Ajuntament de L'Hospitalet
Festa major gravia sud 2024
Dia mundial persones refugiades
Refugis climàtics 2024
Formació adults 2024
Summer experience 2024
Festa major centre 2024
Festa major Sanfeliu 2024
Noves places GU
Beques Planeta
Licitació Parades Mercats Municipals
Festes Majors 2024
Tapes als barris 2024
Mi rincón favorito 2024
Campanya Paneroles 2024
Digitalitza't
Alerta sequera
App Ben Fet
L’Hospitalet per la pau
L'Hospitalet per la pau

NotíciesRSS

19/06/2024 13:30:00

Tres projectes de l’Ajuntament de L’Hospitalet se sumen al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya

La Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals, impulsores del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya, han reconegut tres projectes de L’Hospitalet en àmbits com la inclusió social, la bretxa digital i la divulgació científica. Amb aquests, el Banc de Bones Pràctiques compta amb 57 projectes amb marca L’H.

18/06/2024 12:15:00

El servei municipal de neteja viària es reforça durant els mesos d’estiu

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa un pla de reforç del servei municipal de neteja viària que incorpora un seguit d’actuacions de millora que arriben a tota la ciutat. L’increment de les tasques de neteja dels carrers es mantindrà fins al setembre, coincidint amb els mesos d’estiu i d’ús més intensiu de l’espai públic.

Es reforcen les actuacions d’escombrada manual, reg amb aigua a pressió, neteja d’ubicacions de contenidors i retirada d’herbes.

18/06/2024 10:00:00

Quinze llibres humans han explicat les seves vivències a la segona edició de la Biblioteca Humana de L’Hospitalet

Més de 150 persones van participar dissabte a la segona edició de la Biblioteca Humana de L’Hospitalet a la Biblioteca Central Tecla Sala, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de L’Hospitalet, dins del marc del Pla integral les Planes - Blocs Florida. L’esdeveniment proporciona un espai segur per a converses personals que desafien els prejudicis i promouen la comprensió i la cohesió social.

17/06/2024 14:45:00

David Quirós reorganitza el govern municipal per obrir una etapa de canvi a la ciutat

El nou alcalde dissenya un cartipàs municipal que dona resposta a les cinc prioritats que va avançar dissabte passat en el seu discurs d’investidura: la cohesió urbana i social, l’emergència climàtica, els serveis públics de primera qualitat, la convivència i la seguretat i el desenvolupament econòmic.

Les cinc àrees executives se centraran en l’agenda urbana 2030-2050, la seguretat i el govern intern, la qualitat urbana, la ciutat de drets i la ciutat transformadora.

15/06/2024 14:45:00

David Quirós, nou alcalde de L’Hospitalet

Hospitalenc del barri de Pubilla Cases, on va néixer l’any 1974, és regidor de l’Ajuntament de L’Hospitalet des de l’any 2016 i en aquest mandat ha estat fins ara tinent d’alcaldia de l’Àrea de Serveis a les Persones, amb les competències d’innovació, educació, cultura, esports i gent gran.

El nou alcalde es marca cinc eixos d’actuació prioritària: la cohesió urbana, l’emergència climàtica, els serveis públics de primera qualitat, la convivència i la seguretat i el desenvolupament econòmic.

AgendaRSS

 • Cartell de l’òpera, de l’any 1902.
  Dijous, 20 de juny, 18:00 h

  Club d'Òpera: Adriana Lecouvreur, de Francesco Cilea.

  Festa Major

  Xalar amb el món de l'òpera sense necessitat de coneixements previs és possible gràcies a aquest club.

 • Divendres, 21 de juny, de 10.30 a 12h

  TIC Truck: Compra online

  Píndola formativa creada i dinamitzada per l'equip d'atenció digital comunitària de Digitalitza't de la Fundació Sargim, sota el segell de L'H 6.0,amb el suport de l'Ajuntament de L'Hospitalet i la Fundació Mobile World Capital.

  En aquesta píndola formativa coneixerem els principals consells i orientacions per poder realitzar compres per internet en aplicacions populars i d’utilitat. Es tindran molt en compte consells de seguretat digital per evitar fraus i guanyar en confiança en la navegació i compres per internet.

 • Del dimarts 25 de juny al divendres 19 de juliol

  ÚS I ABÚS / ÚS & ABÚS
  La no poètica de la violència de gènere

  Exposició de pintures de l'artista Ciclonne
  Comissariada per Etel Reis

  Des del boscatge Amazònic fins a l'últim racó del món existeix una violència generalitzada. Serà una cosa implícita als humans?

  El “Ús & Abús, la no poètica de la violència de gènere”, és el tema triat per Ciclonne per a aquesta exposició individual, on ell expressa la seva indignació pel maltractament domèstic. Al principi tot són flors, jocs de conquesta, una lluna de mel temporal. Amb la convivència, la casa, els fills, el quotidià, els problemes comencen, venen els abusos, les agressions, les baralles, generant dolor, violència, i moltes vegades, la mort. El femicidi o feminicidi és la manifestació més brutal i extrema de la contínua violència contra les dones i les nenes.

  @ciclonne_art
  www.ciclonneart.com

  Inauguració el 26 de juny a les 19h

 • Dimecres, 26 de juny, 19:00 h

  Taller de circ: L'artista ets tu

  Summer

  Taller de circ per a tots els públics amb diferents tècniques de malabars, equilibris aeris i acrobàcia.

 • Dijous, 27 de juny

  Coneix la psicologia del comprador

  Adreçat a persones autònomes, petits negocis i pimes
  • Adquirir coneixements sobre la psicologia del comprador, millorar les habilitats de persuasió i convicció, identificar diferents tipus de compradors.
  • Comprendre les motivacions de compra de les persones.
  • Aplicar els coneixements en el context empresarial, comprendre les bases psicològiques de la venda.
  • Conèixer les fases de compra dels clients.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400