Ajuntament

Ajuntament

Presentació de l'alcaldessa

Foto de l’alcaldessa de L’Hospitalet

Ara, que la sortida al final del túnel de la pandèmia està relativament a prop, és un bon moment per recordar i no oblidar totes les adversitats a les quals hem hagut de fer front aquests darrers mesos. La crisi sanitària ens ha fet enfrontar-nos a situacions d’alta complexitat i des de l’Ajuntament hem fet i estem fent un gran esforç per atendre les preocupacions, els dubtes i les necessitats de totes les famílies, amb especial atenció a les persones i als col·lectius més vulnerables.

L’Hospitalet ha tornat a mostrar aquests darrers mesos el seu costat més solidari. Ens hem cuidat i ajudat entre tots i totes. I ara puc dir, amb orgull, que aquesta batalla l’estem guanyant caminant units, anant tots a una i lluitant amb fermesa i responsabilitat.

No puc més que dir-vos gràcies. Gràcies pel vostre compromís en les campanyes de vacunació i en el seguiment de les mesures sanitàries que s’han anat implantant durant la pandèmia. I gràcies, amb majúscules, per la vostra solidaritat, la vostra implicació i el vostre suport a les persones que més ho han necessitat.

I ara què? Ara s’obre una nova etapa en la qual toca continuar treballant tots plegats per afrontar la reactivació necessària perquè ningú no es quedi enrere. Aquest és el gran objectiu del 2022. Nosaltres, com a Ajuntament, continuarem actuant com a tractor de l’impuls econòmic i social que necessita la ciutat. L’Hospitalet és la força de la seva gent. Per això us demano que no defalliu. Feu-nos costat i tots junts, amb el mateix esperit de col·laboració que hem demostrat grups polítics, agents socials i ciutadania en el Pacte de ciutat, farem d’aquest 2022 l’any de la reactivació.

Una abraçada ben forta,
 

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de L'Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400