Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Històric de notícies

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
 • 16/11/2023

  Uns 2.000 infants i joves participaran dissabte en una nova edició del Cross Escolar Solidari de L’Hospitalet

  La zona esportiva de la Feixa Llarga acollirà dissabte, 18 de novembre, una nova edició del Cross Escolar Solidari de L’Hospitalet, organitzat pel Consell Esportiu de L’Hospitalet.

  Es tracta de l’esdeveniment esportiu més multitudinari de la ciutat i la prova escolar amb més participació de tot Catalunya. Al llarg del matí, es faran onze curses per categories, des dels infants més petits de 4 anys fins al jovent de 17 anys. Els circuits mantenen uns recorreguts semblants als d’edicions anteriors. Les inscripcions són gratuïtes.

  L’entitat Héroes sin capa serà la destinatària de l’euro que l’organització ofereix per cada corredor que arriba a la meta

 • 06/11/2023

  Setmana de la Solidaritat: Masterclass de Body Combat i Zumba

  La Regidoria d’Esports participa activament en els actes de la Setmana de la Solidaritat de L’Hospitalet, que se celebrarà del 6 al 12 de novembre i que se centra de nou en les malalties mentals.

  Una de les activitats programades és una MASTERCLASS DE BODY COMBAT I ZUMBA que se celebra el DISSABTE 11 DE NOVEMBRE, de 12 a 13.30 h, a la Plaça de Lluís Companys i Jover.

 • 23/10/2023

  LH al dia esports, cada més a la teva bústia electrònica

  La Regidoria d’Esports posa al vostre abast un nou butlletí mensual, LH al dia esports, per apropar a la ciutadania informacions d’interès. 

 • 10/10/2023

  Nit de l’Esport 2023

  El Teatre Joventut acollirà el 20 d’octubre una nova edició de la Nit de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament, en reconeixement dels bons resultats esportius obtinguts la temporada passada pels i per les esportistes i pels equips de la ciutat. La Nit de l’Esport és un acte de reconeixement però també una trobada anual de la gent de l’esport de la ciutat.

 • 27/09/2023

  L’Hospitalet participa en la 20a edició de #LaBaixCicletada

  La pedalada familiar en bicicleta d’aquest diumenge pel Baix Llobregat es fa dins la Setmana Europea de la Mobilitat

  L’Hospitalet participa un any més en #LaBaixCicletada, una pedalada familiar en bicicleta pel Baix Llobregat que aquest diumenge, 1 d’octubre, arriba a la seva vintena edició. A l’activitat, que s’inscriu en els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, hi participen L’Hospitalet i 11 municipis del Baix Llobregat.

  Amb recorreguts per diferents municipis de la comarca, la sortida des de L’Hospitalet es farà a les deu del matí al parc de la Marquesa. L’arribada conjunta serà al migdia al parc de Torreblanca, entre els termes municipals de Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat.

  L’acte final comptarà amb activitats d’animació, avituallament, fotomissatge, un sorteig de bicicletes entre els participants, estand de Bicibox, un taller de manteniment de bicicletes i “Pedalem amb energia”.

  Les inscripcions, gratuïtes, es poden fer presencialment mitja hora abans de la sortida al mateix parc de la Marquesa, o bé per internet al web https://labaixcicletada.wordpress.com.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400