Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 232
del 21 al 28 de febrer de 2019
Sabies que...
Inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives
L'Ajuntament de L'Hospitalet té obert el termini d'inscripció per al projecte L’H>Play, adreçat a joves de 16 a 29 anys amb el graduat de l'ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà. L'objectiu del projecte és millorar la preparació professional i la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives (ICC), mitjançant quatre itineraris d'orientació i formació en els àmbits de la producció d'espectacles en viu i la producció audiovisual —il·luminació d'espectacles musicals, sonorització d'espectacles musicals, confecció i publicació de pàgines web i desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius. Es tracta d'un eix important de formació professional en el marc del projecte estratègic local del Districte Cultural, amb la col·laboració d'agents públics i privats. Les inscripcions es poden fer de manera presencial al Centre Municipal de Formació Ocupacional, CEMFO —carretera del Mig, 85— o a través del web de l'Ajuntament.
Programa de suport a la creació de les Cases de la Música
Les Cases de la Música obren la convocatòria del Programa de suport a la creació musical per a músics i formacions novelles i emergents. Les propostes seran seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat de Casa de la Música i per l'equip gestor de les Cases de la Música. La presentació es pot fer fins al 18 de març i la resolució es farà el 8 d’abril. Els artistes o grups s’han d’inscriure a la seu de la Casa de la Música més propera al seu àmbit geogràfic (Mataró, Gironès, L’Hospitalet, Manresa i Terrassa).
Pren-ne nota
Obertes les inscripcions per a la 10a Cursa Nocturna de L’Hospitalet
S’ha obert el termini per inscriure’s a la Cursa Nocturna, que tindrà lloc el 13 d’abril. Les inscripcions es poden fer a través del web www.cursanocturnalh.cat fins al 10 d’abril, i, presencialment, al Poliesportiu Municipal de Bellvitge i a la botiga Decathlon del Centre Comercial Granvia 2, fins al 7 d’abril. La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i l’altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible per a tothom, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, amb la plaça d’Europa com a punt de sortida i arribada.
Més propostes
Presentacions dinàmiques amb Genially
Si t’avorreixen les presentacions amb Powerpoint i similars, pots descobrir noves maneres de fer presentacions interactives i dinàmiques. Vine al taller de "Presentacions dinàmiques amb Genially" i podràs incorporar la interactivitat i el disseny a les teves futures presentacions!
Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet 
Dimarts, 26 de febrer, de 18 a 20 h
Preu: Inscripció prèvia
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat
   
Informació sobre protecció de dades personals