Ajuntament de L'Hospitalet

Ajuntament

Ajuntament

Eleccions Autonòmiques 2024

El proper 12 de maig se celebraran eleccions autonòmiques, amb un període de campanya electoral fixat del 26 d'abril al 10 de maig.

En aquesta pàgina trobareu, a mesura que es vagi produint, tota la informació necessària sobre la convocatòria electoral i la infraestructura per a l’exercici del dret de vot. Entre d’altres trobareu: el decret de la convocatòria per part de l’Administració competent, l’accés al web oficial del procés electoral, informació sobre la consulta i rectificació dels cens electoral en període electoral, la consulta dels col·legis electorals o els avenços de participació i resultats durant el dia de la votació.

  • A excepció de les eleccions municipals, un cop realitzat l'escrutini oficial, els resultats electorals que apareixen publicats al web de l'Ajuntament de L'Hospitalet corresponen als resultats electorals provisionals. Per consultar els resultats definitius cal adreçar-se a l'administració competent del procés electoral.
  • Degut a la modificació de la divisió territorial del municipi, a partir de les Eleccions Europees de 2014, els resultats electorals relatius al Districte III no es poden oferir a nivell de barri.
  • Dades de participació
  • Resultats

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400