Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Vet aquí l'Arxiu

4 de juny de 2021

Si cliqueu a l'apartat del web Un cop d’ull al passat podeu accedir als documents publicats amb anterioritat i que fan referència a què passava a l'Ajuntament i a la ciutat antigament.
 
Arriba la Setmana Internacional dels Arxius 2021

Amb el lema “Persones > Arxius > Vides”, aquest any la Setmana Internacional dels Arxius es centra  en els Arxius i les tasques internes que fem.

Durant la setmana del 7 al 13 juny, des de l'Arxiu Municipal de L'Hospitalet, us mostrarem diversos continguts al nostre Twitter, Facebook i Instagram que us mostraran el nostre dia a dia.

Podeu seguir-nos a:

#Enigmesdelarxiu: la Torre Cluset

Recordeu la nostra publicació sobre una “Torre Cubells” a la zona de Can Cluset?

Un nou expedient de llicència d'obres  ve a embolicar-ho tot una mica més.

Josep Pla i l’hemeroteca de La Vanguardia ens aporten una mica de llum, però tot acaba desembocant en un dels nostres #Enigmesdelarxiu

Podeu llegir sencer aquest enigma en aquest fil de twitter.

#ArxivemelMoment: Pandèmia de COVID-19

Han ingressat a l’Arxiu Municipal nous documents en el marc de la campanya #ArxivemlaCOVID-19 per tal de documentar el moment històric que estem vivint, gràcies a la col·laboració dels Punts Òmnia del Club Infantil Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons i del de la Fundació Akwaba.

Es tracta d'unes fotografies de cartells relacionats amb la pandèmia fetes per Marisa Martínez i Mª Carmen Izquierdo al mes de juny de 2020 i el vídeo "Desitjos" amb una llençada de globus col·lectiva per part de les persones participants als tallers que aquests Punts Òmnia van realitzar durant el confinament.

Podeu veure les fotografies i el vídeo en l'exposició del nostre Portal d'Imatges.

Informació sobre protecció de dades personals