Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

16/02/2024

Xerrades del pas a I3 (Infantil 3)

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) ofereix a les famílies xerrades divulgatives sobre el pas dels infants d’I3 a l’escola. Aquestes activitats s’adrecen a les famílies de les 6 escoles bressol municipals i de les 5 subvencionades per l’Ajuntament.

14/02/2024

L’Ajuntament comença a distribuir la Guia dels centres educatius de L’Hospitalet

Es fa arribar a les més de 5.000 famílies de la ciutat que tenen infants de tres anys i de dotze anys, és a dir, que inicien un nou cicle educatiu

La Guia es farà arribar a les famílies amb infants que s’han d’escolaritzar o que canvien d’etapa abans de l’inici de la preinscripció, el proper 6 de març.

La publicació recull, a més de l’oferta educativa de la ciutat, les característiques i els serveis de cada centre, el calendari de les jornades de portes obertes i la normativa i els documents de la preinscripció.

09/02/2024

Un centenar d’estudiants d’FP de l’àrea metropolitana posen a prova la seva creativitat a L’Hospitalet

La ciutat ha acollit aquest matí uns tallers que formen part del projecte MetròpolisFPLab de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per contribuir a la formació d’estudiants d’FP i implicar també empreses i institucions

Més de cent estudiants d’FP de poblacions veïnes han participat avui al Centre Cultural Bellvitge als tallers de creativitat de la sisena edició de MetròpolisFPLab, un projecte d’innovació oberta impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i coordinat per la Fundació BCN Formació Professional.

05/02/2024

Visiteu els centres educatius: Jornades de Portes Obertes

Els centres educatius de la ciutat organitzen a partir dels pròxims dies les jornades de portes obertes per acollir i informar les famílies interessades a conèixer el seu projecte educatiu i les seves instal·lacions, abans que comenci el període de preinscripció per als ensenyaments obligatoris.

17/01/2024

Arrenca una nova edició del programa Petits talents científics, centrada aquest curs en el so i la calor

L’Ajuntament du a terme aquest programa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació amb la col·laboració dels Serveis Educatius de L’Hospitalet  

Un curs més, es posa en marxa aquest programa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, en col·laboració amb els Serveis Educatius de L'Hospitalet.

L’objectiu és fomentar l’experimentació, la indagació i la descoberta en l’aprenentatge de les ciències entre l’alumnat d’educació infantil i primària.

  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400