Notícies

27/05/2022 13:00:00

Salut aposta per l’Hospital General de L’Hospitalet com a centre hospitalari de referència per als ciutadans dels barris del nord de la ciutat

L’alcaldessa, Núria Marín, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, han visitat aquest matí les obres que s’estan realitzant a l’Hospital General de la ciutat per garantir que els ciutadans i les ciutadanes dels barris del nord de L’Hospitalet puguin ser atesos en el seu centre de referència sense que es tinguin que desplaçar a l'Hospital Moisès Broggi.

24/05/2022 11:30:00

Fòrum d’experiències de Petits talents científics

Grups d’estudiants de primària posen avui en comú, en un acte que al Centre Cultural Tecla Sala, les experiències que duen a terme a les aules fruit del programa Petits talents científics, de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que per segon curs consecutiu l’Ajuntament desenvolupa en vuit escoles de la ciutat.

15/05/2022 14:20:00

Festa al parc de les Planes per celebrar el Dia Internacional de les Famílies

Avui diumenge, i amb motiu del Dia Internacional de les Famílies, L’Hospitalet ha celebrat per primera vegada una gran festa al parc de les Planes, amb una àmplia programació d’activitats per a tota la família. Els més menuts de la casa han pogut experimentar, jugar i gaudir tot aprenent valors com el civisme, la solidaritat o la sostenibilitat. L’alcaldessa, Núria Marín, ha participat en la jornada.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400