Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

22/06/2021

Alumnes de l’Institut Mercè Rodoreda mostren la memòria històrica de L’Hospitalet a través de dibuixos espontanis

El Museu de L’Hospitalet obre avui una exposició que mostra la feina realitzada per l’alumnat de l’Institut Mercè Rodoreda en el marc del programa Fem Tàndem L’H, que el centre desenvolupa amb l’equipament cultural, amb l’objectiu d’abordar el coneixement que la gent jove de la ciutat té sobre el passat recent de L’Hospitalet.

19/06/2021

Lliurament dels premis de les Jornades Científiques i Tecnològiques

Els primers premis estan dotats amb 500 euros cadascun, els segons premis amb de 250 euros i el premi especial al centre amb 500 euros

Divendres va tenir lloc l'acte de lliurament dels premis de les 21es Jornades Científiques Tecnològiques de Batxillerat. És un reconeixement als millors treballs de recerca de batxillerat de l’alumnat de la ciutat. Les Jornades Científiques i Tecnològiques són una experiència important en la formació de l’alumnat de batxillerat, com a part de l’exercici de la ciutadania activa. El programa té el suport i la implicació dels tutors i de les tutores dels centres educatius

15/06/2021

Del 21 al 29 de juny s'inicia la preinscripció a la formació d'adults

Els centres de formació d'adults de L'H han preparat uns vídeos perquè pugueu conèixer quina és l'oferta 

El proper dilluns, 21 de juny s'inicia el període per a la preinscripció als centres de formació d'adults fins el 29 de juny.

09/06/2021

Els educadors dels casals d’estiu de L’Hospitalet rebran formació per detectar i prevenir trastorns de conducta entre els infants i la gent jove

Les sessions les conduiran professionals de la Fundació Orienta

L’Ajuntament de L’Hospitalet posa en marxa un curs de primers auxilis en salut mental, adreçat a tots els educadors, educadores i tècnics que aquest estiu desenvoluparan activitats socioeducatives a la ciutat de L’Hospitalet, amb l’objectiu de prevenir trastorns de conducta i estrès en infants i joves a causa de la pandèmia.

08/06/2021

Publicades les llistes amb l'assignació de places i llistes d'espera de la preinscripció escolar curs 2021-2022

Preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària

Ja s'ha publicat les llistes amb l'assignació de places, així com també les llistes d'espera de la preinscripció escolar del curs 2021-2022 dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i educació secundària obligatòria (ESO).

07/06/2021 12:30:00

El resultat del sorteig del número de desempat ha estat el 760 per a les escoles bressol sostingudes amb fons públics

El número 760 resultat del sorteig celebrat aquest matí servirà per ordenar les sol·licituds, en el cas d'empat, presentades durant el procés de preinscripció.

26/05/2021

Exposició dels treballs de les Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat

Dijous s’exposen els treballs de recerca realitzats per estudiants de batxillerat de centres educatius públics i concertats de la ciutat

El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala acollirà demà dijous, 27 de maig, a partir de les nou del matí, l’exposició dels treballs de recerca presentats en les 21es Jornades Científiques i Tecnològiques de L’Hospitalet, que organitza l’Ajuntament. En total es presentaran 20 treballs de recerca de batxillerat seleccionats entre els 34 de 10 centres educatius que s’han presentat a la convocatòria d’aquest curs

20/05/2021

Acting Together: el Programa d’auxiliars de conversa en anglès celebra el final de curs

Avui ja ha arribat, la cinquena edició d’Acting Together, la mostra del Programa municipal d’auxiliars de conversa en llengua anglesa que es desenvolupa a la ciutat des del curs 2016-2017. A partir de les 11 hores de demà, en l’apartat d’educació del web municipal i en el canal de l’Àrea d’Educació de Youtube es publicaran els vídeos realitzats pels estudiants.

15/05/2021

Principi d’acord per a la continuïtat de l’Acadèmia Cultura el curs 2021-22

La titularitat del centre abonarà el deute a la propietat i demanàrà a la Generalitat el canvi a escola pública

S’ha arribat a un principi d’acord perquè l’Acadèmia Cultura continuï la seva activitat docent el curs 2021-2022. Així, el titular de l’Acadèmia Cultura abonarà els deutes de lloguer de l’edifici a l’Arquebisbat de Barcelona —propietari de l’edifici— . També demanarà a la Generalitat la reversió de la fi de l’activitat per tal de mantenir el concert del centre un any més, així com la seva integració a la xarxa d’escoles públiques.

12/05/2021

Xerrada amb famílies: "Acompanyar els límits en la infància: Com acompanyo i m'acompanyo en la gestió dels límits?

Organitza l'AFA de l'escola Bressol Municipal La Casa de la Muntanya

Aquest proper dijous, 13 de maig, a les 17'30h tindrà lloc la xerrada amb famílies de les Escoles Bressol Municipals, La Casa de la Muntanya i la Casa del Molí: "Acompanyar els límits en la infància. Com acompanyo i m'acompanyo en la gestió dels límits", a càrrec de Núria Gros Carmona, pedagoga i educadora social.

Et recomanem

del dimarts 22 al dilluns 28 de juny

Ja es poden consultar les llistes d'admesos de les sol·licituds presentades durant el període de preinscripció a les escoles bressol públiques i sufragades amb fons públic pel proper curs 2021-2022.

Agenda

 • Veure imatge de Matrícula curs 2021-2022 a les Escoles Bressol i  Llars d'infants que participen del procés de preinscripció municipal (nova finestra)
  del dimarts 22 al dilluns 28 de juny

  Matrícula curs 2021-2022 a les Escoles Bressol i  Llars d'infants que participen del procés de preinscripció municipal

  Període obert fins divendres, 25 de juny

  El període per formalitzar la matrícula al centre educatiu adjudicat finalitza el proper, divendres, 25 de juny.

  La matrícula es podrà fer tant en format telemàtic, com de forma presencial demanant cita prèvia i complint amb les mesures higièniques i de seguretat en compliment dels protocols Covid.

 • Veure imatge de Jornada de la Xarxa de Criança i Educació del Districte IV (Les Planes La Florida) (nova finestra)
  del dilluns 28 al dimarts 29 de juny

  Jornada de la Xarxa de Criança i Educació del Districte IV (Les Planes La Florida)

  El proper dilluns, 28 de juny, al Centre Cultural Tecla Sala, tindrà lloc la Jornada de la Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districte IV (Les Planes-La Florida).

  Una trobada per l’acció proactiva i coresponsable en la cerca del benestar comú, amb la intenció d’impulsar sinèrgies promotores de la qualitat de vida per nosaltres com a professionals i per les persones que atenem.

 • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Prevenció
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400