Ajuntament de L'Hospitalet

Programes i recursos educatius

22es Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat de L'Hospitalet

Un any més, des de l'Ajuntament de L'Hospitalet a través de l'Àrea d'Educació, Innovació i Cultura organitzem les Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat de L'Hospitalet, en la seva 22a edició.

Les Jornades Científiques i Tecnològiques és un concurs adreçat als estudiants de Batxillerat dels Centres Educatius de L'Hospitalet que tenen com a objectiu fomentar la creativitat científica i tecnològica, l'actitud de la recerca i innovació de l'alumnat dels centres d'ensenyament secundari de L'Hospitalet.

PARTICIPANTS:

Poden participar en aquest concurs estudiants de Batxillerat, a títol individual o en equip, dels centres d’ensenyament secundari públics i concertats de l’Hospitalet, presentant el Treball de Recerca que han realitzat durant el curs 2021-2022, i que haurà de ser tutoritzat per un professor o professora.

Els treballs els han de presentar les direccions i/o tutors/es dels centres educatius de l’Hospitalet en representació de l’alumnat.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DELS PROJECTES: fins 21 d'abril de 2022.

 

ÀMBITS DE TREBALL:


1.Àmbit de Ciutat: treballs destinats exclusivament a un major coneixement de la ciutat de L'Hospitalet en qualsevol de les seves vessants.
2.Àmbit d'Igualtat: treballs destinats a fomentar la cultura de la igualtat de gènere com un valor fonamental en l'educació.
3.Àmbit de Sostenibilitat: treballs relacionats amb qüestions ambientals com el canvi climàtic, el cicle de l'aigua, la biodiversitat, la prevenció de residus, la contaminació o bé l'eficiència energètica.
4.Àmbit Experimental: treballs de ciències experimentals, naturals i matemàtiques...
5.Àmbit Tecnològic: treballs de tecnologia, robòtica, electrotècnia, etc.
6.Àmbit d'Expressió: treballs de llenguatge i llengua, educació visual i plàstica, música, educació física, comunicació, informació.
7.Àmbit Social: treballs d'història, geografia, economia, sociologia, formació i orientació laboral, antropologia, filosofia, història de la ciència i la tècnica, educació de valors, emprenedoria.


El treball original s'ha de presentar a través de la Seu electrònica municipal que trobareu en el següent enllaç: Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat de L'Hospitalet. Curs 2021-2022

Podeu consultar les bases de les 22es Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat en el següent enllaç: Bases.

 

 

  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400