Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • Cartell classesVeure imatge de Classes d’activitat física a través de Televisió de L’Hospitalet (nova finestra)
  30/10/2020

  Classes d’activitat física a través de Televisió de L’Hospitalet

  Coincidint amb el nou tancament de les instal·lacions esportives, a partir de dilluns Televisió de L’Hospitalet inicia l’emissió de les classes virtuals que des de l’inici de la pandèmia el personal tècnic dels poliesportius municipals han ofert a través de les xarxes socials. La difusió d’aquests vídeos es farà tots els dies de la setmana per tal que la ciutadania pugui practicar activitat física a casa seva.

  De dilluns a divendres les emissions es faran a les 8 i a les 18.30 hores, i dissabte i diumenge, a les 8 i a les 12 hores.

  Les classes es fan de diferents disciplines segons els dies de la setmana: dilluns, cardio; dimarts, Zumba; dimecres, estiraments; dijous, tonificació; divendres, IBT; dissabte, gent gran, i diumenge, activitat física familiar.

 • Anunci tancament instl.lacions esportives municipalsVeure imatge de Tancament instal·lacions esportives municipals 30 d'octubre (nova finestra)
  30/10/2020

  Tancament instal·lacions esportives municipals 30 d'octubre

  Amb motiu de la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, decretada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19, ens veiem obligats a tancar les Instal·lacions Esportives Municipals de L’Hospitalet, fins a nou avís.

  Pel que fa a les quotes dels Poliesportius Municipals se suspèn el cobrament dels serveis de novembre i endavant, fins que les instal·lacions tornin a obrir les seves portes.

  Et recordem que mitjançant les nostres xarxes socials podeu seguir gaudint d’activitats virtuals i diferents continguts amb el programa #LHEsportacasa.

  Esperem poder posar fre a aquesta delicada situació el més aviat possible, mentrestant per a qualsevol dubte i/o aclariment pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic esports@l-h.cat.

  Gràcies per la teva comprensió!!

 • #LHEsportacasa . Xarxes socialsVeure imatge de Fes esport a casa amb el programa #LHEsportacasa a travès de les nostres xarxes socials (nova finestra)
  06/04/2020

  Fes esport a casa amb el programa #LHEsportacasa a travès de les nostres xarxes socials

  La Regidoria d’Esports treballa perquè tothom pugui mantenir-se actiu i ha elaborat el projecte #LHEsportacasa, una proposta de continguts digitals que es nodrirà de material divers per fer exercici i gaudir de l’activitat física a casa, sol o en família.

  Això ens ajudarà mentalment i físicament a mantenir un estil de vida saludable mentre duri aquest període d’excepcionalitat.

  A través dels canals de comunicació de la Regidoria d’Esports s’informarà de les novetats, les sessions i les activitats que es duran a terme.

  Segueix-nos a:

  • Youtube: esportslhospitalet
  • Instagram: @lhesports
  • Facebook: @LHEsports
  • Twitter: @lhesport
 • L'hospitalet camina cartellVeure imatge de Informació de les caminades del Programa L’Hospitalet Camina (nova finestra)
  23/01/2020

  Informació de les caminades del Programa L’Hospitalet Camina

  PROGRAMA ANUL·LAT TEMPORALMENT PER LA SITUACIÓ SANITÀRIA

  L’Hospitalet Camina és un programa municipal de caminades que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties i millorar la salut. Aquest programa proposa la realització d’una caminada mensual (de 6 i 9 km), que surt del municipi i s’endinsa en altres poblacions properes, a fi de conèixer indrets molt interessants i naturals que aporten un paisatge diferent.

 • Cartell nou sistema d'accèsVeure imatge de Els Poliesportius Municipals posen en marxa un nou sistema d’accés (nova finestra)
  29/11/2019

  Els Poliesportius Municipals posen en marxa un nou sistema d’accés

  Els abonats dels poliesportius disposaran d’una polsera identificativa que agilitzarà l’accés als poliesportius inclosos en l’abonament únic

  Els Poliesportius MunicipalS del Centre, Gornal, Fum d’Estampa i Sanfeliu i les Piscines Municipals estrenaran un nou sistema d’accés a les instal·lacions. A partir del 2 de desembre, s’iniciarà la distribució d’unes polseres que totes les persones usuàries dels poliesportius hauran de portar per accedir a les instal·lacions. La mesura s’emmarca en l’objectiu municipal de millorar el servei que ofereixen els poliesportius municipals.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400