Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • 27/09/2023

  L’Hospitalet participa en la 20a edició de #LaBaixCicletada

  La pedalada familiar en bicicleta d’aquest diumenge pel Baix Llobregat es fa dins la Setmana Europea de la Mobilitat

  L’Hospitalet participa un any més en #LaBaixCicletada, una pedalada familiar en bicicleta pel Baix Llobregat que aquest diumenge, 1 d’octubre, arriba a la seva vintena edició. A l’activitat, que s’inscriu en els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, hi participen L’Hospitalet i 11 municipis del Baix Llobregat.

  Amb recorreguts per diferents municipis de la comarca, la sortida des de L’Hospitalet es farà a les deu del matí al parc de la Marquesa. L’arribada conjunta serà al migdia al parc de Torreblanca, entre els termes municipals de Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat.

  L’acte final comptarà amb activitats d’animació, avituallament, fotomissatge, un sorteig de bicicletes entre els participants, estand de Bicibox, un taller de manteniment de bicicletes i “Pedalem amb energia”.

  Les inscripcions, gratuïtes, es poden fer presencialment mitja hora abans de la sortida al mateix parc de la Marquesa, o bé per internet al web https://labaixcicletada.wordpress.com.

 • 18/09/2023

  En marxa l’Oficina d’Entitats de L’Hospitalet

  És un servei presencial i virtual, que actua de centre neuràlgic de referència en el suport a les entitats

  La nova Oficina d’Entitats de L’Hospitalet és un servei municipal, ubicat a la planta baixa de Ca n’Arús, que compleix una demanda històrica sorgida a la primera edició del Congrés d’Entitats el novembre del 2018.

  L’Oficina és un servei presencial i virtual, que actua de centre neuràlgic de referència en el suport a les entitats, tot i que part de les seves formacions i assessoraments es faran de manera descentralitzada arreu la ciutat. Dona servei a les més de 700 entitats actives de la ciutat i neix amb l’objectiu de fomentar el sector associatiu de la ciutat i dotar-lo de recursos per fer front als reptes socials i associatius actuals.

  Aquest nou servei ofereix informació i assessoraments personalitzats a les entitats amb l’objectiu de dinamitzar i enfortir el treball de les associacions del municipi i promoure els valors de la participació com a motor de transformació. I també ajuda a la creació de noves entitats, responent a les noves realitats que emergeixen en el món de l’associacionisme.

 • 20/07/2023

  Aturades tècniques a les piscines dels poliesportius municipals

  Els poliesportius modificaran el seu horari durant l’agost

  Les tasques de manteniment i millora de les instal·lacions que s’han de dur a terme de manera periòdica obligaran a fer al llarg dels mesos d’agost i setembre parades tècniques a les piscines dels poliesportius municipals. En aquesta ocasió, a causa de les mesures especials per la situació de sequera, en cap cas es farà un buidatge de les piscines.

  D’altra banda, durant el mes d'agost els poliesportius municipals romandran actius, però cadascun d’ells amb un horari especial que s’ha de consultar al web: https://poliesportius.l-h.cat.

 • 22/09/2022

  L'H Camina: Caminades Saludables 4t Trimestre 2023 

  L’Hospitalet Camina és un programa municipal de caminades que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties i millorar la salut.

  Proposa la realització d’una caminada mensual (de 6 i 9 km), que surt del municipi i s’endinsa en altres poblacions properes per tal de conèixer indrets molt interessants que aporten un paisatge diferent. En les caminades s’utilitza transport, la despesa del qual està subvencionada totalment per l’organització.

  Les inscripcions són trimestrals i només es realitzaran en les dates establertes per a cada trimestre.

  Les places són limitades (112 participants) i s’acceptaran per rigorós ordre de data d’inscripció.

  La inscripció es podrà fer a partir de les 7.30 h del dia assenyalat a cada trimestre, presencialment als Poliesportius Municipals de L'Hospitalet o a través de la página web: poliesportius.l-h.cat (a l’apartat gestions online)

  Consulta al fullet les caminades i els seus periodes i llocs d'inscripció corresponents.

 • #LHEsportacasa . Xarxes socials
  06/04/2020

  Programa #LHEsportacasa 

  El programa #LHEsportacasa continua actiu!

  Si vols mantenir-te en forma des de casa, amb els Poliesportius Municipals L'Hospitalet podràs entrenar còmodament quan i com vulguis accedint al nostre canal de Youtube on podràs gaudir de més de 350 vídeos de diferents modalitats com zumba, body pumb, pilates, ioga o estiraments de la ma dels millors tècnics esportius de la ciutat.

  Segueix-nos a esportslhospitalet

Agenda

 • Veure imatge de Tastets lúdics de Necronomicon's (nova finestra)
  Del divendres 17 de febrer al divendres 15 de desembre, de 16:30 a 20:30 h

  Tastets lúdics de Necronomicon's

  Vols introduir-te en el fantàstic món dels jocs de rol? o tal vegada t'agradaria provar algun joc de taula? Vine als tastets!

  El Club de Rol Necronomicon's ofereix una tarda de portes obertes, un divendres al mes, amb partides de Rol i ludoteca oberta.

 • Veure imatge de Vida Sana, Culito de Rana (nova finestra)
  Del dimarts 12 de setembre al dimarts 31 d'octubre

  Vida Sana, Culito de Rana

  Nova oferta de tallers al CCBG 

  A partir del dimarts 12 de setembre s'obren les inscripcions als tallers de vida sana que programa el CCBG cada trimestre.

  Places limitades i tallers totalment GRATUÏTS.

  Només demanem compromís d'assistència.

  Som-hi!!

 • Veure imatge de Escola d'escacs per a nens, nenes i adults (nova finestra)
  Del dissabte 30 de setembre al dissabte 16 de desembre

  Escola d'escacs per a nens, nenes i adults

  Si  t’agraden els escacs o vols aprendre a jugar-hi, anima’t i vine a conèixer-nos.

 • Veure imatge de Taller de Kundalini Ioga Adaptat (nova finestra)
  Del dilluns 2 d'octubre al dilluns 18 de desembre

  Taller de Kundalini Ioga Adaptat

  Taller de Vida Sana, Culito de Rana

  Ioga adaptat amb moviments suaus per arribar a un punt de relaxació de cos i ànima òtpim.

  Activitat emmarcada dintre CERCLE( Itinerari de desenvolpumant personal a través  de l'autoconeixement) de la Fundació No Somos Invisibles

  8 places reservades am persones amb problemes de movilitat.

 • Veure imatge de TXI-KUNG (nova finestra)
  Del dilluns 2 d'octubre al dilluns 11 de desembre

  TXI-KUNG

  Taller Vida Sana, Culito de Rana

  El TxiKung és un sistema de desenvolupament personal per millorar la salu. Inclou meditació en moviment, coordinació fluida de moviments lents, respiració profunda rítmica, i un estat mental meditatiu i calma. Combina moviments suaus del cos amb relaxació i respiració.

  Places limitades

 • Veure imatge de Taller d'iniciació a la màgia amb cartes (nova finestra)
  Del dimarts 3 d'octubre al dimarts 19 de desembre

  Taller d'iniciació a la màgia amb cartes

  Taller de Vida de Sana, Culito de Rana

  Aproximació a l’art de la màgia amb cartes. Coneixeràs els conceptes bàsics i t’iniciaràs en el maneig de la baralla, per tal d’arribar a disposar de les capacitats per presentar jocs en públic.
  Professors: Jordi Sain i Xavi García d’Actitud W242


  MàgiaLH és un projecte que te com a objectiu final apropar la cultura màgica a la ciutadania, i ofereix formació continuada en aquesta disciplina artística. L’Escola de Màgia de l’Hospitalet és un projecte organitzat pel Centre Cultural Bellvitge Gornal i l’Associació per al foment de la màgia Actitud W242.

  Places limitades

 • Veure imatge de Taller de cartomàgia (nova finestra)
  Del dimarts 3 d'octubre al dimarts 19 de desembre

  Taller de cartomàgia

  Taller de Vida Sana, Culito de Rana

  Aprofundiment en l’art de la màgia amb cartes on es coneixeran conceptes tècnics i s’aplicaran en jocs clàssics per tal d’arribar a disposar de les capacitats per presentar una rutina de màgia en públic. Els alumnes hauran d’haver realitzat el Curs d’iniciació a la màgia amb cartes (tres trimestres).

  Requisits: a partir de 14 anys i haver realitzat el taller d’iniciació.
  Professors: Jordi Sain i Xavi García d’Actitud W242

  MàgiaLH és un projecte que te com a objectiu final apropar la cultura màgica a la ciutadania, i ofereix formació continuada en aquesta disciplina artística. L’Escola de Màgia de l’Hospitalet és un projecte organitzat pel Centre Cultural Bellvitge Gornal i l’Associació per al foment de la màgia Actitud W242.

  Places limitades.

 • Veure imatge de Taixí (nova finestra)
  Del dimarts 3 d'octubre al dimarts 12 de desembre

  Taixí

  Taller Vida Sana, Culito de Rana

  Art marcial que té com a objectiu aconseguir un equilibri físic i mental. És una meditació en moviment que ens ajuda a trobar l’equilibri emocional, a més d’un sofisticat sistema de defensa.

  Places limitades

 • Veure imatge de Taller de Memòria (nova finestra)
  Del dimecres 4 d'octubre al dimecres 20 de desembre

  Taller de Memòria

  Taller Vida Sana, Culito de Rana

  Els exercicis de memòria per a gent gran són activitats d'estimulació cognitiva que mantenen la ment activa al llarg del procés d'envelliment.
  En aquest taller s'estimulen les funcions cognitives d'accés a les paraules, la imaginació visual, la narrativa, els coneixements semàntics adquirits, així com l'activitat física lúdica que s'utilitza com a eina motivacional per exercitar la memòria, l'orientació tempo-espacial, la memòria etc...

  Places limitades

 • Veure imatge de Estiraments (nova finestra)
  Del dijous 5 d'octubre al dijous 21 de desembre

  Estiraments

  Taller de Vida Sana, Culito de Rana

  Exercicis suaus per flexibilitzar i enfortir tota la musculatura. D’impacte baix, però que ens donen bons resultats per a la millora general.

  Places limitades

 • Veure imatge de Taller de Tai-txi (nova finestra)
  Del dijous 5 d'octubre al dijous 21 de desembre, de 18:30 a 19:30 h

  Taller de Tai-txi

  ORGANITZAT PER ACAF (ASSOCIACIÓ CATALANA D'AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA)

  Es treballarà la flexibilitat i l’equilibri amb moviments adequats al nivell del grup, a la vegada que s’intentarà baixar el nivell d’estrès de les persones.

 • Veure imatge de No te escaquegis i juga. Comparteix amb el Mauro la passió pels escacs. (nova finestra)
  Del divendres 6 d'octubre al divendres 15 de desembre

  No te escaquegis i juga. Comparteix amb el Mauro la passió pels escacs.

  NO T’ESCAQUEGIS I JUGA
  Comparteix amb el Mauro la passió pels escacs.
  Entre peons, dames i alfils aprèn i resol problemes mentre poses a prova la teva memòria i concentració.
  Tots el divendres a les 18 h de la tarda a la planta baixa de la biblioteca.
  Des de el dia 6 d’octubre fins el divendres 15 de desembre.

 • Veure imatge de Vida sana: Relaxació. Coordinades per Marta Navarro. (nova finestra)
  Dilluns, 16 d'octubre

  Vida sana: Relaxació. Coordinades per Marta Navarro.

  Vida sana. Coordinades per Marta Navarro.
  Relaxació. Pràctica de consciència corporal i de sensibilització de les diferents parts del cos.
  Dilluns, 16 d’octubre , a les 19 h.

 • Veure imatge de Camina, fes salut i coneix un edifici de l'Hospitalet (nova finestra)
  Dimarts, 17 d'octubre

  Camina, fes salut i coneix un edifici de l'Hospitalet

  Organitza Salut Comunitària del Servei Municipal de Salut
 • Dissabte, 21 d'octubre

  Taller familiar de màgia. A càrrec de TrevoL’H

  TALLER FAMILIAR DE MÀGIA
  A càrrec de TrevoL’H
  Adreçat a infants a partir de 8 anys acompanyats d’un adult.
  Conta d'una primera part d'espectacle i una segona part de taller.

  Cal inscripció prèvia a la Sala infantil.
  Dissabte, 21 d’octubre, A les 11 h.

 • Veure imatge de Vida sana: Ioga en cadira. Coordinades per Marta Navarro (nova finestra)
  Dilluns, 23 d'octubre

  Vida sana: Ioga en cadira. Coordinades per Marta Navarro

  Vida sana. Ioga en cadira. Ioga senzill per practicar assegut, enfocat al treball de la columna vertebral.
  Dilluns, 23 d’octubre, a les 19 h.

  Coordinades per Marta Navarro

 • Veure imatge de Vida sana: Ioga suau. Coordinades per Marta Navarro. (nova finestra)
  Dilluns, 30 d'octubre

  Vida sana: Ioga suau. Coordinades per Marta Navarro.

  Vida sana. Ioga suau. Postures de ioga a l’abast de tothom, dirigides a la interiorització i la calma mental.
  Dilluns , 30 d’octubre, a les 19 h.

  Coordinades per Marta Navarro.

 • Veure imatge de Vida sana. Ioga en parelles. Coordinades per Marta Navarro. (nova finestra)
  Dilluns, 6 de novembre

  Vida sana. Ioga en parelles. Coordinades per Marta Navarro.

  Vida sana. Ioga en parelles. Pràctica de postures que treballen la coordinació i la confiança en els altres.
  Dilluns, 6 de novembre, a les 19 h.

  Coordinades per Marta Navarro.

 • Veure imatge de Meditació. Atura't i medita (nova finestra)
  Del dijous 9 de novembre al dijous 14 de desembre

  Meditació. Atura't i medita

  VIDA SANA
  MEDITACIÓ

  Atura’t i medita. 
  45 minuts de relaxació i respiració.
  Cada dijous de 19 a 19.45h. A la Sala chill out de la Biblioteca.
  Del 9 de novembre al 14 de desembre.

 • Veure imatge de Vida sana: Tècniques de respiració. Coordinades per Marta Navarro. (nova finestra)
  Dilluns, 13 de novembre

  Vida sana: Tècniques de respiració. Coordinades per Marta Navarro.

  Vida Sana. Tècniques de respiració. Aprendrem a respirar correctament i descobrirem la respiració abdominal toràcica i clavicular.
  Dilluns, 13 de novembre, a les 19 h.

  Coordinades per Marta Navarro.

 • Veure imatge de Vida sana: Iniciació a la meditació. Coordinades per Marta Navarro (nova finestra)
  Dilluns, 20 de novembre

  Vida sana: Iniciació a la meditació. Coordinades per Marta Navarro

  Vida sana.

  Iniciació a la meditació. Primers passos en la meditació com a eina per calmar el nostre món emocional i afectiu.
  Dilluns, 20 de novembre, a les 19 h.

  Coordinades per Marta Navarro.

 • Veure imatge de Vida sana: Expressió corporal. Coordinades per Marta Navarro. (nova finestra)
  Dilluns, 27 de novembre

  Vida sana: Expressió corporal. Coordinades per Marta Navarro.

  Vida sana.

  Expressió corporal. Moure el cos ens ajuda a desbloquejar la rigidesa mental i a trencar els nostres hàbits.
  Dilluns, 27 de novembre, a les 19 h.

  Coordinades per Marta Navarro.

 • Veure imatge de Vida sana: Creixement personal. Coordinades per Marta Navarro. (nova finestra)
  Dilluns, 4 de desembre

  Vida sana: Creixement personal. Coordinades per Marta Navarro.

  Vida sana.

  Creixement personal. Treball emocional i afectiu per millorar la capacitat de relacionar-nos amb els altres.
  Dilluns, 4 de desembre, a les 19 h.

  Coordinades per Marta Navarro.

Galeria d'imatges

 • Anar al web de Poliesportius Municipals de L’Hospitalet
 • Anar al web de Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet
 • Anar al web de Poliesportiu Municipal de Bellvitge
 • Anar al Poliesportiu Municipal Les Planes
 • Anar al web de CEM Tennis L’Hospitalet
 • Anar al web de Consell Esportiu de L’Hospitalet
 • Anar al web de Turisme L’Hospitalet
 • Anar al web de la Diputació de Barcelona
 • Anar al web de Secretaria General de l’Esport

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400