Agenda

Estic a:
 1. Inici
 2. Agenda

Agenda

RSS

Destaquem

 • Veure imatge de Grup de conversa VIRTUAL en català (nova finestra)
  del dilluns 11 de gener al dilluns 22 de març, de 16 a 17h
  Grup de conversa VIRTUAL en català
  A càrrec de Josep Anguera

  Voleu practicar el català? Ara podeu fer-ho VIRTUALMENT, cada dilluns de 16 a 17h de l'11 de gener fins el 22 de març del 2021.

  Cal inscripció prèvia. Places limitades. Us confirmarem la inscripció i la setmana anterior us enviarem l'enllaç per fer el grup de conversa de manera virtual.

  Organitza el Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet.

 • Veure imatge de Hello Florida VIRTUAL, grup de conversa en anglès per adults (nova finestra)
  del dimecres 13 de gener al dimecres 24 de març, a les 19:30 h.
  Hello Florida VIRTUAL, grup de conversa en anglès per adults
 • Veure imatge de Exposició: El espejo del alma. (nova finestra)
  del dijous 14 al dijous 28 de gener
  Exposició: El espejo del alma.
  Dibuixos de Xavier Villena

  El Centre Cultural Sant Josep en té la "culpa" de la meva trajectòria de més de 30 anys al món de l'espectacle. L' any 1983 volia fer un curs de dibuix. No hi havia places i em van "col·locar" al de teatre... beneeixo tota la meva vida aquest malentès. Resultat: la meva faceta de dibuixant es va eclipsar pel teatre.Ara és el moment de que vegi la  llum l' altra "cara oculta"
   Xavier Villena

 • Veure imatge de Curs d'iniciació a la màgia amb cartes (en línia) (nova finestra)
  del dimarts 19 de gener al dimarts 16 de març, de 19 a 20 h
  Curs d'iniciació a la màgia amb cartes (en línia)
  MàgiaLH. Escola de màgia de L'Hospitalet

   

  Aproximació a l’art de la màgia amb cartes. Coneixeràs els conceptes bàsics i t’iniciaràs en el maneig de la baralla, per tal d’arribar a disposar de les capacitats per presentar jocs en públic.

   

  PLACES COMPLETES. Inscripció a llista d'espera


   

 • Veure imatge de Des Contextos (nova finestra)
  del divendres 22 de gener al dilluns 22 de febrer
  Des Contextos
  Exposició virtual de collages de Xavier Martí

  A partir del 22 de gener es podrà visitar virtualment (a Facebook i a YouTube) l'exposició "Des Contextos" de l'artista Xavier Martí. "En un món totalment saturat d’imatges, on fins i tot es qüestiona ja el paper de la fotografia per la, a vegades, creixent banalització dels seus continguts, la imatge pot prendre un altre paper fora del context on ha estat presa, fora del context pel qual ha estat pensada."

 • Veure imatge de "Nunca es mi día" (nova finestra)
  Divendres, 22 de gener, 19.30h
  "Nunca es mi día"
  CURRO GARCÍA EN CONCERT

  Curro García actua al Centre Cultural en un concert que servirà per gravar el seu nou disc que porta per títol "Nunca es mi día". Per als que no pugueu assistir, el concert serà retransmesa en directe pel nostre canal de YouTube, ja que a causa de les mesures contra la COVID-19, només tenim 60 entrades per repartir, així que afanyeu-vos a reservar plaça enviant el vostre nom per Whatsapp al 629971892 (màxim 2 entrades per reserva).

 • Veure imatge de Gemma Humet (nova finestra)
  Divendres, 22 de gener, 20h
  Gemma Humet
  MÀTRIA

  Gemma Humet és una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. És una de les artistes que més clarament ha impregnat la seva obra amb l’essència de la cançó d’autor i protesta que tants bons fruits ha donat als Països Catalans al llarg de les darreres dècades.

 • Veure imatge de Manuel Liñan - Baile de autor (nova finestra)
  Dissabte, 23 de gener, 20h
  Manuel Liñan - Baile de autor

  Baile de autor, és la unió entre coreògraf i intèrpret de Manuel Liñan. Després d’haver coreografiat per altres companyies i intèrprets com el Ballet Nacional d’Espanya, Rafaela Carrasco, Belen Maya... i  haver-se consolidat com bailaor solista, Liñán ens proposa aquestes dues facetes de la seva carrera que el caracteritzen representades per ell mateix.

 • Veure imatge de Cinefòrum virtual "Llàgrimes en la pluja": Tiempos modernos (1936), dir. Charles Chaplin. Conduït per Dani Agudo (nova finestra)
  Dilluns, 25 de gener, 18:00h.
  Cinefòrum virtual "Llàgrimes en la pluja": Tiempos modernos (1936), dir. Charles Chaplin. Conduït per Dani Agudo

  Extenuat pel frenètic ritme de la cadena de muntatge, un obrer metal·lúrgic acaba perdent la raó. Després de recuperar-se en un hospital, surt i és empresonat per participar en una manifestació en la qual es trobava per casualitat. A la presó, també sense pretendre-ho, ajuda a controlar un motí, gràcies a la qual cosa queda en llibertat. Un cop fora, reprèn la lluita per la supervivència en companyia d'una jove òrfena a la qual coneix al carrer. (FILMAFFINITY)

  Inscripcions.

 • Veure imatge de Taller virtual de ciència i convivència: Adaptació per selecció natural. La importància de la diversitat en la societat (nova finestra)
  Dimecres, 27 de gener, 18h
  Taller virtual de ciència i convivència: Adaptació per selecció natural. La importància de la diversitat en la societat
  A càrrec de La ciència al teu Món

  Aquest taller virtual permetrà als participants entendre l’adaptació per selecció natural, procés que permet als organismes adaptar-se a l’ambient. Estimularà el pensament crític i fomentarà el treball en grup dels participants.

  Inscripcions.

 • Veure imatge de Maria del Mar Bonet & Borja Penalba (nova finestra)
  Diumenge, 31 de gener, 19h
  Maria del Mar Bonet & Borja Penalba

  Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que, quan els calendaris els hi ho permeten, comparteixen escenaris. Concert a concert han anat teixint complicitats musicals i la progressió artística de la seva col·laboració ha estat imparable.

 • Veure imatge de Llibrefòrum virtual: La dansa del rellotge, d'Anne Tayler. Conduït per Aina Rusca (nova finestra)
  Dimarts, 2 de febrer, 19h.
  Llibrefòrum virtual: La dansa del rellotge, d'Anne Tayler. Conduït per Aina Rusca

  La Willa és una dona de vora seixanta anys que viu retirada amb el seu segon marit a Arizona. De petita la relació amb la seva mare va marcar-la molt, la mare de la Willa era una dona imprevisible que acostumava a marxar de casa sense dir res. La Willa va anar a la universitat i es va fer lingüista, però no va poder acabar la carrera perquè es va quedar embarassada del seu primer fill, en Sean, i va acabar ensenyant anglès a immigrants. Anys després que el seu primer marit morís en un accident de cotxe, la Willa rep la trucada d’una veïna de l’antiga parella del Sean, la Denise.

  Cal inscripció prèvia.

 • Veure imatge de CERVANTES Y EL JUEGO DE LA OCA (nova finestra)
  Dissabte, 6 de febrer, 20:00 h
  CERVANTES Y EL JUEGO DE LA OCA

  Un conferenciant a la carta es guanya la vida donant conferències sobre qualsevol tema que se li proposi. Avui ha estat contractat per dictar una conferència sobre Miguel de Cervantes. En el seu discurs pretén aprofundir en les imatges mítiques de Cervantines.

 • logo barnasantsVeure imatge de Quico Pi de la Serra (nova finestra)
  Dissabte, 6 de febrer, 20h
  Quico Pi de la Serra
  Cançons de combat

  El gener de l’any passat Quico Pi de la Serra va enregistrar en directe el 24è disc de la seva carrera discogràfica, Cançons de combat. La nova proposta inclou cançons fetes fa molts anys i d’altres més recents, però totes emblemàtiques pel que fa a la temàtica.

 • Veure imatge de Albert Pla (nova finestra)
  Divendres, 12 de febrer, 20h
  Albert Pla

  ¿OS ACORDAIS? És el títol d’una de les darreres cançons que l’Albert va composar durant la pandèmia del Covid 19 i és tant llarga com el temps que ha durat el confinament. Pla reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisis del coronavirus a nivell mundial.

 • Veure imatge de O Pazzo Desire! (nova finestra)
  Dissabte, 13 de febrer, 20h
  O Pazzo Desire!
  Fragments escenificats d’òperes còmiques

  Fragments emblemàtics del gènere còmic operístic es troben a O pazzo desire! dins d’una història comuna, on els personatges, -hereus de la Comèdia dell’arte-, ens sedueixen i ens endinsen en el seu entramat d’objectius amorosos..

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400