Ajuntament de L'Hospitalet
Eleccions europees 2024
preinscripció fp
Festes Majors 2024
Festa major de Sta Eulàlia 2024
Tapes als barris 2024
Santa Eulàlia de tapes
Mi rincón favorito 2024
Campanya Paneroles 2024
Transport eleccions europees
On votar a les europees
Digitalitza't
Alerta sequera
App Ben Fet
La Florida 6.0
Recollida de mobles
L’Hospitalet per la pau
L'Hospitalet per la pau

NotíciesRSS

23/05/2024 14:00:00

Campanya lúdica per fomentar la separació correcta dels residus

L’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de L’Hospitalet estan duent a terme a la ciutat durant els mesos de maig i juny la campanya lúdica “Fem sortir els colors del gris”, a través de dues activitats per fomentar la separació correcta dels residus entre la ciutadania.

22/05/2024 11:45:00

Nova Diada de l’Esport Escolar

La zona esportiva de la Feixa Llarga i el Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano acolliran dissabte, 25 de maig, la  40a Diada de l’Esport Escolar, que organitza el Consell Esportiu de L’Hospitalet amb la col·laboració de l’Ajuntament.

21/05/2024 14:30:00

L’Hospitalet invertirà 435,4 milions d’euros en els pròxims deu anys en la millora del servei de neteja

La nova contracta de neteja viària i recollida d’escombraries de L’Hospitalet, que ha d’entrar en vigor l’any 2025, ha sortit a licitació. La nova contracta destinarà 43,5 milions d’euros l’any a neteja i recollida d’escombraries davant els 28,6 milions de la contracta anterior, amb un increment de 14,9 milions l’any. Es renovarà íntegrament la flota de 130 vehicles del parc mòbil del servei així com els 4.200 contenidors de residus i s’introduiran millores tecnològiques per al seguiment i per a la millora del servei.

21/05/2024 10:00:00

800 alumnes de 12 instituts de la ciutat participen en la XXIII Jornada de Poesia Jove

La final de la XXIII Jornada de Poesia Jove de L’Hospitalet s’ha fet al Teatre Joventut en format televisiu, a través de Televisió de L’Hospitalet, i ha comptat amb la participació de dotze finalistes, en representació dels dotze instituts de la ciutat que hi han participat. Nili Mena, de l'Institut Bellvitge, ha estat la guanyadora amb el poema Decir adiós es crecer, el segon premi ha estat per a Martí Mascarell, de l’Institut Santa Eulàlia, amb el poema Plus ultra, i el tercer premi per a Alba Allue, de l’Institut Rubió i Ors, amb Crit silenciat.

17/05/2024 18:30:00

Lectura del manifest “A L’Hospitalet plantem cara a l’LGTBI-fòbia!”

La plaça de l’Ajuntament ha acollit la concentració i la lectura del manifest “A L’Hospitalet plantem cara a l’LGTBI-fòbia”, a càrrec de representants de L’Horgull, ALISE i Les Bruixes, associacions de la ciutat que treballen pel respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

A l’acte central del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia a L’Hospitalet han assistit l'alcaldessa Núria Marín i regidors i regidores del PSC, ERC+EUiA, PP i  LHECP-C, i ha comptat amb l’actuació de la rapera Cecé.

AgendaRSS

 • Divendres, 24 de maig, a les 18 h.

  Cinema documental al barri: Hostal España d'Inma Álvarez i Chus Domínguez

  Totes les habitacions de l’Hostal Espanya, un establiment modest i cèntric, situat a la ciutat de León, estan ocupades per persones grans, moltes d’elles procedents de l’entorn rural abandonat.

 • Dilluns, 27 de maig, a les 17:30 h.

  Trobada amb l'Aina Bestard

  L’autora i il·lustradora Aina Bestard ens explicarà la seva professió i el procés creatiu dels seus àlbums il·lustrats. És l’autora de la trilogia "Qui s’amaga…", una sèrie de llibres basada en il·lusions òptiques que ha estat traduïda a 15 idiomes i ha venut més de 200.000 exemplars a tot el món.

 • Del dimarts 28 de maig al dissabte 22 de juny

  NATURA. Exposició d’esmalts artístics

  Alumnes del Cicle Formatiu de grau superior d’Esmalts Artístics al foc de l’ESDA LLotja.
  Escola d’Art i Disseny Llotja
  Consorci educació Barcelona

  Participen: Patrícia AGUILÓ, Rosa BATALLA, Amanda CARALT, Neus ESPINOSA, Mar FRESNEDA, IMMAGA, Laia RAUSI, Fran TAPIA
  I els alumnes de primer curs de joieria: Celia ARRUEGO / Carla BATLLE / Miquel CASTILLEJO Txell FABREGAS / Elisenda GRAU/ Marta MERINO / Cristina MONJAS /  Silvestre OLIVERAS / Sandra ORTIZ / Helena SAEZ / Alba SENABRE /  Elisaveta STEPANOVA 

  Cada fi de curs el departament d’esmalts artístics de l’escola Llotja de Barcelona presenta una mostra de treballs realitzats per l’alumnat corresponent i  enguany s’han triat peces el punt de partença del qual han estat elements que formen part clarament de la natura. Uns són imatges que s’hi inspiren i suggereixen, i d’altres comes el cas dels caboixons realitzats pels alumnes de primer curs de joieria i esmalts, són una encertada i fidel imitació partint d’elements minerals, que a traves de vidre fos a alta temperatura sobre  metall, en aquest cas el coure, ens serveixen per fer veritables trompe-l’oeil,  que des d’ època medieval els artífexs joiers i orfebres han utilitzat substituint pedres semiprecioses en objectes d’orfebreria i d’ornament del cos.

 • Dimecres, 29 de maig, 17.30 h

  Espectacle de Festa Major: Toc, toc! Qui hi ha? a càrrec de Pampallugues Teatre

  La Fabiola és una lloba rodamón, i en un dels seus viatges li passen coses inesperades. Per tal de demanar ajut, la Fabiola truca a la porta de les tres primeres cases que troba pel camí. Que qui viu a cadascuna d'elles...? Qui menys us podeu imaginar!

 • Xavier Sabater
  Del dijous 30 de maig al dissabte 1 de juny

  Xavier Sabater. Polipoeta

  10 anys

  Exposició i jornada festiva de happening polipoètic en record del mestre Xavier Sabater, pioner al món de la cultura underground.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400