Ajuntament de L'Hospitalet

Dinamització local

RSS
 • Veure imatge de Camina, fes salut i descobreix els edificis de L'Hospitalet. (nova finestra)
  del 11 d'octubre de 2016 al 14 de juny de 2017
  Aquest programa, organitzat pel Servei de Salut de l’Ajuntament i l’Institut Català de la Salut , combina caminades mensuals per la ciutat, d’entre 4 i 7 km, amb una visita de menys de 20 minuts a l’interior d’un edifici singular de la ciutat. 
 • Veure imatge de Emprenedoria cultural i creativa (nova finestra)
  del 20 d'abril al 13 de juliol, de 12 a 14h i de 16 a 18h
  Què necessitem per emprendre la nostra activitat amb èxit? Com es fa un bon disseny i una bona planificació de projecte? Com puc posar a prova la meva idea? 
 • Veure imatge de Imatge personal + actitud = influència i venda (nova finestra)
  Dijous, 4 de maig, a les 10h
  Sessió que pretén analitzar la influència i el paper de la imatge en la carta de presentació, la identitat i la marca personal, conèixer la comunicació de la imatge personal professionalment i saber gestionar la pròpia imatge perquè jugui a favor per poder assolir objectius.
 • Veure imatge de Facturació al núvol per a les empreses (nova finestra)
  Dilluns, 8 de maig, a les 10h
  FORMACIÓ DE FACTURACIÓ TELEMÀTICA
  La plataforma IndaFactura oferirà una formació sobre la facturació i la comptabilitat al núvol. La Llei General Tributària 28/2003, modificada per la Llei 34/2015, obliga a desar les factures en determinats formats electrònics, ja que des de l’entrada en vigor d’aquesta modificació de la Llei en el 2015, és la única forma de comunicar-les a Hisenda i les Administracions Públiques. Per tal de fer front a aquesta nova situació, s'explicarà una forma molt senzilla i fàcil de posar-se al dia per aquells qui ja factureu però encara no us heu passat al 100% als formats electrònics legalment vigents.
 • Veure imatge de Gamestorming (nova finestra)
  Dimarts, 9 de maig, de 10:00 a 12:00h
  Inscripcions obertes a partir de 18 d’abril
  Aprèn la tècnica més innovadora per crear equips de treball, fer pluja d’idees i obtenir resultats creatius de forma pràctica. Com? Amb jocs!
 • Veure imatge de Google Adwords Express: publicitat a la xarxa a negocis de proximitat (nova finestra)
  Dimecres, 10 de maig, a les 10h
  AdWords és el programa publicitari associat al motor de recerca Google i que ha suplantat les antigues pàgines grogues. La possibilitat de crear campanyes d'abast local i la difusió de les cerques des dels dispositius mòbils obren un enorme ventall de possibilitats per botigues, comerços de proximitat i empreses que ofereixen els seus serveis a clients d’àmbit local.Es tracta d'un sistema molt avantatjós per la seva senzillesa i baix cost: es pot fer publicitat per sí mateix a partir d’un euro diari.
 • Veure imatge de Quarta sessió de CulturLab: Co-crear (nova finestra)
  Dijous, 25 de maig, de 16:00 a 20:00h
  Inscripcions obertes a partir de 4 de Maig
  En la quarta sessió del CulturLab  els participants treballaran activament en la construcció conjunta i la posada en marxa dels plans d’acció tant individuals com de projectes col·laboratius. Explorarem tècniques de comunicació i d’experimentació d’idees que ens permetin ajustar el nostre projecte en el moment adequat. 
 • Veure imatge de SmileUrbo (nova finestra)
  Dimarts, 6 de juny, de 10:00 a 13:00h
  Inscripcions obertes a partir de 16 de maig
  SmileUrbo és un joc de simulació interactiu dissenyat per ensenyar els jugadors com afrontar els reptes del món real. A través de la participació del grup i la presa de decisions, es forma en habilitats de comunicació, resolució de problemes, cooperació, gestió del temps i negociació.
 • Veure imatge de Cinquena sessió de CulturLab: Compartir (nova finestra)
  Dijous, 22 de juny, de 16:00 a 20:00h
  Inscripcions obertes a partir de 1 de juny
  En la sessió de tancament del CulturLab compartirem els avenços dels projectes individuals i col·laboratius.  Aprendrem diferents formes de fer sostenible un projecte cultural i establirem objectius a curt i mig termini.
 • del 6 de març al 29 de maig, dilluns de 17h a 20h
  FORMACIÓ PER EMPRENEDORS/ES
  Curs per aconseguir les habilitats bàsiques de la llengua anglesa, conèixer i dotar als participants d’expressions i de terminologia específica de l’àmbit comercial i empresarial, i millorar i ampliar l’ús de les estructures gramaticals, així com la comprensió i l'expressió oral i escrita.
 • del 25 d'abril al 11 de maig, dimarts i dijous de 10h a 14h
  SEMINARI ADREÇAT A EMPRENEDORS
  En aquest curs aprendràs com vendre el valor del teu producte o servei, trobar els clients que el desitgen, tractar de fidelitzar-los i aconseguir resultats econòmics.
 • Dijous, 27 d'abril, a les 10h
  Activitat formativa que té com a objectiu continuar aprofundint en la problemàtica del treball autònom, abordant deu noves temàtiques que afecten directament a qualsevol persona treballadora autònoma i que són necessàries que coneguin.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400