Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Històric de notícies

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
 • 10/05/2023

  Vine a celebrar el Dia Internacional de les Famílies

  Aquest diumenge, 14 d'abril, d’11 a 14 hores, al parc de les Planes i amb motiu del Dia internacional de les Famílies, L’Hospitalet organitza una programació d’activitats lúdiques, recreatives i esportives. És la segona vegada que la ciutat se suma a la celebració d’aquesta diada internacional.

  Hi haurà tota mena d’activitats perquè els infants puguin experimentar, jugar i gaudir tot aprenent valors com el civisme, la solidaritat o la sostenibilitat. En aquest sentit, i davant la greu situació de sequera que vivim, s'han substituït les activitats amb aigua per jocs gegants perquè els més petits aprenguin a tenir cura d’aquest recurs limitat i valuós.

  El Dia Internacional de les Famílies, el 15 de maig va ser establert per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 1994 amb la intenció de crear consciència sobre el paper fonamental de les famílies en l’educació dels fills des de la primera infància. Per celebrar aquest dia s’organitzen activitats a tot el món amb l’objectiu de fomentar i afavorir el manteniment i la millora de la unitat familiar.

  Gaudiu de totes les activitats programades!

 • 25/04/2023

  Festes de Primavera 2023, una edició de les més multitudinàries

  Les Festes de Primavera han tornat a ser un èxit. Els carrers de L’Hospitalet s’han omplert de gent amb ganes de gaudir de les festes. La ciutadania s’ha bolcat en les diferents propostes d’un programa que ha apostat per l’esport, la música i les arts escèniques, la cultura popular i tradicional i les activitats adreçades al públic familiar.

  L’esport va omplir ahir la plaça d’Europa amb l’activitat Enroda’t, en la qual van participar 4.000 persones.

  Prop d’una trentena d'entitats esportives de la ciutat van col·laborar en les exhibicions i tallers que es van realitzar durant el matí, compartint una jornada plena d'emocions i amb un gran èxit participatiu.
  La pedalada popular, que va comptar amb la participació d’un miler de persones, va transcórrer amb tota normalitat i sense incidències i tots els participants van aconseguir completar el recorregut

  Els tallers lúdics dinamitzats per la botiga Decathlon del Centre Comercial Gran Via 2, van comptar també amb gran afluència de públic.

  L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració del supermercat Bon Preu Esclat.

  Es poden veure les fotografies de l'esdeveniment en el nostre canal de Flickr:
  https://www.flickr.com/photos/esportslhospitalet

 • 17/04/2023

  Aquesta Primavera mou-te als Poliesportius Municipals L'H

  Si encara no formes part de la comunitat dels Poliesportius Municipals L'Hospitalet amb l'arribada de la Primavera t'ho posem fàcil amb una oferta que no podràs rebutjar: matrícula gratuïta i 50% de descompte en la primera quota sencera.

  La promoció és vàlida fins el 5 de maig en els Poliesportius Municipals Centre, Sanfeliu, Gornal, Piscines Municipals, Fum d'Estampa, L'Hospitalet Nord, Santa Eulàlia, Bellvitge i Les Planes.

  T'esperem per entrenar plegats i gaudir de l'esport!

 • 11/04/2023

  Festa Esportiva Enroda't a L'Hospitalet

  En el marc de les Festes de Primavera arriba de nou una nova edició de l’Enroda’t, una jornada lúdica i esportiva oberta i gratuïta per a tota la ciutadania que se celebrarà el diumenge 23 d’abril a la Plaça d’Europa de 10 a 14h.


  Una gran festa plena d’activitats a l’aire lliure que inclou una pedalada popular de vehicles sense motor, exhibicions i tallers amb la col·laboració d'entitats esportives de la ciutat i una màster class de Zumba.


  Consulta tot el programa d’activitats!

 • 17/03/2023

  Aquesta Primavera mou-te als Poliesportius Municipals L'H

  Si encara no formes part de la comunitat dels Poliesportius Municipals L'Hospitalet amb l'arribada de la Primavera t'ho posem fàcil amb una oferta que no podràs rebutjar: matrícula gratuïta i 50% de descompte en la primera quota sencera.

  La promoció és vàlida del 20 de març al 16 d'abril en els Poliesportius Municipals Centre, Sanfeliu, Gornal, Piscines Municipals, Fum d'Estampa, L'Hospitalet Nord, Santa Eulàlia, Bellvitge i Les Planes.

  T'esperem per entrenar plegats i gaudir de l'esport!

 • Anar al web de Poliesportius Municipals de L’Hospitalet
 • Anar al web de Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet
 • Anar al web de Poliesportiu Municipal de Bellvitge
 • Anar al Poliesportiu Municipal Les Planes
 • Anar al web de CEM Tennis L’Hospitalet
 • Anar al web de Consell Esportiu de L’Hospitalet
 • Anar al web de Turisme L’Hospitalet
 • Anar al web de la Diputació de Barcelona
 • Anar al web de Secretaria General de l’Esport

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400