Notícies

 més notícies [+]
29/11/2021 11:30:00

L’Hospitalet commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

L’Ajuntament commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida amb la realització de diverses activitats ciutadanes, que han programat diferents entitats i els serveis municipals de Salut i Joventut, amb l’objectiu de prevenir les malalties de transmissió sexual. 

Entre altres, el Punt de Salut Jove realitza aquests dies proves de detecció del VIH amb cita prèvia; el Servei de Salut organitza la representació de l’obra de teatre Que sí, vida! a l’Auditori Barradas, i l’escultura de L’Acollidora s’il·luminarà en color vermell l’1 de desembre
.

26/11/2021 10:20:00

L’Hospitalet reforça la creació d’entorns escolars saludables i segurs

L’Ajuntament posa en marxa la segona fase del projecte de mobilitat que ofereix més espai al voltant dels centres per garantir un accés segur i un entorn més saludable

Les noves actuacions d’urbanisme tàctic inclouen mesures de pacificació del trànsit, ampliació de voreres i creació de zones d’estada, amb actuacions de baix impacte en emissions de carboni i un pressupost ajustat

26/11/2021 12:45:00

Bellvitge acollirà la Transplant Run, una cursa solidària amb els malalts de ronyó

El 18 de desembre, els carrers de Bellvitge s’ompliran de corredors amb la Transplant Run, una cursa solidària organitzada per l’Associació de Malalts de Ronyó de Catalunya (ADER), una entitat amb 45 anys de trajectòria que dona suport i solucions a aquest col·lectiu.

L’objectiu és sensibilitzar sobre les donacions d’òrgans i reconèixer la feina de tots els que les fan possibles

23/11/2021 11:30:00

Setmana Europea de la Prova del VIH i les Hepatitis

Aquesta setmana se celebra l’edició de tardor de la Setmana Europea de la Prova del VIH i les Hepatitis, amb l’objectiu de promoure la detecció precoç d’aquestes malalties i d’incentivar la realització d’aquestes proves. A L'Hospitalet pots fer-te la prova al Punt de Salut Jove, a Ca n’Arús (avinguda del Carrilet, 312), demanant cita prèvia.

15/11/2021 10:00:00

L’Hospitalet s’adreça al jovent en el Dia Mundial sense Alcohol 

En el marc del Dia Mundial sense Alcohol, que es commemora avui, 15 de novembre, l’Ajuntament de L’Hospitalet ha programat, per mitjà del Servei de Salut, diferents activitats adreçades especialment al jovent, amb l’objectiu de sensibilitzar-lo sobre els riscos del consum d’alcohol.

11/11/2021

Sinergia 2021: tornen les activitats de ciència en viu i s’estrenen nous continguts audiovisuals

Coincidint amb la Setmana de la Ciència, arriba la tercera edició de Sinergia, que liderada per l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), difondrà i compartirà la investigació responsable i innovadora de l’IDIBELL, l’Institut Català d’Oncologia, l’Hospital de Bellvitge i la Universitat de Barcelona, amb la voluntat d’avançar cap a noves formes d’orientar la recerca, tot involucrant-hi la societat per assolir un major impacte en la salut. 

Sinergia obre les portes a que la ciutadania conegui la recerca puntera que duen a terme les institucions sanitàries que treballen conjuntament a Bellvitge, un dels pols més actius en investigació biomèdica i assistència sanitària del país

09/11/2021 12:10:00

L’Hospitalet continua incrementant el nombre d’arbres a carrers, places, parcs i jardins 

Aquesta setmana comencen els treballs del nou període de renovació i ampliació de l’arbrat viari i dels espais verds de la ciutat, que preveu la plantació de més de 700 unitats a tots els barris de L’Hospitalet en la primera fase, de novembre a gener. La segona fase arribarà fins al mes d’abril i comportarà la plantació de més exemplars.

04/11/2021 10:15:00

Nou taller on line adreçat a famílies amb fills a l’ESO

Amb el títol Famílies i pantalles: com podem actuar?, l’Ajuntament posa en marxa aquest mes un taller en línia adreçat a famílies amb fills a l’ESO amb l’objectiu de reforçar el seu rol parental davant l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs...). 

29/10/2021 11:30:00

L’Ajuntament cedeix quatre espais municipals per facilitar la vacunació de la grip i la tercera dosi contra la Covid

A partir del proper dia 2 de novembre i fins a mitjans de desembre la ciutadania podrà vacunar-se també en els locals municipals del Centre Cultural de Sant Josep, Casal de Gent Gran de Pubilla Cases, Casal de Provençana i Casal d'Entitats de la Torrassa. La vacunació serà sempre amb cita prèvia derivada pel centre d’assistència primària (CAP) o mitjançant cita online.

28/10/2021 12:15:00

Comença aquesta setmana un pla d’intensificació de desratització en alguns punts de la ciutat

Aquesta setmana ha començat un pla d’intensificació de la desratització als barris de Bellvitge-Gornal, Florida-les Planes i Santa Eulàlia-Gran Via Sud. Es tracta d’una actuació intensiva que es farà durant un mes en alguns punts d’aquests barris amb l’objectiu de reduir la població de rosegadors. 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400