Ajuntament de L'Hospitalet

Exposicions

RSS
 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)
  des del 29 de setembre
  Mostrar els diferents elements artístics que es van poder salvar de l’església de Santa Eulàlia de Mérida de l’Hospitalet,  enderrocada l’any 1936. L’exhaustiva i acurada restauració permet presentar la part fonamental de la col·lecció. En total, s’exposen dinou olis sobre fusta i onze elements arquitectònics.
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)
  des del 26 de març
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així.
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)
  des del 26 de gener
  Aquesta exposició també vol ser un homenatge a totes les dones i els homes que han contribuït a fer de L’Hospitalet la ciutat, viva, acollidora, oberta, crítica, participativa i vigorosa que és avui dia, però, sobretot, als que van lluitar per la democràcia i van sacrificar la vida i la llibertat en el marc de la lluita antifranquista.
 • Veure imatge de L'H Interactiva (nova finestra)
  del 19 de juliol de 2018 al 19 de juliol de 2019
  Una ciutat a les teves mans.
  Una ciutat smart a l’alçada de la seva ciutadania.
  Segur que molts de vosaltres ja la heu conegut! :) 
 • Veure imatge de Exposició Jugar com una fruita no és jugar. Alejandro Palacín-Mònica Planes (nova finestra)
  del 26 de setembre al 25 de novembre
  Jugar com una fruita no és jugar, de Mònica Planes (1992) i Alejandro Palacín (1989), és la primera mostra com a tàndem creatiu dels dos artistes residents a l’Hospitalet. Planes i Palacín parteixen d’una recerca entorn dels espais d’oci i els objectes quotidians per reflexionar sobre les diferències entre utilitzar i jugar.

 • Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2018 (nova finestra)
  del 18 d'octubre a l'1 de desembre
  De nou encetem el 18 d'octubre de 2018 una nova edició del Cicle L'H Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 1 de desembre.

  Les exposicions fotogràfiques, pel•lícules, conferències, tallers i concerts que conformen aquest cicle tindran diferents escenaris en la ciutat de L'Hospitalet. La presència de la música serà molt important, però també altres activitats culturals relacionades amb el blues i el seu entorn, com exposicions, xerrades, cinema...
 • Veure imatge de Out.Side 2018 (nova finestra)
  del 20 d'octubre al 24 de novembre
  3a edició del cicle de noves músiques als centres d'art
  Sota la coordinació de Luis Codero Pouzo, el cicle ofereix un programa de concerts experimentals en diversos centres d'art, entre ells: Arts Santa Mònica, Centre d'Art la Panera, Fàbrica de Creació Fabra i Coats (Barcelona), Lo Pati-Centre d'Art Terres de l'Ebre i el Centre d'Art Tecla Sala. Aquesta tardor, a la Tecla Sala tindrem la col·laboració dels ZA! i els alumnes de l'EMMCA, el duo Erica Wise i Lluïsa Espigolé, entre altres.

 • del 26 d'octubre a l'1 de desembre
  XIII Cicle Blues & Boogie L’Hospitalet
  Un extens repàs fotogràfic, bibliogràfic i discogràfic a la vida i obra de les blueswomen que és alhora un sentit homenatge a les dones que van protagonitzar els moments més esplendorosos del blues.

  Es pot visitar fins el dia 1 de desembre de 2018.
 • Veure imatge de Poesia Filosòfica...Visual (nova finestra)
  del 27 d'octubre al 25 de novembre
  La poesia visual -per a mi-, no és res més que poesia… i poesia -per a mi-, és allò que té la capacitat de commoure el conscient i l’inconscient de les persones, que remou les emocions i les conviccions, i que sorprèn amb la seva eloqüència abstracta i exquisida… Tot això condensat en una metàfora. - Toni Prat

  Presentació a càrrec de Odile Arqué
 • Veure imatge de Exposició: Tattoos L'H, de Teresa Canturri. (nova finestra)
  del 29 d'octubre al 30 de novembre
 • Veure imatge de Exposició de pintures: “Fibromiàlgia. Conviure amb ella”de Manoli Tapias (nova finestra)
  del 6 al 27 de novembre
  Aquesta és una exposició itinerant sobre la fibromiàlgia i la fatiga crònica. La realitzem des de fa anys en diferents punts de Catalunya, tant en sales d’art com en centres cívics i hospitals. També ha viatjat a Andorra i a Madrid.
 • Veure imatge de Exposició de dibuixos: Poemes i dibuixos de tardor (nova finestra)
  del 6 al 23 de novembre
  A la tardor és molta, moltíssima, la varietat de fulles caigudes a terra, tanta com la varietat de temes als dibuixos i poemes que Sabéllico ens presenta.

  Inauguració: 6 de novembre, a les 19.30 hores
 • Veure imatge de Exposició de fotografia. Magic Inside vol. II  La nova llum (nova finestra)
  del 6 al 23 de novembre
  "Els contrastos dels llocs en decadència, és la pura bellesa que resplandeix davant els meus ulls" Horacio Riveros. Magic Inside, és un projecte fotogràfic sobre llocs oblidats i abandonats en diferents llocs d'Europa. En aquesta sèrie del projecte s'aplica la tècnica de pintura lumínica per explorar imatges preses a la nit.

  Inauguració: 6 de novembre a les 19:30 hores
 • Veure imatge de Enigmes dels orígens. Grans preguntes de la ciència (nova finestra)
  del 8 de novembre de 2018 al 6 de gener de 2019
  Exposició que, al llarg de quatre blocs temàtics, ens presenta els orígens de l'univers, la vida, la humanitat i el llenguatge. Articulada mitjançant un amé discurs on importa molt més els "com sabem el que sabem?" que el "què sabem?". No oblidem... en ciència és tan o més important el camí que el resultat.
  Inauguració, dijous 8 de novembre a les 19.30 hores.
 • Veure imatge de © Eugenio Ampudia. En juego, 2006 (nova finestra)
  del 9 de novembre de 2018 al 2 de juny de 2019
  I tu què has fet per l’art?
  L’exposició «Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?» aplega un conjunt de vint-i-tres obres multidisciplinàries realitzades entre el 1991 i el 2018 i una peça produïda especialment per a l’exposició, les quals, a partir de la utilització dels llenguatges habituals de la publicitat i dels mitjans de comunicació, ens traslladen a una ironia subtil i a associacions inesperades que sovint arriben a l’absurd.
 • Veure imatge de Exposició " BUSCO-ME" (nova finestra)
  del 9 de novembre al 7 de desembre, 19 h
  De Magda Meseguer i Susi Anechina
  Del 9 de novembre al 7 de desembre
  Inauguració 9 de novembre a les 19h
  Espai Subsòl 
 • Croquis del taller.Veure imatge de Alfabet inacabat per a L'Hospitalet (nova finestra)
  del 11 al 25 de novembre
  Aquest projecte conduït pels artistes visuals Matteo Guidi i Mireia Sallarès és el resultat del taller Alfabet inacabat per a L'Hospitalet, impulsat per LOOP Barcelona i Districte Cultural de L'Hospitalet.
 • Veure imatge de Arvydas Zalpys, 'Timeless', 2018 (nova finestra)
  del 12 al 22 de novembre
  TPK participa en el Festival Loop amb l’exposició A la recerca dels mannakis amb obres dels artistes Brigitte Aschwanden (Suïssa), Patricija Gilyte (Lituània), Rodolfo Green (Mèxic) i Arvydas Zalpys (Lituània), quatre artistes amb trajectòries personals que conflueixen en el llenguatge audiovisual com a eina de creació.
 • Veure imatge de Exposició " L'Esquiva forma del record" (nova finestra)
  del 15 de novembre al 14 de desembre
  Inauguració dijous 15 de Novembre  a les 19 h
  Exposició " L'Esquiva forma del record",d'Andrea Leria,artista de l'entresol primera ( Edifici Freixes), al Centre Cultural Santa Eulàlia.
 • Veure imatge de L’artista NULO exposa a la Contorno Urbano Gallery (nova finestra)
  del 15 de novembre al 14 de desembre
  Sota el títol Sobrenatural, l'artista NULO presenta obres d'interior, amb peces que atreuen la mirada i captiven el pensament. Deixant-se portar per les forces de la naturalesa, NULO juga amb els colors i les formes. Els traços enèrgics, fins, lleugers i menys definits representen la força dinàmica. Les pinzellades més pesades, arrodonides i quietes són una al•legoria de la força estàtica.
 • Veure imatge de Catàleg de connexions (nova finestra)
  del 17 al 24 de novembre
  Diego Paonessa presenta una videoinstal•lació formada per animacions stop-motion. La proposta artística forma part del Festival Loop. Paonessa forma part del col•lectiu Trama34, espai de treball i associació cultural.
 • Veure imatge de Noms robats (nova finestra)
  del 20 de novembre al 9 de desembre
  Mostra de les il·lustracions originals del llibre Noms robats de Josep Antoni Tàssies, que les ha cedit desinteressadament per aquesta exposició.

  Un relat dur i poètic alhora que fa reflexionar sobre l'assetjament escolar.
 • Veure imatge de No More Books (nova finestra)
  del 22 de novembre al 20 de desembre
  intersexualitat textual 1
  És un projecte artístic trans-disciplinari al voltant de les relacions que es donen actualment entre el llibre i l'art. Aquest cicle d'actuacions s'inicia amb una exposició que planteja el procés creatiu de reconversió en obra editorial de processos o projectes artístics plàstics i la relació entre els actors implicats: artistes, editorials, dissenyadors.
 • Veure imatge de Exposició: " 65è Aniversari del Club Muntanyenc L'Hospitalet" (nova finestra)
  del 22 de novembre al 20 de desembre

  Per celebrar aquest 65è aniversari hem preparat una exposició de fotografies amb què volem mostrar a la gent de L'Hospitalet i als socis més novells del club com van ser els inicis de l'alta muntanya i l'escalada a L'Hospitalet. Podrem veure, encara que en blanc i negre, les vestimentes i els materials emprats per aquells pioners.
 • Veure imatge de © Joan Morey . Col·lapse, 2018 (nova finestra)
  del 23 de novembre de 2018 al 13 de gener de 2019
  COL·LAPSE. Cos social
  Joan Morey ha estat el guanyador de la 3a edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica, Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona. Aquest premi impulsa la coproducció d’un projecte que incorpori el vídeo en l’àmbit de les pràctiques contemporànies, amb l’objectiu de crear accions estratègiques que puguin desenvolupar-se en xarxa, per incrementar la visibilitat en el territori i la presència internacional.
 • Veure imatge de XXVI Mostra Pessebrista (nova finestra)
  del 23 de novembre de 2018 al 6 de gener de 2019
  Tradicional mostra de pessebres realitzada per expositors, expositores i entitats de la ciutat. Gaudirem de diferents modalitats de recreació i interpretació del pessebre d’aquest art efímer que recrea  personatges i escenaris d’aquella época.

  Inauguració, divendres 23 de novembre a les 19 h. amb el recital de poesia "El Nadal i els poetes" a càrrec del Col·lectiu Verba del Centre Catòlic.
 • Veure imatge de Exposició:50è Aniversari d'ALPI (nova finestra)
  del 26 de novembre al 21 de desembre
  L’ Associació Alpi és una entitat que treballa al costat de les persones amb discapacitat intel•lectual i les seves famílies. Es va crear l’ escola d’Educació Especial al 1968, i a l’actualitat ofereix 102 places en diferents serveis. Aquest any fem 50 anys d’història i volem donar a conèixer el que fem en el nostre dia a dia.
  Si vols saber més: wwwasociacionalpi.es
 • Veure imatge de Exposició: "Connexions" (nova finestra)
  del 29 de novembre de 2018 al 13 de gener de 2019
  De Francesc Chimelis
  CONNEXIONS és una exposició que mostra la cultura d’un món connectat a traves de l’art i el surrealisme. La combinació i la fusió de diferents tècniques, com l'oli, l'aquarel•la, els retoladors o les ceres, formen part del camp experimental de l’autor.
 • Veure imatge de magic 2018 (nova finestra)
  del 30 de novembre al 2 de desembre
  Magic Internacional arriba per primera vegada a La Farga de L’Hospitalet, que acull una nova edició de la fira de la nova espiritualitat i el creixement personal més prestigiosa del mercat mundial i la més antiga d’Europa.

  Magic Internacional t’obre les portes a la paraciència, les teràpies alternatives, l’astrologia, l’esoterisme, la nova espiritualitat, el benestar personal i la salut.
 • Veure imatge de Exposició de pintures "EXPLORAR EL DIBUJO" (nova finestra)
  del 4 de desembre de 2018 al 10 de gener de 2019
  El proper dimarts dia 4 de Desembre a les 19:00h s’inaugura, a la sala d’exposicions del Centre Cultural Sanfeliu, l’exposició de pintures titulada: “EXPLORAR EL DIBUJO”. Les pintures són obra d’en Jordi Moreno, un autor amb un estil molt característic que no deixarà indiferent a ningú. L’exposició es podrà visitar de forma totalment lliure i gratuïta fins al 10 de Gener de 2019.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400