Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Dones de Circ

al Teatro Sobre Ruedas
Veure imatge de Dones de Circ (nova finestra)
des de l'1 de gener
Hora: 17.30 h
Duració aprox.:1 hora
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Preu: Gratuït
Lloc: 

Parc de Les Planes

Una Tartana de còmics caminava en temps de García Lorca presentant els espectacles de la Barraca de poble en poble. Avui, a dalt a la vostra ciutat una placeta Sobre Rodes amb La Barraca i La Tartana; dos espais insòlits on gaudir d'espectacles que canvien en cada lloc que aterreix aquesta plaça. Teatre, màgia, música,…Què hi haurà dins aquesta vegada? Passin i visquin-ho!

En aquesta ocasió presentarem:

Dones de Circ: amb La dona Forçuda, La dona Barbuda, La Pallassa i La Trapezista.

Podeu assistir a aquest espectacle els dies 22 i 24 d'Abril a les 17:30 hores.

Les nostres caravanes seran protagonitzades per uns dies per les dones del circ. Entrin i vegin….a la trapezista, però quan es baixa del trapezi, a la partenaire del llançador de ganivets, però quan es cura les ferides després de la funció, a la pallassa, a la dona barbuda, a la domadora. Elles els conviden a entrar en la seva gàbia per a compartir els seus moments íntims una vegada els focus que il·luminen la pista de la carpa s'han apagat.
Són iguals les llums de la pista per a elles que per a ells?

  • La Dona Forçuda: Katrina Romanova exhibeix la seva força sobrenatural en les pistes de circ per a delit de tot el món, però en la seva petita caravana li suposa un autèntic hàndicap.
  • La Dona Barbuda: Clementine té pèl en les celles com totes les dones, i té barba, I què?
  • La trapezista: unes caravanes de circ arriben al poble d'Elena, i això farà que la seva vida canviï per sempre…
  • La pallassa: Abans les dones en el circ o eren trapezistes o eren les ajudants del mag, del llançador de ganivets, del domador…. però un dia, una dona va voler ser PALLASSA.

“Dones de circ” són micro espectacles que dins de les caravanes ens endinsen en el món de la dona en el circ. No sempre és llum i color, no sempre és alegria i diversió.

== Entrades exhaurides. Llista d’espera oberta ===

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400