Cinema

RSS
 • Veure imatge de MindSpaces (nova finestra)
  Del dijous 5 de maig al diumenge 31 de juliol

  MindSpaces

  Projecte Europeu

  El projecte MindSpaces, finançat per la UE, té com a objectiu crear un nou enfocament del disseny arquitectònic mitjançant la generació d'entorns de realitat virtual dinàmics i adaptatius (VR) per ajudar als usuaris a participar en el procès de disseny. L'artista i investigador João Martinho presenta al Centre d'Art Tecla Sala el resultat del seu treball.

 • Veure imatge de Cinefòrum "Llàgrimes en la pluja": El crepúsculo de los dioses (1950), dir. Billy Wilder. Conduït per Dani Agudo (nova finestra)
  Dimarts, 28 de juny, 19h.

  Cinefòrum "Llàgrimes en la pluja": El crepúsculo de los dioses (1950), dir. Billy Wilder. Conduït per Dani Agudo

  Joe Gillis és un jove escriptor de segona fila que, assetjat pels seus creditors, es refugia casualment en la mansió de Norma Desmond, antiga estrella del cinema mut, que viu fora de la realitat, acompanyada únicament del seu fidel criat Max. A partir d'aquest moment, l'actriu pretén que Joe corregeixi un guió que ella ha escrit i que significarà el seu retorn al cinema. (FILMAFFINITY)

  Activitat amb inscripció prèvia.

 • Veure imatge de Proposta cinematogràfica: El mecanoscrit del segon origen (nova finestra)
  Dimecres, 29 de juny, 12:00 h

  Proposta cinematogràfica: El mecanoscrit del segon origen

  Entrada lliure

  Amb el Club de lectura inclusiu hem fet la lectura de l’obra i ara us convidem a tots a compartir la versió cinematogràfica.

 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. La novena puerta, dirigida per Roman Polanski (nova finestra)
  Dijous, 30 de juny, 18 h

  Dijous de pel·lícula. La novena puerta, dirigida per Roman Polanski

  Dean Corso és un bibliòfil dotat d'una sòlida cultura, nervis d'acer i pocs escrúpols. És, a més, un home extremadament minuciós i eficaç en el seu treball. Gràcies a la seva reputació, Boris Balkan, un col·leccionista de textos satànics, li encarrega una missió molt perillosa: trobar els dos últims exemplars del llegendari manual d'invocació satànica "Les Nou Portes del Regne de les Ombres"; però els recursos de Cors són il·limitats. De Nova York a Toledo, de París a Sintra, es veurà immers en un laberint ple de perills i temptacions, aterridores sorpreses, violència i morts inesperades.
   

 • Cinema al barri: C'est la vie!Veure imatge de Cinema al barri: C'est la vie!Especial cinema a la fresca (nova finestra)
  Divendres, 1 de juliol, 21:30 h

  Cinema al barri: C'est la vie! Especial cinema a la fresca

  Un casament de luxe en un castell francès del segle XVIII se'n va de les mans als seus responsables. El principal encarregat és Max (Jean-Pierre Bacri) un organitzador de noces que en aquesta ocasió s'enfronta a una celebració d'alt standing ni més ni menys que en un castell.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400