Ajuntament de L'Hospitalet

Pla Integral Les Planes -  Blocs Florida

Qui som

Foto canva Missió i VisióVeure imatge de Qui som (nova finestra)

Fruit de l’agreujament dels indicadors socials socials als blocs Florida i de la demanda de diversos col·lectius i fruit de les potencialitats i oportunitats que ofereix el barri, l’alcaldessa de la ciutat i l’equip de govern proposa la creació d’un Pla de regeneració urbana integral que abordi una transformació profunda i global del barri i reverteixi la situació de vulnerabilitat de la seva població i la feblesa del teixit associatiu.

El Pla neix amb la voluntat i el compromís municipal d’invertir recursos econòmics i humans en aquest territori, d’elaborar conjuntament amb els veïns i les veïnes una diagnosi compartida i un pla d’actuació 2020-30 en el marc d'un projecte d'intervenció comunitaria i un procés de participació ciutadana.

Malgrat la pandèmia, que ha posat de manifest de manera més visible algunes de les problemàtiques preexistents, el compromís de fer un pla d’actuació s’ha concretat en el Pla d’acció 60:30 Les Planes - Blocs La Florida, que es projecta com un camí de llarg recorregut amb horitzó 2030.  El document, validat pels tecnics, veines i veines i entitats, és permeable i obert a nous projectes que responguin als reptes, canvis socials i oportunitats que sorgeixin en el seu desplegament.

Notícies

més notícies [+]
Oficina pla
30/04/2024 12:30:00

L’Oficina Municipal de Plans Integrals compta des d’avui amb atenció presencial pel Dispositiu d’Inserció Laboral

Ja es pot sol·licitar cita prèvia pel servei. L'atenció serà els dimarts pel matí fins el mes d’octubre

L’Oficina Municipal Plans Integrals, situada a la plaça Llibertat baixos número 5, compta des d’avui, cada dimarts pel matí, amb una tècnica del Dispositiu d’Inserció Laboral (DIL) amb l’objectiu de fomentar la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats especials del barri mitjançant accions de capacitació professional i orientació laboral.

02/05/2024 10:00:00

El Dia de les Famílies tornarà a omplir diumenge el parc de les Planes

Hi haurà activitats lúdiques, recreatives i esportives, tallers, circ i música en directe Es compleix el 30è aniversari de la proclamació d’aquesta celebració per part de l’Assemblea de les Nacions Unides

Amb motiu del Dia Internacional de les Famílies, L’Hospitalet té a punt tot un  programa d’activitats lúdiques, recreatives i esportives que tindran lloc el pròxim diumenge, 5 de maig, al parc de les Planes, d’11 a 14 hores. La ciutat se suma així a la celebració d’aquesta diada internacional, que es commemora el 15 de maig i que enguany celebra el 30è aniversari de la seva proclamació per part de l’Assemblea de les Nacions Unides.

Biblioteca Humana de L’H
25/04/2024 12:31:00

Llibres que canvien vides: ja tenim aquí una nova edició de la Biblioteca Humana de L'Hospitalet

La segona edició de la Biblioteca Humana de L’Hospitalet tindrà lloc el matí del dissabte 15 de juny de 2024 a la Biblioteca Tecla Sala

La Biblioteca Humana es tracta d’un espai segur on els lectors i lectores podran conversar amb els llibres humans en petits grups i escoltar experiències personals que els permetin ampliar horitzons i comprendre millor la diversitat humana. L’esdeveniment s'estructura en franges de lectura, en les quals els lectors i lectores es poden inscriure de manera gratuïta a través del web o al taulell de la Biblioteca Tecla Sala.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400