Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Històric de notícies

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
 • 29/05/2024

  Pròxima obertura de la piscina exterior de les Piscines Municipals

  Al mateix temps que la piscina exterior, reobriran els vestidors masculins

  En les pròximes setmanes és previst que reobri la piscina exterior de les Piscines Municipals de L’Hospitalet.

  La instal·lació va patir un incendi el passat 28 d’abril que ha provocat greus afectacions en el servei públic que es presta als usuaris i a les usuàries de l’equipament.

  Les instal·lacions d’activitats no aquàtiques es van poder reobrir el 8 de maig, un cop fetes totes les comprovacions de seguretat i reorganitzat el servei.

  El foc va afectar la zona de dutxes i els lavabos del vestuari femení i el fum i les altes temperatures van ocasionar desperfectes a la piscina interior.

 • 29/04/2024

  Les Piscines Municipals romandran tancades fins a nou avís

  Les instal·lacions de les Piscines Municipals de L’Hospitalet romandran tancades fins a nou avís, a causa de l’incendi declarat diumenge a la tarda.

  Els serveis municipals treballen per tal de determinar com el foc i el fum han afectat les instal·lacions de serveis dels diferents espais de l’equipament. D’altra banda, s’estudien les opcions per reubicar el conjunt de l’activitat esportiva: persones abonades, assistents a cursets i participants en entrenaments d’esport reglat.

 • 23/04/2024

  El millor twirling europeu se cita a L’Hospitalet

  El Complex Esportiu L’Hospitalet Nord acollirà del 17 al 19 de maig el 10è Open Internacional de Twirling Ciutat de L’Hospitalet, amb una participació rècord de més de 400 esportistes de 29 clubs de 9 països europeus.

  El Club Twirling L’Hospitalet organitza un any més aquesta competició que en aquesta edició comptarà amb la participació de clubs d’Alemanya, Eslovènia, França, Itàlia, Anglaterra, Països Baixos, República Txeca, Suècia i Espanya.

 • 23/04/2024

  Nova Diada de l’Esport Escolar

  La zona esportiva de la Feixa Llarga acollirà el proper 25 de maig la 40ena Diada de l’Esport Escolar, que organitza el Consell Esportiu de L’Hospitalet amb la col·laboració de l’Ajuntament.

  La Diada de l’Esport Escolar comptarà amb la participació d’unes 5.000 persones, nois i noies fins als 16 anys d'entitats i centres escolars, equips tècnics i directives i les seves famílies. La jornada festiva  proposa diferents activitats esportives durant tot el matí.

 • 22/04/2024

  36è Trofeu de Natació Ciutat de L’Hospitalet

  Més de 300 nedadors de categoria absoluta de prop de 40 clubs participaran l’11 de maig en una nova edició del Trofeu de Natació Ciutat de L’Hospitalet que a causa de l'incendi de les Piscines Municipals aquest any se celebrarà a les instal·lacions del CE Mediterrani (c. de Begur, 44, Barcelona).

  El Trofeu s’inclou en el calendari oficial de la Federació Catalana de Natació i forma part del Circuit Català de Trofeus de Natació. Comptarà amb la participació d’esportistes d’alt nivell.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400