Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema

RSS
 • Veure imatge de Dijous de Pel·lícula. Cafe Society, de Woody Allen (nova finestra)
  Dijous, 25 de maig, 18 h
  Pel•lícula ambientada a Los Ángeles dels anys 30. Els problemes familiars de Bobby Dorfman no deixen de créixer i sent que és el moment de marxar a la gran ciutat. El seu oncle Phil és un poderós agent de Hollywood que el contracte com a noi dels encàrrecs. Allà coneixerà a la Vonnie, la secretaria del seu oncle i de qui s’enamorarà ràpidament. 
 • Veure imatge de Cinema i educació: Lorax. En busca de la trúfula perdida (nova finestra)
  Dijous, 25 de maig, 9,30h
  Un noi es proposa conquistar l'afecte de la noia dels seus somnis. Per aconseguir-ho, ha d'esbrinar la història del Lorax, una encantadora encara que rondinaire criatura que lluita per protegir un món en vies d'extinció.
 • Veure imatge de Cinema al barri en català: La bona mentida, de Philippe Falardeau (nova finestra)
  Divendres, 26 de maig, 18.30 h
  Amb la col·laboració del CNL de L'Hospitalet
  Carrie Davis és una dona de classe mitjana nord-americana la vida de la qual fa un gran gir en acollir a casa seva tres joves procedents del Sudan. La Carrie aviat entaula una gran amistat amb els nois, els quals ajuda a adaptar-se a la seva nova vida als Estats Units, alhora que descobreix gràcies a aquests joves una nova forma de mirar el futur. Amb un llarg pròleg a l’Africa, aconsegueix portar al gran públic una història recentment oblidada i ho fa d’una forma commovedora sense que l’interès decaigui en cap moment.
 • Veure imatge de Cicle de cinema negre Otto Preminger: Anatomía de un asesinato (1959) (nova finestra)
  Divendres, 26 de maig, 18h
  “El seu estil abstracte, amb tendència a submergir els personatges en l’ambigüitat, es va adequar extraordinàriament al cinema negre. Mestre del llenguatge objectiu, tenia predilecció per temes que provoquessin la polèmica i la reflexió, per la qual cosa curava meticulosament les bases literàries i recorria a excel•lents guionistes”. Xavier Coma
   
 • Veure imatge de Cinema familiar: La canción del mar (2014) dir. Tomm Moore (nova finestra)
  Divendres, 26 de maig, 17:30h.
  La història del viatge a casa de l'últim Nen Foca. Després de la desaparició de la seva mare, Ben i Saoirse són enviats a viure amb la seva àvia a la ciutat. Quan decideixen tornar a casa al costat del mar, el seu viatge esdevé una carrera contra el temps a mesura que s'internen en un món que Ben només coneix a través de les llegendes que li narrava la seva mare. Però aquest no és un conte per dormir; aquestes criatures porten al nostre món massa temps. Ben aviat s'adona que Saoirse serà la clau per a la seva supervivència. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Entrevies. Okupas en L'H (nova finestra)
  Divendres, 26 de maig, 19h
  El col·lectiu Sis Forats presenta aquest documental per commemorar els 25 anys d'okupació a l'Hospitalet.
 • Veure imatge de SpoilerLH: Cinema (nova finestra)
  Divendres, 26 de maig, a les 19h
  Estrena dels curtmetratges "Silencio" i "Cara o cruz"
  Davant i darrere la càmera: Isaac Israel, l’home orquestra! Quan tot el procés d’un projecte audiovisual se centra, només, en una persona.
  Estrena dels curtmetratges “Silencio” i "Cara o cruz” produïts i protagonitzats per Isaac Israel.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Trolls (nova finestra)
  Dissabte, 27 de maig, 11:00 h
  Cada últim dissabte de mes projectem a la secció infantil una de les últimes pel•lícules, de caire familiar, que hem incorporat al fons de la biblioteca.

  Aquest mes, l'escollida ha sigut: Trolls.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Nahid d'Ida Panahandeh. (nova finestra)
  Dimarts, 30 de maig
  Nahid narra el conflicte d'una jove dona divorciada que viu amb el seu fill en una ciutat al nord d'Iran i desitja casar-se amb l'home que estima. D'acord amb les lleis del seu país, el pare té la custodia del nen, però, tanmateix, el seu exmarit li ha garantit a ella el dret a la pàtria potestat del seu fill sota la condició que mai més no es torni a casar.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Pel.lícula sorpresa! (nova finestra)
  Divendres, 2 de juny, 18h
  Activitat enfocada a donar a conèixer les pel.lícules del fons de Biblioteques de L'Hospitalet que es consideren no només interessants pels infants, sinó per compartir en família.
 • Veure imatge de Cinema: Una noche en la ópera, dir. Sam Woods (nova finestra)
  Divendres, 2 de juny, 18:30h.
  Portat per un extravagant sentit dels negocis, Groucho fica en un vaixell amb destinació a Nova York a les grans estrelles de l'Òpera de Milà. A bord viatgen també uns polissons: Harpo i Chico. Entre els tres revolucionen el vaixell, organitzen un escàndol a Nova York i converteixen la nit de l'estrena en una bogeria que el món de l'òpera mai podrà oblidar. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema i educació: Germà Ós (nova finestra)
  Dimarts, 6 de juny, 9,30h
  En els boscos del nord-oest americà viu un nen indi anomenat Kenai, la vida del qual sofreix un gir inesperat quan els Grans Esperits el transformen en ós, l'animal que més odia. Kenai es fa amic d'un osset anomenat Koda i es proposa recuperar la seva forma humana. Mentre, el seu germà (que no sap que en Kenai és ara un ós) el persegueix per complir una missió de venjança en la qual està en joc l'honor familiar.
 • Veure imatge de Dimecres de cinema: La ciudad de las estrellas (La La Land) (nova finestra)
  Dimecres, 7 de juny, 18:00 h
  Una vegada al mes, la biblioteca projecta una de les últimes novetats que hem incorporat al nostre fons de cinema.

  L'escollida del mes de juny ha sigut: La ciudad de las estrellas (La La Land), de Damien Chazelle.
 • Veure imatge de Cinema familiar. Cigüeñas de Nicholas Stoller, Doug Sweetland (nova finestra)
  Divendres, 9 de juny, 18 h
  A la Muntanya Cigonya, viuen les cigonyes que fa temps enviaven bebès als pares de tot el món. Ara, distribueixen els paquets d’una companyia mundial d’Internet. Junior, la millor cigonya repartidora de la companyia, és a punt d’aconseguir un ascens, però accidentalment activa la Màquina de Producció de Bebès i el resultat és una adorable nena il•legal. Per evitar que el seu cap s’assabenti, Junior i la seva amiga Tulip, l’únic ésser humà de Muntanya Cigonya, s’apressen a lliurar el bebè en un viatge salvatge que podria afectar a la integritat de més d’una família i restablir la veritable missió de les cigonyes al món.
 • Veure imatge de Cinefòrum: El temible burlón (nova finestra)
  Dissabte, 10 de juny, 17h
  Dirigida per Robert Siodmak, 1952
  Segle XVIII. Tot un clàssic del cinema de pirates que narra les aventures d'un pirata i el seu acrobàtic i inseparable company, uns terribles corsaris que assalten les tripulacions dels vaixells que naveguen pel Carib.

  Posteriorment es realitzarà la ponència “Explorant el món: cartografia i navegació en l’època moderna” a càrrec d’Alberto Sánchez. Tot seguit Luís Fernández Zaurín parlarà del llibre Tierra firme, de Matilde Asensi.

  Aquesta serà la segona activitat del cicle dedicat a “La ciència a la història” que ha estat preparat juntament amb l’associació cultural Rvbicon durant l’any 2017
 • Veure imatge de Projecció del documental: Astral, la realitat dels refugiats en el mediterrani (nova finestra)
  Dissabte, 10 de juny, 12:00 h
 • Veure imatge de Cinema al barri especial Festa Major: Mamma Mia! de Phyllida Lloyd (nova finestra)
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400