Ajuntament de L'Hospitalet

Dades estadístiques

Estudis

Estudis

Amb aquest nou espai l’Ajuntament de L’Hospitalet obre una línia de treball orientada a aprofundir en el coneixement de la població i del territori de la ciutat en una pluralitat de temàtiques, a partir de l’elaboració d’estudis que empren dades procedents de fonts municipals, així com de dades d’altres administracions públiques referides a L’Hospitalet. La recopilació de diferents estudis en un únic apartat vol facilitar l’accés i la divulgació del coneixement generat sobre la realitat municipal entre el conjunt de la ciutadania.

La població a L'Hospitalet 2023

Portada població 2023Veure imatge de La població a L'Hospitalet 2023 (nova finestra)

Saps com és la població de L'Hospitalet? Quants homes i quantes dones hi ha a la ciutat? Quina és l'edat mitjana d'uns i altres? Coneix les característiques més destacades de les persones empadronades al municipi a la quarta edició de l'Informe de població de L'Hospitalet, que s'ha elaborat a partir de l'explotació estadística del Padró Municipal d'Habitants amb data 31/12/2023.

Com a novetat, podràs conèixer els noms més habituals entre els nadons nascuts l'any 2023.

Infografia població 2023 (nova finestra)

La població a L'Hospitalet 2022

Portada població 2022Veure imatge de La població a L'Hospitalet 2022 (nova finestra)

T'has preguntat alguna vegada com es distribueix la població de L'Hospitalet segons l'edat o quanta gent hi viu des de fa més de vint-i-cinc anys? Trobaràs resposta a aquestes i a altres qüestions a la tercera edició de l'Informe de població de L'Hospitalet, que s'ha elaborat a partir de l'explotació estadística del Padró Municipal d'Habitants amb data 31/12/2022.

Com a novetats, hi trobaràs un apartat amb els noms més freqüents dels hospitalencs i de les hospitalenques l'any 2022 i com ha variat aquest rànquing al llarg del temps. A més, podràs conèixer l'evolució del nombre de persones de nacionalitat ucraïnesa que estan empadronades a la ciutat d'ençà de l'inici de la guerra en aquell país.

Infografia de població (nova finestra)

La població a L'Hospitalet 2021

Portada població 2021Veure imatge de La població a L'Hospitalet 2021 (nova finestra)

Vols saber quantes dones i homes hi ha a la ciutat? T’has preguntat si hi ha diferències en l’edat mitjana d’uns i altres? Saps com es distribueix la població pels barris del municipi? Com creus que ha evolucionat el nivell educatiu en els últims anys? Aquests són alguns dels interrogants que podràs resoldre amb la segona edició de l’Informe de població de L’Hospitalet, fet a partir de l’explotació estadística del Padró Municipal d’Habitants a data 31 de desembre de 2021

Infografia de població (nova finestra)

Estudi de salaris 2019

Portada del document: Estudi de salaris 2019Veure imatge de Estudi de salaris 2019 (nova finestra)

Vols saber quin és el salari mitjà de la ciutat? Fins a quin punt hi ha diferències en el salari percebut per homes i dones? I entre joves i persones adultes?

Podràs tenir resposta a aquesta i a altres qüestions consultant l'Estudi de salaris de la població resident a L'Hospitalet 2019 i que ha estat elaborat a partir de l'explotació de la Mostra Contínua de Vides Laborals de la Seguretat Social

Infografia COVID-19 (nova finestra)

La població a L'Hospitalet 2020

Portada població 2020Veure imatge de La població a L'Hospitalet 2020 (nova finestra)

Si tens curiositat per conèixer les característiques bàsiques dels residents de L’Hospitalet, així com l’evolució de la població per sexe, edat, districtes o barris, consulta aquest document on s’ofereix un estudi exhaustiu d’aquestes dades i moltes més a partir de l’explotació del Padró Municipal d’Habitants a data 31 de desembre de 2020.

Informa’t de quina és la tendència de la població a L’Hospitalet!

Infografia de població (nova finestra)

Estudi de salaris 2018

Portada del document: Estudi de salaris 2018Veure imatge de Estudi de salaris 2018 (nova finestra)

Vols saber quin és el salari mitjà de la ciutat? Fins a quin punt hi ha diferències en el salari percebut per homes i dones? I entre joves i persones adultes?

Podràs tenir resposta a aquesta i a altres qüestions consultant l'Estudi de salaris de la població resident a L'Hospitalet 2018 i que ha estat elaborat a partir de l'explotació de la Mostra Contínua de Vides Laborals de la Seguretat Social

Infografia COVID-19 (nova finestra)

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400