Esports

Històric de notícies

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
 • 30/10/2020

  Tancament instal·lacions esportives municipals 30 d'octubre

  Amb motiu de la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, decretada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19, ens veiem obligats a tancar les Instal·lacions Esportives Municipals de L’Hospitalet, fins a nou avís.

  Pel que fa a les quotes dels Poliesportius Municipals se suspèn el cobrament dels serveis de novembre i endavant, fins que les instal·lacions tornin a obrir les seves portes.

  Et recordem que mitjançant les nostres xarxes socials podeu seguir gaudint d’activitats virtuals i diferents continguts amb el programa #LHEsportacasa.

  Esperem poder posar fre a aquesta delicada situació el més aviat possible, mentrestant per a qualsevol dubte i/o aclariment pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic esports@l-h.cat.

  Gràcies per la teva comprensió!!

 • 23/09/2020

  INFORMACIÓ DELS CURSETS DE NATACIÓ DELS POLIESPORTIUS MUNICIPALS L'HOSPITALET

  Finalment, per tal de donar el millor servei a la ciutadania, s’ha decidit reprendre l’oferta dels cursets de natació del primer trimestre del curs 2020/2021.

  Es prioritzarà en tot moment la seguretat de les persones participants, amb una oferta específica  en relació a l’afectació de la COVID-19 i aplicant les mesures i protocols de seguretat per prevenir el risc de contagi.

  Amb la formalització de la inscripció que s'efectuarà al poliesportiu escollit, s’indicaran les normes a seguir per a un bon desenvolupament de l’activitat.

  Les persones interessades en els cursets del Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia, poden obtenir la informació de les inscripcions en el document adjunt.

  Més informació en les recepcions de les instal·lacions.

 • 21/09/2020

  Nova campanya de promoció dels Poliesportius Municipals L’Hospitalet

  Ara, més que mai, els Poliesportius Municipals ben segurs i en plena forma.
   

  Aquest és el lema de la campanya promocional que s’ha posat en marxa fins a final de mes. Inscriu-te ara i aprofita l’oferta de matrícula gratuïta i 50% de descompte en la primera quota.
   

  Posa’t en forma amb seguretat als Poliesportius Municipals de L’Hospitalet!!!!!
   

 • 30/07/2020

  ATENCIÓ: REOBRIM ELS EQUIPAMENTS ESPORTIUS DE L’HOSPITALET EL 31 DE JULIOL

  Arrel de la sentència interlocutòria dictada ahir pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, informem que resta aixecada la suspensió d'obertura dictaminada en el seu dia i, a partir de demà divendres 31 juliol, els equipaments esportius i piscines descobertes de la ciutat tornen a obrir en el seu horari habitual (a excepció del PM Santa Eulàlia, que ho farà el dimarts 4 d’agost).

  Tot l'anterior, sens perjudici de les modificacions normatives que es puguin produir en el futur i que afectin al règim de mesures en matèria de salut pública referides a la COVID-19.

  Les nostres instal·lacions segueixen gaudint d’espais segurs i saludables i estan totalment adaptades per a la pràctica d’esport amb totes les mesures per a garantir la seguretat de les persones usuàries i del personal.

  Us esperem, com sempre, per fer el que més ens agrada: FER ESPORT!

  #esportessalut #somesport

 • 18/07/2020

  Tancament de les instal·lacions esportives municipals de L'Hospitalet a partir del 18 de juliol

   A causa de les mesures especials em matèria de salut pública decretades per la Generalitat de Catalunya per a la contenció de l’expansió de la pandèmia causada per la COVID-19 a diferents municipis, s’ha procedit al tancament de tots els equipaments esportius municipals de L’Hospitalet , fins a nou avís.

  A causa d’aquest motiu, se suspèn el cobrament de les quotes de les persones abonades als Poliesportius Municipals fins a la reobertura de les  instal·lacions. Recordem que el període comprés entre el 29 de juny i el 17 de juliol no va ser facturat, en compensació del període del 13 al 31 de març.

  Volem oferir-vos solucions per fer front a aquestes circumstàncies excepcionals i, et recordem que podeu seguir gaudint d’activitats virtuals i diferents continguts amb el programa #LHEsportacasa

  Segueix-nos a:

  Youtube: esportslhospitalet
  Instagram: @lhesports
  Facebook: @LHEsports
  Twitter: @lhesport

  Esperem que la situació millori el més aviat possible per a  poder oferir-te els nostres serveis amb total garantia.

   

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400