Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • 24/07/2024

  L’Hospitalet tindrà 4 esportistes a París 2024

  El 26 de juliol s’obriran els JJOO de París 2024, una cita que comptarà amb l’hospitalenca Paula Crespi com a membre de la selecció femenina de waterpolo d’Espanya.

  Un mes després, el 28 d’agost, començaran els Paralímpics en els quals la ciutat tindrà 3 representants de L’Hospitalet: l’atleta Sydney Fokou, la jugadora de bàsquet en cadira de rodes María Heras i el tècnic de natació Jaume Marcé.
   

 • 22/07/2024

  L’Hospitalet comptarà amb 3 representants als Jocs Paralímpics París 2024

  Els Jocs Paralímpics París 2024 comptaran amb 3 representants de L’Hospitalet: l’atleta Sydney Fokou, la jugadora de bàsquet en cadira de rodes María Heras i el tècnic de natació Jaume Marcé.

  Les competicions es disputaran del 28 d’agost al 8 de setembre.

 • 23/07/2024

  La selecció australiana de natació artística entrena a Santa Eulàlia

  La selecció australiana de natació artística ha fet una sessió preparatòria per als Jocs Olímpics de París 2024 al Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia.

  Al capdavant de la selecció hi ha la catalana Paula Klamburg, guanyadora d’una medalla de bronze als Jocs Olímpics de Londres 2012 i campiona del món en quatre ocasions.

 • 22/07/2024

  Aturades tècniques a les piscines dels poliesportius municipals

  Les tasques de manteniment i millora de les instal·lacions que s’han de dur a terme de manera periòdica obligaran a fer al llarg dels mesos d’agost i setembre parades tècniques a les piscines dels poliesportius municipals.

  D’altra banda, durant el mes d’agost els poliesportius municipals romandran actius, però cadascun amb un horari especial que s’ha de consultar al web https://poliesportius.l-h.cat.

 • 22/07/2024

  Sessió informativa sobre les subvencions en règim de concurrència competitiva en l’àmbit de l’esport

  Prop de 70 persones representants de 32 entitats esportives de la ciutat van assistir a una sessió informativa sobre les sol·licituds de subvencions en règim de concurrència competitiva en l’àmbit de l'esport.

  L’objectiu ha estat informar del punt en el qual es troba el procediment i les novetats introduïdes per tal d’agilitzar el procés i que es pugui tancar al més aviat possible.

 • 16/07/2024

  4a edició del Torneig de Futbol Ciutat de L’Hospitalet

  Les 13 entitats i clubs de futbol amb equips aficionats de la ciutat participaran en la 4a edició del Torneig Ciutat de L’Hospitalet, que es disputarà a l’Estadi Municipal del 26 d’agost a l’1 de setembre.

  A més, el 24 d’agost es jugarà el 15è Trofeu Ciutat de L’Hospitalet, que enfrontarà el primer equip del Centre d’Esports L’Hospitalet al CE Sabadell.

 • 12/07/2024

  Comencen les obres per completar la reparació de les piscines interiors del CEM L’Hospitalet Nord

  Al Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord han començat les obres per completar la reparació de les patologies estructurals i els acabats de les piscines interiors i per solucionar-ne les infiltracions d’aigua.

  Els treballs serviran per donar una solució definitiva a les deficiències en la impermeabilització dels canals perimetrals i a l’espai que envolta les piscines interiors. L’execució del projecte s’havia hagut d’aturar per la detecció de noves patologies estructurals.

 • 10/07/2024

  L’Hospitalet compta amb Paula Crespi als JJOO

  L’hospitalenca Paula Crespi participarà en els JJOO de París amb la selecció femenina de waterpolo d’Espanya, ja que és una de les tretze esportistes convocades pel seleccionador, Miki Oca.

  La primera cita de la selecció serà el 27 de juliol davant França, en la fase preliminar, en la qual també s’enfrontarà als Estats Units, Grècia i Itàlia.

 • 10/07/2024

  Les Piscines Municipals disposen ja dels vestidors femenins provisionals

  Les Piscines Municipals disposen ja dels vestidors femenins provisionals ubicats en uns mòduls que s’han instal·lat al costat de la piscina exterior.

  Aquests vestidors provisionals estan dotats de tots els serveis i estaran operatius mentre es procedeix a la reparació de l’estructura dels vestidors femenins, afectats pel foc declarat a la instal·lació el 28 d’abril.

  D’altra banda, els usuaris de la instal·lació ja poden fer ús de la zona d’esbarjo ubicada a la banda en la qual es va declarar l’incendi.

 • 10/07/2024

  4a Festa dels Valors del Consell Esportiu de L'Hospitalet

  Un any més, la Festa dels Valors ha tancat la temporada dels Jocs Escolars amb el reconeixement a les persones i equips que han destacat pel seu compromís amb la transmissió de valors a través de l’esport.

  El Teatre Joventut va acollir la 4a edició que va premiar 16 equips que al llarg de la temporada han destacat per la seva esportivitat.

 • 05/07/2024

  Es renoven i amplien les grades del Camp Municipal de Futbol Can Buxeres

  El Camp Municipal de Futbol Can Buxeres ha millorat les seves instal·lacions amb la substitució de l’antiga grada metàl·lica per una de nova de formigó.

  La nova graderia està situada en la mateixa posició de l'anterior però disposa d'una major profunditat i alçada.

 • 26/06/2024

  Piscines, cursets, taitxí, campus i casals per gaudir de l’esport a l’estiu

  Amb l’arribada de l’estiu, renovem les propostes d’activitat física per tal que tothom pugui gaudir dels espais a l’aire lliure i que infants i joves disposin d’una àmplia oferta d’activitats lúdiques i formatives durant les vacances.

  Entitats i clubs esportius de la ciutat, compromesos amb la formació d’infants i joves, s’esforcen cada estiu a oferir una oferta engrescadora. Les piscines exteriors permeten a la ciutadania refrescar-se i el programa Taitxí al parc fa possible passar una estona a l’aire lliure amb aquesta pràctica que combina ment i cos.

 • 25/06/2024

  Torna Taitxí al parc

  La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament organitza de nou a l’estiu Taitxí al parc, un programa d’activitat física i salut adreçat a tota la ciutadania, amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que aquesta pràctica oriental mil·lenària aporta a la salut de les persones.

  Totes les sessions de Taitxí al parc són gratuïtes i tindran lloc en cinc parcs de la ciutat: Can Cluset, la Remunta, Bellvitge, l’Alhambra i les Planes.

 • 25/06/2024

  El Camp de Rugbi de la Feixa Llarga disposa d’un nou sistema de reg sostenible

  La gespa natural del Camp de Rugbi de la Feixa Llarga ha començat a regar-se amb aigua del freàtic, després de les obres d’adaptació del sistema de reg de la instal·lació que ha dut a terme l’Ajuntament.

  Els dos dipòsits que recullen l’aigua de pluja dels camps de l’Estadi Municipal de Futbol han estat adaptats per rebre també l’aigua del freàtic.

 • 20/06/2024

  Oberta la piscina exterior de L’Hospitalet Nord

  La piscina exterior del Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord estarà oberta del 25 de juny fins a l’1 de setembre, per donar servei a la ciutadania durant l’estiu.

  L’horari serà de dilluns a diumenge de 10 a 19 hores. Les persones abonades podran accedir a la piscina exterior de dilluns a divendres a partir de les 7 hores i el cap de setmana en l'horari general.

 • 10/06/2024

  Campus i casals esportius d’estiu

  Amb l’arribada de l’estiu tornen, com cada any, els campus i casals per a infants i joves que ofereixen les entitats i clubs esportius de la ciutat en instal·lacions esportives municipals.

  El període d’inscripció ja és obert i les famílies interessades ja poden apuntar els seus infants i joves a aquestes activitats que es desenvolupen durant les vacances escolars.

  L’oferta és molt variada, amb propostes que combinen la pràctica esportiva amb activitats de lleure.

 • 15/04/2024

  Casal d'Estiu del Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord

  El Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord organitza una nova edició del Casal d’Estiu per a infants i joves, que es farà del 25 de juny al 26 de juliol, amb activitats que, com sempre, uneixen la diversió amb l’esport.

  Les preinscripcions que es facin abans del 3 de juny es beneficiaran d’un descompte del 15% sobre el preu total (no s’aplicarà al servei d’acollida, que queda exclòs de la reducció).

  Els terminis per realitzar la preinscripció van del 15 al 21 d'abril, per participants d’altres edicions, i del 22 d'abril endavant, per als nous.

  Places limitades!

Agenda

 • Veure imatge de CASAL D'ESTIU ATLÈTIC CENTRE HOSPITALENSE (nova finestra)
  Del dimarts 25 de juny al dimecres 31 de juliol

  CASAL D'ESTIU ATLÈTIC CENTRE HOSPITALENSE

  Casal d'estiu de tecnificació de futbol amb diferents activitats: jocs d'aigua, jocs relacionats amb la pràctica esportiva, sortides a la piscina municipal de Bellvitge Sergio Manzano, sortides a la platja, sortides lúdicas ( jumpyard, gol a gol,...). També hi ha disponible servei de menjador per dinar.

 • Veure imatge de Casal d'Estiu del Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord (nova finestra)
  Del dimarts 25 de juny al divendres 26 de juliol

  Casal d'Estiu del Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord

  El Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord organitza una nova edició del Casal d’Estiu per a infants i joves, que es farà del 25 de juny al 26 de juliol, amb activitats que, com sempre, uneixen la diversió amb l’esport.

  Les preinscripcions que es facin abans del 3 de juny es beneficiaran d’un descompte del 15% sobre el preu total (no s’aplicarà al servei d’acollida, que queda exclòs de la reducció).

 • Veure imatge de Taitxí al parc (nova finestra)
  Del dilluns 1 de juliol al dijous 1 d'agost

  Taitxí al parc

  La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament organitza de nou a l’estiu Taitxí al parc, un programa d’activitat física i salut adreçat a tota la ciutadania, amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que aquesta pràctica oriental mil·lenària aporta a la salut de les persones.

 • Veure imatge de Tarda lúdica: jocs de taula (nova finestra)
  Divendres, 26 de juliol, de 18.30 a 21 h

  Tarda lúdica: jocs de taula

  Cercle de Moires. Cicle Desmitifiquem

  Vine a gaudir de jocs col·laboratius amb mirada feminista.

 • Veure imatge de Ioga (nova finestra)
  Del dilluns 2 de setembre de 2024 al divendres 27 de juny de 2025

  Ioga

  Organitzat per l'Associació de Veïns del Barri de Sanfeliu

  Adreçat a totes les persones que volen tenir cura del cos i de l’esperit.

  Dies: els dilluns i dimecres
  Horari: els dilluns  de  17:45 a 19.00 h
  els dimecres de 17.30 a 19.15h
  Inici:  dilluns 2 de setembre

  Per a informació sobre aquestes activitats, us podeu adreçar al Centre Cultural Sanfeliu  (Carrer de l’Emigrant, 27) o al telèfon 93 403 63 59.

 • Veure imatge de Gimnàstica i Ioga ( Casal de Gent Gran Barri de Sanfeliu) (nova finestra)
  Del dilluns 2 de setembre de 2024 al dijous 26 de juny de 2025

  Gimnàstica i Ioga ( Casal de Gent Gran Barri de Sanfeliu)

  Adreçat a totes les persones grans que vulguin tenir cura del cos i treballar el moviment

  Dies: els dilluns i els dimecres
  Horari: de 10:30 a 12h
  Inici: dilluns 2 de setembre

  Per a més informació sobre les activitats organitzades pel Casal de gent gran de Sanfeliu, us podeu adreçar al local del Casal (C. Emigrant, 29) o al telèfon 934032805.

 • Veure imatge de Activitats obertes organitzades per Necronomicon's (nova finestra)
  Del dilluns 2 de setembre al divendres 20 de desembre

  Activitats obertes organitzades per Necronomicon's

  ORGANITZAT PER NECRONOMICON'S

  El Club de Rol Necronomicon's ofereix diverses activitats d’oci alternatiu per la ciutadania a partir dels 14-16 anys.

  Si vols introduir-te en el fantàstic món dels jocs de rol o tal vegada t'agradaria provar algun joc de taula, aquest és el teu espai.

 • Veure imatge de Taller de Ioga (nova finestra)
  Del dimarts 3 de setembre de 2024 al divendres 27 de juny de 2025

  Taller de Ioga

  Organitzat per l'Associació Eurodona

  Adreçada a totes les dones que vulguin tenir cura del cos i de l’esperit.

  Dies:  els dimarts i els divendres

  Horari: els dimarts de 17.00 a 18.30h
  els divendres de 17.00 a 18:30 h

  Inici: dimarts 3 de setembre

  Per a informació sobre les activitats organitzades per l’Associació Eurodona, us podeu adreçar al local social, passeig dels Cirerers 58-68 (Hotel d’Entitats) o al telèfon 93 338 79 15.

 • Del divendres 6 de setembre de 2024 al divendres 25 de juliol de 2025

  Ball en línia

  Adreçat a totes les persones gran que vulguin moure el cos i treballar coreografies al ritme de la música

  Dies: els divendres
  Horari: de 10 a 12h
  Inici: divendres 6 de setembre

  Per a més informació sobre les activitats organitzades pel Casal de gent gran de Sanfeliu, us podeu adreçar al local del Casal (C. Emigrant, 29) o al telèfon 934032805.

 • Veure imatge de Torneig de Futbol Sala Ciutat de L'Hospitalet (nova finestra)
  Dissabte, 7 de setembre

  Torneig de Futbol Sala Ciutat de L'Hospitalet

  29a edició del Torneig de Futbol Sala Ciutat de L'Hospitalet, que organitza l'AE Bellsport.

  En aquesta ocasió, l'equip juvenil s'enfrontarà a les 16 h a l'equip Sala 5 Martorell i el primer equip jugarà a les 18 h contra el CCR Castelldefels.

 • Veure imatge de Taller de Qi Gong (nova finestra)
  Del dilluns 30 de setembre al dilluns 18 de novembre, de 18:00 a 19:00 h

  Taller de Qi Gong

  El QI GONG és un conjunt d’exercicis que formen part de la Medicina Tradicional Xinesa que combina respiració, posició corporal i concentració mental per promoure la salut i longevitat. La seva pràctica habitual millora la salut, elimina l’estrès, l’ansietat i la depressió. Ajuda a tenir més energia i vitalitat. Adequat per a totes les edats.

  És aconsellable portar roba àmplia i còmoda.

 • Veure imatge de Taller de Tai-txi (nova finestra)
  Del dijous 3 d'octubre al dijous 19 de desembre, de 18:00 a 19:30 h

  Taller de Tai-txi

  ORGANITZAT PER ACAF (ASSOCIACIÓ CATALANA D'AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA)

  Es treballarà la flexibilitat i l’equilibri amb moviments adequats al nivell del grup, a la vegada que s’intentarà baixar el nivell d’estrès de les persones.

 • Veure imatge de Escola d'escacs per a nens, nenes i adults (nova finestra)
  Del dissabte 5 d'octubre al dissabte 14 de desembre

  Escola d'escacs per a nens, nenes i adults

  ORGANITZAT PER CLUB D'ESCACS TORREBLANCA

  Si  t’agraden els escacs o vols aprendre a jugar-hi, anima’t i vine a conèixer-nos.

 • Veure imatge de Taller de burlesque (nova finestra)
  Del dilluns 7 d'octubre al dilluns 25 de novembre, de 20:00 a 21:00 h

  Taller de burlesque

  El burlesque és un art escènic que parteix de riure’s o burlar-se d’un tema en particular de manera exagerada. En aquestes sessions, farem una proposta divertida teatral barrejant dansa i actuació. És un espai d’empoderament on es fusiona l’expressió artística amb la llibertat de ser un mateix.

  És aconsellable portar roba còmoda.

  El material necessari per al taller anirà a càrrec de les persones participants (guants, barret...).

Galeria d'imatges

L’H al dia Esports
 • Anar al web de Poliesportius Municipals de L’Hospitalet
 • Anar al web de Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet
 • Anar al web de Poliesportiu Municipal de Bellvitge
 • Anar al Poliesportiu Municipal Les Planes
 • Anar al web de CEM Tennis L’Hospitalet
 • Anar al web de Consell Esportiu de L’Hospitalet
 • Anar al web de Turisme L’Hospitalet
 • Anar al web de la Diputació de Barcelona
 • Anar al web de Secretaria General de l’Esport

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400