Esports

Històric de notícies

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
 • 17/11/2021

  Tornen les Passejades de Marxa Nórdica per a Gent Gran

  El “Cicle de Passejades de Marxa Nórdica per a la gent gran” és un projecte consolidat de foment de l’ activitat física adreçat als abonats/des dels Poliesportius municipals majors de 60 anys.

  L’ Objectiu de les passejades és promoure l’ exercici físic de caminar de manera regular com a activitat que ofereix grans beneficis per a la salut.

  El Programa, promogut per la Diputació de Barcelona,  es desenvolupa mitjançant l'intercanvi de passejades amb d’altres municipis oferint la possibilitat de conèixer diferents entorns geogràfics de la província i  viure la natura al mateix temps que afavoreix  les relacions interpersonals i de grup.

  El pròxim dijous, 25 de novembre, se celebra la primera passejada a L'Hospitalet que permetrà descobrir el tram del riu Llobregat que pertany al nostre terme municipal.

  La inscripció és gratuïta i inclou servei d’ autocar, serveis preventius, guiatge i mocador diferenciador

 • 08/11/2021

  Activitats Esportives amb motiu de la Setmana de la Solidaritat, del 8 al 14 de novembre

  La Setmana de la Solidaritat de L’Hospitalet es dedica enguany a la gent gran. Sota l’eslògan “Sou molt grans”, es vol fer un homenatge a aquest sector de la població. Les entitats que formen l’Espai de Ciutadania de L’Hospitalet, juntament amb Creu Roja, tornen a organitzar la Setmana de la Solidaritat, del 8 al 14 de novembre i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

  Des dels Poliesportius Municipals, de dilluns a divendres s’organitzen activitats esportives diversificades, amb places lliures per a persones no abonades, i el dissabte 13 se celebra una activitat familiar oberta a totes les edats consistent en una master class de zumba gold & kids.

 • 16/09/2021

  La Cursa Nocturna de L’Hospitalet torna al calendari runner el proper 9 d’octubre.

  La Cursa opta per un circuit de 5K, per tal de garantir totes les mesures de seguretat i adaptar-se a les normatives vigents contra la pandèmia.

  “Desig de Nocturna” és el claim escollit per a aquesta edició, que reivindica la voluntat de reviure l’essència de l’esport popular i la vida saludable.

  Solidaritat i esport van de la mà a L’Hospitalet de Llobregat gràcies a la Cursa Nocturna. La cursa popular per excel·lència de la ciutat celebrarà la seva 11a edició el proper 9 d’octubre. Després de l’ajornament de l’edició de 2020 degut a les restriccions causades per la covid-19, aquest 2021 torna amb l’eslògan “Desig de Nocturna” per a reivindicar el retorn de l’esport popular, la voluntat de reviure l’essència i les emocions d’una cursa d’èxit i per a consolidar la seva modalitat de 5 quilòmetres.

  Inscriu-t'hi a www.cursanocturnalh.cat

 • 22/07/2021

  Nova aventura olímpica per a l'esport de L'Hospitalet

  Entre el 23 de juliol i el 8 d'agost Japó acollirà la XXXII Olimpíada, i entre el 24 d'agost i el 5 de setembre els Jocs Paralímpics, ajornats des de fa un any per culpa de la pandèmia. En aquests esdeveniments, hi participaran tres esportistes nascuts o residents a L'Hospitalet: Maria Vicente (atletisme), Lucas Mondelo (bàsquet) i Xavi Porras (atletisme paralímpic).

  A més, Sara Gallego, Yassime Ouhdadi i Mari Carmen Paredes, que actualment militen a L'H Atletisme, també s'han classificat per a aquesta cita.

  Coneix-los una mica més i dóna'ls suport amb el hashtag #LHOlimpics

 • 01/06/2021

  Aquest estiu no t'apalanquis a casa: nova campanya de Poliesportius Municipals de L'Hospitalet.

  Comencem el mes de juny amb una nova promoció per als Poliesportius Municipals L'Hospitalet, una super oferta per gaudir tot l'estiu de d'esport i l'oci a la nostra ciutat.

  No pots deixar escapar aquesta increïble oferta pack estalvi: MATRÍCULA GRATUÏTA? QUOTA REDUÏDA PAGANT ELS 3 MESOS D'ESTIU ? 50% DE DESCOMPTE AL SETEMBRE.

  - Oferta vàlida als 9 Poliesportius de la ciutat
  - Piscines exteriors,  interiors i zones d'aigua
  - Sales de fitness, activitats cardiovasculars i de tonificació,
  - Ciclo indoor i virtual
  - Solarium
  - Ampli horari d'obertura.

  No dubtis més i informa't a la recepció dels Poliesportius !

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400