Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema

RSS
 • Veure imatge de La Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) de Collblanc - la Torrassa. (nova finestra)
  de l'1 de setembre de 2017 al 31 de juliol de 2018
  La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC) és un sistema d’intercanvi de sabers, habilitats i experiències, obert a tothom i sense ànim de lucre. Les persones participants ofereixen el que saben i demanen el que volen aprendre, conformant una xarxa de persones en què cadascú aprèn dels altres i, alhora,  ensenya als demés.
 • Veure imatge de Cinema Familiar: El dirigible robado (1967), de Karel Zeman (nova finestra)
  del 6 d'octubre al 24 de novembre, 18h
  El dirigible robado  és l'aventura de cinc nois de Praga que roben un dirigible en una fira l'any 1891 i recorren Europa fins a estavellar-se en una illa desconeguda i misteriosa enmig de l'oceà.
 • Veure imatge de Cinema familiar. Canta de Garth Jennings, Christophe Lourdelet (nova finestra)
  Divendres, 20 d'octubre, 18 h
  Canta de Garth Jennings, Christophe Lourdelet
  Buster Moon és un elegant coala que regenta un teatre que va conèixer temps millors. És un optimista nat, la qual cosa està molt bé si no fos una mica barrut, però mestressa al seu teatre amb passió i és capaç de qualsevol cosa per salvar-ho. Sap que el somni de la seva vida està a punt de desaparèixer, i només té una oportunitat per mantenir-ho a flotació: organitzar un concurs de cant i aconseguir que sigui un gran èxit. Entre els molts candidats apareixeran una porqueta que és mestressa de casa i un altre porc molt animós, un goril•la bondadós, una porca espín rockera, un ratolí presumit i una elefanta molt tímida, etc.
  Divendres, 20 d’octubre, a les 18 h
 • Veure imatge de MetropoL’His GlobaL’H 2017 (nova finestra)
  Divendres, 20 d'octubre, 18 h
  Inauguració del festival MetropoL’His GlobaL’H amb la presentació oficial i l’anunci de les premisses dels curts realitzats en 48 hores.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Al otro lado de la esperanza de Aki Kaurismäki (nova finestra)
  Dimarts, 24 d'octubre
  La vida d'un comercial finlandès es creua amb la d'un refugiat sirià en una selva d'asfalt anomenada Hèlsinki.
 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. Un monstruo viene a verme de J. A. Bayona. (nova finestra)
  Dijous, 26 d'octubre, 18 h
  Un monstruo viene a verme de J.A. Bayona
  Connor  és un jove de 12 anys que, després de la separació dels seus pares, es converteix en l'home de la casa i l'encarregat de portar les regnes de la llar. Amb la seva mare jove i malalta de càncer, el petit intentarà superar totes les seves pors i fòbies amb l'ajuda d'un monstre però les seves fantasies no només s’enfrontaran a la realitat sinó també amb la seva àvia, una dona freda i calculadora.
 • Veure imatge de ICE AGE 5 (nova finestra)
  Dijous, 26 d'octubre, 18 h
  Descobreix la il·lusió pel cinema amb les pel·lícules que passem a la biblioteca. Segur que fa molt poc que les has vist al cine! A més t'ensenyem contes relacionats amb la pel·lícula.
 • Veure imatge de Cinema al barri: El olivo d'Icíar Bollaín (nova finestra)
 • Veure imatge de Cinema familiar: Los pitufos en la aldea escondida (nova finestra)
  Dissabte, 28 d'octubre, 11:00 h
  Cada últim dissabte de mes projectem a la secció infantil una de les últimes pel•lícules, de caire familiar, que hem incorporat al fons de la biblioteca.

  Aquest mes l'escollida ha sigut: Los pitufos en la aldea escondida.
 • Veure imatge de Pel·lícula: El tesoro (Comoara) de Comeliu Porumboiu (nova finestra)
  Dimarts, 31 d'octubre
  Costi és un pare de familia jove i feliç. Li agrada llegir les aventures de Robin Hood al seu fill de sis anys abans d'anar a dormir. Un dia, el seu veí li confessa que està convençut que hi ha un tresor enterrat en el jardí dels seus avis i s'ofereix a compartir el botí amb ell. Costi es deixa portar per l'aventura...
 • Veure imatge de Cinema Negre: Soy un fugitivo (1932), de Mervyn LeRoy (nova finestra)
  Divendres, 3 de novembre, 18h
  Després de la Primera Guerra Mundial, John torna a casa. Ni grans rebudes ni treball per a un veterà de guerra. Només li queda la desesperada vida d'un fugitiu que ha estat condemnat injustament. Dues vegades condemnat a treballs forçats. Dues fugides. Podran encadenar-lo, però no podran doblegar la seva voluntat de ser lliure.
 • Veure imatge de Dimecres de Cinema: Déjame Salir (nova finestra)
  Dimecres, 8 de novembre, 18:00 h
  Cada primer dimecres de mes projectem una de les últimes pel•lícules que hem incorporat al fons de la biblioteca.

  Aquest mes, l'escollida ha sigut: Déjame salir.
 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. La Ciudad de las estrellas (La La Land) de Damien Chazelle (nova finestra)
  Dijous, 9 de novembre, 18 h
  Mia és una jove aspirant a actriu dels Àngels que treballa com a cambrera mentre acudeix a milers de càstings, i Sebastian, és un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris. El destí farà que es coneguin i s'enamorin, però la seva gran ambició per arribar al cim en les seves carreres artístiques amenaça de separar-los.
 • Veure imatge de Cinema familiar.Vaiana de John Musker i Ron Clements. (nova finestra)
  Divendres, 10 de novembre, 18 h
  Fa milers d'anys els millors mariners del món viatjaven al llarg de l'oceà Pacífic descobrint noves illes, però un bon dia els seus viatges van cessar i encara ningú ha descobert per què. Vaiana, una jove apassionada i intrèpida que sent un fort vincle amb el mar, és la filla adolescent del capdavanter d'una tribu que habita les illes del Pacífic Sud. Ella està disposada a resoldre el misteri sobre els seus avantpassats.
  Divendres, 10 de novembre, a les 18 h
 • Veure imatge de Cinema Negre: La evasión (1960), de Jacques Becker (nova finestra)
  Divendres, 10 de novembre, 18h
  França, 1947. Garpard Claude ha estat acusat de l'intent d'assassinat de la seva dona, però és innocent. Un cop a la presó, comparteix cel.la amb quatre durs criminals que han decidit fugir construint un laboriós túnel. Els costa, però convencen el jove per unir-se al pla de fuga i participar en els treballs de l'excavació.
 • Veure imatge de Cinefòrum: Hijos de los hombres (nova finestra)
  Dissabte, 11 de novembre, 17h
  Dirigida per Alfonso Cuarón, 2006
  Any 2027: l’ésser humà està a punt d’extingir-se: els homes han perdut la seva capacitat de procrear i s’ignora per quines raons totes les dones del planeta s’han tornat estèrils.

  Posteriorment es realitzarà la ponència “Futurs imperfectes” a càrrec de Miquel Barceló. Tot seguit Luís Fernández Zaurín parlarà del llibre Hijos de hombres, de P.D. James.

  Aquesta serà la darrera activitat del cicle dedicat a “La ciència a la història” que ha estat preparat juntament amb l’associació cultural Rvbicon durant l’any 2017.

  Dissabte 11 de novembre, a les 17h, a la segona planta de l’Equipament Municipal de la Plaça d’Europa
 • Veure imatge de Cinema Negre: Celda 211  (2009), de Daniel Monzón (nova finestra)
  Divendres, 17 de novembre, 18h
  El dia que Juan comença a treballar en el seu nou destí com a a funcionari de presons, es veu atrapat en un motí carcelari. Decideix llavors fer-se passar per un pres per salvar la vida i posar fi a la revolta, encapçalada pel temible Malamadre. El que ignora és que el destí li ha parat un parany.
 • Veure imatge de El Meu Primer Festival (nova finestra)
  Diumenge, 19 de novembre, 12 i 18 h
  Festival Internacional de cinema per a nens i nenes
  El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Un profeta (2009), de Jacques Audiard (nova finestra)
  Divendres, 24 de novembre, 18h
  El jove Malik El Djebena, un francès d'origen àrab, ingressa a presó per complir una pena de sis anys. Encara que al principi la vida de la presó li resulta molt dura, s'adapta ràpidament i, gràcies al seu carisma, se guanya poc a poc la simpatia de la màfia corsa, que tenen subornats als guàrdies i controlen tot el que passa a la presó.
 • Veure imatge de Cinema familiar. Blinky Bill, el koala de Deane Taylor. (nova finestra)
  Divendres, 24 de novembre, 18 h
  Blinky Bill és un coala aventurer amb una gran imaginació que somia a deixar la petita ciutat de Green Patch seguint els passos del seu pare, un gran explorador. El seu pare va desaparèixer fa temps i Blinky és l'únic que creu que segueix amb vida. Quan descobreix una nova pista sobre el parador del seu pare, decideix embarcar-se amb l'objectiu de trobar al seu pare que li portarà més enllà de les fronteres de Green Patch trobant pel camí amics amb els quals li serà més fàcil sobreviure.
  Divendres, 24 de novembre, a les 18 h.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Gru 3. Mi villano favorito. (nova finestra)
  Dissabte, 25 de novembre, 11:00 h
  Cada últim dissabte de mes projectem a la secció infantil una de les últimes pel•lícules, de caire familiar, que hem incorporat al fons de la biblioteca.

  Aquest mes, l'escollida ha sigut: Gru 3. Mi villano favorito.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400