Tràmits

Contacta amb nosaltres

Escoltar contingut (nova finestra)
Es pot accedir a aquest mateix tràmit amb la següent adreça electrònica: A causa de la situació sanitària sobrevinguda per la COVID19 la recomanació és de realitzar les tramitacions per internet a través de la Seu electrònica.

Si voleu realitzar alguna tramitació amb l'Ajuntament podeu accedir als tràmits disponibles en aquest enllaç o a 'https://seuelectronica.l-h.cat > Tràmits'.

Recordeu que moltes tramitacions es poden realitzar telemàticament, sense necessitat de traslladar-se a les oficines. Heu de disposar d'un certificat digital com l' IdCAT mòbil, que el podeu aconseguir de manera immediata des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o ordinador només omplint un formulari.

Al final d'aquesta pàgina trobareu enllaçat el tràmit per a obtenir l' IdCAT mòbil..  

Com es pot tramitar

Per internet:
Als següents enllaços trobareu informació sobre les tramitacions que podeu realitzar, corresponents a les oficines que s'indiquen, moltes d'elles amb l'opció telemàtica: Recordeu que si el que voleu és una cita prèvia amb les oficines de l'Ajuntament podeu trobar-les al següent enllaç https://www.l-h.cat/citaprevia

Tràmits relacionats

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400