Ajuntament de L'Hospitalet

Exposicions

RSS
 • Veure imatge de Color, forma... i volum (nova finestra)
  des del 29 de setembre
  Renovació exposició permanent
  A les dinou taules renaixentistes i barroques presentades fins ara se sumen ara un conjunt d’onze elements arquitectònics i escultòrics provinents de l’església de Santa Eulàlia de Mèrida de l'Hospitalet, enderrocada  l’any 1936.
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història. Exposició permament (nova finestra)
  del 26 de març de 2014 al 31 de juliol de 2018
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així.
 • Veure imatge de Un Museu també per als infants (nova finestra)
  del 24 d'abril de 2015 a l'1 de gener de 2018
  Presentació del treball d’adaptació de l’exposició permanent a partir de les propostes realitzades pels nens i nenes de primària de la ciutat, com ara la inclusió del textos i altres elements explicatius, un fulletó amb propostes didàctiques i altres sorpreses.
 • Veure imatge de Exposició Jaume Pitarch (nova finestra)
  del 30 de març al 31 de desembre
  La pràctica impossibilitat del dejuni
  Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) és un artista català que treballa sobre la qüestió de l'extraviament com a aspecte consubstancial a l'ésser humà. Inicialment interessat en la pintura, ha anat desplaçant el seu camp de treball cap a una investigació dels usos i abusos de la imatge en el món d'avui.
 • Veure imatge de Exposició Lluís Lleó (nova finestra)
  del 28 de setembre de 2017 al 7 de gener de 2018
  All Mighty Pencil (El llapis totpoderós)
  Lluís Lleó (Barcelona, 1961) viu i treballa a Nova York des de 1989. Recentment ha tornat a Catalunya impulsat per un pressentiment, potser per una necessitat de retrobament. Els papers d’All Mighty Pencil (El llapis totpoderós) són, d’alguna manera, el testimoni d’aquest viatge mental i físic, uns treballs plens d’emoció, despullats i transparents, poderosos com els seus grans formats i sincers com la mà que els executa.
 • Veure imatge de Carles Congost. Wonders (nova finestra)
  del 26 d'octubre de 2017 al 7 de gener de 2018
  2a. edició del Premi de Videocreació - Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona i Arts Santa Mònica
  Wonders va ser la proposta guanyadora de la 2a edició del Premi de Videocreació impulsat  per la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona i Arts Santa Mònica, un vídeo que qüestiona el model cultural, social i econòmic del món de la cultura de masses.
 • Veure imatge de Exposició: Ciutats per la Justícia Global (nova finestra)
  del 16 de novembre al 22 de desembre
  Dins la jornada Dies Europeus per a la Solidaritat Local
  Aquesta exposició pretén apropar la idea dels Objectius del Desenvolupament Sostenible com un gran procés de coherència en les polítiques de cooperació. Les institucions s’han d’alinear amb la ciutadania, de manera eficaç, en l'eradicació de les misèries i perills que pateix la Humanitat.
 • Veure imatge de "VIDA", exposició de Jordi Abelló Vilella (nova finestra)
  del 21 de novembre al 19 de desembre
  Cercant els límits. 11è Cicle d'Art Contemporani
  Estem elaborats de formes i estructures tan ben construïdes, complexes i infinitament petites que han fet que oblidem del que estem fets. Vida és un projecte artístic que intenta situar de manera visual i plàstica l'origen de la vida. Aquest origen l’hem de situar en una platja oblidada pel temps i plena de bacteris imperceptibles a l'ull. Una imatge que dista molt de la creació d'Adan i Eva per un déu.
 • Veure imatge de Nadal al Museu de l'Hospitalet (nova finestra)
  del 24 de novembre de 2017 al 7 de gener de 2018
  La Mostra Pessebrista és una de les tradicions més arrelades a la ciutat. Els quinze pessebres que s’hi exposen són fets per pessebristes, associacions i artistes del municipi, amb materials i mides molt diferents, amb la intenció de transmetre,  cada un des del seu punt de vista, una tradició com és la representació plàstica del Nadal.
 • Veure imatge de La Barcelona Punk (nova finestra)
  del 27 de novembre al 20 de desembre
  El TPK art i pensament contemporani col•labora en la producció de l’exposició que recull el clima creatiu i social de fa 40 anys quan es va fer a Barcelona el primer concert punk. Comissariada per Xavi Cot (El Cuc Sonat), presenta material gràfic i audiovisual per explicar les peculiaritats d’aquell moment històric a Barcelona.
 • Veure imatge de Exposició d'escultura Pre-textos. Decàleg axiomàtic de Vanesa Muñoz Molinero (nova finestra)
  del 28 de novembre al 22 de desembre
  En aquesta exposició de tauletes de fang pre cuit i fusta mostro per primera vegada la part més personal i conceptual del meu treball. La idea que precedeix a la forma. Els processos creatius són molt diversos, la meva inspiració sempre comença a la pàgina d'un llibre, un assaig. A manera plàstica decideixo la tauleta de fang com a forma primitiva d'expressió.
 • Veure imatge de Exposició d'il·lustració:Summary (nova finestra)
  del 28 de novembre al 22 de desembre
  Aquesta exposició suposa el resum creatiu de l'obra produïda durant el 2017 de Javier Rubín Grassa.
  A través de la il•lustració aquest artista ha trobat l'eina per mostrar el seu món, la seva realitat tal com l'enten, sempre buscant el costat ocult dels sentiments i fent-los visibles en les seves obres. Amb un estil realista, pretén acostar el subconscient, submergint la realitat al món de les emocions i els somnis, exposant la mirada autèntica d'una generació perduda definida per la inestabilitat i la immediatesa.

  Inauguració: 28 de novembre a les 19:30 hores
 • Veure imatge de Exposició V15IONES (nova finestra)
  del 29 de novembre al 22 de desembre
  Històries de superació personal
  Grupo SIFU
  L'exposició V15IONES, històries de superació personal és un projecte de Fundació Grup SIFU que té l'objectiu de sensibilitzar la societat sobre la necessitat d'integrar les persones amb discapacitat i especials dificultats d'inserció en el món laboral.
 • Veure imatge de Cossos infralleus, exposició d’Aïda Andrés (nova finestra)
  del 30 de novembre de 2017 al 11 de febrer de 2018
  L’exposició és el resultat dels experiments amb la llum que l’artista va fer a l’Antàrtida
  La Fundació Arranz-Bravo presenta el treball d’Aïda Andrés sorgit de l’experimentació amb la llum durant una llarga residència a l’Antàrtida. L’obra se centra en els efectes lumínics en el paper, el gravat, la ceràmica i la fotografia. Andrés és la guanyadora del Premi d’Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo.
 • Veure imatge de  Exposició: Indissolubili, de Francesca d'Alfonso (nova finestra)
  del 30 de novembre de 2017 al 11 de gener de 2018
  Cercant els límits. 11è Cicle d'Art Contemporani
  Les figures que componen aquesta petita col·lecció són criatures d'un món imaginari i abstracte, però igualment fràgil i perible. Contra la fugida del temps, que esborra el passat i deixa un buit aterridor, aquests fragments de vida queden bloquejats indissolublement dins els flascons i suspesos com en un somni, evocant una existència remota.
 • Veure imatge de Exposició Llocs (nova finestra)
  del 30 de novembre de 2017 al 7 de gener de 2018
  Organitza: La Fundició
  Llocs és una recerca participativa sobre els espais urbans en desús de L’Hospitalet. Una iniciativa per pensar amb el veïnat com aquests llocs desaprofitats poden ser recuperats i usats de nou. A l’estiu de 2016 La Fundició va iniciar un procés per pensar –juntament amb diferents col•lectius, entitats i veïns i veïnes a títol personal- quins espais volem transformar, i de quina manera i per quina raó ho volem fer.
 • Veure imatge de "Pedra i Ferro". Fotografies de Manuel Contreras i Teresa Canturri. (nova finestra)
  de l'1 de desembre de 2017 al 8 de febrer de 2018

  Són moltes les vegades que caminem pels carrers de l´Eixample sense adonar-nos de la bellesa que ens envolta.

  Si un dia us decidiu a mirar al voltant podreu comprovar que els edificis estan plens de mil detalls ornamentals creats per arquitectes, artistes i artesans.
  Per això hem volgut fixar la nostra mirada en aquest treballs i ensenyar-vos-els abstrets del seu conjunt com a treballs únics.

  La Pedra i el Ferro són una part molt important d’aquestes obres arquitectòniques i com apassionats del Modernisme us presentem la nostra particular manera de veure’l.

 • Veure imatge de Beca CJ Connecta't al Còmic - 2016 (nova finestra)
  del 4 de desembre de 2017 al 5 de gener de 2018
  Tires còmiques del guanyador i els finalistes de la Beca CJ Connecta't al Còmic 2016
 • Veure imatge de Solidaritat i Compromís (nova finestra)
  del 11 al 22 de desembre
  Es tracta d’una exposició que permet reflexionar sobre el concepte de cooperació sindical: què és?, qui la du a terme?, com es realitza?, i que també us permetrà pensar sobre la situació de la vulneració dels drets humans laborals, de la desigualtat de gènere i del treball infantil al món.
 • Veure imatge de Guinovart. Temps de cartells (nova finestra)
  del 12 de desembre de 2017 al 28 de gener de 2018
  Exposició commemorativa en el 10è aniversari de la seva mort, a mode de recorregut per l’univers cartellista de Guinovart. Recordant la seva última exposició, al Museu d’Història de Catalunya, donarà a conèixer l’importantíssim llegat de cartells que va fer, per a associacions, festes majors i per denunciar fets polítics, entre d’altres.
 • Veure imatge de 40 anys d’escalada del Club Muntanyenc L’Hospitalet (nova finestra)
  del 14 de desembre de 2017 al 4 de març de 2018
  Una exposició de fotografies per mostrar a la gent de L’Hospitalet i al socis més novells del club com van ser els inicis de l’alta muntanya i l’escalada a L’Hospitalet. Podrem veure, encara que en blanc i negre, les vestimentes i els materials emprats per aquells pioners.

  Inauguració: dijous, 14 de desembre a les 19.30 hores
 • Veure imatge de XIX Mostra de Pessebres (nova finestra)
  del 15 de desembre de 2017 al 5 de gener de 2018
  Sala d'exposicions del Centre Cultural Bellvitge-Gornal
  Vine a visitar la Mostra de Pessebres al teu Centre Cultural i gaudeix d'aquesta exposició tradicional de Nadal que arriba aquest any a la seva XIX edició.
 • Veure imatge de Concert de Nadal: Concert Coral (nova finestra)
  Dimarts, 19 de desembre, a partir de les 19 h
  Collblanc - la Torrassa al Nadal
  Acte nadalenc amb les entitats del districte amb l'actuació del Cor Creixent de l'Ateneu Cultural Catalònia i la Coral de la Casa de Baena i Coral del Casal de la Gent Gran de la Torrassa.

  Lloc: a la plaça Espanyola
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400