Ajuntament de L'Hospitalet

Exposicions

RSS
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del s. XX. (nova finestra)
  del 12 de febrer de 2011 al 30 de juny de 2017
  L’exposició vol retre homenatge a les dones i als homes que van contribuir en fer de L’Hospitalet una ciutat viva, acollidora, oberta, crítica, participativa i vigorosa que és avui dia, però especialment als que van lluitar per la democràcia i sacrificaren la vida i la llibertat en el marc de la lluita antifranquista
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història. Exposició permament (nova finestra)
  del 26 de març de 2014 al 31 de juliol de 2018
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així.
 • Veure imatge de Un Museu també per als infants (nova finestra)
  del 24 d'abril de 2015 a l'1 de gener de 2018
  Presentació del treball d’adaptació de l’exposició permanent a partir de les propostes realitzades pels nens i nenes de primària de la ciutat, com ara la inclusió del textos i altres elements explicatius, un fulletó amb propostes didàctiques i altres sorpreses.
 • Veure imatge de Exposició Jaume Pitarch (nova finestra)
  del 30 de març al 31 de desembre
  La pràctica impossibilitat del dejuni
  Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) és un artista català que treballa sobre la qüestió de l'extraviament com a aspecte consubstancial a l'ésser humà. Inicialment interessat en la pintura, ha anat desplaçant el seu camp de treball cap a una investigació dels usos i abusos de la imatge en el món d'avui.
 • Veure imatge de Bernat Daviu. Garrofistes (nova finestra)
  del 27 d'abril al 24 de setembre
  L’artista i galerista Bernat Daviu presenta a la Fundació Arranz-Bravo l’exposició “Garrofistes”, els retrats que ha fet dels amics i companys que formen part del col•lectiu garrofista. El grup el formen artistes, músics, creadors, poetes i escriptors de l’escena emergent, que es reuneixen al voltant de la garrofa, utilitzada com a metàfora de la precarietat i de la resistència.
 • Veure imatge de Fotografia de Roberto Ruiz (nova finestra)
  del 6 de maig al 7 de juliol
  La mostra instal·lada a la galeria Ana Mas Projects recull 61 de les desenes de fotografies que el fotògraf va realitzar durant els seus inicis i que van més enllà de la seva icònica obra dels seminaristes. Masats fou i és el gran de la fotografia espanyola, pertanyent a una generació extraordinària de fotògrafs que en els 50 ens van endinsar en la modernitat mitjançant el seu treball.
 • Veure imatge de Les Brigades Internacionals a Castelldefels (nova finestra)
  del 18 de maig a l'1 d'octubre
  Durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) les Brigades Internacionals van ser unes unitats militars compostes, principalment, per voluntaris estrangers que procedien de més de 50 països. Ens aproparem a uns fets transcendents de la nostra  història contemporània i alhora retrem un homenatge a aquests homes i dones d’arreu que ho varen sacrificar-ho tot per lluitar contra la lacra del feixisme.
 • Veure imatge de Exposició: Infraestructures de Gemma Tauler Ametller (nova finestra)
  del 23 de maig al 30 de juny
  Recopilació d'estructures imaginàries que s'enllacen entre elles per construir un paisatge, una atmosfera, un tot.
 • Veure imatge de Exposició fotogràfica: 10 anys donant canya (nova finestra)
  del 26 de maig al 23 de juny
  Mostra en imatges els 10 anys d'existència dels Grallers i Gralleres de Bellvitge
  Els Grallers i Gralleres de Bellvitge commemoren el 10è aniversari amb una exposició fotogràfica al Centre Cultural de Bellvitge, que porta per títol: 10 anys donant canya. Es vol mostrar en imatges deu anys de matinades gralleres al barri de Bellvitge i fer un resum del de grup, compromès amb la ciutat i amb el barri.
 • Veure imatge de Exposició: Full Color (nova finestra)
  del 30 de maig al 23 de juny
  de Monkey Fingers
  És una mostra del treball artístic desenvolupat per Monkey Fingers en els últims dos anys. Explorant formes geomètriques i colors per crear composicions dinàmiques plenes de ritme i formes animals. La mostra es compon d'un seguit de llenços de mitjà i gran format, acompanyats de fotografies i vídeos d'intervencions artístiques al carrer com a murals, passos subterranis, pistes de bàsquet i altres suports del carrer.
 • Veure imatge de Exposició d'esmalt:Adorn (nova finestra)
  del 30 de maig al 23 de juny
  Exposició del departament d'esmalts artístics de l'ESDA Llotja, 2017.
  Alumnes del Cicle Formatiu Esmalts-Joieria.
  La cita anyal del departament d’esmalt artístic de la Llotja al Centre Cultural la Bòbila és ja una tradició i reflecteix  sempre el moment i el tarannà del curs acadèmic, les seves circumstàncies les persones que el componen i la situació dels arts i oficis.
  Moltes de les peces presentades s’ha treballat incorporant la col•laboració d’altres disciplines de la Llotja com la forja o emprant possibilitats de les noves tecnologies com l’ús del tall en làser o materials poc habituals com el níquel, aportant frescor, joventut i actualitat.

  Inuguració: 30 de maig a les 19:30 hores
 • Veure imatge de AmaGATS. Exposició sobre els gats de L'Hospitalet (nova finestra)
  del 2 de juny al 7 de juliol
  Un apropament al món dels gats de carrer de la ciutat i la gestió d'aquests animals protegits
  A través de dotze rollups informatius que s'aniran exposant a diferents equipaments de la ciutat, es tractarà sobre els gats de carrer i com es gestionat aquest tema, explicant les diverses situacions que es poden donar en relació a aquests animals i les acutacions que realitza l'ajuntament.
 • Veure imatge de AmaGATS (nova finestra)
  del 2 de juny al 7 de juliol
  Exposició sobre els gats de L'Hospitalet
  L'exposició versa sobre els gats de carrer i com és tractat aquest tema per l'ajuntament, explicant les diverses situacions que es poden donar en relació a aquests animals protegits i les actuacions que es duen a terme.
 • Veure imatge de Exposició: L'acompanyament (nova finestra)
  del 5 al 23 de juny
  Exposició commemorativa dels 30 anys de l'Associació Amics de la Gent Gran.

  A càrrec de Ferran Taberner.
 • Veure imatge de Mein Berlin, fotografies de Dayana Lloria (nova finestra)
  del 8 de juny al 26 de juliol

  Els seus carrers, el mur, el fred, però sobretot l'art, la manera de fer-ho, el valor atribuït, una altra cultura ... Em vaig enamorar de la ciutat; de les seves línies, dels petits detalls com un petit raig de Sol a una ciutat freda i gris.
 • Veure imatge de Lisboa con amor, fotografies de Dayana Lloria (nova finestra)
  del 8 de juny al 26 de juliol

  Un proyecto que nace a partir de viajar a la ciudad de Lisboa, a la tierra de uno de nuestros amigos. Un lugar que no deja indiferente a nadie. Contrastes entre riqueza y pobreza...la inquietud de querer captar lo que percibían mis ojos a través de la retina. 
 • Veure imatge de Dia Internacional dels Arxius  #IAD17 (nova finestra)
  del 9 de juny al 2 de juliol
  L’Arxiu Municipal de l’Hospitalet s’adhereix a aquesta diada, en la qual es reivindica la importància dels arxius. Organitza una visita guiada a les seves instal·lacions i mostra 3 documents a l'Harmonia que parlen de què passava a l’Ajuntament i a la ciutat. 
 • Veure imatge de Exposició: Tattoo L’H,  de Teresa Canturri, fotògrafa (nova finestra)
  del 9 al 30 de juny
  Imatges d'una interessant  “photo sesion”
  Aquest mes de juny,  al Centre Cultural Collblanc - la Torrassa es pot visitar l'exposició de fotografia “Tattoo L’H”, a on es recull les instantànies preses en una sessió fotogràfica  per la Teresa Canturri. La seva trajectòria, llarga i productiva, li ha permès treballar en diferents disciplines, però se sent molt més còmoda captant la imatge de les persones en totes les seves facetes.
 • Veure imatge de Exposició: S'ha escrit un crim. Històries de detectius, lladres i serenos (nova finestra)
  del 12 al 30 de juny
  Produïda per Clijcat i cedida pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
  Recorregut literari i lúdic per un gènere que atrapa lectors de totes les edats. Tenim un cas: Un robatori? Una desaparició? Un crim? Un assassinat? Necessitem: Un detectiu famós? Un detectiu proper? Un detectiu afeccionat? Cal trobar... el culpable!
  Ens ajudes a solucionar el cas?
 • Veure imatge de Aura, exposició del col·lectiu CMR (nova finestra)
  del 15 de juny al 3 de setembre
  El col·lectiu d’artistes del carrer de Miquel Romeu, CMR,  ens apropa al seu llenguatge artístic amb el projecte “Aura” a través dels seus treballs com a obres d’art en l’època de la seva reproductibilitat tècnica, en referència al llibre de Walter Benjamin.
 • Veure imatge de Exposició: La vida de l'aigua (nova finestra)
  del 16 al 30 de juny
  L’aigua és un element imprescindible per a la vida i per  satisfer les necessitats bàsiques de les ciutats i dels pobles, també les teves. Saps que cadascun de nosaltres consumim uns 6.400 litres d’aigua al dia?

  En aquesta exposició es parla de l’aigua a la natura, de l’aigua a la ciutat  i de la relació que hi tenim totes les persones. • Veure imatge de Exposició: “Refugiats, per què?”, de FundiPau (nova finestra)
  del 19 al 30 de juny
  Amb l’exposició itinerant ‘Refugiats, per què?’ des de FundiPau volem contribuir a fomentar la reflexió sobre dues les principals causes que hi ha darrere la crisi de refugiats dels últims anys: l’armamentisme i la guerra.
 • Veure imatge de In absentia. Solstici 17 (nova finestra)
  del 21 de juny al 16 de juliol
  Artistes, alumnes i professors tornen a unir-se per produir l’exposició que el TPK organitza cada any al Centre d’Art Tecla Sala per mostrar la feina dels alumnes. In absentia forma part de la sèrie de Solsticis que el TPK organitza des de l’any 1989.
  Un centener d’artistes mostren obres de tot tipus de disciplines i gèneres: fotografia, instal•lacions, pintura, dibuix, gravat, performances, escultura... per aprofundir en la importància que la pintura ha tingut en la història de l’art.
 • Veure imatge de Història de l'edifici del Coro (nova finestra)
  del 22 de juny al 24 de setembre
  L'edifici del carrer del Baró de Maldà ha estat testimoni d'una part important de la història recent de la nostra ciutat i referent de la vida política i social al barri del Centre a principis del segle XX.

  Inauguració, dijous 22 de juny a les 19:30 h.
 • Veure imatge de Exposició Narradors d'històries (nova finestra)
  del 22 de juny al 7 de juliol, 20 h
  Per ser fotògraf s’ha de narrar a través de la càmera. La capacitat de contar alguna cosa en fotografia fa que moltes obres adquireixin altres valors alhora de ser analitzades.
 • Veure imatge de Exposició amb motiu del Dia de l'Orgull Gay. Paisatges interiors (nova finestra)
  del 27 de juny de 2017 al 21 de juliol de 2018
  Són un escenari per somniar. Els mitjans són els colors, les textures i les formes rodones amb les quals us convido a mirar a través d’aquests “ulls de bou” i deixar-vos anar, somniar i participar en la creació de paisatges del ( no lloc). En observar aquestes obres, cadascú aporta les seves pròpies vivències, la forma de percepció personal, les emocions individuals, contradiccions i sentiments, creant així els seus propis paisatges interiors.
 • Veure imatge de XX Biennal d’Art Contemporani Català (nova finestra)
  del 28 de juny al 7 de setembre
  TPK acull l’exposició de cloenda de la XX  Biennal d’Art Contemporani Català corresponent a la convocatòria de 2016. La Biennal s’adreça a artistes emergents de Catalunya. Els artistes seleccionats són Lluc Baños, Gara Basilio, Clara Cortés, Daniel Gasol, Ivan Morales, Àlex Palacín i Javier Pretel.
 • Veure imatge de Exposició fotogràfica: Viaje a la ilusión en Bolondo d'Asunción Torrero (nova finestra)
  del 6 al 27 de juliol
  Després de tota una vida dedicada a la infermeria, em faltava complir una il·lusió: participar com a cooperant en un projecte internacional.
  El meu destí va ser el poblat de Bolondo a Guinea Equatorial.
  Tot i la precarietat dels recursos i el desconeixement de moltes patologies, l'experiència roman com un record inesborrable.
 • Veure imatge de Activitat familiar: Visita guiada i activitat a l'exposició Super Women, Super Inventors (I) (nova finestra)
  Dimarts, 18 de juliol, 18 h
 • Veure imatge de Activitat familiar: Visita guiada i activitat a l'exposició Super Women, Super Inventors (II) (nova finestra)
  Dijous, 20 de juliol, 11 h
 • Veure imatge de Wonders, Carles Congost (2016) (nova finestra)
  del 26 d'octubre de 2017 al 14 de gener de 2018
  2a. edició del Premi de Videocreació - Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona i Arts Santa Mònica
  Wonders va ser la proposta guanyadora de la 2a edició del Premi de Videocreació impulsat  per la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona i Arts Santa Mònica, un vídeo que qüestiona el model cultural, social i econòmic del món de la cultura de masses.
 • Veure imatge de Paco Ibañez (nova finestra)
  Diumenge, 26 de novembre, 19:00 h
  Festival Acròbates
  Convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, internacionalista i ambaixador de la poesia arreu del món, Paco Ibáñez ofereix un concert que  és una proposta d’amor, llibertat i dignitat, un símbol de la resistència davant la injustícia, la violència i l’horror, una crítica nua i directa contra els successius enemics de l’emancipació individual i social.
 • Veure imatge de Color, forma... i volum (nova finestra)
  des del 29 de setembre
  Renovació exposició permanent
  A les dinou taules renaixentistes i barroques presentades fins ara se sumen ara un conjunt d’onze elements arquitectònics i escultòrics provinents de l’església de Santa Eulàlia de Mèrida de l'Hospitalet, enderrocada  l’any 1936.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400