Ajuntament de L'Hospitalet

Normes d’ús de les xarxes de l'Ajuntament de l'Hospitalet

Aquesta és la pàgina oficial de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Us animem a participar-hi amb comentaris, fotos o altres publicacions. Els vostres suggeriments, opinions i crítiques són molt importants per continuar donant una bona atenció i un bon servei. La crítica constructiva sempre és benvinguda, però eliminarem tot contingut ofensiu, amb llenguatge inadequat, amb fins comercials o que no tingui res a veure amb els perfils socials de l’Ajuntament. És important saber que les publicacions de tercers no representen en cap cas l’opinió de la institució, la qual no se’n fa responsable.

Aquest és un canal d’atenció a la ciutadania. L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania respondrà els dubtes i les peticions en horari d’atenció al públic, de 8.30 a 14 h, de dilluns a divendres. És important saber que aquest no és un canal per emergències, per a les quals cal recórrer a la Guàrdia Urbana o als serveis d’emergències.

Totes les persones usuàries han de complir les normes comunitàries i els termes d’ús en els diferents perfils socials de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Els materials inclosos dins les següents categories poden ser eliminats automàticament:

 • Calumniar, abusar, acorralar, amenaçar o violar els drets legals (com els drets de privacitat i publicitat) d’altres persones.
 • Publicar, anunciar, distribuir o difondre qualsevol material difamatori, il·legal, obscè, indecent o enganyós.
 • Adjuntar arxius que continguin material protegit per les lleis de propietat intel·lectual (o pels drets de privadesa o publicitat), llevat que es tinguin o es controlin aquests drets o s’hagin rebut tots els consentiments necessaris.
 • Carregar o adjuntar arxius que continguin virus, arxius corruptes o qualsevol altre programari que puguin danyar l’operativitat de qualsevol equip informàtic.
 • Eliminar qualsevol atribució d’autor, avisos legals o designacions de propietat o etiquetes en qualsevol arxiu que estigui carregat.
 • Falsificar l’origen o font de software o altre material contingut en qualsevol fitxer que estigui carregat.
 • Generar alarma social mitjançant la publicació d’informació no contrastada.
 • Publicar continguts sense cap mena de relació amb la ciutat de L’Hospitalet, així com concursos, contingut promocional o altre tipus de continguts.
 • Utilitzar identitats falses o suplantar la identitat d’altres persones en la utilització del portal o de qualsevol dels serveis disposats, incloent la utilització si escau de contrasenyes o claus d’accés de tercers o de qualsevol altra forma.
 • Deixar comentaris amb continguts, enllaços o noms de persones usuàries que es considerin insultants, difamatoris o contraris a les lleis vigents.
 • Fer comentaris que donin suport a violacions dels drets humans o continguin apologia del terrorisme o de la violència.
 • Deixar comentaris de contingut racista, sexista, homòfob o discriminatori per raó de nacionalitat, sexe, religió, edat o qualsevol tipus de discapacitat.
 • Atacar o insultar altres persones participants en qualsevol conversa publicada als diferents perfils socials.

L’Ajuntament només es responsabilitza dels continguts que emet a través dels seus canals. Tal com s’ha mencionat abans, en cas de contravenir les condicions anteriors, l’Ajuntament es reserva la facultat i estarà legitimat per bloquejar, suspendre o cancel·lar, de manera immediata i sense previ avís, el perfil de les persones usuàries que realitzin aquests tipus d’accions.

Tot i així, si trobeu aquest tipus de missatges, podeu reportar-los també a través de la mateixa xarxa social. Gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració i comprensió.

Per una comunitat social més respectuosa i tolerant.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400