Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Parc de la Ciència 2022

Pessics de Ciència, Auditori Barradas i Biblioteques de L'Hospitalet
Veure imatge de Parc de la Ciència 2022 (nova finestra)
Data: 23 d'abril de 2022
Hora: 10 a 14 h
Organitzadors: 

Programa Pessics de Ciència, Auditori Barradas i Biblioteques de L'Hospitalet

Lloc: 

Parc de les Planes 

Aquest any tornarem a gaudir de la ciència al Parc de la Ciència dins la programació de Festes de Primavera.

El Parc de la Ciència pretén acostar a la ciutadania el coneixement científic i tècnic d’una forma fàcil i lúdica, sense renunciar a la transmissió de valors i de continguts científics i tecnològics, col·laborant en l’alfabetització cientificotècnica i en el foment de les vocacions, especialment en les nenes i joves.

Programa

10:00h a 14:00h Tallers temàtics a la zona de 3 a 6 anys i a la zona de 7 a 12 anys.

A les 11:00h i a les 12:30h (dos passis) Llunàtics! Espectacle a la zona +3 anys. Sessió de narració oral amb objectes i titelles, per explicar què és la lluna des d'una explicació científica, però també des de la màgia i la fantasia!

A les 11:15h i a les 13:00h (dos passis) Què cal fer per ser científic? Un recorregut ple d’experiments per iniciar-se en l’apassionant món de la ciència. Espectacle a la zona d’escenari de la zona +7 anys amb Dani Jiménez.

12:30h Monòlegs de ciència. A càrrec del col·lectiu de Predocs de l’IDIBELL (Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge). Amb Rut Espinosa, Joan Pera i Sílvia Plans a l’escenari de la zona +7 anys.

Durant tot el dia, muntatge de jocs gegants Toc de fusta a la zona de la pista, les cúpules de Leonardo de la mà del Museu de les Matemàtiques i, la ciència de l’Hospitalet amb el projecte sobre la fauna del riu Llobregat “Llegim el riu” i el projecte TÀNDEM de robòtica amb l’IES Europa i Nubotica.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400