Protecció animal

El Negociat de Protecció dels Animals desenvolupa les actuacions relatives a la protecció dels animals, especialment els animals de companyia, tenint especial cura per garantir el benestar animal i la tinença responsable; la convivència entre persones i animals i el foment de l’adopció. També gestiona l’establiment i manteniment de colònies controlades de gats de carrer, seguint el protocol CER (Captura, Esterilització i Retorn), retornant els animals al punt d’origen, mirant d’integrar-los adequadament a la realitat urbana.

La nostra missió és portar a terme actuacions per gestionar el risc per a la salut derivat dels animals de companyia, contribuir a millorar el benestar dels animals, la convivència i protegir la salut pública.Si vols adoptar, contacta amb APAG!

L'Ajuntament treballa les adopcions i la gestió dels animals perduts i abandonats al municipi amb l'Associació Protectora d'Animals de Granollers. Si vols ampliar la família, no ho dubtis, contacta amb APAG i t'assessoraran i facilitaran la teva adopció.
Veure imatge de Associació Protectora d'Animals de Granollers (nova finestra)
Escriu a info@protectoragranollers.org o truca'ls al 93 840 27 77

El seu horari d'atenció telefònica és:

Matins: de dilluns a diumenge de 10h a 13:30h
Tardes: de dilluns a divendres de 17:00h a 19:30h

Consulta els seus horaris de visita i voluntariat aquí


Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400