Ajuntament de L'Hospitalet

Jornades i conferències

RSS
 • Acte suspès
  Veure imatge de Xerrada Vida i Ment Sana: L’art de viure en parella. A càrrec del formador: Óscar González. Ld Filosofía/Consultor de Parella CANCEL·LAT! Per causes alienes a l'organització” (nova finestra)
  del dimecres 9 d'octubre al dimecres 6 de novembre, 18:30 h

  Xerrada Vida i Ment Sana: L’art de viure en parella. A càrrec del formador: Óscar González. Ld Filosofía/Consultor de Parella CANCEL·LAT! Per causes alienes a l'organització”

 • Veure imatge de Dia Mundial de la Salut Mental 2019 (nova finestra)
  del dijous 10 al dissabte 19 d'octubre
  “CONNECTA’T A LA VIDA”
  Enguany, les Biblioteques, els Serveis de Salut Mental, les Àrees Bàsiques de Salut, les Associacions i l'Escola de Infermeria del campus de Bellvitge, estan preparant tot un seguit d'activitats per a celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental.
 • Veure imatge de Lluís Companys i l’Olimpíada Popular de 1936 (nova finestra)
  Dimarts, 15 d'octubre, 19.30 h
  Amb motiu del 79è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys, president de la Generalitat durant la Segona República, el Centre d’Estudis ha convocat la conferència Lluís Companys i l’Olimpíada Popular de 1936. La xerrada anirà a càrrec de Xavier Pujadas Martí, un dels referents en l’estudi de l’esport en l’àmbit estatal.
 • Veure imatge de L'H Smart City <> XR Technologies (nova finestra)
  del dijous 17 al dijous 24 d'octubre
  Una ciutat plena d'històries ... amb futur
  Del 17 al 24 d'octubre, Torre Barrina (Ajuntament de l'Hospitalet) i Garage Stories co-organitzem el Festival L'H <> XR. Junts volem posar la innovació en mans de tots, unint persones de diferents disciplines artístiques i diferent grau de coneixement per dissenyar experiències innovadores amb tecnologies XR (realitat virtual, augmentada i mixta) per fomentar els ODS (objectius de desenvolupament sostenible) que tenim establerts per el 2030.
 • Veure imatge de Festa Movember (nova finestra)
  Diumenge, 10 de novembre, d'11 a 14 h
  Pessics de Ciència.Setmana de la Ciència 2019

  Vine a fer el vermut, afaita’t la barba, deixa’t bigoti, col·labora amb la Movember Foundation i assisteix a la xerrada de l’IDIBELL Contribueix a que la vida dels homes sigui més sana i feliç!
 • Veure imatge de Conferència: La ciència de Leonardo Da Vinci.500 anys d'un geni i apassionat pel coneixement (nova finestra)
  Dimarts, 12 de novembre, a les 19 h
  Malgrat s'ha associat la figura de Leonardo da Vinci amb la Història de l'Art –la Gioconda és una icona amb molt de pes mediàtic–, cal dir que aquest italià del Renaixement també fou un gran científic. Li devem a Leonardo l'enderrocament de l'artificial barrera entre les «ciències» i les «lletres» en cultivar i practicar el coneixement multidisciplinar. És el moment de reivindicar el seu paper en el si de la Ciència.
 • Veure imatge de Conferència "La taula periòdica: el piano de la química" (nova finestra)
  Dimecres, 13 de novembre, a les 19 h
  Pessics de Ciència. Setmana de la Ciència 2019

  Per què la taula periòdica ?la TP? és tan estimada i valorada pels químics? Al llarg de la història se n'han fet centenars de representacions diferents. En la conferència, en veurem algunes de les més significatives des del punt de vista científic, original i estètic, i n’observarem l'evolució i els motius pels quals ha anat canviant. Farem una sopa de símbols, a la recerca de la paraula més llarga que es pot construir a la TP. Parlarem del fet que hi ha molts més elements falsos que es va creure que existien, que no pas els realment existents. Esbrinarem per què, si hi ha el franci, el germani o el poloni, no hi ha el cataloni. Però, abans que res, parlarem del piano de la química.
 • Veure imatge de Soc Autor. Sessions per Autors Musicals a L'Hospitalet (nova finestra)
  Dijous, 21 de novembre, 19 h
  Iniciació al managemant: Eines per a la autogestió de projectes musicals. A càrrec de Xavier Angulo
 • Veure imatge de © Maria Ruido, Estado de Malestar, 2018 (nova finestra)
  Diumenge, 15 de desembre, 11.30 h
  En el marc de l'exposició “Estado de Malestar (malestar_exhuberancia_anomalía)”
  Acció participativa adreçada a la comunitat per convidar les persones a realitzar dos tallers vinculats a les exposicions “Estado de Malestar (malestar_exhuberancia_anomalía)” i "Sota l'Ossa Major", de María Ruido i Àngels Ribé, respecticament. 
 • Veure imatge de Tècniques infal·libles per a millorar la teva autoestima en 40 diesA càrrec de Inmaculada Corpas. (nova finestra)
  Dilluns, 16 de desembre, 18 h
  Tècniques infal·libles per a millorar la teva autoestima en 40 dies
  A càrrec de Inmaculada Corpas.
  Dilluns 16 de desembre, a les 18 h.
  Sala Chill out de la biblioteca.

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400