Esports

Històric de notícies

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
 • 08/03/2021

  L’Hospitalet celebra el Dia Internacional de la Dona amb el lema “Som essencials”

  El dilluns 8 de març es commemora el Dia de la Dona, i a L’Hospitalet, l’Ajuntament i les entitats de dones han organitzat un ampli programa d’activitats que es desenvolupa sota el lema “Som essencials”. S’han programat actes al llarg de tot el mes en petit format i amb cita prèvia, per seguir les normes de seguretat davant la pandèmia, i altres que es podran seguir per diferents plataformes virtuals.

  El programa del Dia de la Dona a L’H compta amb una graella d’activitats amb la participació de diferents àrees municipals coordinades per la Regidoria d’Igualtat i LGTBI i les entitats de dones de L’Hospitalet.

  A L’Hospitalet, enguany no es realitzarà la concentració davant el monument de L’Acollidora, com era tradicional el dia 8, però sí que es farà la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona —el text del qual va ser aprovat en el darrer Ple municipal—, que podrà seguir-se per streaming al web www.lhdigital.cat  o pel Facebook @LHAjuntament.

  El manifest posa en relleu el “paper essencial que les dones han tingut durant la pandèmia. S’ha posat en evidència el valor de les cures, i dels sectors laborals molt feminitzats i que han estat molt importants durant els darrers mesos. Unes dones que en un alt percentatge ocupen llocs de treball a sectors com la infermeria, els serveis socials, els serveis de neteja o les residències geriàtriques: tots ells, serveis essencials. Unes ocupacions molt feminitzades que es caracteritzen històricament per sous més baixos i per feines més estacionals i precàries”.

  D’altra banda, dins la programació del Dia de la Dona destaca, com a novetat del 9 al 31 de març, l’activitat Dones, llum i ciutat LH, una intervenció artística a l’espai urbà, on dones artistes pintaran caixes d’enllumenat de l’espai públic de L’Hospitalet. Seran nou dones: tres de formació artística, que pintaran dues caixes cadascuna, i sis arquitectes, que pintaran una caixa de llum cadascuna. Des de l’Àrea d’Espai Públic, s’han seleccionat 12 caixes d’enllumenat en diferents barris que seran intervingudes de forma totalment lliure seguint el missatge d’una frase cèlebre de dona en relació amb l’actualitat. Les intervencions són gratuïtes i tenen el suport material de l’Ajuntament.

  També amb l’objectiu de recuperar el paper de les dones es farà l’activitat Revelant l’art, un escape room virtual per trobar les dones artistes invisibles al llarg de la història.

  El mateix dia 8 obrirà l’exposició “Art en femení”, que organitza des de fa 21 anys la Regidoria de Joventut en col·laboració amb els centres de secundària de la ciutat i enguany també amb el col·lectiu Bruixes.

  Dijous, 18 de març, es podrà veure al Teatre Joventut l’estrena del documental Por ser mujer, de Mercedes Resino. En acabar la projecció, hi haurà un col·loqui amb Julia León i Luisa Postigo, protagonistes del documental. Per assistir-hi, cal reservar l’entrada a www.codetickets.com.

  També hi haurà concerts, conferències, directes d’Instagram o monòlegs per conscienciar a través de l’humor sobre temes com la conciliació. I al llarg de les properes setmanes, es farà a la ciutat la campanya de la Generalitat “Diposita aquí el teu masclisme”, en col·laboració amb les entitats ciutadanes. Es distribuiran 7.500 adhesius per enganxar a les papereres.

 • 08/03/2021

  Xerrada Dia de la Dona: Construir l'autoestima i la confiança de les noies esportistes" (15 de març)

  La figura dels entrenadors/as esportius, és òptima per esdevenir un referent afectiu enfront dels factors de risc a la infància i l'adolescència. Amb aquesta xerrada ens focalitzem en  les característiques particulars de les noies esportistes per fer un acompanyament emocional afectiu òptim que cobreixi les seves pròpies realitats.


  Dilluns, 15 de març, a les 18 h
  Durada: 45'
  Xerrada via Zoom , a càrrec de Let's Wo+Men.
  Activitat Gratuïta. Inscripció prèvia AQUÍ 

 • 08/02/2021

  Reobertura dels Poliesportius Municipals L'H

  Els Poliesportius Municipals tornaran a obrir les portes dilluns, 8 de febrer, amb l’entrada en vigor de les noves mesures Covid que permeten la pràctica esportiva en recintes coberts amb determinades limitacions.

  Segons aquesta modificació, les activitats a l’interior dels equipaments esportius, incloses les piscines cobertes, es podran fer amb el 30% de l’aforament i l’ús obligatori de mascareta.

  Els equipaments esportius a l’aire lliure, com ara les pistes de petanca, podran obrir amb el 50% de l’aforament.

  Durant el període de tancament no s’han cobrat les quotes a les persones abonades.

  Els poliesportius municipals són espais segurs i saludables que han estat totalment adaptats per a la pràctica d’esport amb totes les mesures de prevenció tant per a les persones usuàries com per al personal de les instal·lacions.

 • 30/10/2020

  Tancament instal·lacions esportives municipals 30 d'octubre

  Amb motiu de la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, decretada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19, ens veiem obligats a tancar les Instal·lacions Esportives Municipals de L’Hospitalet, fins a nou avís.

  Pel que fa a les quotes dels Poliesportius Municipals se suspèn el cobrament dels serveis de novembre i endavant, fins que les instal·lacions tornin a obrir les seves portes.

  Et recordem que mitjançant les nostres xarxes socials podeu seguir gaudint d’activitats virtuals i diferents continguts amb el programa #LHEsportacasa.

  Esperem poder posar fre a aquesta delicada situació el més aviat possible, mentrestant per a qualsevol dubte i/o aclariment pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic esports@l-h.cat.

  Gràcies per la teva comprensió!!

 • 23/09/2020

  INFORMACIÓ DELS CURSETS DE NATACIÓ DELS POLIESPORTIUS MUNICIPALS L'HOSPITALET

  Finalment, per tal de donar el millor servei a la ciutadania, s’ha decidit reprendre l’oferta dels cursets de natació del primer trimestre del curs 2020/2021.

  Es prioritzarà en tot moment la seguretat de les persones participants, amb una oferta específica  en relació a l’afectació de la COVID-19 i aplicant les mesures i protocols de seguretat per prevenir el risc de contagi.

  Amb la formalització de la inscripció que s'efectuarà al poliesportiu escollit, s’indicaran les normes a seguir per a un bon desenvolupament de l’activitat.

  Les persones interessades en els cursets del Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia, poden obtenir la informació de les inscripcions en el document adjunt.

  Més informació en les recepcions de les instal·lacions.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400