Salutació de l'alcaldessa

Alcaldessa de L’Hospitalet

L’Hospitalet es prepara, coincidint amb la diada de Sant Jordi, per gaudir del 21 al 24 d’abril de les Festes de Primavera. Una celebració que per si sola ja és motiu d’alegria i que enguany ho serà per partida doble, ja que després de dos anys molt difícils recupera el seu format tradicional.

És, doncs, una edició molt especial, amb un programa ple d’activitats per a tothom que s’estendran per tota la ciutat al voltant de tres grans eixos: la música, la cultura tradicional i popular i les activitats per a tota la família. Seran, com sempre, unes festes molt participatives, que faran seu l’espai públic amb propostes com la Fira d’Artesans, la Fira de la Cervesa Artesana o la ruta gastronòmica Primavera de Tapes.

Aquest any, el poeta i novel·lista Benjamín Prado serà l’encarregat de fer el pregó que donarà el tret de sortida a les Festes. I una altra protagonista que cal destacar, en la línia d’atreure i retenir el talent de la ciutat, és l’Alba López Toledo, autora del cartell d’aquesta edició, veïna de la Torrassa i estudiant de l’EASD Serra i Abella. La seva proposta és molt colorista, i ens recorda a la Medusa, un dels símbols de la ciutat i la peça arqueològica més antiga trobada a L’Hospitalet.

T’animo a participar en les Festes de Primavera en companyia de familiars, amics i coneguts, i a convertir-les, aquest any sí, en una veritable festa de retrobament.

Gaudiu de les Festes de Primavera!

Molt bones Festes a tothom!

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de la ciutat

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400