Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • Cursa Nocturna de L’Hospitalet
  16/09/2021

  La Cursa Nocturna de L’Hospitalet torna al calendari runner el proper 9 d’octubre.

  La Cursa opta per un circuit de 5K, per tal de garantir totes les mesures de seguretat i adaptar-se a les normatives vigents contra la pandèmia.

  “Desig de Nocturna” és el claim escollit per a aquesta edició, que reivindica la voluntat de reviure l’essència de l’esport popular i la vida saludable.

  Solidaritat i esport van de la mà a L’Hospitalet de Llobregat gràcies a la Cursa Nocturna. La cursa popular per excel·lència de la ciutat celebrarà la seva 11a edició el proper 9 d’octubre. Després de l’ajornament de l’edició de 2020 degut a les restriccions causades per la covid-19, aquest 2021 torna amb l’eslògan “Desig de Nocturna” per a reivindicar el retorn de l’esport popular, la voluntat de reviure l’essència i les emocions d’una cursa d’èxit i per a consolidar la seva modalitat de 5 quilòmetres.

  Inscriu-t'hi a www.cursanocturnalh.cat

 • 24/03/2021

  Accés del públic a les competicions esportives mitjançant l’APP Reservaplay L’Hospitalet

  Amb motiu de les mesures de salut pública adoptades per la Generalitat de Catalunya, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19, entre les quals es troba la restricció d’aforament de públic en l’interior de les instal·lacions esportives municipals, des de la Regidoria d’Esports s’ha posat en marxa una prova pilot per oferir a les entitats esportives de la ciutat la possibilitat de poder portar un registre dels aforaments a través de l'aplicació de mòbil http://lhospitalet.reservaplay.cat/login

  El projecte està destinat a facilitar l’accés de públic als equipaments, sempre amb compliment del seu protocol d’aforament, per tal que un determinat nombre de persones puguin assistir a les competicions que es desenvolupin.

  L’aplicació ja està en marxa en totes les instal·lacions esportives de la ciutat que admeten públic, tot i que son les entitats usuàries les que, en última instància, decideixen si volen realitzar la competició a porta tancada i no deixar entrar públic.

  Per a més informació consulteu el document adjunt amb les preguntes freqüents i la normativa d'accés a les instal·lacions.

 • #LHEsportacasa . Xarxes socials
  06/04/2020

  Fes esport a casa amb el programa #LHEsportacasa a travès de les nostres xarxes socials

  La Regidoria d’Esports treballa perquè tothom pugui mantenir-se actiu i ha elaborat el projecte #LHEsportacasa, una proposta de continguts digitals que es nodrirà de material divers per fer exercici i gaudir de l’activitat física a casa, sol o en família.

  Això ens ajudarà mentalment i físicament a mantenir un estil de vida saludable mentre duri aquest període d’excepcionalitat.

  A través dels canals de comunicació de la Regidoria d’Esports s’informarà de les novetats, les sessions i les activitats que es duran a terme.

  Segueix-nos a:

  • Youtube: esportslhospitalet
  • Instagram: @lhesports
  • Facebook: @LHEsports
  • Twitter: @lhesport
 • 08/02/2021

  Comença la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa

  Aquesta setmana han començat els treballs d’implantació de la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, una actuació que té com a objectiu renovar tot l’equipament per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries. El gruix de les obres es realitzarà durant els mesos d’estiu.

 • 11/02/2021

  La Diputació destaca tres programes d’esports com a bones pràctiques en temps de pandèmia

  La Diputació de Barcelona ha destacat el programa LHesportacasa, el Pla de reobertura de les instal·lacions esportives municipals i el Pla de protecció i prevenció de les oficines en un catàleg de bones pràctiques en l’àmbit esportiu durant la pandèmia. Aquestes iniciatives s’han elaborat en base a les recomanacions de les autoritats sanitàries pel que fa a les mesures decretades en relació amb la Covid-19. Es tracta de tres documents oberts que es van adaptant i/o activant, segons les mesures vigents en cada moment.

  La Regidoria d’Esports ha desenvolupat aquestes iniciatives durant la  pandèmia amb el convenciment que l’activitat física és essencial per a la població i que, en situacions com la que vivim, contribueix a millorar l’estat d’ànim i el benestar psicològic, especialment durant situacions de confinament. També vol garantir que les instal·lacions esportives estiguin en les millors condicions d’higiene i seguretat per a la ciutadania i el personal que hi treballa.

Agenda

 • Veure imatge de La Setmana Europea de la Mobilitat (nova finestra)
  del dijous 16 al diumenge 26 de setembre

  La Setmana Europea de la Mobilitat

  L’Hospitalet s’adhereix un any més, a partir del 16 de setembre, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat amb un seguit d’iniciatives per sensibilitzar sobre l’impacte ambiental que tenen els desplaçaments en vehicle privat.

 • Veure imatge de Cursa Nocturna de L’Hospitalet (nova finestra)
  Dissabte, 9 d'octubre, 20 h

  Cursa Nocturna de L’Hospitalet

  Torna als carrers de la ciutat la Cursa Nocturna de L’Hospitalet, adaptada a les mesures de seguretat i higiene davant la Covid i amb l’eslògan “Desig de nocturna”. Només hi haurà un circuit de 5 quilòmetres.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400