Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 

Núm. 360
Del 4 a l'11 de novembre de 2021

web recomanada
Sabies que...
Oberta la convocatòria del programa de suport a la creació

Les Cases de la Música han obert una nova convocatòria del programa de suport a la creació. En l’edició 2022 ofereix més de 100 ajudes valorades en 80.000 € dirigides a formacions musicals novells i emergents de Catalunya. L’edició presenta novetats com l’elecció del Grup Casa de la Música 2022, un projecte d’acompanyament a una proposta musical, i la gravació d’un directe en format “lives” anomenat RAW Sessions. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 13 de desembre, la resolució es farà pública el 10 de gener i s’anunciarà a través de la web de Cases de la Música. Trobareu el formulari d’inscripció i les bases en aquest enllaç.

Exposicions
Palau de vent. Lúa Coderch

Existeixen formes de desorientació que no es relacionen tant amb trobar o buscar una direcció en l’espai o el temps com amb l’experiència d’una pèrdua de sentit més difusa i profunda. Lluny de tractar de grans gestes èpiques, Palau de vent és una exploració de la qüestió de la desorientació, un desencaix vital que es viu com quelcom individual però que en realitat és compartit, i que deriva del desajust que es produeix en comprovar que els relats que estructuren les nostres vides són una mena de profecies contemporànies, caduques però vigents, que mai acaben de complir-se.

 

Centre d'Art Tecla Sala 
del dijous 4 de novembre de 2021 al diumenge 9 de gener de 2022
Preu: Lliure
Somnis Il·lustrats: Fragments de poesia psicodèlica

Somnis il·lustrats: Fragments de poesia psicodèlica, tracta dels meus somnis, però també dels de l'espectador. És un viatge pel nostre interior a tot color i abstracte. Són dissenys que causen sensacions, que atrapen i que evoquen a cadascun, una cosa diferent.

Centre Cultural la Bòbila 
del dimarts 2 al diumenge 28 de novembre
Preu: Lliure
Exposició | ABCEDARI SOLIDARI

Miquel Martí i Pol va escriure mitjançant haikus ABCEDARI. Una joia solidària. A partir d’aquesta obra inicial, s’ha volgut convidar a diferents artistes, poetes i escriptors/res a inspirar-se en ella per realitzar noves creacions artístiques i literàries.

Auditori Barradas 
del divendres 5 al diumenge 28 de novembre
Preu: Lliure
Concerts
OUT·SIDE’21: UNA

OUT·SIDE és un festival de músiques inusuals i noves creacions sonores que té lloc als centres d’art sensibles amb els nous llenguatges contemporanis. Aquest festival, creat el 2016, és l’únic a Catalunya d’aquestes característiques que aposta per donar visibilitat a noves músiques i propostes sonores.

Enguany el cicle crea l’espai i el temps necessaris per acollir creacions de llarga durada que s’allunyen de l’estàndar habitual:

Centre d'Art Tecla Sala 
del divendres 22 d'octubre al dissabte 6 de novembre
Preu: Lliure
Street Blues  Lust N’Found - Los Boozan Dukes - Quique Gómez & Curro Serrano

Grups de petit format, mostren al carrer, la seva música en diferents dies i llocs del Districte II els dissabtes al matí. Dins la XVI edició del Cicle L'H Blues & Boogie

Plaça del Mercat de Collblanc. c/ Mare de Déu dels Desemparats. (Davant centre cultural Collblanc-La Torrassa)

 

del dissabte 6 al dissabte 27 de novembre, 12h
Preu: Lliure
Ainoa Buitrago

Ainoa Buitrago s’ha convertit en una de les artistes revelacions dels últims temps. La jove cantautora ha destacat per la seva versatilitat compositiva influenciada pel gènere pop, d’autor, R&B i indie. Ara arriba a l’Oncle Jack  per presentar el disc La ruta de las flores.

L'Oncle Jack 
Dissabte, 6 de novembre, 20.30h
Preu: 12 €
Pren-ne nota
Sopar de lletres amb Gabi Martínez

El pròxim 12 de novembre, a les 20.30 hores, el Casino del Centre acollirà un sopar literari amb l’escriptor i viatger Gabi Martínez. Serà una tertúlia amb un dels escriptors de la ciutat més singulars amb projectes literaris d’una gran originalitat i compromís personal. Gabi va créixer a la Torrassa, recorda amb estimació les estones passades a la plaça Espanyola “assegut amb els meus amics davant l’església, el col·legi Santiago Apòstol... M’agrada viure a la Torrassa, visc a Martí Julià i el carrer és com un gran rambla de colors, de multiculturalitat”. Al sopar es parlarà de tot això i, sobretot, de llibres. Per assistir cal fer reserva prèvia: espaidebat@gmail.com o 933 388 925. Una tertulia organitzada per Biblioteques de L'Hospitalet i Espai de Lletres.

Més propostes
A la tardor, platillos!

Del 4 al 28 de novembre torna “A la tardor, platillos!”, les creacions d’una vintena de locals (bars, restaurants i cocteleries) a un preu molt atractiu: 4 euros, amb beguda inclosa. Hi trobareu des de les propostes més clàssiques a les més creatives o les d’altres cultures, totes ben saboroses.

Diversos establiments

del dijous 4 al diumenge 28 de novembre
Expoterraria de Barcelona

Fira Internacional de rèptils, amfibis, peixos, invertebrats i petits mamífers. La major concentració d'aficionats del Sud d'Europa. Amb ponències, tallers i exhibició de muntatges.

La Farga - C. de Barcelona, 2

Dissabte, 6 de novembre, 9.30h
Preu: Pagament
sardanes ball
Ballada de sardanes

Ballada de sardanes per commemorar el 25è aniversari de la mort d'Andreu Trias, primer president de la coordinadora. Concert a càrrec de la Cobla Mar i Cel.

Plaça de l'Ajuntament

Diumenge, 7 de novembre, 11.30h
Preu: Lliure
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat
   
Informació sobre protecció de dades personals