Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema

RSS
 • Veure imatge de La Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) de Collblanc - la Torrassa. (nova finestra)
  de l'1 de setembre de 2017 al 31 de juliol de 2018
  La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC) és un sistema d’intercanvi de sabers, habilitats i experiències, obert a tothom i sense ànim de lucre. Les persones participants ofereixen el que saben i demanen el que volen aprendre, conformant una xarxa de persones en què cadascú aprèn dels altres i, alhora,  ensenya als demés.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Cars 3 (nova finestra)
  Dissabte, 16 de desembre, 11:00 h
  Un dissabte al mes projectem a la secció infantil una de les últimes pel•lícules, de caire familiar, que hem incorporat al fons de la biblioteca.

  Aquest mes, l'escollida ha sigut: Cars 3.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Kaguyahime no monogatari (El cuento de la princesa Kaguya), de Isao Takahata (nova finestra)
  Dimarts, 19 de desembre
  El monogatari (conte o narració en japonès) Conte del tallador de bambú en el qual s'inspira la pel·lícula es troba en els orígens de la literatura clàssica japonesa i és considerat l'arquetipus i el pare de tots els monogatari. Ja apareix en ell la llavor d'una literatura fantàstica que els creadors nipons mai no han abandonat.
 • Veure imatge de #SpoilerLH: Curts en 48 hores (nova finestra)
  Dimarts, 19 de desembre, 19:30 h
  Estrena del curtmetratge “Troubled Waters” del director David Hidalgo Moreno i projecció del curt guanyador del MetropoL’His 2017, “L’Home i la terra: la fauna audiovisual” d’Óscar García Morillas.
 • Veure imatge de Petits tresors de butxaca (nova finestra)
  Diumenge, 25 de febrer 2018, 12:00 h
  Cine-concert per a tota la família
  Vols gaudir d’una manera melòdica i creativa d’un conjunt de curtmetratges especialment seleccionats? Doncs aquest és el teu espectacle! Set projeccions per a tota la família acompanyades de música i veus en directe.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400