Ajuntament de L'Hospitalet

Exposicions

RSS
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del s. XX. (nova finestra)
  del 12 de febrer de 2011 al 30 de juny de 2017
  L’exposició vol retre homenatge a les dones i als homes que van contribuir en fer de L’Hospitalet una ciutat viva, acollidora, oberta, crítica, participativa i vigorosa que és avui dia, però especialment als que van lluitar per la democràcia i sacrificaren la vida i la llibertat en el marc de la lluita antifranquista.  
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història. Exposició permament (nova finestra)
  des del 26 de març
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així..  
 • Veure imatge de Un Museu també per als infants (nova finestra)
  des del 24 d'abril
  Presentació del treball d’adaptació de l’exposició permanent a partir de les propostes realitzades pels nens i nenes de primària de la ciutat, com ara la inclusió del textos i altres elements explicatius, un fulletó amb propostes didàctiques i altres sorpreses..  
 • Veure imatge de A l'agenda i en vermell! (nova finestra)
  del 9 de gener al 31 de març
  Activitats al barri Collblanc - la Torrassa
  Per començar amb bon peu l'any: Progamacions musicals, exposicions, tallers, intercanvis... tot al vostre abast.

  Veniu i gaudiu!
 • Veure imatge de Ceci n'est pas un teler (nova finestra)
  del 3 de febrer al 2 d'abril
  Mirades contemporànies envers la col·lecció del Museu de l'Hospitalet
  Mostra de la reinterpretació que diferents artistes internacionals han fet d’una de les peces més emblemàtiques del fons del Museu: el teler de l’antiga fàbrica Can Vilumara. Tercera edició  de la col·laboració entre el Museu i el TPK en el marc de la proposta Mirades contemporànies envers la col·lecció del Museu de L’Hospitalet,
 • Veure imatge de Exposició d’aniversari: Arranz-Bravo 75/75 (nova finestra)
  del 9 de febrer al 23 d'abril
  La Fundació Arranz-Bravo celebra el 75è aniversari de l’artista amb una exposició molt especial. A Arranz-Bravo 75/75, personalitats del món de la cultura i de la societat civil comenten obres del pintor; tots els moments artístics d’Arranz-Bravo hi són representats.
 • Veure imatge de Adoptar una altra naturalesa, exposició de Regina Giménez a la Galeria Ana Mas (nova finestra)
  del 11 de febrer al 7 d'abril
  Exposició de l’artista Regina Giménez (Barcelona, 1966) que recull un conjunt de peces, la majoria de producció recent, connectades per un mateix denominador comú: l’objecte. L'artista parteix d’un minuciós procés d’investigació, agafa imatges originalment concebudes com a suport o il•lustració de textos/documents i les aïlla fins al punt d’atorgar-los-hi una autonomia formal i conceptual pròpia, convertint-les en obres d’art.
 • Veure imatge de Le Sol, 2007 (nova finestra)
  del 16 de febrer al 28 de maig
  Margarita Andreu (1953-2013), va tenir un especial interès en aquells elements més intangibles com l’espai, la llum, el moviment. La seva forma de treballar, com si d’un laboratori es tractés, estableix les relacions necessàries entre la concepció de la idea, amb petites maquetes i dibuixos i la formalització a l’espai públic, per modificar-lo i crear nous suggeriments i emocions.
 • Veure imatge de Exposició de fotografies: Dames del Blues (nova finestra)
  de l'1 al 31 de març
  Activitat sobre Blues a la Tecla
  Amb l’exposició Dames del Blues, el fotògraf Agustín Bertol ha volgut retre homenatge a les dones que han dedicat la seva carrera a aquest gènere musical i que en algun moment li han fet viure moments inoblidables i li han permès gaudir del blues. Fotografies en blanc i negre que transmeten intensitat i força escènica amb la qual les protagonistes absolutes d’aquesta exposició viuen la seva passió per aquest gènere musical.
 • Veure imatge de Exposició “El buen vivir” Gaudir millora la salut. (nova finestra)
  de l'1 al 31 de març
  realitzada per la Taula de Salut Comunitària de Collblanc-la Torrassa i el Projecte ICI
  El 80 % dels factors que determinen la salut de les persones es troben fora del sistema sanitari: tenen un origen social.

  La sala d’exposicions del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa acull l’exposició “El buen vivir”- Gaudir millora la salut, que ha impulsat la Taula de Salut Comunitària de Collblanc la Torrassa i el projecte ICI.

  Habitualment, es pensa que les circumstàncies que determinen la salut de les persones són les que vénen donades per la genètica. Des d’aquesta perspectiva, la conservació d’un bon estat de salut dependria, en bona part, de les possibilitats d’accedir a un sistema sanitari avançat.

  Existeixen, però, altres factors que influeixen en major mesura en la salut de les persones. Aquests depenen de les persones i el seu entorn. Així, factors com ara l’estil de vida, les xarxes de relacions, les condicions laborals i de l’habitatge, la cura durant els primers anys de vida, les possibilitats d’accedir a l’educació i a la cultura, l’estat del medi ambient i l’accés a espais verds o al transport públic són determinants per a una bona salut física, mental i social.
 • Veure imatge de Exposició fotogràfica: Capturar l'alè, de Jesús Atienza (nova finestra)
  del 3 de març al 3 d'abril
  La marioneta està unida al seu animador per un cable d’energia. Fotografiar aquesta sinergia està a l’abast de molt pocs fotògrafs. I, entre ells, Jesús Atienza documenta els temps, les persones, els espais i les mirades més tendres o més enigmàtiques entre creador i creat, amb una precisió que voreja l’esglai. I ho fa com un notari que ho testimonia curosament, però que, a més, dóna fe dels respirs voluptuosos de titella i titellaire.
 • Veure imatge de Art en femení (nova finestra)
  del 9 de març al 2 d'abril
  Exposició col•lectiva d'art des de la perspectiva de gènere amb la participació de joves artistes de la ciutat, col•lectius d’artistes i l'alumnat dels instituts públics de L'Hospitalet.
 • Veure imatge de Exposició col·lectiva "Art en Femení 2017" (nova finestra)
 • Veure imatge de Joc-exposició: Poti poti de contes (nova finestra)
  del 13 de març a l'1 d'abril
  Celebra amb les biblioteques de L’Hospitalet el Dia Internacional de la Literatura Infantil i Juvenil que es commemora el dia 2 d’abril de cada any.

  Participa en el Joc PotiPoti de Contes relacionant els objectes que s’hi exhibeixen amb els àlbums il•lustrats de l’exposició.

  Pots guanyar un premi molt interessant!
 • Veure imatge de Pot i pot-i de contes (nova finestra)
 • Veure imatge de Exposició: Passió de Gaby Kitaj (nova finestra)
  del 18 de març al 13 d'abril
  Pintures de Gaby Kitaj, nascut a Argentina l'any 1945. La seva pintura està basada fonamentalment en rostres, paisatges i bodegons.
 • Veure imatge de Exposició de Fotografia:Wallpapers (nova finestra)
  del 20 de març al 7 d'abril
  Sóc Juan Antonio Grande, 26 anys, arquitecte tècnic, i encara que el meu dia a dia és de línies rectes, construccions i tonalitats de maó, vull mostrar-vos el meu espai de llibertat, els diferents colors del món, almenys vist des dels meus ulls… o millor dit la meva càmera….

  Inauguració: 21 de març a les 19:30 hores
 • Veure imatge de Exposició d'escultura: Els plans de l'ànima (nova finestra)
  del 21 de març al 7 d'abril
  A pesar que tots els homes busquen indagar la pròpia interioritat, és a dir la pròpia ànima, és impossible conèixer-la i explicar-la ja que la seva essència és tan profunda que és gairebé infinita. L'ànima és un ésser sense límits, en continu canvi i contínua mutació. Això significa que quan intentem circumscriure-la, durant el precís moment en què la “delineem”, no aconseguim comprendre que ja ha canviat, ja que és el que som i el que volem conèixer.
 • Veure imatge de Exposició Jaume Pitarch (nova finestra)
  del 30 de març al 31 de desembre
  La pràctica impossibilitat del dejuni
  Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) és un artista català que treballa sobre la qüestió de l'extraviament com a aspecte consubstancial a l'ésser humà. Inicialment interessat en la pintura, ha anat desplaçant el seu camp de treball cap a una investigació dels usos i abusos de la imatge en el món d'avui.
 • del 30 de març al 7 de maig
  Una mostra fotogràfica que forma part d'un suggerent projecte de Jaume Lladó  on experimenta amb la distància entre el so i la seva representació.
 • Veure imatge de AmaGATS. Exposició sobre els gats de L'Hospitalet (nova finestra)
  Dijous, 30 de març, 18.30 h
  Un apropament al món dels gats de carrer de la ciutat i la gestió d'aquests animals protegits
  Els gats de carrer i la gestió de les colònies controlades a la ciutat de L'Hospitalet. Els actors que intervenen en les diferents situacions relacionades amb aquests animals protegits i la metodologia d'actuació.
 • Veure imatge de Espai d'intercanvi: Receptes de la meva iaia. (nova finestra)
  del 3 d'abril al 30 de juny
  Dins del Projecte "De l'hort a la Biblioteca"
  Volem que coneguis els productes de proximitat i temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat i apropar-te a una vida i una dieta més saludable i natural aprofitant els recursos que tenim més a prop. Per això, hem creat un espai de trobada: Receptes de la meva Iaia.
  Busca a la Biblioteca Bellvitge l’espai d’intercanvi de receptes i comparteix aquella recepta de la teva iaia que vols que no es perdi.
  Hi ha vida més enllà de la pizza!
 • Veure imatge de Exposició: El 23 com a nombre simbòlic d’encontre (nova finestra)
  del 5 al 28 d'abril
  Un recorregut al voltant de les diverses manifestacions del 23, que convida a la participació.

  A càrrec d’Anna Farré.
 • Veure imatge de Exposició de pintura:Textures (nova finestra)
  del 18 d'abril al 5 de maig
  Un estudi sobre l'abstracció mitjançant tècniques i llenguatges urbans. Usant les textures i acabats únics d'eines més pròpies del grafiti podem explorar nous codis dins de la pintura abstracta.

  Inauguració: 18 d'abril a les 19:30 h
 • Veure imatge de Exposició de pintura:Rites (nova finestra)
  del 18 d'abril al 5 de maig
  En les obres que presento en aquesta exposició proposo unes imatges que exploren certs rituals quotidians en els quals aquesta experiència real és transformada a partir de la modificació de l'imaginari.
 • Veure imatge de Festes de Primavera: passat i present (nova finestra)
  del 19 d'abril al 21 de maig
  L’exposició vol reflectir aquest sentiment col•lectiu de participació, que el trobem present des dels orígens de les Festes de Primavera. Està dividia en dues seus, a l'Harmonia i l'Auditori Barradas, que poden visitar-se de forma conjunta o independent.

  Inauguració 19 d'abril a les 19:30 h.
 • Veure imatge de Exposició: “CREANT ÉSSERS”, d’Albert Alforcea (nova finestra)
  del 19 d'abril al 12 de maig
  Il·lustracions de personatges fantàstics
  Al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa podeu visitar aquesta interessant exposició d’il•lustracions de l’Albert Alforcea, un polifacètic autor que, en el seu camí artístic, ha combinat la música, l'escriptura i el dibuix.

  La inauguració de l'exposició tindrà lloc dimecres 19 d'abril de 2017, a a partir de les 18.30 hores.

  Alforcea, com a il•lustrador, ha treballat en publicitat i també ha realitzat diverses exposicions.
  Ha escrit i il•lustrat els llibres: "El sueño azul", "Guia de los seres fantásticos del hogar", “Rescat al pic de les Bruixes", "El Llibre dels éssers fantàstics de Catalunya "," El llibre dels éssers fantàstics de l'escola "," Sis i un tros de fusta " i és autor de "Brim el cazahadas".
 • Veure imatge de pinturesd’Ana Sánchez (nova finestra)
  del 19 d'abril al 2 de maig, 19:30 h
  Desde pequeña sentí atracción por el dibujo y la pintura. No fue hasta la edad adulta que desarrollé esta afición, hasta convertirse en uno de los aspectos más importantes de mi vida.
 • Veure imatge de XIV Exposició de bonsai i Kusamono (nova finestra)
  del 22 al 23 d'abril
  L’ Associació Catalana Amics del Bonsai prepara la XIV exposició. Es considera el club de bonsai més veterà d'Espanya.
  Els dies 22i 23d'abril celebra la seva exposició anual a Ca n'Arus
 • Veure imatge de Exposició:LLibres d'artista (nova finestra)
  del 8 al 26 de maig
  de Núria Fernández Estopà
  Aquesta mostra tracta sobre els llibres, el caràcter l'aporta el fet de tractar-se d'intervencions sobre aquests objectes ja editats, el que es coneixen com llibres alterats.
  És al segle XX quan apareix aquesta modalitat artística, formant part de les avantguardes artístiques que pretenien apropar l'art al ciutadà del carrer. Entre ells, els surrealistes primer, els seguidors del grup Fluxus després, o els propers al Pop Art, van produir llibres d'artista, com també els integrants de l'Art conceptual van utilitzar ja aquesta pràctica artística.
  Inauguració: 9 de maig a les 19:30 hores
 • Veure imatge de Color, forma... i volum (nova finestra)
  del 29 de setembre de 2011 al 31 de juliol de 2017
  Renovació exposició permanent
  A les dinou taules renaixentistes i barroques presentades fins ara se sumen ara un conjunt d’onze elements arquitectònics i escultòrics provinents de l’església de Santa Eulàlia de Mèrida de l'Hospitalet, enderrocada  l’any 1936.
 • Veure imatge de Exposició de fotografies: Exposició - homenatge a Hugh Lynch (nova finestra)
  del 19 d'abril al 10 de maig
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400