Notícies

24/01/2022 10:45:00

Demà comença un cicle de conferències científiques amb motiu del 50è aniversari de l’Hospital de Bellvitge

L’Ajuntament inicia un cicle de xerrades científiques organitzades amb la col·laboració de l’Hospital de Bellvitge amb motiu del 50è aniversari de l’equipament sanitari. Demà dimarts, 25 de gener, es farà la primera xerrada que versarà sobre la salut mental i que es realitzarà, a l’Auditori Barradas, a partir de les 18.30 hores, amb la participació de la doctora en psicologia i coordinadora de la Unitat del Joc Patològic i Addicions del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Susana Jiménez Murcia.

16/12/2021 14:30:00

Activat l’avís preventiu de contaminació de l’aire per partícules PM10 

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa les mesures i recomanacions establertes per l’avís preventiu de contaminació de l’aire per partícules PM10. L’avís ha estat activat aquest matí per la Generalitat als 40 municipis de la conurbació de Barcelona que formen part de la zona de protecció especial de l’ambient atmosfèric. L’objectiu és reduir les emissions de contaminants per evitar un episodi ambiental.

15/12/2021 14:00:00

L’Atles de la fauna de L’Hospitalet detecta més de 80 espècies d’animals vertebrats a la ciutat

La ciutat de L’Hospitalet presenta una gran biodiversitat de fauna, especialment d’aus, segons diversos estudis elaborats recentment. L’Atles de la fauna de L’Hospitalet que ha realitzat l’Associació BioEduca, per encàrrec de l’Ajuntament, ha detectat 81 espècies d’animals vertebrats reproductors dins del municipi; la majoria aus, però també mamífers i alguns rèptils i amfibis.

El treball de camp s’ha fet a tot el terme municipal, especialment a les zones verdes i a les àrees natuls radel riu Llobregat, la bassa de la Torre Gran i els terrenys agrícoles.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400