Ajuntament de L'Hospitalet

Exposicions

RSS
 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)
  des del 29 de setembre
  Mostrar els diferents elements artístics que es van poder salvar de l’església de Santa Eulàlia de Mérida de l’Hospitalet,  enderrocada l’any 1936. L’exhaustiva i acurada restauració permet presentar la part fonamental de la col·lecció. En total, s’exposen dinou olis sobre fusta i onze elements arquitectònics.
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)
  des del 26 de març
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així.
 • Veure imatge de Autopista 2018 (nova finestra)
  del 12 de gener al 29 de març
  La Tepekale comença l’any amb una exposició de tres artistes del grup 4, Barbier, l’espai d’art contemporani de Nîmes (França). La mostra s’emmarca en el programa d’intercanvis i projectes de la Xarxa europea Kanîbal’Hopox, de la qual el TPK és membre fundador.
 • Veure imatge de Taller i Activitats CCBG (nova finestra)
 • Veure imatge de Exposició Elèctric i llunyà (nova finestra)
  del 25 de gener al 6 de maig
  Fotografia contemporània colección olorVISUAL
  L’exposició consta d’una selecció d’obres d’autors nacionals i internacionals representatius de la fotografia contemporània agrupades temàtica i estèticament: espais fabrils; paisatges construïts, naturals, habitats; color i records. Per a cadascun d’aquests ambients s’han creat essències que responen a associacions entre allò visual i allò olfactiu, proposant una experiència única per als sentits.
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)
  des del 26 de gener
  Aquesta exposició també vol ser un homenatge a totes les dones i els homes que han contribuït a fer de L’Hospitalet la ciutat, viva, acollidora, oberta, crítica, participativa i vigorosa que és avui dia, però, sobretot, als que van lluitar per la democràcia i van sacrificar la vida i la llibertat en el marc de la lluita antifranquista.
 • Veure imatge de 12+1, mostra d’art urbà contemporani (nova finestra)
  del 8 de febrer al 6 de maig
  Exposició col·lectiva dels artistes que van participar a la segona edició del projecte 12+1, de gener a desembre de 2017. El projecte proposa cada mes una intervenció d’un artista diferent al mateix mural, ubicat al carrer de Rosalía de Castro, a la sortida del metro de la Torrassa.
 • Veure imatge de Round 12: Pati Baztán. (nova finestra)
  del 8 de febrer al 6 de maig
  Mostra d'Art Urbà Contemporani
  12+1. Mostra d’Art Urbà Contemporani és una iniciativa d’art urbà que s’està duent a terme des de juny de 2015 a Sant Feliu de Llobregat i des de l’octubre a L’Hospitalet de Llobregat. Actualment se’n celebra la tercera edició en ambdues ciutats.
 • Veure imatge de Arranz-Bravo. Contrapunt (nova finestra)
  del 14 de febrer al 22 d'abril
  No hi ha rastre ni acció en la figura d’Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941) que no ens aparegui com a un fervorós contrapunt. Pensem en l’extraordinària celebració cromàtica que va significar la fàbrica Tipel en contrast amb la grisor del franquisme. O la seva figuració efusiva reaccionant contra l’abstracció informalista regnant durant els seixanta a Barcelona.
 • Veure imatge de Un día cualquiera, del fotoperiodista Manu Brabo (nova finestra)
  del 15 de febrer al 25 de març
  National Geographic presenta a L’Hospitalet l’exposició Un día cualquiera, del fotoperiodista Manu Brabo, Premi Pulitzer 2013. És la primera exposició individual i presenta un recorregut fotogràfic pels conflictes que han marcat l'inici del segle XXI a Orient Mitjà. La mirada de Brabo ens ofereix una perspectiva personal i única sobre la immensa tragèdia quotidiana que se succeeix en aquests territoris i convida a l'espectador a reflexionar.
 • Veure imatge de Earth skin. Pati Baztán (nova finestra)
  del 16 de febrer a l'1 d'abril
  Exposició del darrer treball de la Pati Baztán. Amb aquesta exposició l'artista apel·la a les emocions de l'espectador a través d'una tècnica pictòrica de creació pròpia, d'aparença setinada i feta amb pigments naturals, amb un buit mat i cru de la tela del llenç.
 • Veure imatge de Fotografía: El pecat de ser vídua a l'Índia (nova finestra)
  del 27 de febrer al 23 de març
  En la cultura hindú les vídues són símbol de mal auguri. Una vídua a l'Índia, vestirà de blanc per a la resta dels seus dies. Embolicada en una tela sense cosir, portarà cendra en el front, li arrencaran els ornaments, la despullaran de totes les possessions i estatus social, només podrà menjar una vegada al dia i serà repudiada per la seva família. A uns 150 quilòmetres de Delhi es troba la ciutat sagrada de Vrindavan, coneguda com la ciutat de les vídues, on hi viuen unes 20.000, la majoria en condicions d'extrema pobresa.
 • Veure imatge de Exposició d'escultura ceràmicaAcolorint volums de Laura Álvarez Keller (nova finestra)
  del 27 de febrer al 23 de març
  La Laura Álvarez Keller, en aquesta exposició, presenta representacions de figures humanes i animals en les quals intenta portar a la tercera dimensió el món de la pintura en el qual ha treballat durant tota la seva vida. Per a ella són dos mons complementaris, el de la pintura i el de la ceràmica, amb infinites possibilitats que espera poder desenvolupar en el futur proper.
 • Veure imatge de Exposició Tapices colaborativos (nova finestra)
  del 6 de març al 18 d'abril
 • Veure imatge de Tapices colaborativos (nova finestra)
  del 6 de març al 18 d'abril
  Exposició
  De dilluns a divendres de 10 a 13,30h. Dissabtes de 10 a 13,30h
  Homenatge al treball col.lectiu de la UNCTAD III 1972. Chile
  Adéu als Blocs?. 2018 . La Florida
  De que menjaran les ciutats del futur? 2017 . Bellvitge
 • Veure imatge de Exposició de pintura i tapissos de l’Ateneu Cultural Catalònia. (nova finestra)
  del 7 de març al 3 d'abril
  La sala d’exposicions del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa acull una selecció dels treballs realitzats en els tallers de manualitats de l’Ateneu Cultural Catalònia. Es podran veure mostres de diferents tècniques de pintura.
 • Veure imatge de Pepe Espaliú. Tres temps (nova finestra)
  del 8 de març al 3 de juny
  Barcelona/L'Hospitalet: 1975-1988-1993
  Pepe Espaliú (Còrdova, 1955 - Madrid, 1993) va ser un dels artistes més destacats de la generació espanyola dels vuitanta. Pintor, escultor, dibuixant i escriptor, va desenvolupar una obra coherent i significativa relacionada molt estretament amb la reflexió sobre la pròpia identitat. Al seu treball se li deu una de les més profundes conceptualitzacions de la vivència de la SIDA, malaltia motiu de la seva defunció i amb la qual va dialogar amb valentia en el plànol artístic i sobre la qual va produir algunes de les seves obres més importants.
 • Veure imatge de Exposició col·lectiva "Art en Femení 2018" (nova finestra)
  del 8 de març al 8 d'abril
  Cada any, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, el Servei d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de L'Hospitalet organitza una exposició col·lectiva d'art enfocada des de la perspectiva de gènere, en la qual hi participen joves artistes de la ciutat, col·lectius d'artistes i l'alumnat dels instituts hospitalencs.
 • Veure imatge de Magic inside vol. II (nova finestra)
 • Veure imatge de 500  anys de Reforma Protestant (1517-2017). Història, arrelament i presència a L’Hospitalet (nova finestra)
  del 13 de març al 15 d'abril
  Exposició commemorativa des del punt de vista  historicocultural, els 500 anys de l’inici de la Reforma Protestant i el seu arrelament i presència a la nostra ciutat. Es tracta d’un recorregut històric pels  principals esdeveniments de la vida de Martí Luter, iniciador de la Reforma, i dels fets i personatges més destacats d’aquest període històric fins arribar a l'actualitat.

  Inauguració dimarts 13 de març  a les 19.30 h.
 • Veure imatge de Postals de L'Hospitalet (nova finestra)
  del 17 de març al 10 d'abril
  Exposició col·lectiva de fotografies de L’Hospitalet realitzades i editades pels alumnes dels sis punts Òmnia de la ciutat.
 • Veure imatge de Eva Fructuoso. La importancia del relato (nova finestra)
  del 22 de març al 29 d'abril
  TPK presenta una selecció dels treballs realitzats per Eva Fructuoso entre els anys 2002 i 2015. Una exposició sobre el món de l'Eva: paraules, imatges, paraules-imatges que aporten una visió desenfadada i profunda, radical i irònica.
 • Veure imatge de Presentació del catàleg de l’exposició Elèctric i llunyà | Visita olfactiva (nova finestra)
  Dijous, 22 de març, 19 h
  Activitat dins del marc de l’exposició amb la presència d’Ernesto Ventós, col•leccionista d’olorVISUAL, i la conservadora de la col•lecció, Cristina Agàpito. Paral•lelament, el servei educatiu ha programat una visita comentada per tal de dur a la pràctica l'objectiu de la col•lecció: olorar a través de l’art i mirar a través de l’olor.
 • Veure imatge de Bitácora de Nevenka Pavic (nova finestra)
  del 5 al 25 d'abril
  Cercant el límits. 11è Cicle d'art contemporani

  Esculturas, pinturas, collages, mosaicos e instalaciones conforman parte de la producción de esta destacada artista multidisciplinar chilena radicada en Barcelona desde el año 2000. Su carrera se ha caracterizado por una continua trashumancia y desplazamiento por variados contextos sociales, populares y estéticos del mapa mundial cultural, como México,Guatemala, España, Francia, Reino Unido y norte de África, además de recorridos por el Eje Andino, en donde ha recolectado variantes simbólicas que incorpora sólidamente en su obra.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400