Ajuntament de L'Hospitalet

Dinamització local

RSS
 • Veure imatge de Camina, fes salut i descobreix els edificis de L'Hospitalet. (nova finestra)
  del 11 d'octubre de 2016 al 14 de juny de 2017
  Aquest programa, organitzat pel Servei de Salut de l’Ajuntament i l’Institut Català de la Salut , combina caminades mensuals per la ciutat, d’entre 4 i 7 km, amb una visita de menys de 20 minuts a l’interior d’un edifici singular de la ciutat. 
 • Veure imatge de A l'agenda i en vermell! (nova finestra)
  del 9 de gener al 31 de març
  Activitats al barri Collblanc - la Torrassa
  Per començar amb bon peu l'any: Progamacions musicals, exposicions, tallers, intercanvis... tot al vostre abast.

  Veniu i gaudiu!
 • Veure imatge de Exposició “El buen vivir” Gaudir millora la salut. (nova finestra)
  de l'1 al 31 de març
  realitzada per la Taula de Salut Comunitària de Collblanc-la Torrassa i el Projecte ICI
  El 80 % dels factors que determinen la salut de les persones es troben fora del sistema sanitari: tenen un origen social.

  La sala d’exposicions del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa acull l’exposició “El buen vivir”- Gaudir millora la salut, que ha impulsat la Taula de Salut Comunitària de Collblanc la Torrassa i el projecte ICI.

  Habitualment, es pensa que les circumstàncies que determinen la salut de les persones són les que vénen donades per la genètica. Des d’aquesta perspectiva, la conservació d’un bon estat de salut dependria, en bona part, de les possibilitats d’accedir a un sistema sanitari avançat.

  Existeixen, però, altres factors que influeixen en major mesura en la salut de les persones. Aquests depenen de les persones i el seu entorn. Així, factors com ara l’estil de vida, les xarxes de relacions, les condicions laborals i de l’habitatge, la cura durant els primers anys de vida, les possibilitats d’accedir a l’educació i a la cultura, l’estat del medi ambient i l’accés a espais verds o al transport públic són determinants per a una bona salut física, mental i social.
 • Veure imatge de Quintotapa L'Hospitalet (nova finestra)
  del 9 al 26 de març
  Quarta edició de la ruta de tapes pels barris del Centre, Collblanc, Santa Eulàlia, Gran Via Sud i Sant Josep , en què es pretén donar protagonisme als productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i de temporada com el calçot.

  Hi participen 36 bars i restaurants que han elaborat 55 propostes  amb quinto de cervesa + tapa Km0 per 3€  o quinto de cervesa + tapa de la casa per 2'5€.

  Quintotapa L'Hospitalet
 • Veure imatge de Cine Fòrum:La estrategia del Caracol de Sergio Cabrera (nova finestra)
  Divendres, 24 de març, 19:30 h
  organitzat per Grup de Joves Santa Gemma-Sant Antoni en el Lleure
  Dins de la Setmana de la Solidaritat i el Recolzament Mutu, el Grup de joves Santa Gemma-Sant Antoni en el Lleure organitzen la projecció i posterior cine fòrum sobre la película "La estraegia del Caracol", una pel·lícula colombiana de 1993 dirigida pel cineasta i director Sergio Cabrera. L'obra és una comèdia-drama i relat de ficció sobre la llibertat i la solidaritat, una metàfora de l'assetjament als inquilins, inspirada en un fet real.
 • Veure imatge de Sessió  SKATE - SCOOTER  - PATINETE (nova finestra)
  Dissabte, 25 de març
  Parc de la Cabana i parc de la Torrassa
  La Coordinadora d'AMPAS de Collblanc -  la Torrassa, conjuntament amb SisensSurf Shop, organitza una sessió d’Skate Scooter oberta a tots els nens, nenes i joves dels barris de Collblanc – la Torrassa, amb l’objectiu de fomentar l’esport i la convivència entre la joventut. També es pintarà un mural.

  Horaris:
  Sessió de 10,30 a 12 hores tindrà lloc al Parc de la Cabana, i
  Sessió de  12 a 14 hores tindrà lloc al Parc de la Torrassa
 • Veure imatge de El millor emplaçament per ubicar el meu negoci (nova finestra)
  Dimecres, 29 de març, de 10h a 13h
  Aquest taller, eminentment pràctic, ensenya diferents tècniques senzilles i eficaces que permeten avaluar i decidir el millor indret per ubicar qualsevol tipus d’activitat empresarial. Al final de la sessió, l’alumnat sabrà com avaluar diferents alternatives d’emplaçament per el seu negoci i, per tant, poder minimitzar el risc davant una decisió tan important.
 • Veure imatge de Emprendre amb èxit a L'Hospitalet (nova finestra)
  del 3 al 7 d'abril, de 10h a 14h
  SEMINARI PER EMPRENEDORS
  Sessió adreçada a persones emprenedores que ja tenen la idea de negoci i necessiten enllestir el projecte empresarial amb urgència
 • Veure imatge de Tercera sessió de CulturLab: Dissenyar (nova finestra)
  Dijous, 6 d'abril, de 16:00 a 20:00h
  Inscripcions obertes a partir de 16/3/17
  A la tercera sessió del CulturLab concretarem diferents aspectes tant dels projectes professionals dels participants de manera individual, com de les iniciatives que puguin derivar de futures col·laboracions entre professionals de diferents disciplines artístiques. Treballarem amb eines innovadores per planificar i desenvolupar projectes de manera àgil i eficaç.
 • del 6 de març al 29 de maig, dilluns de 17h a 20h
  FORMACIÓ PER EMPRENEDORS/ES
  Curs per aconseguir les habilitats bàsiques de la llengua anglesa, conèixer i dotar als participants d’expressions i de terminologia específica de l’àmbit comercial i empresarial, i millorar i ampliar l’ús de les estructures gramaticals, així com la comprensió i l'expressió oral i escrita.
 • Dijous, 30 de març, a les 16h
  ADREÇAT A EMPRESARIS, EMPRENEDORS I AUTÒNOMS
  Es tracta d'una dinàmica amb tres activitats (speednetworking, elevator speech i networking free) on tots els participants sortiran de la zona de confort de manera fácil, divertida i sobretot molt efectiva.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400