respon a criteris ambientals

El projecte de construcció de la nova Escola Paco Candel ha estat elegit en un procés de selecció que ha comptat, per primera vegada, amb la participació d’un jurat format per arquitectes designats per l’Associació de Famílies...

30/04/2021 12:30:00

Tanca una nova edició de la Llançadora Connecta Ocupació

Aquesta setmana ha finalitzat l'edició de la Llançadora Connecta Ocupació, un programa gratuït d'orientació laboral per ajudar i guiar a persones en situació d'atur a reactivar la seva recerca de feina amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals. La iniciativa...

30/04/2021 10:30:00

Jornada sobre competències parentals en contextos de risc 

El tinent d’alcaldia d’Equitat i Drets Socials, Jesús Husillos, ha donat la benvinguda aquest matí a la jornada Competències Parentals en Contextos de Risc Social, que ha tingut lloc en format de webinar.
La jornada ha estat organitzada pel Grup de Recerca en Victimització Infantil i Adolescent (GReVIA)-Institut de Neurociències...

AgendaRSS

 • Divendres, 30 d'abril, 20h

  Mayte Martín - alCANTARaMANUEL

  alCANTARaMANUEL, neix per amor a l’obra del poeta Manuel Alcántara, per la meva absoluta connexió amb el lirisme i el caràcter tan íntim dels seus poemes i amb el desig de ser, única i respectuosament, allò que Manuel cantaria si en lloc d’explicar cantes la seva vida (Mayte Martín).

 • del dilluns 3 al divendres 28 de maig

  Exposició d'il·lustració. Sàtira Il·lustrada

  de Marc Aguilar

  Res diferent allò que ja van fer exemples clàssics com Goya i Daumier, o a la seva època Grosz i Nonell, o com ho han fet els nostres contemporanis Cesc, Perich, El Roto, o com ho manifesta el consagrat art urbà de Banksy. Tots aquells que utilitzant les formes derivades de l'humor (sàtira, comèdia, acudit, ironia ...) evidencien i, en cert sentit, denuncien les absurditats, les estupideses, les injustícies, les indignitats, les contrarietats... en definitiva: la ignorància.

 • del dilluns 3 al dilluns 10 de maig, 18 h

  Club de lectura: La casa de les belles adormides, de Yasunari Kawabata

  La casa de les belles adormides, de Yasunari Kawabata.
  Aquest és un dels relats més pertorbadors de la narrativa del segle XX, gira a l’entorn d’un petit hostal de províncies en què els vells paguen per dormir al costat d’una jove nua i narcotitzada, la qual es comprometen a no tacar, amb l’esperança que amb la proximitat de la seva presència n’hi haurà prou per fer-los reviure els records de joventut.
  Dilluns, 3 de maig a les 18h. (Grup A. 13 inscrits)
  Dilluns, 10de maig a les 18h. (Grup B. 13 inscrits)
  Lloc: Sala Chill-out

 • del dijous 6 al dijous 20 de maig

  Exposició:Ilustración experimental

  Dibuixos de Jordi Moreno

  Esta exposición está creada por dibujos que hago en la calle y en mi estudio. Voy combinando todo con técnicas mixtas como tinta, acuarela, pastel, rotuladores... asi compongo mis dibujos, dándoles mi toque personal y mi propio estilo. Mis dibujos estan basados, sobre todo, en colores puros y el retrato.

    Jordi Moreno

 • del dissabte 8 al diumenge 9 de maig, 19h

  Giselle - Centre de Dansa de Catalunya

  Obra mestra absoluta del ballet romàntic, està ambientada en un entorn camperol a Alemanya a l’època medieval. Una bella i fràgil jove Giselle mor després de patir un desengany amorós. En morir “donzella” es convertirà en un esperit nocturn del bosc, una Willi.

 • Divendres, 30 d'abril, 19.30h

  Pocket Concert: Th'Booty Hunters

  Presentació del llibre "Los sureños no llevan paraguas"

  Els rockers Th’Booty Hunters faran ressonar la sala just després que Eloy Pérez i Eduardo Izquierdo presentin el seu llibre “Los sureños no llevan paraguas”. Th’Booty Hunters barregen country, rock, blues, punk i heavy metal amb una qualitat i solvència digna de qualsevol banda de l’Amèrica profunda.

 • del dilluns 3 al dilluns 24 de maig

  Exposició: Super Women. Super Inventors, de Sandra Uve

  La mostra retrata 25 dones inventores, il·lustrades amb aquarel·la i tinta xinesa, adaptades, en gran part, de la sèrie "Women lnventors", publicada a l’Instagram de la dibuixant i escriptora Sandra Uve durant el 2015.

  L’exposició inclou 25 retrats de dones que contra tot pronòstic van aconseguir el seu somni, en principi un invent amb una patent legal, i en el fons, la seva llibertat intel·lectual i física.

  Cada quadre va acompanyat d'un text amb la seva història i una reproducció de la patent original sobre dones com ara Hedy Lamarr, inventora del primer sistema de comunicacions inalàmbric; Angela Ruíz Robles, precursora del llibre electrònic, o Gertrude Elion ,qui va desenvolupar el primer tractament contra la leucèmia.


  El recorregut de l’exposició permet donar a conèixer la tasca d’aquestes dones i el canvi significatiu que va suposar cadascun dels seus invents en la Història.


  Sandra Uve, nom artístic d’Alejandra Villanueva, és una il·lustradora, dibuixant de còmics i escriptora catalana, autora, entre altres, de les novel·les gràfiques “Hora Zulú” i “Los Juncos.

 • Dimarts, 4 de maig, 19h.

  Llibrefòrum: En aquest món, per un moment, som grandiosos, d'Ocean Vuong. Coordina Aina Rusca

  Un fill escriu una carta a la seva mare, que no sap llegir. La carta és, en realitat, un examen de consciència, un repàs dels elements que han anat formant la seva identitat: com a fill d’una família de vietnamites que van fugir del seu país cap als Estats Units i com a jove que descobreix i assumeix la seva homosexualitat.

  La família del noi es compon de l’àvia –ara anciana i moribunda–, que va haver de marxar del Vietnam amb les seves filles després de passar per experiències molt dures per sobreviure acabada la guerra. Hi ha també un pare maltractador i absent. I hi ha la mare, una dona desorientada que treballa en un saló de manicura i manté una relació complexa amb el seu fill. I, finalment, el jove protagonista, que va créixer a Hartford, Connecticut, va patir assetjament escolar per la seva doble marginalitat –immigrant i homosexual– i va descobrir essent adolescent l’amor i la sexualitat amb en Trevor...

 • Dijous, 6 de maig, 18h

  Monstres, amb Gisela Llimona

  Hora del Conte

  La Gisela ens obrirà la seva maleta més terrorífica i aconseguirem perdre la por acompanyats de la seva màgia.

 • Dissabte, 8 de maig

  Neteja popular Riu Llobregat

  Campanya europea Let's Up Clean

  És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L'alcaldessa

LL'alcaldessa de L'Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400