Ajuntament de L'Hospitalet

Exposicions

RSS
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història. Exposició permament (nova finestra)
  del 26 de març de 2014 al 31 de juliol de 2018
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així.
 • Veure imatge de Un Museu també per als infants (nova finestra)
  del 24 d'abril de 2015 a l'1 de gener de 2018
  Presentació del treball d’adaptació de l’exposició permanent a partir de les propostes realitzades pels nens i nenes de primària de la ciutat, com ara la inclusió del textos i altres elements explicatius, un fulletó amb propostes didàctiques i altres sorpreses.
 • Veure imatge de Bernat Daviu. Garrofistes (nova finestra)
  del 27 d'abril al 24 de setembre
  L’artista i galerista Bernat Daviu presenta a la Fundació Arranz-Bravo l’exposició “Garrofistes”, els retrats que ha fet dels amics i companys que formen part del col•lectiu garrofista. El grup el formen artistes, músics, creadors, poetes i escriptors de l’escena emergent, que es reuneixen al voltant de la garrofa, utilitzada com a metàfora de la precarietat i de la resistència.
 • Veure imatge de Les Brigades Internacionals a Castelldefels (nova finestra)
  del 18 de maig a l'1 d'octubre
  Durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) les Brigades Internacionals van ser unes unitats militars compostes, principalment, per voluntaris estrangers que procedien de més de 50 països. Ens aproparem a uns fets transcendents de la nostra  història contemporània i alhora retrem un homenatge a aquests homes i dones d’arreu que ho varen sacrificar-ho tot per lluitar contra la lacra del feixisme.
 • Veure imatge de Aura, exposició del col·lectiu CMR (nova finestra)
  del 15 de juny al 3 de setembre
  El col·lectiu d’artistes del carrer de Miquel Romeu, CMR,  ens apropa al seu llenguatge artístic amb el projecte “Aura” a través dels seus treballs com a obres d’art en l’època de la seva reproductibilitat tècnica, en referència al llibre de Walter Benjamin.
 • Veure imatge de Història de l'edifici del Coro (nova finestra)
  del 22 de juny al 24 de setembre
  L'edifici del carrer del Baró de Maldà ha estat testimoni d'una part important de la història recent de la nostra ciutat i referent de la vida política i social al barri del Centre a principis del segle XX.

  Inauguració, dijous 22 de juny a les 19:30 h.
 • Veure imatge de Exposició amb motiu del Dia de l'Orgull Gay. Paisatges interiors (nova finestra)
  del 27 de juny de 2017 al 21 de juliol de 2018
  Són un escenari per somniar. Els mitjans són els colors, les textures i les formes rodones amb les quals us convido a mirar a través d’aquests “ulls de bou” i deixar-vos anar, somniar i participar en la creació de paisatges del ( no lloc). En observar aquestes obres, cadascú aporta les seves pròpies vivències, la forma de percepció personal, les emocions individuals, contradiccions i sentiments, creant així els seus propis paisatges interiors.
 • Veure imatge de XX Biennal d’Art Contemporani Català (nova finestra)
  del 28 de juny al 7 de setembre
  TPK acull l’exposició de cloenda de la XX  Biennal d’Art Contemporani Català corresponent a la convocatòria de 2016. La Biennal s’adreça a artistes emergents de Catalunya. Els artistes seleccionats són Lluc Baños, Gara Basilio, Clara Cortés, Daniel Gasol, Ivan Morales, Àlex Palacín i Javier Pretel.
 • Veure imatge de Exposició fotogràfica: Bicicat, la bicicleta torna a les ciutats catalanes (nova finestra)
  del 5 de juliol al 28 de setembre
  Passeig visual per la recuperació de la bicicleta urbana a les ciutats de Catalunya. Les fotografies de bicicletes, dels diversos usos i d’infraestructures ciclistes ens mostren com aquest mitjà de transport està cada cop més present en molts àmbits de la nostra societat.
 • Veure imatge de Exposició: Retrats de la paraula (nova finestra)
  del 3 al 30 d'agost
  Retrats de Carles Rodríguez i Marín a escriptors, periodistes, il•lustradors... tots ells amb el denominador comú del llibre com a mitjà d’expressió en algun moment de la seva vida.
 • Veure imatge de Exposició: Abracadabra pota de cabra! (nova finestra)
  del 22 d'agost al 8 de setembre
  Una exposició que destaca una selecció de llibres, agrupats per temàtiques i centres d’interès, que parlen de la màgia, dels mags, dels bruixots i de les coses que els envolten.
 • Veure imatge de Exposició: A dues veus. Retrats de converses en català (nova finestra)
  de l'1 al 30 de setembre
  L’exposició fotogràfica “A dues veus. Retrats de converses en català” és una mostra de testimonis dels participants en el programa Voluntariat per la llengua.
 • Veure imatge de AmaGATS. Exposició sobre els gats de L'Hospitalet (nova finestra)
  del 6 al 29 de setembre
  UN APROPAMENT AL MON DELS GATS DE CARRER DE LA CIUTAT I LA GESTIÓ D'AQUESTS ANIMALS PROTEGITS
  Exposició sobre els gats de carrer de la ciutat de L'Hospitalet i la gestió que es realitza conjuntament entre l'Ajuntament i l'entitat de protecció dels animals Progat Catalunya
 • Veure imatge de Exposició: D9 Moments d'Art (nova finestra)
  del 7 al 21 de setembre
  Escola de persones adultes del Barri de Sant Josep
  Ja vam tenir el gust de presentar les nostres obres el darrer curs. Aquest any tornem amb les mateixes ganes i mostrant tot el que s’ha fet durant aquests mesos.

  “D9 Moments d’Art” està format pel grup que treballa des del Casal d’Entitats del barri de Sant Josep, al carrer de la Mare de Déu de la Mercè, 20 2n pis, aula 6.
 • Veure imatge de Exposició: Homenatge a Prudenci i Aurora Bertrana (nova finestra)
  del 12 al 26 de setembre
  Mostra divulgativa de petit format amb motiu de l’Any Bertrana, que commemora la doble efemèride dels 150 i 125 anys del naixement de Prudenci i Aurora Bertrana.
 • Veure imatge de "Històries del carrer" (nova finestra)
  del 26 de setembre al 17 d'octubre, 19:30 h
 • Veure imatge de Lluís Lleó. All Mighty Pencil (El lápiz todopoderoso) (nova finestra)
  del 28 de setembre de 2017 al 7 de gener de 2018
  All Mighty Pencil (El llapis totpoderós)
  Lluís Lleó (Barcelona, 1961) viu i treballa a Nova York des de 1989. Recentment ha tornat a Catalunya impulsat per un pressentiment, potser per una necessitat de retrobament. Els papers d’All Mighty Pencil (El llapis totpoderós) són, d’alguna manera, el testimoni d’aquest viatge mental i físic, uns treballs plens d’emoció, despullats i transparents, poderosos com els seus grans formats i sincers com la mà que els executa.
 • Veure imatge de Wonders, Carles Congost (2016) (nova finestra)
  del 26 d'octubre de 2017 al 7 de gener de 2018
  2a. edició del Premi de Videocreació - Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona i Arts Santa Mònica
  Wonders va ser la proposta guanyadora de la 2a edició del Premi de Videocreació impulsat  per la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona i Arts Santa Mònica, un vídeo que qüestiona el model cultural, social i econòmic del món de la cultura de masses.
 • Veure imatge de Paco Ibáñez (nova finestra)
  Diumenge, 26 de novembre, 19:00 h
  Festival Acròbates
  Convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, internacionalista i ambaixador de la poesia arreu del món, Paco Ibáñez ofereix un concert que  és una proposta d’amor, llibertat i dignitat, un símbol de la resistència davant la injustícia, la violència i l’horror, una crítica nua i directa contra els successius enemics de l’emancipació individual i social.
 • Veure imatge de Color, forma... i volum (nova finestra)
  des del 29 de setembre
  Renovació exposició permanent
  A les dinou taules renaixentistes i barroques presentades fins ara se sumen ara un conjunt d’onze elements arquitectònics i escultòrics provinents de l’església de Santa Eulàlia de Mèrida de l'Hospitalet, enderrocada  l’any 1936.
 • Veure imatge de Exposició Jaume Pitarch (nova finestra)
  del 30 de març al 31 de desembre
  La pràctica impossibilitat del dejuni
  Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) és un artista català que treballa sobre la qüestió de l'extraviament com a aspecte consubstancial a l'ésser humà. Inicialment interessat en la pintura, ha anat desplaçant el seu camp de treball cap a una investigació dels usos i abusos de la imatge en el món d'avui.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400