Ajuntament de L'Hospitalet

Guia de Centres Educatius de l'Hospitalet 2024-2025

Aquesta guia recull la informació de tots els centres educatius de L'Hospitalet, públics o concertats, on es detalla la informació: les dades de contacte, la descripció dels equipaments i dels serveis i els trets més característics i singulars.

També trobareu altres informacions importants perquè conegueu el procés de preinscripció i de matrícula, les zones educatives i els centres que s'hi inclouen, així com tots els serveis educatius municipals que oferim i un seguit d'adreces de contactes relacionats amb l'educació que us poden ser d'utilitat.

És una eina que us ajudarà en el procés d’elecció, per això, recomanem que, en la mesura del possible, visiteu els diferents centres de la vostra zona d’influència durant les jornades de portes obertes per conèixer el seu projecte educatiu així com l’ AMPA de cada centre que també us podrà informar sobre diferents aspectes.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya publica els criteris que regulen el procés de preinscripció, i les dates de preinscripció i matrícula (Pendent d'aprovar la Resolució). Durant els dies fixats heu de presentar la sol·licitud de plaça al centre educatiu que escolliu en primera opció o bé, també ho podeu fer a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Si necessiteu més informació o assessorament podeu adreçar-vos a l’Oficina Municipal d’Escolarització,  on us aclariran qualsevol dubte que pugueu tenir.

Ja podeu consultar la Guia de Centres Educatius de L'Hospitalet del curs 2024-2025

  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400