Ajuntament de L'Hospitalet
Forum de les cultures
Anar al pdf: Setmana de la Gent Gran
7a setmana de la gent gran
Refugis climàtics
Campanya paneroles 2023
Campanya Tic Truck
Alerta sequera
Campanya patinets
L’Hospitalet per la pau
L'Hospitalet per la pau
Eleccions Generals 2023

NotíciesRSS

30/09/2023 13:00:00

El Centre Cultural Santa Eulàlia acull l’homenatge a José María García-Calvillo

El Centre Cultural Santa Eulàlia ha acollit l’homenatge a José María García-Calvillo, amb motiu del canvi de nom de l’equipament, que passa a anomenar-se Centre Cultural Santa Eulàlia José María García-Calvillo.

La ciutat reconeix així la seva tasca, dedicació i trajectòria comunitària; la seva implicació en la vida cultural i associativa del barri; la seva dedicació a la gent gran i a la defensa dels seus drets, i la seva contribució a la promoció de l’esport, especialment el femení.

28/09/2023 14:20:00

L’Hospitalet celebra la Setmana de la Gent Gran

L’Hospitalet torna a celebrar la Setmana de la Gent Gran amb una programació d’activitats al voltant del Dia Internacional de la Gent Gran, l’1 d’octubre, amb l’objectiu d’homenatjar aquest col·lectiu a la ciutat.

A la programació, de l'1 al 8 d'octubre, s’hi inclouen més de 15 activitats: exposicions, actuacions musicals i teatrals, activitats esportives, balls, conferències, un torneig de petanca i moltes més, en col·laboració amb les associacions de jubilats i pensionistes dels casals i amb altres entitats de la ciutat.

28/09/2023 13:00:00

L’Hospitalet participa en la 20a edició de #LaBaixCicletada

L’Hospitalet participa un any més en #LaBaixCicletada, una pedalada familiar en bicicleta pel Baix Llobregat que aquest diumenge, 1 d’octubre, arriba a la seva vintena edició. A l’activitat, que s’inscriu en els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, hi participen L’Hospitalet i 11 municipis del Baix Llobregat.

Amb recorreguts per diferents municipis de la comarca, la sortida des de L’Hospitalet es farà a les deu del matí al parc de la Marquesa.

Punt de recàrrega
28/09/2023 10:22:00

Entra en funcionament un nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’avinguda de Joan Carles I

L’Hospitalet disposa d’un nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a la confluència de l’avinguda de Joan Carles I amb el carrer de la Botànica, just al davant de les instal·lacions de Fira de Barcelona, amb l’objectiu de donar cobertura al Districte Econòmic. Aquesta actuació s’emmarca en les iniciatives que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet per fomentar l’ús del vehicle elèctric  com un element estratègic per avançar cap a una mobilitat més sostenible.

27/09/2023 15:00:00

El Ple aprova un increment del 3% de l’IBI per garantir la prestació dels drets socials i els serveis a les persones

Suposarà un augment de menys de 20 euros en la quota anual per al 90% dels habitatges de la ciutat.

Pel que fa a les bonificacions a l’IBI, es mantenen les existents per a famílies nombroses, habitatges de protecció oficial, instal·lació de sistemes d’energia provinent del sol i habitatges de lloguer social cedits a la borsa d’habitatge de l’Oficina Municipal de l’Habitatge.

AgendaRSS

 • Diumenge, 1 d'octubre

  Taller familiar. Creació de bosses amb samarretes

  Reutilització de samarretes i creació de bosses que podem utilitzar per fer la compra o com a complement original. Els assistents hauran de portar samarretes en desús.

  Edat recomanada de 5 a 12 anys.

  Alerta places exhaurides!

  Amb el suport del Programa Millor que Nou de l'AMB.

 • Del dilluns 2 d'octubre al dilluns 18 de desembre, de 17.30 a 20.30h

  Productora Lab

  Càmera i acció. Experimenta des de cero tots els passos del rodatge d’una producció audiovisual. Viu de forma activa (i divertida) tots els rols de les tres fases de la creativitat audiovisual: la pre producció, la producció i la post producció. I tot plegat amb un encàrrec real.

 • Del dilluns 2 d'octubre al dilluns 20 de novembre, de 18:00 a 20:00 h

  Taller de cuina vegana

  Aprendrem quins aliments utilitzar perquè la cuina vegana sigui nutritiva i a la vegada saborosa. Veurem com n’és de fàcil donar la volta a la teva alimentació quan decideixes fer un canvi de dieta, preparant deliciosos plats que estaran per llepar-se els dits. Tot serà lliure de productes d’origen animal.

 • Del dimarts 3 d'octubre de 2023 al dijous 27 de juny de 2024

  Dibuix i pintura

  Per a experimentar i aprendre tècniques pictòriques, on el color i la forma són la base.

  Tots els dimarts i els dijous, a partir del 3 d'octubre

  Horari: de 17 a 20 h

 • Del dimarts 3 d'octubre al dimarts 28 de novembre, de 18:45 a 20:45 h

  Curs Històries de la fotografia

  Curs teòric adreçat a tothom que vulgui tenir un coneixement bàsic de com ha evolucionat la producció d'imatges fotogràfiques al llarg de la història fins als nostres dies. Repassarem d'una manera amena i divertida els moments clau, les anècdotes, els autors i autores més destacats i els corrents artístics que s'han succeït de la mà de les evolucions tècniques, socials i polítiques, així com la relació de la fotografia amb altres disciplines com la pintura i el cinema.

 • Del dilluns 2 d'octubre de 2023 al dilluns 24 de juny de 2024

  Conversa en català

  Organitzat per l'Associació Eurodona

  Per millorar el coneixement de la llengua catalana.

  Dies: els dilluns

  Horari: de 18 a 19:30h

  Per a més informació sobre les activitats organitzades per l'Associació Eurodona us podeu adreçar al local social ( passeig dels Cirerers, 58) o al telèfon 933387915

 • Del dilluns 2 d'octubre al dilluns 20 de novembre, de 19:00 a 20.30 h

  Let's Talk In English

  Treballarem la llengua en la seva forma oral, d’una forma distesa i divertida. A partir d’un tema de l’actualitat o d’una lectura millorarem la nostra fluïdesa i audició a la vegada que coneixerem noves expressions i incorporarem vocabulari.
  Cal tenir uns nivells bàsics o ganes de parlar!

 • Del dilluns 2 d'octubre al dilluns 20 de novembre, de 18:45 a 20:45 h

  Taller de restauració de mobles

  Vols  donar  una  nova  vida  als  teus  mobles?  En  aquest  taller  aprendrem  a  restaurar  mobles utilitzant diferents tècniques de restauració i/o amb les diferents opcions que ens ofereix la pintura decorativa. Podràs recuperar i actualitzar els teus mobles i objectes amb les noves tendències decoratives.

 • Del dimarts 3 d'octubre al dimarts 19 de desembre, de 16:00 a 18:30 h

  Taller de musicoteràpia

  ORGANITZAT PER ACAF (ASSOCIACIÓ CATALANA D'AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA)

  Amb aquest taller es pretén, a través de la música, millorar el nivell cognitiu de les persones, la memòria, el llenguatge, la concentració... a més de passar una bona estona.

 • Del dimarts 3 d'octubre al dimarts 21 de novembre, de 17:30 a 19:00 h

  Taller d'Escriptura creativa

  Tens una idea per un conte, relat o novel.la i no saps per on començar? Aquest curset es planteja com una introducció amena al món de l’escriptura literària, partint del coneixement general dels autors més significatius fins a assolir la base estilística i tècnica necessària per poder fer front a l'escriptura d'una obra.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400