Notícies

 més notícies [+]
07/04/2021 11:15:00

L’Hospitalet amb el Dia Mundial de la Salut

La façana de l’Ajuntament llueix una pancarta que recorda que avui, 7 d'abril, se celebra el Dia Mundial de la Salut, en commemoració de l’aniversari de la fundació de l’Organització Mundial de la Salut el 1948. A causa de la pandèmia, aquest any no es convoquen activitats ciutadanes per difondre hàbits saludables

06/04/2021 10:45:00

Caminar per la ciutat recorrent Europa

Coincidint amb les Festes de Primavera, el 19 d’abril es posarà en marxa Oh Europa per L’H!, un programa gratuït per motivar la ciutadania a fer activitat física que proposa un viatge virtual per Europa en sis equips diferents, un per cada districte. L'objectiu és incentivar la ciutadania a fer exercici a l’aire lliure sense sortir de la ciutat.

01/04/2021 13:00:00

La Farga substitueix des d’avui l’Hotel Salut com a punt de vacunació

La Farga Congress substitueix des d’avui, 1 d’abril, l’Hotel Salut com a seu de vacunacions. Així, la sala polivalent de La Farga —entrada pel carrer de Girona, 10— acollirà set punts de vacunació, amb una capacitat màxima diària de 2.400 dosis. D’altra banda, durant aquesta setmana s’han habilitat a L’Hospitalet nous punts de vacunació perquè estiguin disponibles la setmana vinent. Així, a més de La Farga i el Casal Can Serra, també es vacunarà al Casal d’entitats de Collblanc – la Torrassa i als casals de la gent gran Ermita (a Bellvitge), de Ca n’Arús, de Pubilla Casas i de Provençana. Aquests tres darrers casals —Ca n’Arús, Pubilla Casas i Provençana— són també punts de proves PCR Covid.

18/03/2021 15:15:00

L’Hospitalet participa en un projecte europeu per mesurar la qualitat de l’aire amb sensors mòbils col·locats en bicicletes i persones

L’Hospitalet és un dels tres municipis metropolitans, juntament amb Sant Cugat del Vallès i Sant Adrià de Besòs, que participen en un projecte europeu —liderat pel CSIC i que té com a socis l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’agència pública Barcelona Regional i la consultora energètica Aiguasol— per mesurar la qualitat de l’aire amb sensors mòbils col·locats en bicicletes i persones que es desplacen a peu.

16/03/2021 11:30:00

Aquesta setmana es vacuna les persones més grans de 80 anys amb problemes de mobilitat al seu CAP

A L’Hospitalet, el Departament de Salut de la Generalitat vacuna aquesta setmana les persones més grans de 80 anys als seus CAP (centres d’assistència primària).Les citen perquè es desplacin a un punt de vacunació: Casal Gent Gran de Can Serra, Hotel HB o CAP corresponent, depenent de la mobilitat de cada persona. D’altra banda, des d’ahir al vespre s’ha paralitzat la vacunació amb AstraZeneca a tot Espanya durant 15 dies. 

05/03/2021 11:50:00

La setmana vinent s’iniciarà la vacunació a les persones cuidadores de menors amb grau de dependència

A L’Hospitalet, el Departament de Salut de la Generalitat vacunarà a partir de la setmana vinent les persones cuidadores de menors amb grau de dependència.També durant els propers dies, se centrarà  a administrar la segona dosi de la vacuna de Pfizer a les persones amb grau de dependència.
Es recorda a la ciutadania que rebrà una trucada del seu CAP per informar-la del dia i el lloc on vacunar-se. Per això, es demana no trucar ni desplaçar-se als ambulatoris per demanar per la vaccuna i no saturar els equipaments sanitaris.

01/03/2021 14:30:00

Noves mesures Covid a partir d’avui

Les noves mesures Covid que entren en vigor avui a Catalunya, afecten els serveis que ofereixen els Poliesportius Municipals. Així, l’aforament de les piscines cobertes passa al 50%. La resta d’activitats en l’interior queden limitades al 30% de l’aforament. Pel que fa les activitats esportives a l’aire lliure, l’aforament continua sent del 50%.

23/02/2021 10:15:00

A L’Hospitalet s’inicia avui la vacunació a les persones més grans de vuitanta anys

A L’Hospitalet, el Departament de Salut de la Generalitat inicia avui, dimarts, la vacunació amb Pfizer a les persones de més de 80 anys. Igual que s’està fent amb els ciutadans amb grau de dependència, rebran una notificació o una trucada del seu CAP (Centre d’Assistència Primària) amb el dia i l’hora corresponents de la vacunació. 

23/02/2021 12:20:00

L’H Ben Fet, nova versió de l’app per comunicar incidències i sol·licituds relacionades amb l’espai públic

L’Ajuntament posa en marxa l’app L’H Ben Fet, una nova versió de l’aplicació per a dispositius mòbils L’H Ben Net, que serveix ara per comunicar incidències i sol·licituds ciutadanes relacionades amb l’espai públic i no tan sols amb la neteja. Això permetrà als serveis municipals poder actuar d’una manera més àgil i eficient per resoldre qualsevol tipus d’eventualitat a l’espai públic. Descarrega-la a https://www.l-h.cat/apps

19/02/2021 14:30:00

El Procicat manté les mesures Covid una setmana més

El Procicat ha decidit mantenir durant 7 dies més, fins al diumenge 28 de febrer, la totalitat de les mesures Covid fins ara vigents, tot i que flexibilitza algunes per permetre la represa de les activitats extraescolars i d’esport escolar i les de lleure educatiu dirigides a infants d’Educació Infantil i Primària. També s’equipara l’esport federat i els consells esportius per poder entrenar amb més de 6 persones i participar en les competicions permeses.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400