Ajuntament de L'Hospitalet

Dinamització local

RSS
 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del divendres 6 de setembre de 2019 al divendres 31 de juliol de 2020, 11 h
  Els divendres a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, motor de la innovació social i de la creació multimèdia a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de Mètode Canvas (nova finestra)
  del dimarts 21 de gener al dimarts 4 de febrer, 16 h
  En aquest curs aprendràs a dominar el model Canvas de negoci, posar en marxa un procés de disseny d'idea de negoci, explorar el DAFO o elaborar un pla d'acció temporalitzat i minuciós per materialitzar la idea en acció.
  Inscripcions Online
 • Veure imatge de Taller de Ioga (nova finestra)
  del dimarts 28 de gener al dimarts 31 de març, 16 a 21 h
  Primer trimestre 2020
  Taller de Ioga, una disciplina física i mental tradicional originària de l’Índia. La paraula ioga s’associa a pràctiques de meditació. Estil suau, lent i profund que t’ajudarà a enfocar i calmar la ment, obrir i tonificar el cos, deixar anar tensions i omplir-te
  Material necessari: una tovallola, aigua, roba i calçat còmodes.
 • Veure imatge de Jornada "Les Dones i la Nova Indústria. Ocupació responsable i compromesa amb la igualtat" (nova finestra)
  Divendres, 7 de febrer, 10h
  Aquesta jornada forma part del Projecte OCUPAL’H La Nova Indústria a L’Hospitalet i pretén millorar la ocupabilitat de les persones mitjançant la formació ocupacional i acompanyament a les empreses de logística, arts gràfiques o TIC per tal d’afavorir el  seu trànsit cap a la Indústria 4.0. 

  En aquesta trobada que se celebrarà el dia 7 de febrer de 10h a 13h a Gornal Activa, parlarem d’aquests conceptes i de com integrar la Responsabilitat Social Corporativa i la Igualtat d’Oportunitats a l’Empresa. Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç

 • Veure imatge de Eines bàsiques de l'emprenedoria (nova finestra)
  del dilluns 10 al divendres 14 de febrer, 16h
  Dirigit a professionals que vulguin fer un salt cap a la Emprenedoria a a través de la creació de la seva pròpia marca personal o del disseny d'una Start Up i es realitzarà del dilluns 10 de febrer al divendres 14 de febrer en horari de tarda. 

  Inscripció Online
 • Veure imatge de Tallers pràctics. Desmuntant les factures de gas i electricitat.  (nova finestra)
  Dijous, 13 de febrer, 11 h
  T’agradaria entendre les teves factures de gas i electricitat? Saps quines opcions tens a l’hora d’escollir companyies d’energia o si tens més potència contractada de la que necessites?
 • Veure imatge de Comptabilitat i finances bàsiques (nova finestra)
  del dilluns 17 al divendres 28 de febrer, 16h
  Amb aquesta formació que tindrà lloc del 17 al 28 de febrer podràs introduir-te en el coneixement i l'aplicació de la tècnica comptable, conèixer els conceptes comptables bàsics, entendre el concepte de comptabilitat i la seva utilitat en l'àmbit de l'empresa  Realitzar un estudi pràctic i integrat dels conceptes comptables a través d'exemples, i molt més. 

  Inscripció Online
 • Veure imatge de Tallers pràctics. Mesures per la millora energètica de la llar. (nova finestra)
  Dijous, 20 de febrer, 11 h
  Has mesurat mai l’eficiència energètica de casa teva? Tens la casa ben aïllada tèrmicament? Com pots actuar per aprofitar millor l’energia?
 • Veure imatge de Per millorar l'impacte social, mesura'LH! (nova finestra)
  del dilluns 24 de febrer al dilluns 23 de març, de 10 a 14h
  Inscripcions obertes a partir del 3 de febrer
  Apren a construir Indicadors de Desenvolupament per mesurar l’Impacte Social de projectes socials, educatius i comunitaris de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat.
  Activitat dirigida a entitats, associacions, petites empreses,...
 • Veure imatge de Tallers pràctics. Renovables a la llar (nova finestra)
  Dijous, 27 de febrer, 11 h
  A càrrec de La Fàbrica del Sol
  Quines instal•lacions d’energia renovable pots tenir a casa? És legal posar-se plaques fotovoltaiques? Et posaran una multa si ho fas?
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400