Festes als barris 2021. L'Hospitalet al carrer
Dia Mundial del Donant de Sang
Nova web de Turisme de L'Hospitalet
Campanya TMB Connectem L'Hospitalet
Beques Ajuntament 21- 22
Veure l’informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Coronavirus a L'Hospitalet
Poliesportius: Aquest estiu no t'apalanquis a casa
Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023
Descarregar document ISSUU: L’H Tapa a Tapa
L'H Tapa a Tapa

NotíciesRSS

10/06/2021 10:30:00

L’Hospitalet incorporarà  la perspectiva de gènere  en el disseny d’espais públics

L’Ajuntament ha encarregat un estudi per incorporar la perspectiva de gènere en el disseny d’espais públics sense ús. Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar els elements d’urbanització i la utilització de diversos espais que, per la seva ubicació i disposició, tenen poc ús per part de la ciutadania, per la dificultat d’accedir-hi, per la sensació d’inseguretat que suposa el seu ús per a certs col·lectius o per no ser de gaire utilitat per a la població a causa de la seva configuració.

09/06/2021 12:30:00

Presentació del programa Inserdones

Aquest matí s’ha presentat la tercera edició del programa Inserdones, un projecte impulsat pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet, l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que té com a objectiu contribuir a la millora de l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les dones.

09/06/2021 11:05:00

Reforç del servei municipal de neteja viària

L’Ajuntament ha posat en marxa un pla de reforç del servei municipal de neteja viària que incorpora un seguit d’actuacions de millora que arriben a tota la ciutat. L’increment de les tasques de neteja dels carrers es mantindrà de juny a octubre, coincidint amb els mesos d’estiu i de més ús de l’espai públic.

09/06/2021 10:00:00

Els educadors dels casals d’estiu de L’Hospitalet rebran formació per detectar i prevenir trastorns de conducta entre els infants i la gent jove

Davant les dades que alerten d’un augment dels casos de trastorns de conducta i estrès a causa de la pandèmia, l’Ajuntament, la Fundació Orienta i l’Associació Educativa Ítaca posen en marxa aquesta iniciativa. Es tracta d’una sessió de quatre hores que es repetirà en vuit dates i horaris diferents per afavorir que hi participi el màxim nombre possible d’educadors

08/06/2021 17:00:00

Torre Barrina acull del 15 al 22 de juny les jornades #L’Hospitalet 6.0, preludi del MWC2021

Del 15 al 22 de juny, l’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA organitzen el programa #L’Hospitalet 6.0, amb motiu de la celebració del MWC2021. Es tracta d’un seguit de conferències i taules rodones que volen explorar i analitzar com influiran les tecnologies emergents en aspectes cabdals de la societat. Totes les sessions seran emeses des de Torre Barrina en format virtual.

En aquesta setena edició, les jornades L’impacte connectat: una transformació tecnològica a escala humana que s’inscriuen en el full de ruta de L’Hospitalet 6.0, la nova estratègia de digitalització i connectivitat de tot el municipi que està posant en marxa l’Ajuntament de L’Hospitalet.

AgendaRSS

 • Dimarts, 15 de juny, 9 h

  L'ABC de la redacció a les xarxes socials

  Els assistents d'aquest curs adquiriran un coneixement general sobre les xarxes sociasl. També, aprendran a redactar correctament en les diverses xarxes socials i posaran en practica els coneixements adquirits. 

  Inscripció Online

 • Dimecres, 16 de juny, 18h

  La gallina dels ous d’or, amb Zum-zum Teatre

  Summer Experience

  Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or.

  Als Jardins de la biblioteca.

 • del dijous 17 de juny al diumenge 5 de setembre

  Regalos reales

  L'exposició Regalos reales (Regals reals) es presenta com una Wunderkammer, (gabinet de curiositats), com aquelles habitacions fornides de "meravelles", que comencen a proliferar, en el segle XVI, entre l'alta burgesia i la reialesa en un afany de col·leccionar objectes exòtics trobats arreu del món. Des del 2018, Matteo Guidi (Cesena, Itàlia, 1978) cerca tota mena d'articles guiat per una llista trobada casualment a un diari.

 • Dijous, 17 de juny, 19:00 h

  Relacions, liposuccions i altres embolics, amb Assumpta Mercader i Núria Satorra

  Summer Experience

  Dues  amigues  es  troben  i  decideixen  explicar  tot  un seguit d'històries i aventures que, diuen, han passat a les seves amistats.

  Activitat per a adults.

 • Dijous, 17 de juny, 20 h

  Fem Directes amb YAYO HERRERO

  Entrevista a Yayo Herrero, antropòloga, educadora social i enginyera tècnica agrícola, una veu potent de l'ecofeminisme: una corrent que posa en relació l'ecologisme i el feminisme i fa analogies entre les formes d'explotació de la natura i la dona. Amb ella qüestionarem el model socioeconòmic i cultural actual i situarem la vida al centre des d'una perspectiva sostenible.

  Data: 17 de juny

  Hora: 20 h

  Instagram: @JoventutLH

 • Dimarts, 15 de juny, 19:00 h

  Club de lectura Horitzó 2030. Las tres bodas de Manolita de l’Almudena Grandes.

  Conduït per Paula Jarrin.

  El tercer dimarts de cada mes a les 19h podràs conèixer un llibre que estarà relacionat amb un o més dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible creats per les Nacions Unides.

 • Dimecres, 16 de juny, 19:00 h

  Presentació del Premi Sant Jordi 'L'aigua que vols', de Víctor García Tur

  Organitza: Òmnium Cultural

  Òmnium l'Hospitalet et convida a la presentació del llibre 'L'aigua que vols' actual Premi Sant Jordi, a càrrec del seu autor, Víctor Garcia Tur. Una reunió familiar provoca una catarsi inesperada. Una extraordinaria novel·la sobre la família, els records, la infantesa perduda i la identitat. 

 • Dijous, 17 de juny, 20 h

  Anabel Lee en concert [Places exhaurides]

  En el marc de l’exposició "Our garden needs its flowers"

  Anabel Lee és una banda que neix del desig de quatre amics i músics amb gustos molt diferents i amb un únic projecte en comú: encaixar les diverses característiques de cadascun en la seva música. Es troben a mig camí entre el punk, l’indie i el power pop i tenen com a objectiu recuperar l’estil de les bandes punk dels anys vuitanta per adaptar-lo a l’escena alternativa actual.

 • Dijous, 17 de juny

  Understanding in residence

  En el marc de l’exposició “Our garden needs its flowers"

  Presentació dels projectes dels dissenyadors Helena Bosch i Oriol Arnedo, participants en el programa de residència “Understanding in residence”, organitzat per l’associació Understanding Design.

 • del dissabte 19 de juny al diumenge 18 de juliol

  LARVA: Laboratori audiovisual per a futurs incipients

  Mostra dels curtmetratges de ciència-ficció realitzats per joves de l'Associació Educativa Ítaca juntament amb l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, en el laboratori audiovisual impulsat per FASE, espai de creació i pensament, en col·laboració amb d'altres col·lectius i institucions.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400