Ajuntament de L'Hospitalet

Dinamització local

RSS
 • Veure imatge de Camina, fes salut i descobreix els edificis de L'Hospitalet. (nova finestra)
  del 11 d'octubre de 2016 al 14 de juny de 2017
  Aquest programa, organitzat pel Servei de Salut de l’Ajuntament i l’Institut Català de la Salut , combina caminades mensuals per la ciutat, d’entre 4 i 7 km, amb una visita de menys de 20 minuts a l’interior d’un edifici singular de la ciutat. 
 • Veure imatge de Emprenedoria cultural i creativa (nova finestra)
  del 20 d'abril al 13 de juliol, de 12 a 14h i de 16 a 18h
  Què necessitem per emprendre la nostra activitat amb èxit? Com es fa un bon disseny i una bona planificació de projecte? Com puc posar a prova la meva idea? 
 • Veure imatge de Santa Eulàlia de tapes 2017 (nova finestra)
  del 25 al 28 de maig

  La  regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l'Ajuntament de L'Hospitalet impulsa la ruta gastronòmica de Santa Eulàlia de Tapes, que se celebra del 25 al 28 de maig. Hi participen 16 bars i restaurants que ofereixen una tapa elaborada per a l'ocasió, acompanyada d'una canya de cervesa, got de vi, refresc o aigua, per 2'5€.

  Els ciutadans i ciutadanes, a més, poden participar en el concurs de la Tapa més popular i  entrar en els sorteig de tres menús degustació al Centre de Formació d'Hostaleria de l'Ajuntament de l'Hospitalet.
 • Veure imatge de De la idea al negoci a L'Hospitalet (nova finestra)
  del 30 de maig al 8 de juny, dimarts i dijous, de 10h a 14h
  ESCOLA D'EMPRENEDORS SECOT
  En aquest seminari, aprendràs a adaptar el producte o servei a les expectatives del segment de clients objectiu, punt clau per assegurar l’èxit del teu negoci Amb l’ajuda del Canvas, donaràs forma al teu Model de Negoci, i de manera molt intuïtiva veuràs les relacions entre tots els aspectes del projecte.
 • Veure imatge de Una bona web permet vendre i convèncer. La teva ho és? (nova finestra)
  Dimecres, 31 de maig, de 10 a 13h
  Activitat formativa que busca donar els coneixements pràctics per a poder gestionar amb eficiència els continguts d’una web.
 • Veure imatge de AmaGATS (nova finestra)
  del 2 de juny al 7 de juliol
  Exposició sobre els gats de L'Hospitalet
  L'exposició versa sobre els gats de carrer i com és tractat aquest tema per l'ajuntament, explicant les diverses situacions que es poden donar en relació a aquests animals protegits i les actuacions que es duen a terme.
 • Veure imatge de SmileUrbo (nova finestra)
  Dimarts, 6 de juny, de 10:00 a 13:00h
  Inscripcions obertes a partir de 16 de maig
  SmileUrbo és un joc de simulació interactiu dissenyat per ensenyar als jugadors com afrontar els reptes del món real. A través de la participació del grup i la presa de decisions, es forma en habilitats de comunicació, resolució de problemes, cooperació, gestió del temps i negociació.
 • Veure imatge de Seminari "Emprendre amb èxit a l'Hospitalet" 2a Edició (nova finestra)
  del 12 al 16 de juny, de 10 a 14 h
  Formació adreçat a persones emprenedores que ja tenen idea de negoci i necessiten enllestir el PE amb urgència.
 • Veure imatge de Seminari "Eines per emprendre i vendre" 2a Edició (nova finestra)
  del 19 al 30 de juny, de 10 a 14 h
  En aquest curs aprendràs com vendre el valor del teu producte o servei, trobar els clients que el desitgen, tractar de fidelitzar-los i aconseguir resultats econòmics
 • Veure imatge de Cinquena sessió de CulturLab: Compartir (nova finestra)
  Dijous, 22 de juny, de 16:00 a 20:00h
  Inscripcions obertes a partir de 1 de juny
  En la sessió de tancament del CulturLab compartirem els avenços dels projectes individuals i col·laboratius.  Aprendrem diferents formes de fer sostenible un projecte cultural i establirem objectius a curt i mig termini.
 • del 6 de març al 29 de maig, dilluns de 17h a 20h
  FORMACIÓ PER EMPRENEDORS/ES
  Curs per aconseguir les habilitats bàsiques de la llengua anglesa, conèixer i dotar als participants d’expressions i de terminologia específica de l’àmbit comercial i empresarial, i millorar i ampliar l’ús de les estructures gramaticals, així com la comprensió i l'expressió oral i escrita.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400