Notícies

 més notícies [+]
20/07/2021

“L’Herència, flamenc i patrimoni”, un programa de ball i música en espais patrimonials que tindrà lloc de l’11 al 19 de setembre

El diàleg entre l’arquitectura, el patrimoni i les arts en viu és el fil conductor de les jornades que uniran joves talents de la dansa flamenca i espanyola amb reconeguts membres d’aquesta comunitat artística. Deu espectacles en vuit espais singulars de la ciutat.

16/07/2021

Summer Experience homenatja les dones que van treballar a la fàbrica de Can Trinxet amb dos espectacles protagonitzats per dones

Summer Experience fa un homenatge a les més de 1.500 dones que van treballar a l’antiga fàbrica tèxtil de Can Trinxet amb dos espectacles fets per dones treballadores del món de la cultura. Serà els dies 20 i 22 de juliol amb l’actuació de la Balkan Paradise Orchestra i Violetes, un cabaret de circ. Dues activitats en les quals des de les artistes fins al personal tècnic són dones.

13/07/2021

Últims dies per visitar l’exposició “Our garden needs its flowers” que recull l’efervescència creativa del Districte Cultural

L'exposició, que es pot visitar fins al 18 de juliol, proposa una lectura del context artístic del Districte Cultural a través de les arts visuals, la música i el disseny. Des del 2015, més de 500 artistes i agents culturals han escollit L’Hospitalet com a destinació creativa. La mostra està instal·lada al Centre d'Art Tecla Sala.

06/07/2021

El club de robòtica CortoCircuito és 22è en la primera participació en la Gran Final de la First Lego League Espanya

El club de robòtica CortoCircuito ha participat per primera vegada en la Gran Final de la First Lego League Espanya i ha aconseguit col·locar-se en el lloc 22 dels 51 equips finalistes procedents de tot l’Estat. La final es va fer a Tenerife en línia. L’actuació de l’equip durant el torneig va rebre molt bones valoracions per part dels jutges.

28/06/2021

Gaudir de l’estiu amb el Summer Experience

Summer Experience recupera les dates de juny i juliol i porta a places i carrers de tots els districtes activitats culturals i d'oci. Música, teatre, dansa... per passar les tardes d’estiu. Respectant les mesures sanitàries, l'aforament de les activitats serà reduït.

21/06/2021

El Centre d’Art Tecla Sala acull l’exposició “El punt de fuga”, la mostra dels artistes i col·lectius residents de TPK

TPK porta un any més al Centre d’Art Tecla Sala el cicle Solstici, l’exposició dels artistes i col·lectius residents als espais de creació. Enguany, el projecte del col·lectiu artístic porta per títol “El punt de fuga”. Dividida en quatre àmbits, la mostra recull treballs diversos al voltant de les associacions entre la paraula, la imatge i el so.

16/06/2021

La segona edició del festival Berdache omple L’Hospitalet de propostes artístique sobre el gènere i la identitat

Del 19 al 28 de juny se celebra la segona edició de Berdache, el festival d’arts visuals i escèniques centrat en el gènere i la identitat. Berdache presenta onze propostes de teatre, música, dansa, arts visuals, poesia, intervenció escènica i perfomance amb el suport del Districte Cultural L’H.

15/06/2021

Matteo Guidi exposa “Regalos Reales” a l’Harmonia

L’artista Matteo Guidi exposa a l’Harmonia “Regalos reales”, un treball basat en els gabinets de curiositats dels nobles i burgesos europeus, que van proliferar a partir del segle XVI, on col·leccionaven i exposaven objectes exòtics arribats de tot el món. En l’exposició de Guidi, el gabinet de curiositats està format per una recreació dels regals institucionals rebuts pels reis i la seva família.

04/06/2021

Sis companyies participen en la Mostra de Teatre Aficionat

El Teatre Joventut acull del 4 al 6 de juny la Mostra de Teatre Aficionat, L’H fa teatre, en un format reduït però recuperant la presencialitat. La companyia Javier Villena, el Quadre Escènic del Centre Catòlic, Fugirelli Teatre, Bellgrup, Platea i Somnis Revolution pujaran a l’escenari per oferir les peces que han preparat malgrat les limitacions que ha imposat la situació sanitària.

02/06/2021

Les Aules d’Estudi tornaran a obrir a partir del 5 de juny

La millora de la situació sanitària permet recuperar un dels serveis més requerits pels joves en aquestes dates, les Aules d’Estudi. El servei es posarà en marxa partir del 5 de juny en vuit espais on els estudiants podran preparar els exàmens finals i la selectivitat, complint els protocols de seguretat.

Et recomanem

Diumenge, 19 de setembre, 19 h

"Un espectáculo nuevo siempre supone un reto, un punto de impulso desde el que seguir creciendo. Sin duda necesito nuevos estados, físicos y emocionales para poder seguir creando y transformándome. Por eso bailo". (Ana Morales)

Dissabte, 2 d'octubre, 18 h

Sopa de pedres

Engruna Teatre

Sopa de pedres és la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel enlloc de volar-hi estels un dia hi arriben els avions.

53 Diumenges
Divendres, 8 d'octubre, 20 h

53 Diumenges

De Cesc Gay

Les grans discussions comencen sovint per una tonteria, una paraula de més dita fora de to o pel fet d’estirar una mica massa la darrera vocal d’una frase aparentment inofensiva. I si això passa entre germans i en el context d’una reunió familiar, les probabilitats que la vetllada es converteixi en quelcom més que en una agradable trobada són molt altes.

A besar de todo
Dissabte, 9 d'octubre, 20 h

A  besar  de  todo és el relat personal a través d’anècdotes, contes i poemes d’una història de superació personal. Un recorregut per la vida de l’autor mateix, la seva addicció a les drogues i la recuperació posterior.

Els Ocells - La Calòrica
Divendres, 15 d'octubre, 20 h

Els Ocells

La Calòrica

Els Ocells d'Aristòfanes va estrenar-se l'any 414 a.C. 2500 anys després d'aquella estrena, La Calòrica revisita Els Ocells per estudiar els mecanismes emocionals que fan funcionar el populisme neoliberal i qüestionar-se els motius del seu auge a l'esfera internacional. Què hem fet nosaltres per aturar el populisme? Fins a quin punt som impermeables als seus eslògans contundents? Què queda de realment democràtic a les democràcies occidentals?

MIVION - La Conquesta del Pol Sud
Dissabte, 23 d'octubre, 20 h

MIVION (Ràdio Sarajevo)

La Conquesta del Pol Sud

MIVION és un acrònim en llengua serbocroata, format per l’abreviació de les paraules "nosaltres", "vosaltres" i "ells /elles". Era el títol del programa que dirigia l’Slobodan Minic, reconegut periodista, director de la secció de cultura de Ràdio Sarajevo, en què va entrevistar personalitats de l’ex república de Iugoslàvia. El seu és un testimoni sobre el progressiu avanç de la intolerància, el nacionalisme i l’autoritarisme, però també sobre la força de la cultura i el diàleg.

Diumenge, 24 d'octubre, 19 h

Exilio

Festival de guitarres

Exilio és un espectacle que fusiona música, literatura i projeccions audiovisuals en torn a la idea de l’exili. A partir de la poesia i la música d’autors que es van veure forçats a abandonar la seva pàtria i van reflexionar sobre aquesta circumstància, volem traçar un arc entre ells i l’actualitat.

Kràmpack
Dissabte, 30 d'octubre, 20 h

El text de Jordi Sánchez narra la història de quatre amics que se’n van a viure junts, i entre els quals hi ha, a banda d’amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sit-com dels anys 90 (Friends, Frasier, la pròpia Plats Bruts), amb un to irreverent que s’ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació.

Rebota rebota y en tu cara explota
Divendres, 5 de novembre, 20 h

Rebota rebota y en tu cara explota

Una creació d’Agnès Mateus i Quim Tarrida

Sortim a celebrar el futbol en centenars de milers. Ens mengem els plàstics que tirem en l’estómac dels peixos que ens preparem per a sopar. Ens venem els pisos i els apartaments a preus impossibles per a nosaltres mateixes i després ens manifestem contra el turisme. Els nostres amics s’han convertit en polítics i ara viuen en un despatx.

agitado y mezclado
Dissabte, 6 de novembre, 20 h

Agitado y mezclado és un espectacle íntim, sincer i ple de complicitat creat per dos grans amics on es fusionen poesia i música. Un viatge ple de emocions i sorpreses que bateguen des de la profunda admiració que tenen ambdós.

Agenda del dia

 més activitats [+]
 • Veure imatge de Summer Experience (nova finestra)

  Summer Experience

  del dimecres 23 de juny al dissabte 31 de juliol

  Diversos espais

 • Veure imatge de Juliol i agost al Gratx (nova finestra)

  Juliol i agost al Gratx

  del dijous 15 de juliol al divendres 13 d'agost

  Carrer Bellavista, 28

 • Veure imatge de Recomanacions de lectura per a l’estiu (nova finestra)

  Recomanacions de lectura per a l’estiu

  del dijous 15 de juliol al dimarts 31 d'agost

  Biblioteques L'H

 • Veure imatge de Contes japonesos per telèfon (nova finestra)

  Contes japonesos per telèfon

  del divendres 9 d'abril al dimecres 1 de setembre
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Photocall @BiblioBellvitge (nova finestra)

  Photocall @BiblioBellvitge

  del divendres 9 d'abril al dimecres 1 de setembre
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Visca la República! 14 d’abril de 1931. 90 anys (nova finestra)

  Visca la República! 14 d’abril de 1931. 90 anys

  del dimecres 14 d'abril al diumenge 5 de setembre
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de Regalos reales (nova finestra)

  Regalos reales

  del dijous 17 de juny al diumenge 5 de setembre
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de ROMERO, Sergio - Objectes amb història, 2020 (tinta i aquarel·la) (nova finestra)

  La reconstrucció de la memòria. Didàctica i dibuix. Institut Mercè Rodoreda.

  del dimarts 22 de juny al diumenge 5 de setembre
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de Identitats (nova finestra)

  Identitats

  del divendres 25 de juny al dijous 9 de setembre
  Auditori Barradas
 • Veure imatge de Art Nou, la cita amb l’art emergent (nova finestra)

  Art Nou, la cita amb l’art emergent

  del dimarts 22 de juny al divendres 10 de setembre

  Galeries L'H

 • Veure imatge de “Caixes friquis”. Una mirada d’en Jaume Vidal (nova finestra)

  “Caixes friquis”. Una mirada d’en Jaume Vidal

  del dijous 22 d'abril al diumenge 12 de setembre
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • retauleVeure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)

  Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet

  del dijous 29 de setembre de 2011 al dimecres 29 de setembre de 2021
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de SpoilerLHive (nova finestra)

  SpoilerLHive

  del dilluns 3 de febrer de 2020 al divendres 31 de desembre de 2021, 18h
  Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
 • Veure imatge de Arbre dels desitjos a la Biblioteca Bellvitge (nova finestra)

  Arbre dels desitjos a la Biblioteca Bellvitge

  del divendres 9 d'abril al divendres 31 de desembre
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Exposició de haikus a la Biblioteca Bellvitge (nova finestra)

  Exposició de haikus a la Biblioteca Bellvitge

  del divendres 9 d'abril al divendres 31 de desembre
  Biblioteca de Bellvitge
 • Cartell L'Hospitalet: un indret, una històriaVeure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)

  L'Hospitalet: un indret, una història

  des del 26de març
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)

  L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX

  des del 26de gener
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'H Interactiva (nova finestra)

  L'H Interactiva

  des del 19de juliol
  Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400