Espectacles

RSS
 • Veure imatge de De mares i filles (nova finestra)
  Dissabte, 27 de febrer, 20h

  De mares i filles

  Una mare i una filla es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada on la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i, sobretot, de la seva família.

 • Veure imatge de Cruces - Cia. José Manuel Álvarez (nova finestra)
  del divendres 5 al dissabte 6 de març, 20h

  Cruces - Cia. José Manuel Álvarez

  Cruces transita el flamenc desgranant la dramatúrgia de la seva posada en escena. Un plantejament de trobades asimètriques entre ball, cant, toque i percussió, permetent jerarquitzar les estructures jeràrquiques que regeixen tradicionalment els codis del flamenc.

 • Veure imatge de Quinzena Metropolitana de la DansaHITO (nova finestra)
  Divendres, 5 de març, 18:00 h

  Quinzena Metropolitana de la Dansa
  HITO

  amb Chey Jurado i Akira Yoshida

  Bevent de la cultura hip-hop, la dansa contemporània i la teatralitat, Chey Jurado i Akira Yoshida sincronitzen els seus moviments a escena per recórrer camins, perdent-se i trobant noves direccions a l’horitzó.

 • Veure imatge de Pocket Concert: El Galgo Afónico (nova finestra)
  Divendres, 5 de març, 20h

  Pocket Concert: El Galgo Afónico

  Presenta: Planet B "a dadaist live Experience”

  Després d’explorar paisatges artístics diversos, Josep Lluis Redondo, Israel Sanz, Joan Redondo i Abraham Creus s’ensopeguen per engendrar “El Galgo Afónico”, un laboratori de creacions escèniques que furga les costures del teatre, la poesia, el cine i la fotografia per crear un mosaic singular que permiteix a la música abraçar nover formes d’expresió.

 • Veure imatge de Jo Jet i Maria Ribot (nova finestra)
  Dissabte, 6 de març, 20h

  Jo Jet i Maria Ribot

  Enyors dels estius d’infantesa, dels dies clars, de quan no comptàvem generacions i les pors eren senzilles.

 • Veure imatge de © Aixa González, 2020. (nova finestra)
  Dissabte, 6 de març

  Nightingale. Un espectacle d'Ana Borrosa

  Filatures. Quinzena metropolitana de dansa a Tecla Sala

  El programa Filatures, integrat a la Quinzena de Dansa Metropolitana,  neix per a establir connexions entre les ciutats a través de la mirada de la dansa.

 • Veure imatge de L'aneguet lleig (nova finestra)
  Dissabte, 6 de març, 18 h

  L'aneguet lleig

  Cicle de titelles a Santa Eulàlia

  Una mare ànega té tot de pollets de color groc molt bonics. 

 • Veure imatge de QUINZENA METROPOLITANA DE DANSA (nova finestra)
  del dimecres 10 al dimecres 17 de març

  QUINZENA METROPOLITANA DE DANSA

  a Collblanc-La Torrassa

  El proper 10 de març tindrà lloc a l'Auditori de La Torrassa "Transmissions: conferència il·lustrada sobre danses urbanes", està destinada a alumnes d'instituts i serà impartida per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado. El mateix dia 10, i obert al públic general, podrem gaudir a la plaça Espanyola de l'espectacle "Movimiento Colateral", de la Companyia José Manuel Álvarez (a les 17:30h).

  I el 17 de març, també a les 17:30h, actuarà al Parc de la Torrassa La Banda Street Groove amb el seu espectacle "Ritme al carrer".

  Aquestes dues actuacions de dansa al carrer tindran entrada lliure sense reserva, però l'accés estarà perimetrat i controlat per garantir les mesures contra la Covid-19.

 • Veure imatge de Els gossos (nova finestra)
  Divendres, 12 de març, 20h

  Els gossos

  Una celebració familiar destapa un laberint de secrets enterrats. Secrets del cor. Records distanciats pel temps. Què som? Què hem fet? De què tenim por? Per respondre a aquestes preguntes, un pare recorre a fets del passat, molts dels quals ni tan sols van succeir.

 • Veure imatge de POCKET CONCERT: Juego de Damas (nova finestra)
  Divendres, 12 de març

  POCKET CONCERT: Juego de Damas

  Dona i Rock

  Juego de Damas és una banda de versions formada per cinc noies amb molt power! En el seu show repassen temes clàssics i no tan clàssics de les dones rockeres que han marcat un abans i un després en el panorama musical. Un directe amb molta qualitat i energia és el segell que les caracteritza. Atreveix-te i marca't un Juego de Damas!

  Reserva entrades presencials enviant un Whatsapp al 629971892 o mira'l en directe al nostre Youtube.

 • Veure imatge de INDALAde David Vento Dance Theatre (nova finestra)
  Divendres, 12 de març, 18:30 h

  INDALA
  de David Vento Dance Theatre

  dins de la Quinzena Metropolitana de la Dansa

  En la premiada peça INDALA tres ballarins conjuminen dansa, teatre físic i circ per construir una peça que, tot manipulant arcs metàl·lics i rodes Cyr, descobreix l'ésser humà primitiu i contemporani.

  INDALA proposa un recorregut escènic en el qual es descobreix l'ésser humà en les seves formes primitives i contemporànies, la influència dels ritus en la transmissió de missatges de caràcter social i com aquests constitueixen una defensa instintiva del mateix ésser enfront del desenvolupament unilateral de la intel·ligència i el seu influx antisocial.

  INSCRIPCIÓ PRÈVIA

 • Veure imatge de La Jana i els tres ossos  (nova finestra)
  Dissabte, 13 de març, 18h

  La Jana i els tres ossos 

  Centre de Titelles de Lleida

  La Jana i els tres ossos és una versió del conte popular La rínxols d’or, un muntatge adreçat als més menuts. 

 • Veure imatge de © Simon Tang, 2020 (nova finestra)
  Dissabte, 13 de març

  Sphera. Un espectacle de Humanhood Company

  Filatures. Quinzena metropolitana de dansa a Tecla Sala

  El programa Filatures, integrat a la Quinzena de Dansa Metropolitana, neix per a establir connexions entre les ciutats a través de la mirada de la dansa.

 • Veure imatge de Cia. Sílvia Gribaudi - Graces (nova finestra)
  Diumenge, 14 de març, 19h

  Cia. Sílvia Gribaudi - Graces

  Aquest és un projecte inspirat en l’escultura neoclàssica de Les Tres gràcies d’Antonio Canova, referent universal de la bellesa, les proporcions i la mesura. A l’escenari quatre ballarins construeixen un joc entre la realitat i la ficció que qüestiona els cànons de bellesa.

 • Veure imatge de Desde el cerebro con humor (nova finestra)
  Dijous, 18 de març, 19:00 h

  Desde el cerebro con humor

  Espectacle de Big Van Ciencia

  Com afecten al nostre cervell situacions comuns com prendre un gintònic o riure amb un acudit? Com podem hackejar el nostre cervell per augmentar les seves capacitats? En aquest espectacle de Big Van Ciència donarem resposta a aquestes qüestions; tot això amb el segell de Big Van Ciència, amb rigor i molt d'humor.

 • Veure imatge de Quinzena Metropolitana de la Dansa (nova finestra)
  Divendres, 19 de març, 18:30 h

  Quinzena Metropolitana de la Dansa

  Rise
  amb la Companyia Wonderground

  El duet Wonderground, amb el seu característic equilibri entre poesia, detall i cruesa del moviment, crea una dansa on utilitza diferents disciplines de moviment com a formes de comunicació.

  Quan es troben, comparteixen. I ho fan de mil maneres. Però és des del que és simple, peculiar i personal, que transformen el que són i s’aboquen a l'essència de les vides. Les preguntes inflamen la possibilitat de canvis i l'espai urbà pot travessar les formes rectangulars i esdevenir metafòric, transversal, catàrtic o poètic. Trobar-te, trobar-nos, sigui allà on sigui, esdevé un ritual de deixar-se veure. RISE és una dansa que utilitza diferents disciplines de moviment com a formes de comunicació.

  INSCRIPCIONS

 • Veure imatge de La Cia, José Manuel Álvarez presenta l'espectacle "Movimiento Colateral" (nova finestra)
  Divendres, 19 de març, 19,30 h

  La Cia, José Manuel Álvarez presenta l'espectacle "Movimiento Colateral"

  Quinzena de la Dansa
 • Veure imatge de La nena dels pardals (nova finestra)
  Dissabte, 20 de març, 18 h

  La nena dels pardals

  Cicle de titelles a Santa Eulàlia

  Quan a la Xina s’ordena exterminar tots els pardals perquè es mengen gran part de les collites, la Ming-Li decideix salvar tants pardals com pugui. 

 • Veure imatge de Cia. Roberto G. Alonso - Marúnica (nova finestra)
  Dissabte, 20 de març, 19h

  Cia. Roberto G. Alonso - Marúnica

  Viatge iniciàtic, poètic i lúdic per endinsar-nos en el món de la fascinant pintora de la Generació del 27 Maruja Mallo. La seva variada obra, plena de simbolismes surrealistes i desproporcions, és el vehicle idoni per connectar amb l'imaginari dels infants. Què millor doncs que transformar-la en moviment per a crear un espectacle sorprenent i visual que desperti la creativitat dels més petits.

 • Veure imatge de Julia León (nova finestra)
  Diumenge, 21 de març, 19h

  Julia León

  Que soy del aire

  Per celebrar els seus 54 anys en el mon de la música, la històrica cantautora madrilenya Julia León, una de les fundadores del que va ser el mític col·lectiu Canción del pueblo, publica un nou disc, Que soy del aire.

 • Veure imatge de El Rey Lear - Atalaya-TNT (nova finestra)
  Dissabte, 27 de març, 19.30h

  El Rey Lear - Atalaya-TNT

  Diuen les cròniques que el vell Lear desitja conèixer el grau d’afecte de les seves tres filles per designar successora a aquella que més l’estimi. Dues es desfan amb lloances i la més petita diu que l’estima com un pare i prou. Li semblà massa poc al rei i la va castigar.

   

 • Veure imatge de Sílvia Comes (nova finestra)
  Divendres, 9 d'abril, 20h

  Sílvia Comes

  Vals de aniversario

  La visió renovada de Sílvia Comes sobre l’obra del poeta català Jaime Gil de Biedma, l’ha dut a compondre les cançons de Vals de aniversario.
   

 • Veure imatge de La cabra o qui és Sylvia (nova finestra)
  Diumenge, 11 d'abril, 19h

  La cabra o qui és Sylvia

  Martin acaba de guanyar el premi Pritzker, considerat el Nobel d'arquitectura i té l'encàrrec culminant de la seva carrera, la creació d'una ciutat sencera al bell mig del desert. A més, gaudeix d'una vida envejable, al costat de la seva esposa Stevie, una dona intel·ligent, atractiva i espàtica, i el seu fill Billy, un jove sensible que mira els seus pares amb una admiració inqüestionable. Són una família nord-americana perfecta, d'esquerres, harmoniosa i triomfadora.

 • Veure imatge de La habitación de María (nova finestra)
  Divendres, 16 d'abril, 20h

  La habitación de María

  La reconeguda escriptora Isabel Chacón, compleix avui 80 anys. La flamant guanyadora del Premi Planeta, què no va poder recollir en persona per l’agarofobia que pateix, celebra avul el seu aniversari sense cap tipus d’acte públic, ni familiar, com ja és habitual els darrers anys.

 • Veure imatge de Tomeu Penya (nova finestra)
  Dissabte, 17 d'abril, 20h

  Tomeu Penya

  Natura

  Amb més de trenta anys de trajectòria musical, Tomeu Penya no perd l´humor ni les ganes de continuar brindant noves cançons i referències musicals.

   

 • Veure imatge de Claudio Gabriel Sann i Rall Grup (nova finestra)
  Diumenge, 18 d'abril, 19h

  Claudio Gabriel Sann i Rall Grup

  Cançons de festa, sàtira i taverna de l’Alguer

  Cançons de festa, sàtira i taverna de l’Alguer. Aquest espectacle neix de la exigència de enregistrar i presentar en concert tot un repertori de cançons que se cantaven a l’Alguer a les velles tavernes i a les reunions de famílies i amics en ocasió de festes.
   

 • Veure imatge de La Calòrica - De què parlem mentre no parlen de tota aquesta merda (nova finestra)
  Diumenge, 18 d'abril, 19h

  La Calòrica - De què parlem mentre no parlen de tota aquesta merda

  De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda és una auca ecologista, un fals documental, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll.

 • Veure imatge de Mayte Martín - alCANTARaMANUEL (nova finestra)
  Divendres, 30 d'abril, 20h

  Mayte Martín - alCANTARaMANUEL

  alCANTARaMANUEL, neix per amor a l’obra del poeta Manuel Alcántara, per la meva absoluta connexió amb el lirisme i el caràcter tan íntim dels seus poemes i amb el desig de ser, única i respectuosament, allò que Manuel cantaria si en lloc d’explicar cantes la seva vida (Mayte Martín).

 • Veure imatge de Giselle - Centre de Dansa de Catalunya (nova finestra)
  del dissabte 8 al diumenge 9 de maig, 19h

  Giselle - Centre de Dansa de Catalunya

  Obra mestra absoluta del ballet romàntic, està ambientada en un entorn camperol a Alemanya a l’època medieval. Una bella i fràgil jove Giselle mor després de patir un desengany amorós. En morir “donzella” es convertirà en un esperit nocturn del bosc, una Willi.

 • Veure imatge de Vaig venir aquí per estar boig (nova finestra)
  Divendres, 14 de maig, 20h

  Vaig venir aquí per estar boig

  El protagonista d’aquesta història és una actor que ha trobat finalment un bon començament per a una peça teatral basada en el seu admirat poeta Robert Walser, en la que està treballant.

 • Veure imatge de Lidia Pujol - Conversando con Cecilia (nova finestra)
  Dissabte, 15 de maig, 20h

  Lidia Pujol - Conversando con Cecilia

  Cecilia ens convida a silenciar els intermediaris, ja siguin mediàtics, culturals, polítics, familiars o religiosos, per preguntar-nos qui som, què pensem, quin és el nostre desig més profund, aquell que fonamenta i dóna coherència a la nostra llibertat personal.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400