Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

10/06/2024

Publicada la llista d'admesos i llista d'espera: Preinscripció etapa 0-3 anys

Ja es pot consultar la llista definitiva d'admessos a les escoles bressols municipals, llars d'infants de la Generalitat de Catalunya, i llars d'infants i escoles bressol privades subvencionades amb fons públics.

També es poden consultar la llista d'espera.

03/06/2024

379 és el número de desempat resultat del Sorteig públic

Sorteig públic per les opcions de desempat. Preinscripció i matrícula Xarxa EBM. Curs 2024-2025

Avui, dilluns, 3 de juny a les 12h, en format streaming ha tingut lloc el SORTEIG PÚBLIC per les opcions de desempat en el procés de preinscripció i matrícula de les Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat, i Escoles Bressol i Llars d'Infants privades subvencionades que participen del procés de preinscripció i matrícula municipal.

28/05/2024

Els petits talents científics de L’Hospitalet exposen els seus treballs

Per quart curs consecutiu, l’Ajuntament ha dut a terme el programa Petits talents científics, de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics.

Alumnat de segon cicle d'educació infantil i primària de la ciutat ha elaborat els seus treballs científics i avui i divendres els presenta a l’Auditori Barradas.

24/05/2024

Preinscripció Escoles de la Xarxa Pública d'EBM: Publicació llista de sol·licituds amb la puntuació

Podeu comprovar la puntuació obtinguda d'acord amb els criteris i barems aprovats en el procés de preinscripció i matrícula, juntament amb un número assignat aleatòriament pel Servei d'Educació de l'Àrea de Serveis a les Persones, que servirà per ordenar les sol·licituds que obtinguin la mateixa puntuació.

  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400