Ajuntament de L'Hospitalet

Espai Públic

L’Espai Públic s’entén com a espai de comunicació, intercanvi de bens, valors i informació; com a lloc de trobada i reunió ciutadana; com a lloc de recepció, gaudi i conservació de la biodiversitat; com a escenari de la vida col·lectiva. L’Espai Públic es presenta com un tot conformat per elements interdependents i articuladors de l’estructura urbana, on l’Administració ofereix a la Ciutadania les condicions d’accessibilitat adients per al seu ús i cura.

Amb aquest portal, s’afegeix un valor tecnològic virtual de comunicació amb la ciutadania, des d’on l’Ajuntament de L’Hospitalet ofereix informació relativa a aspectes de la gestió municipal i els serveis sobre l’Espai Públic que es posen a l’abast de la ciutadania.

Entre d’altres temes, des d’aquí es pot conèixer:

Pla Director del Verd Urbà de L'Hospitalet

Verd Urbà de L'HospitaletVeure imatge de Pla Director del Verd Urbà de L'Hospitalet (nova finestra)

El Pla Director del Verd Urbà de L'Hospitalet és una eina de planificació de la infraestructura que formen els ESPAIS VERDS i l'ARBRAT  de la ciutat, un full de ruta per a la seva gestió i un suport a la presa de decisions municipals.

Els principis bàsics han d’ajudar a protegir, conservar i millorar el patrimoni verd de la ciutat, maximitzant, així, els serveis i les funcions que el VERD URBÀ proporciona a la ciutat i al benestar i salut de les persones.

El Pla Director del Verd Urbà està conformat per dos documents diferenciats:

  • El document que fa referència als ESPAIS VERDS, entenent-los com parcs, jardins, places, mitjanes... amb tots els seus elements vegetals.
  • El document que fa referència a l’ARBRAT VIARI.

La seva visió és crear la Ciutat Verda: una ciutat Resilent, saludable i diversa, potenciant, millorant i incrementant el Verd Urbà, per a contribuir a la Salut i benestar de la ciutadania i gaudir d’una Ciutat habitable.

Mesures d'il·luminació dels espais públics

Mesures d'il·luminació 1Veure imatge de Mesures d'il·luminació dels espais públics (nova finestra)

Durant 2019 es van realitzar mesures de la il·luminació a diversos espais de la ciutat. Podeu descarregar-vos la informació des d'aquesta pàgina.

Es tracta d'uns fitxers en format KMZ que contenen les mesures realitzades. Són 22 fitxers que estan comprimits (en format ZIP) en un únic fitxer, que es mostra més avall per descarregar-lo. Després caldrà descomprimir-lo. I, finalment, utilitzar un visor d'aquests tipus de fitxers.

Per veure aquests fitxers necessiteu qualsevol eina que permeti obrir-los, per navegar-hi i consultar la informació que hi contenen. Una possibilitat és l'eina web Google Earth (només cal clicar l'enllaç). Aquesta eina funciona amb navegadors webs, com per exemple, el que esteu fent servir ara mateix per veure aquesta pàgina (potser el vostre navegador no serveix i haureu d'actualitzar-lo o utilitzar un altre com, per exemple Chrome o Firefox Mozilla). A les imatges adjuntes, es pot veure el contingut d'un dels fitxers i com podeu crear un projecte per veure el contingut dels fitxers descarregats prèviament al vostre ordinador, només en 3 passos.

Notícies

21/01/2019

Visor de la qualitat de l'aire metropolità

Des de les pàgines dedicades al medi ambient del web de l'Àrea Metropolitana de Barcelona es pot accedir a un visor de la qualitat de l'aire, que proporciona informació sobre la contaminació atmosfèrica (NO2, PM10 i O3).

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400