Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Educació. INTRO
VISITA LA BIBLIOTECA JOSEP JANÉS
Àmbits temàtics: Coneixement i història de la ciutat Dinamització científica Diversitat i convivència Coeducació , Participació .
Descripció de l'activitat: Visita presencial a la Biblioteca Josep Janés per conèixer els espais, els serveis, recursos i fons que ofereix.
A qui s'adreça: Primària: 8-10 anys. 10-12 anys. ESO: 12-14 anys. 14-16 anys. ESPO: A partir de 16 anys. Formació de persones adultes. Pares i mares, AMPA. Entitats, estudiosos i interessats. Educació en el lleure. Aula d'acollida.
Objectius: Donar a conèixer la Biblioteca Pública de Josep Janés, els seus serveis i el seu funcionament. Oferir formació en la cerca d'informació a l'alumnat dels centres escolars. Fomentar l'autonomia en la cerca d'informació. Foment de la lectura.
Continguts: Conceptuals: Concepte de Biblioteca Pública. Normes de conducta a la Biblioteca. Ús habitual de la Biblioteca. Actituds i normes d'ús. Fons de la Biblioteca: organització dels documents a les prestatgeries (imaginació i coneixements CDU). Tipus de documents: imaginació i coneixements. Sistemes de cerca: catàleg.
Procedimentals: Explicació de la Biblioteca. Experimentació de la lectura a sala. Consulta del catàleg Gènius. Si l'escola està treballant un tema concret es pot personalitzar la visita a la Biblioteca.
D'actituds i valors: Treball de les normes de comportament i ús d'un equipament públic. Autonomia en la cerca d'informació i documents. Foment de l'hàbit lector.
Aforament: 1 grup alhora.
Qui organitza: Xarxa de Biblioteques. Biblioteca Josep Janés ( http://www.l-h.cat/biblioteques )
Adreça y població on es realitza: Biblioteca Josep Janés i Olivé
Adreça on es realitza: C. del Doctor Martí i Julià, 33. L'Hospitalet de Llobregat
Com arribar-hi: Metro L5: Collblanc Autobús L12: Collblanc
Preu: Gratuït
Dates i horaris: Des del: 01/10/2020 Fins al: 18/06/2021
Durada de l'activitat: 1h.
Per a més informació: Demanar per: Raquel Segura Domènech
934032935

bibjosepjanes@l-h.cat
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400