Notícies

 més notícies [+]
17/12/2021

Les aules d'estudi obren del 18 al 23 de gener a quatre equipaments de la ciutat

A partir del pròxim dissabte, 18 de desembre, les aules d'estudi obren a quatre equipaments de la ciutat per facilitar la preparació dels exàmens en un espai tranquil i silenciós per als estudiants.

03/12/2021

L’Hospitalet viu el Nadal

Les activitats tradicionals de Nadal a L’Hospitalet tornen amb forces renovades, després de la situació provocada per la pandèmia, amb el retorn de la Cavalcada com el fet més destacat de tota la programació, que es farà seguint totes les mesures decretades pel PROCICAT. També tornen els quatre espais temàtics creats l'any passat: circ d'Hivern, Campament Reial, Fàbrica de Caramels i Fàbrica de Joguines.

30/11/2021

Els Reis Mags ja tenen els patges que els acompanyaran durant la Cavalcada

Els Reis ja tenen els noms dels 30 nens i nenes que els acompanyaran durant la Cavalcada del 5 de gener. Mitjançant sorteig s'han triat els cognoms d’un infant a partir del qual s’ha confeccionat la llista: els sis primers faran de patges reials a les carrosses dels Reis Mags i els 24 següents ocuparan les carrosses dolces, encarregades de repartir els caramels al llarg del recorregut.

29/11/2021

La ruta Tapes del Món uneix gastronomia, cultura i creativitat

De l’1 al 19 de desembre torna Tapes del Món, en format ruta gastronòmica, amb la voluntat de donar visibilitat a les diferents cultures gastronòmiques de la ciutat arrelades als fogons de les cuines de L’Hospitalet. La iniciativa ve acompanyada d’accions artístiques que es desenvoluparan durant la ruta.

25/11/2021

Presentació de l’Aimy, la influencer creada amb intel·ligència artificial

Aimy és una bot influencer generada per intel·ligència artificial que crea, parla, canta, genera post i interactua amb el seu voltant, desenvolupada per l’estudi de disseny DOES. Es presentarà al públic el pròxim 27 de novembre en un acte que tindrà lloc a Torre Barrina.

24/11/2021

La Fundació Arranz-Bravo exposa “Derelictes”, la pintura expressiva i residual de Gerard Torres

El pintor Gerard Torres presenta a partir de dijous, 25 de novembre, a la Fundació Arranz-Bravo una exposició per mostrar tot el que passa quan l’artista produeix les seves peces al taller. És pintura expressiva i residual, feta a partir de sobres i detritus de pintura a través de la qual Torres exhibeix els elements descartats, perduts, com en un naufragi: són els “Derelictes”.

23/11/2021

El Festival Django omple L’Hospitalet de jazz manouche

Del 26 al 28 de novembre, l’Auditori Barradas i el Teatre Joventut acolliran els concerts del Festival Django L’Hospitalet, una edició històrica amb la participació de més de 50 músics per satisfer els amants de la música de Django Reinhardt. El Festival recupera les classes magistrals, que es faran a l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA).

22/11/2021

El Centre d'Art Tecla Sala exposa l'obra més recent d'Alberto Peral en la mostra "Redonda redonda"

"Redonda redonda" és la nova proposta expositiva que, a partir del 25 de novembre, es podrà visitar al Centre d'Art Tecla Sala. Es tracta d'una selecció de treballs escultòrics d'Alberto Peral, resultat d'una obstinada recerca formal en què l'artista ha estat implicat en els darrers anys amb el cilindre com a element essencial. La mostra està comissariada per Jorge Satorre.

19/11/2021

S’inicien els treballs de consolidació, restauració i arranjament del mur nord del Castell de Bellvís 

La rehabilitació del Castell de Bellvís, al barri de la Torrassa, comença a ser una realitat. Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de consolidació, restauració i arranjament del mur nord de l’edifici, com a pas previ als projectes d’intervenció arqueològica i arquitectònica. Els primers treballs tenen una durada de dos mesos i segueixen el criteri de mínima intervenció i màxim respecte.

16/11/2021

Ciutadanies i Territori, jornades per reflexionar sobre memòria, identitat i territori

L’associació cultural Assaig 7 i Espai 10: Laboratori de les Arts Contemporànies, en col·laboració amb el Districte Cultural de L’Hospitalet organitzen les jornades Ciutadanies i Territoris: Diàlegs entre Pràctiques, Comunitats i Arxiu. Es desenvoluparan del 17 al 20 de novembre al Centre d’Art Tecla Sala i a l’Edifici Freixas per reflexionar sobre qüestions de memòria, identitat i territori amb artistes i agents culturals del Districte Cultural.

Et recomanem

Brams 30 anys
Dissabte, 22 de gener, 20 h

Brams 30 anys

Baula rere Baula

Han passat 30 anys, centenars de concerts i més de 13 discos, i l’esperit combatiu que els va fer néixer es manté intacte. Ara, per celebrar aquest aniversari, el grup liderat per Francesc Ribera “Titot” i el músic i productor David Rosell, torna amb un recital molt especial, pensat per a les distàncies curtes, amb què proposen un recorregut per les tres dècades de música, història i compromís col·lectius, acompanyats de convidats molt especials.

El llarg dinar de Nadal
Diumenge, 23 de gener, 19 h

El llarg dinar de Nadal és un espectacle que proposa un joc teatral singular. Un fantàstic text que juga de manera molt particular amb el pas del temps. Amb un original mecanisme de concentració i acceleració, l’espectador veurà com passen per davant dels seus ulls quatre generacions d’una mateixa família, a través de 90 dinars de Nadal, en poc més de 60 minuts de funció i sense cap tall.

Marina Rossell
Dissabte, 29 de gener, 20 h

La Marina Rossell, en aquest nou disc, "300 crits", segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Quines cançons crea França després de l’ocupació? I es troba amb “Sous le ciel de Paris” (Sota el cel de París), “Avec le temps” (El temps se’n va) de Léo Ferrer, “J’attendrai” (Jo t’esperaré), “Je ne regrette rien” (No me’n penedeixo de res), d’Edith Piaf… Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions.

Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón
Dissabte, 5 de febrer 2022, 20 h

Historias extraordinarias és el nou espectacle en forma de recorregut per les genuïnes pàgines de contes i relats fascinants en els que La Mondragón ens ha introduït durant més de quaranta anys. Un viatge que el mateix Gurruchaga defineix com divertit, terrorífic, nostàlgic, vitalista, teatral i musical.

#PuertasAbiertas
Diumenge, 6 de febrer 2022, 19 h

París està immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat i han provocat desenes de morts. La ciutat està encerclada. Els carrers tallats. El transport públic no funciona. Enfront al col·lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a les seves cases els qui han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obre la porta es troba amb un jove que l'enfronta als seus prejudicis.

Para acabar con Eddy Belleguele
Diumenge, 13 de febrer 2022, 19 h

Edouard Louis i Eddy Bellegueule són la mateixa persona i no ho són. Para acabar con Eddy Bellegueule, és la historia d’una transformació, la del nen peculiar que ha de sobreviure en un entorn de violència, masclisme, pobresa i homofòbia, en el que té la mala sort de néixer. El nen sensible i inquiet que ha d’amagar el seu veritable jo per ser acceptat.

Una teràpia integral
Divendres, 18 de febrer 2022, 20 h

Una teràpia integral és una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. El retrat d’una societat que presumeix d’haver matat la religió però que té encara la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa. Fe en alguna cosa que ens ajudi a trobar sentit a les nostres caòtiques vides, encara que s’aferrin a allò que sembla del tot absurd.

Zambayonni & Rafa Pons
Dissabte, 19 de febrer 2022, 20 h

Ni tú, ni vos, no és només un disc de dos músics que col·laboren. Va una mica més enllà col·locant al públic com un voyeur privilegiat d’una correspondència artística privada entre dos col·legues. Dos cantautors, dos escriptors, però per sobre de tot, dos amics que comencen un diàleg en forma de cançons, 14 temes amb un fil conductor comú però que es presenten com una conversa. De fet, així va arrancar aquesta ventura. Un componia una cançó que inspirava la següent.

Sés
Diumenge, 27 de febrer, 19 h

Sés

Liberar as arterias

Sés, Maria Xosé Silvar, cantautora gallega de trajectòria imparable. Un autèntic fenomen underground que basa el seu èxit en el seu carisma i un discurs valent, contundent i directe que la converteix en un altaveu en defensa de tot allò en què cal creure. Liberar as arterias, és el seu darrer treball discogràfic amb el que segueix evolucionant el particular so que l’ha consagrat.

Manuel Gerena
Divendres, 11 de març, 22 h

En el marc del festival Barnasants volem celebrar la vida i obra d’aquest magnífic artista, sempre coherent i compromès amb les millors causes, i compartir amb el públic un dels artistes referent de la cultura que es mulla des de la valentia, el talent i la bellesa.

 

Agenda del dia

 més activitats [+]
 • Veure imatge de TALLER: Parlem del  consum responsable dels productes electrònics i la mineria artesanal. (nova finestra)
 • Veure imatge de Lucky People (nova finestra)

  Lucky People

  del dimarts 11 al divendres 28 de gener
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Instal·lació Creativa i reivindicativa (nova finestra)

  Instal·lació Creativa i reivindicativa

  del dilluns 17 al diumenge 30 de gener
  Oficina Jove
 • Veure imatge de Instal·lació creativa i reivindicativa (nova finestra)

  Instal·lació creativa i reivindicativa

  del dilluns 17 al dilluns 31 de gener
  Oficina Jove
 • Veure imatge de Exposició: La teva arquitectura i la meva. Cinc anys del festival d’arquitectura a L’Hospitalet (nova finestra)

  Exposició: La teva arquitectura i la meva. Cinc anys del festival d’arquitectura a L’Hospitalet

  del dimecres 1 de desembre de 2021 al dimarts 1 de febrer de 2022
  Auditori Barradas
 • Veure imatge de Exposició “Retratos” Francesc de Diego (nova finestra)

  Exposició “Retratos” Francesc de Diego

  del dimecres 12 de gener al divendres 4 de febrer, 19 h
  Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
 • Veure imatge de Derelictes, Gerard Torres (nova finestra)

  Derelictes, Gerard Torres

  del dijous 25 de novembre de 2021 al diumenge 13 de febrer de 2022
  Fundació Arranz-Bravo
 • Veure imatge de Tres+1 . Exposició "La Lluna en un cove" (nova finestra)

  Tres+1 . Exposició "La Lluna en un cove"

  del dijous 20 de gener al dijous 24 de febrer
  Centre Cultural Bellvitge-Gornal
 • Veure imatge de Club de lectura de manga VIRTUAL: Bruixes del manga. (nova finestra)

  Club de lectura de manga VIRTUAL: Bruixes del manga.

  del dimarts 18 de gener al dimarts 15 de març, 18:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Club de lectura Veus femenines. (nova finestra)

  Club de lectura Veus femenines.

  del dimarts 18 de gener al dimarts 15 de març, 19:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Club de lectura de relats curts. (nova finestra)

  Club de lectura de relats curts.

  del dimecres 19 de gener al dimecres 16 de març, 19:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Tertúlia poètica. Vents de Poesia. (nova finestra)

  Tertúlia poètica. Vents de Poesia.

  del dijous 13 de gener al dijous 24 de març, 18:30 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Iniciació a la llengua alemanya HÍBRID. (nova finestra)

  Iniciació a la llengua alemanya HÍBRID.

  del dissabte 8 de gener al dissabte 26 de març, 10 -11:30 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Conversation in English (nova finestra)

  Conversation in English

  del dissabte 15 de gener al dissabte 26 de març, 11 h
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Curs de guitarra per acompanyar el cant (nova finestra)

  Curs de guitarra per acompanyar el cant

  del dilluns 10 de gener al dilluns 28 de març
  Centre Cultural Sant Josep
 • Grup de conversa VIRTUAL en anglès.

  del dilluns 10 de gener al dilluns 28 de març, 19:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Grup de conversa VIRTUAL en anglès. (nova finestra)

  Grup de conversa VIRTUAL en anglès.

  del dilluns 10 de gener al dilluns 28 de març, 19:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Taller de literaturaVeure imatge de Taller literari (nova finestra)

  Taller literari

  del dilluns 10 de gener al dilluns 28 de març, 18 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Club de lectura en veu alta. Àlbums il·lustrats. (nova finestra)

  Club de lectura en veu alta. Àlbums il·lustrats.

  del dimarts 11 de gener al dimarts 29 de març, 12:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Club de lectura infantil en veu altaVeure imatge de Club de lectura infantil en veu alta (nova finestra)

  Club de lectura infantil en veu alta

  del dimarts 11 de gener al dimarts 29 de març, 17:30 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de FòssiL'Hs. L'Hospitalet fa milions d'anys (nova finestra)

  FòssiL'Hs. L'Hospitalet fa milions d'anys

  del dijous 7 d'octubre de 2021 al dimecres 30 de març de 2022
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • ExpofossilVeure imatge de L’exposició “FòssiL’Hs” proposa un viatge a L’Hospitalet de fa milions d’anys (nova finestra)

  L’exposició “FòssiL’Hs” proposa un viatge a L’Hospitalet de fa milions d’anys

  del dijous 7 d'octubre de 2021 al dimecres 30 de març de 2022

  En la sala d’exposicions de l’Harmonia de L'Hospitalet

 • Veure imatge de Grups de conversa en català.  (nova finestra)

  Grups de conversa en català. 

  del dimarts 11 de gener al dimecres 30 de març
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Club de lectura fàcil en catalàVeure imatge de Club de lectura fàcil en català (nova finestra)

  Club de lectura fàcil en català

  del dimecres 12 de gener al dimecres 30 de març, 18 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Club de lectura inclusiu (nova finestra)

  Club de lectura inclusiu

  del dimecres 12 de gener al dimecres 30 de març, 13:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Grup de conversa en catalàVeure imatge de Grup de conversa en català (nova finestra)

  Grup de conversa en català

  del dimecres 12 de gener al dimecres 30 de març, 12 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Grup de lectura en veu alta i debat final amb l'autor. (nova finestra)

  Grup de lectura en veu alta i debat final amb l'autor.

  del dimecres 12 de gener al dimecres 30 de març, 17:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de El Club de la llana (nova finestra)

  El Club de la llana

  del dimarts 11 de gener al dijous 31 de març
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Curs de guitarra per a infants (nova finestra)

  Curs de guitarra per a infants

  del dijous 13 de gener al dijous 31 de març
  Centre Cultural Sant Josep
 • Hello Bobila!Veure imatge de Hello Bòbila!  Grup de conversa en anglès (virtual) (nova finestra)

  Hello Bòbila!  Grup de conversa en anglès (virtual)

  del dijous 13 de gener al dijous 31 de març, 19 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Taller d'història i cinema. (nova finestra)

  Taller d'història i cinema.

  del dijous 13 de gener al dijous 31 de març, 10:30 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Grup de conversa virtual en català (nova finestra)

  Grup de conversa virtual en català

  del dilluns 10 de gener al dilluns 4 d'abril, de 16 a 17h
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Tertúlies en català VIRTUALS. (nova finestra)

  Tertúlies en català VIRTUALS.

  del dimarts 11 de gener al dimarts 5 d'abril, 18:30 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • fotoVeure imatge de Comença el segon trimestre a l'EMMCA! (nova finestra)

  Comença el segon trimestre a l'EMMCA!

  del dilluns 10 de gener al dilluns 18 d'abril, 17.00 h
 • Veure imatge de Redonda redonda. Alberto Peral (nova finestra)

  Redonda redonda. Alberto Peral

  del dijous 25 de novembre de 2021 al diumenge 15 de maig de 2022
  Centre d'Art Tecla Sala
 • Imatge Parlem CatalàVeure imatge de Parlem català! (nova finestra)

  Parlem català!

  del dilluns 4 d'octubre de 2021 al dilluns 13 de juny de 2022, 18:45 h.
  Biblioteca la Florida
 • Imatge AltaveuVeure imatge de Club Altaveu. Club de lectura en veu alta (nova finestra)

  Club Altaveu. Club de lectura en veu alta

  del dilluns 4 d'octubre de 2021 al dimarts 14 de juny de 2022, 17:30 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Tertúlies en català (nova finestra)

  Tertúlies en català

  del dimarts 5 d'octubre de 2021 al dimarts 14 de juny de 2022, 12:00 h
  Biblioteca la Florida
 • imatge Hello FloridaVeure imatge de Grup de conversa en anglès. Hello Florida! (nova finestra)

  Grup de conversa en anglès. Hello Florida!

  del dimecres 6 d'octubre de 2021 al dimecres 15 de juny de 2022, 19:00 h.
 • Imatge conversa castellàVeure imatge de Grup de conversa en castellà (nova finestra)

  Grup de conversa en castellà

  del dijous 7 d'octubre de 2021 al dijous 16 de juny de 2022, 15:15 h.
  Biblioteca la Florida
 • Imatge Hello KidsVeure imatge de Hello Kids (nova finestra)

  Hello Kids

  del dijous 7 d'octubre de 2021 al dijous 16 de juny de 2022, 17:30 h.
  Biblioteca la Florida
 • Imatge Hello TeensVeure imatge de Hello teens! Grup de conversa en anglès per a joves (nova finestra)

  Hello teens! Grup de conversa en anglès per a joves

  del dijous 7 d'octubre de 2021 al dijous 16 de juny de 2022
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Català (nova finestra)

  Català

  del dilluns 4 d'octubre de 2021 al dijous 30 de juny de 2022
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Dibuix i pintura (nova finestra)

  Dibuix i pintura

  del dimarts 5 d'octubre de 2021 al dijous 30 de juny de 2022
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Tall i confecció (nova finestra)

  Tall i confecció

  del dimecres 6 d'octubre de 2021 al dijous 30 de juny de 2022
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Balls diversos (nova finestra)

  Balls diversos

  del dijous 7 d'octubre de 2021 al dijous 30 de juny de 2022
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Taller de guitarra (nova finestra)

  Taller de guitarra

  del dilluns 4 d'octubre de 2021 al divendres 29 de juliol de 2022
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de SpoilerLHive (nova finestra)

  SpoilerLHive

  del dilluns 3 de febrer de 2020 al dissabte 31 de desembre de 2022, 18h
  Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)

  L'Hospitalet: un indret, una història

  des del 20 de maig
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)

  Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet

  des del 6 d'octubre
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)

  L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX

  des del 26 de gener
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'H Interactiva (nova finestra)

  L'H Interactiva

  des del 19de juliol
  Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400