Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema i audiovisuals

RSS
 • Veure imatge de Pel·lícula: Paula, de Christian Schwochow (nova finestra)
  Dimarts, 20 de març
  Alemanya, principis del segle XX. La jove i exuberant artista Paula Becker està decidida a seguir les seves pròpies normes. Als seus 24 anys rebutja les convencions establertes i explora el seu estil únic, mentre floreix en la comunitat artística de Worpswede, on entaula amistat amb l'artista Clara Westhoff i el poeta Rainer Maria Rilke.
 • Veure imatge de Dijous de cinema .Estiu 1993 de Carla Simón. En col·laboració amb el Centre Cultural Bellvitge. (nova finestra)
  Dijous, 22 de març, 18 h
  Després de la mort dels seus pares, Frida (Laia Artigas), una nena de 6 anys, abandona Barcelona i marxa a viure al camp amb el seu oncle Esteve (David Verdaguer), la seva tia Marga (Bruna Cusí) i la seva petita filla de 3 anys Anna (Paula Robles), afrontant el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva. Lluny del seu entorn conegut, en ple camp, la nena haurà d'adaptar-se a la seva nova vida, cosa que no li serà gens fàcil. Durant aquest estiu, l'estiu del 93, Frida aprendrà a acceptar la seva pena, i els seus pares adoptius aprendran a estimar-la com la seva pròpia filla
  Dijous, 22 de març, a les 18 h
 • Veure imatge de El regne de les granotes (nova finestra)
  Dijous, 22 de març, 18h
  Cinema familiar amb valor afegit: en 10 minuts, abans de la projecció, us ensenyem contes relacionats amb el tema de la pel•lícula.
 • Veure imatge de Cinema al barri: La estación de las mujeres de Leena Yadav (nova finestra)
  Divendres, 23 de març, a les 18:30 h.
  En un petit poble de la regió nord-occidental de l'Índia viuen quatre dones atrapades per les velles tradicions ancestrals de l'entorn. No obstant això, fartes de la situació, les quatre dones s'uniran gràcies a la seva amistat i els seus desitjos de llibertat, enfrontant-se una societat hostil.
 • Veure imatge de Cinema Familiar: Kirikú y la bruja, de Michel Ocelot, (nova finestra)
  Divendres, 23 de març, 18h
  Cicle “Folklore i llegendes d’altres països”
  En un llogarret africà assolat per la bruixa Karbam, que ha estès un malefi ci i que, segons explica, s’ha menjat als habitants del poblat, neix Kirikú. El valent nen decideix enfrontar-se a la bruixa per salvar la seva gent, però en lloc de la violència farà servir l’astúcia i el saber.
   
 • Veure imatge de Pel·lícula: Lady Macbeth de William Oldroyd (nova finestra)
  Dimarts, 27 de març
  El debutant William Oldroyd ha traslladat la novel·la del rus Nikolaj Leskov, Lady Macbeth de Mtsensk, ambientada a la Rússia profunda, a la ruralia britànica victoriana per reforçar, la contundència del comportament transgressor d'una dona jove, casada per imposició, davant les conservadores convencions que la releguen a la categoria de submís objecte sexual.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400