Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema

RSS
 • Veure imatge de Can Chill Out: Observació Astronòmica "2001. Una Odissea de l'Espai" (nova finestra)
  Dimecres, 18 de juliol
  Aquest any, abans de la ja tradicional observació astronòmica amb telescopis, gaudirem amb la conferència "2001. Una odissea de l'espai", en què descobrirem curiositats d'aquesta obra a través de fragments de la pel·lícula  i la seva música.
 • Veure imatge de Can Chill Out (nova finestra)
  Dissabte, 21 de juliol, a partir de les 18h
  B-RETINA, Festival de Cinema de Sèrie B
  Projecció de la pel-lícula The Room, acompanyada de la xerrada "El feismo en el cine", amb Lluís Rueda.
  Activitat no infantil
 • Veure imatge de Pel·lícula: Maraviglioso Boccaccio de Paolo i Vitorio Taviani (nova finestra)
  Dimarts, 24 de juliol
  Florència, Itàlia, 1348. La pesta s’instal·la en els nuclis urbans de la Toscana i una colla de joves s’instal·la en una mansió allunyada de tot en els turons que envolten la ciutat. Per distreure’s, se’ls acut que cadascú d’ells haurà d’explicar una història cada dia basant-se en la imaginació. L’amor és possible. Res no té un final.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Three billboards outside ebbing, Missouri (Tres anuncios en las afueras) de Martin McDonagh (nova finestra)
  Dimarts, 31 de juliol
  Mildred Hayes, una dona de 50 anys, la filla de la qual ha estat violada i assassinada, decideix emprendre una guerra personal contra el xèrif local, davant la inoperància de la recerca policial del crim.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Los amantes de la noche (1948), de Nicholas Ray (nova finestra)
  Divendres, 9 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  El jove Bowie acaba d’escapar de la presó amb altres dos reclusos. A l’amagatall on es refugien hi viu Keechie, una jove que aviat se sent atreta per ell. Poc després d’atracar un banc amb els seus companys, pateix un accident de tràfic que complica la situació: un dels col•legues es dóna a la fuga després de disparar un policia que anava a socorre’ls. En el cotxe accidentat la policia troba la pistola de Bowie, que es veu obligat a empendre una fugida sense fi en companyia de Keechie.
 • Veure imatge de El Meu Primer Festival (nova finestra)
  Diumenge, 18 de novembre
  Espectacle familiar
  El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes entre 2 i 12 anys que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400