Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema

RSS
 • Veure imatge de Club de lectura en veu alta: Els soldats de Salamina, de Javier Cercas. (nova finestra)
  Dijous, 21 de setembre, 11:00 h
  Aquest club es reuneix cada dijous, a les 11 del matí, per gaudir de la lectura compartida en veu alta. Moderat pels mateixos membres del club.

  S'està llegint Els soldats de Salamina, de Javier Cercas.
 • Veure imatge de Cinema: Corazón silencioso (2014), de Bille August (nova finestra)
  Dijous, 5 d'octubre, 18h
  Tenim dret a decidir quan la nostra vida ja no és vida?
  Tres generacions d'una família es reuneixen un cap de setmana. Les germanes, Sanne i Hedidi, han acceptat que la seva mare, malalta terminal, desitgi posar fi a la seva vida abans que el seu estat empitjori. Però segons transcorre el cap de setmana, la decisió de la mare resulta cada vegada més difícil d'acceptar i vells conflictes surten a la superfície.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Canta! dir. Garth Jennings i Christophe Lourdelet (nova finestra)
  Divendres, 6 d'octubre, 17:30h.
  Buster Moon és un elegant coala que regenta un teatre que va conèixer temps millors. Sap que el somni de la seva vida està a punt de desaparèixer, i només té una oportunitat per mantenir-ho amb vida: organitzar un concurs de cant i aconseguir que sigui un gran èxit. Entre els molts candidats apareixeran una porqueta mestressa de casa i un altre porc molt animós, un porc espí rockera, un goril•la bondadós, un ratolí presumit i una elefant molt tímida. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema: La la land, la ciudad de las estrellas dir. Damien Chazelle (nova finestra)
  Dimarts, 17 d'octubre
  Mia (Emma Stone), una jove aspirant a actriu que treballa com a cambrera mentre acudeix a càstings, i Sebastian (Ryan Gosling), un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en locals de mala mort, s’enamoren, però la seva ambició per arribar al més alt de les seves carreres artístiques amenacen la seva relació. Font: FILMAFFINITY
 • Veure imatge de El Meu Primer Festival (nova finestra)
  Diumenge, 19 de novembre, 12 i 18 h
  Festival Internacional de cinema per a nens i nenes
  El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400