Salutació de l'alcaldessa

El nostre Nadal té fusta

Veure imatge de El nostre Nadal té fusta (nova finestra)

S'acosta Nadal, l’època més freda i més càlida de l’any, i a L’Hospitalet ja ho tenim tot a punt: els carrers il·luminats, els avets instal·lats a tots els districtes i els aparadors guarnits.

És temps de retrobaments, d’àpats familiars, de fer regals i de rebre’n, de compartir sorpreses i il·lusions. Unes festes que posen en relleu el tarannà de la gent de L’Hospitalet, unes persones fetes de bona fusta, dura però flexible, robusta però tendra, que viuen el Nadal amb la mirada dels infants.

Us presentem un ventall d'activitats ampli i divers, que s’adreça especialment als col·lectius que més han patit la pandèmia: els infants, els adolescents i la gent gran. Hem incorporat a la programació els quatre grans espais temàtics que es van crear l’any passat amb molt d’èxit —el Circ d’Hivern, el Campament Reial, la Fàbrica de Joguines i Nadàlia (amb la Fàbrica de Caramels i El Bosc dels Desitjos)— i un de nou, la Ciutat de Fusta. També retorna la Cavalcada, que després d’un any d’absència, es farà seguint totes les mesures de seguretat.

Tampoc no faltaran les activitats més tradicionals, amb les propostes de cultura popular i tradicional, així com les activitats organitzades a tots i cadascun dels districtes,  que ens ajuden a evitar aglomeracions i desplaçaments.

Us convido a fer vostre l’esperit nadalenc i a aportar el vostre caliu a aquestes dates.

Bon Nadal i feliç 2022! 

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de la ciutat

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400