Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • 01/12/2021

  L’Hospitalet acull la Transplant Run, una cursa solidària amb els malalts de ronyó

  El 18 de desembre, els carrers de Bellvitge s’ompliran de corredors amb la Transplant Run, una cursa solidària organitzada per l’Associació de Malalts de Ronyó de Catalunya (ADER), una entitat amb 45 anys de trajectòria que dona suport i solucions a aquest col·lectiu.

  La cursa, que començarà a les 10 hores, disposa de dos recorreguts: un de cinc quilòmetres, amb un màxim de 4.000 corredors, i un altre d’un quilòmetre, dirigida als infants acompanyats dels seus pares i mares. La voluntat és que la cursa esdevingui una festa esportiva, solidària i familiar. Les donacions es poden fer a través de la inscripció a la cursa, amb dorsal 0 i a benefici de projectes de donació i trasplantament a Catalunya.

  Els diners recollits es destinaran a diferents projectes relacionats amb la donació i trasplantaments d’òrgans a Catalunya.

  Més informació: https://www.transplantrun.cat/

 • 20/10/2021

  Els poliesportius municipals conviden la ciutadania a retrobar-se amb l’esport

  Els poliesportius municipals llancen una campanya de promoció que ofereix, a partir del 18 d’octubre, la matrícula i la quota d’un mes gratuïts, sota l’eslògan “És l’hora de tornar”.

  L’objectiu de la campanya és convidar la ciutadania a retrobar-se amb les instal·lacions municipals i la pràctica esportiva com a hàbit saludable, un cop els indicadors en relació amb la Covid han millorat de forma notòria amb la vacunació de la població i les mesures de seguretat es flexibilitzen cap a la tornada a la normalitat.

  La promoció consisteix en Matricula i un mes d'abonament gratuït.

 • 24/03/2021

  Accés del públic a les competicions esportives mitjançant l’APP Reservaplay L’Hospitalet

  Amb motiu de les mesures de salut pública adoptades per la Generalitat de Catalunya, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19, entre les quals es troba la restricció d’aforament de públic en l’interior de les instal·lacions esportives municipals, des de la Regidoria d’Esports s’ha posat en marxa una prova pilot per oferir a les entitats esportives de la ciutat la possibilitat de poder portar un registre dels aforaments a través de l'aplicació de mòbil http://lhospitalet.reservaplay.cat/login

  El projecte està destinat a facilitar l’accés de públic als equipaments, sempre amb compliment del seu protocol d’aforament, per tal que un determinat nombre de persones puguin assistir a les competicions que es desenvolupin.

  L’aplicació ja està en marxa en totes les instal·lacions esportives de la ciutat que admeten públic, tot i que son les entitats usuàries les que, en última instància, decideixen si volen realitzar la competició a porta tancada i no deixar entrar públic.

  Per a més informació consulteu el document adjunt amb les preguntes freqüents i la normativa d'accés a les instal·lacions.

 • #LHEsportacasa . Xarxes socials
  06/04/2020

  Fes esport a casa amb el programa #LHEsportacasa a travès de les nostres xarxes socials

  La Regidoria d’Esports treballa perquè tothom pugui mantenir-se actiu i ha elaborat el projecte #LHEsportacasa, una proposta de continguts digitals que es nodrirà de material divers per fer exercici i gaudir de l’activitat física a casa, sol o en família.

  Això ens ajudarà mentalment i físicament a mantenir un estil de vida saludable mentre duri aquest període d’excepcionalitat.

  A través dels canals de comunicació de la Regidoria d’Esports s’informarà de les novetats, les sessions i les activitats que es duran a terme.

  Segueix-nos a:

  • Youtube: esportslhospitalet
  • Instagram: @lhesports
  • Facebook: @LHEsports
  • Twitter: @lhesport
 • 08/02/2021

  Comença la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa

  Aquesta setmana han començat els treballs d’implantació de la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, una actuació que té com a objectiu renovar tot l’equipament per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries. El gruix de les obres es realitzarà durant els mesos d’estiu.

 • 11/02/2021

  La Diputació destaca tres programes d’esports com a bones pràctiques en temps de pandèmia

  La Diputació de Barcelona ha destacat el programa LHesportacasa, el Pla de reobertura de les instal·lacions esportives municipals i el Pla de protecció i prevenció de les oficines en un catàleg de bones pràctiques en l’àmbit esportiu durant la pandèmia. Aquestes iniciatives s’han elaborat en base a les recomanacions de les autoritats sanitàries pel que fa a les mesures decretades en relació amb la Covid-19. Es tracta de tres documents oberts que es van adaptant i/o activant, segons les mesures vigents en cada moment.

  La Regidoria d’Esports ha desenvolupat aquestes iniciatives durant la  pandèmia amb el convenciment que l’activitat física és essencial per a la població i que, en situacions com la que vivim, contribueix a millorar l’estat d’ànim i el benestar psicològic, especialment durant situacions de confinament. També vol garantir que les instal·lacions esportives estiguin en les millors condicions d’higiene i seguretat per a la ciutadania i el personal que hi treballa.

Agenda

 • Veure imatge de Ioga (nova finestra)
  del dilluns 4 d'octubre de 2021 al divendres 29 de juliol de 2022, 17:30 h

  Ioga

  Adreçada a totes les persones que volen tenir cura del seu cos i de l'esperit.

 • Veure imatge de Ioga (nova finestra)
  del dimarts 5 d'octubre de 2021 al dijous 30 de juny de 2022

  Ioga

  Adreçada a totes les dones que vulguin tenir cura del cos i de l'esperit.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400