Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema i audiovisuals

RSS
 • Veure imatge de Taller d'informàtica (nova finestra)
  del 3 d'octubre de 2016 al 26 de juny de 2017
 • Veure imatge de Curs de Regidoria de l'Espectacle (152 hores) (nova finestra)
 • Veure imatge de Curtmetratge amb mòbil (nova finestra)
  del 3 de febrer al 24 de març, a les 17 h
  Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (Xic Sant Josep)
  La finalitat d'aquest taller és proporcionar a l'alumne d'uns conceptes teòrics bàsics per afrontar un projecte cinematogràfic des d'una idea inicial fins al rodatge en si, en aquest cas, amb només un mòbil.
  Al taller no s'inclourà la part tècnica de so o d'edició, però si es proporcionarà a l'alumne informació sobre els  programes que poden usar per fer-ho pel seu propi compte.

 • Veure imatge de Curs de disseny d'il·luminació (52 hores) (nova finestra)
 • Veure imatge de Cine Fòrum:La estrategia del Caracol de Sergio Cabrera (nova finestra)
  Divendres, 24 de març, 19:30 h
  organitzat per Grup de Joves Santa Gemma-Sant Antoni en el Lleure
  Dins de la Setmana de la Solidaritat i el Recolzament Mutu, el Grup de joves Santa Gemma-Sant Antoni en el Lleure organitzen la projecció i posterior cine fòrum sobre la película "La estraegia del Caracol", una pel·lícula colombiana de 1993 dirigida pel cineasta i director Sergio Cabrera. L'obra és una comèdia-drama i relat de ficció sobre la llibertat i la solidaritat, una metàfora de l'assetjament als inquilins, inspirada en un fet real.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Kubo y las dos cuerdas mágicas (nova finestra)
  Dissabte, 25 de març, 11 h
  Cada últim dissabte de mes projectem a la secció infantil una de les últimes pel•lícules, de caire familiar, que hem incorporat al fons de la biblioteca.

  Aquest mes, l'escollida ha sigut: Kubo y las dos cuerdas mágicas.
 • Veure imatge de Cinefòrum: La locura del rey Jorge (nova finestra)
  Dissabte, 25 de març, 17h
  Dirigida per Nicholas Hytner, 1994
  Regnat del Jordi III de Hannover (1760-1820). El rei d’Anglaterra sofreix inesperadament una forta depressió que degenera en una espècie de bogeria que l’aparta de la Cort.

  Posteriorment es realitzarà la ponència “Medicina i farmacologia abans del segle XIX: molt de mite i poca ciència” a càrrec d’Arturo Siles. Tot seguit Luís Fernández Zaurín parlarà del llibre El faro de Alejandría, de Gillian Bradshaw.

  Aquesta serà la primera activitat del cicle dedicat a “La ciència a la història” que ha estat preparat juntament amb l’associació cultural Rvbicon durant l’any 2017.
 • Veure imatge de La estación de las mujeres (Parched), de Leena Yadav (nova finestra)
  Dimarts, 28 de març, 17, 19.15 i 21.30 h
  La tercera pel•lícula de la realitzadora Leena Yadav aprofundeix en el dubte davant la necessitat de prendre decisions. És obrir una porta o deixar-la tancada i sotmetre’s a la radical opressió que pateixen les dones per culpa de les tradicions. A un poble rural de l’Índia anomenat Ujhaas, tres dones comencen a alliberar-se de les tradicions mil•lenàries que les han mantingut oprimides.
 • Veure imatge de #SpoilerLH: Cinema (nova finestra)
  Dimarts, 28 de març, 19 h
  Projecció "Camí en silenci"
  Una obra que mostra la plenitud d’una vida en silenci. Una vida sense límits.

 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. O los tres o ninguno, de Kherion. En col•laboració amb el Centre Cultural Bellvitge. (nova finestra)
  Dijous, 30 de març, 18 h
  Des d'un petit poble al sud de l'Iran fins a París, aquesta és la història del viatge dels eterns optimistes: el matrimoni format per Hibat i Fereshteh, personatges inspirats en els pares reals del director del film. Una comèdia dramàtica que gira entorn de l'amor familiar i la convivència.
 • Veure imatge de Cinema al barri en català: La gran seducció de Don McKellar (nova finestra)
  Divendres, 31 de març, a les 18:30 h
  Una comèdia amable per tots el públics, que recull de manera agradable una problemàtica molt latent en moltes poblacions rurals del món occidental: la recerca de noves oportunitats laborals pels seus habitants.
 • Veure imatge de Inicia't en l'Adobe Premiere (nova finestra)
  del 3 al 4 d'abril, de 10 a 13h
  Inscripcions obertes a partir de 14/3/17
  Atreveix-te i edita les teves pròpies creacions! Extreu el màxim potencial de
  l’edició de vídeos, amb eines i funcionalitats que permeten un muntatge més
  acurat i complet.
 • Veure imatge de Dimecres de cinema: Tarde para la ira (nova finestra)
  Dimecres, 5 d'abril, 18:00 h
  Cada primer dimecres de mes projectem a la biblioteca una de les últimes pel•lícules que hem incorporat al fons de la biblioteca.

  La pel•lícula escollida per a la projecció d'aquest mes ha estat "Tarde para la ira", de Raúl Arévalo.
 • Veure imatge de Cinema i educació: Persèpolis (nova finestra)
  Dijous, 6 d'abril, 9,30h
  Persépolis narra la commovedora història d'una nena iraniana des de la revolució islàmica fins els nostres dies. Quan els fonamentalistes prenen el poder, forçant les dones a portar vel i empresonant a milers de persones, i mentre té lloc la guerra entre l'Iraq i Iran, Marjane descobreix el punk, ABBA i Iron Maiden. Quan arriba a l'adolescència els seus pares l'envien a Europa, on coneix una altra cultura que gens té a veure amb la del seu país. La protagonista s'adapta bé a la seva nova vida, però no suporta la solitud i torna amb la seva família, encara que això signifiqui posar-se el vel i sotmetre's a una societat tirànica.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Héroe del año (nova finestra)
  Dijous, 6 d'abril, dijous, 18h
  Cinema familiar amb valor afegit: en 10 minutets us ensenyem contes relacionats amb el tema de la pel•lícula.
 • Veure imatge de Cinema: Madame Marguerite (2015), dir. Xavier Giannoli (nova finestra)
  Divendres, 7 d'abril, 18:30h.
  París, anys 20. Marguerite Dumont és una adinerada dona, amant de la música i l'òpera. Des de fa anys canta regularment davant del seu cercle d'amics, però ho fa lamentablement desafinat i fora de to, i ningú s'atreveix a dir-li la veritat. Tant el seu marit com els seus amics s'han dedicat sempre a mantenir la seva fantasia. Tot es complica el dia que ella decideix presentar-se davant d'un veritable públic en l'òpera. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema familiar. Mascotas de Chris Renaud, Yarrow Cheney (nova finestra)
  Divendres, 21 d'abril, 18 h.
  En un edifici d’apartaments de Manhattan, la vida de Max com a mascota favorita corre perill quan la seva propietària porta a casa a un altre gos anomenat Duke, amb qui Max aviat té les seves diferències. Però ambdues mascotes han de deixar enrere la seva rivalitat quan s’assabenten que un adorable conillet blanc, anomenat Snowball, està reclutant a un exèrcit
 • Veure imatge de Club de lectura T-10. Cicle La Frontera. Cinema: Honeymoons, de Goran Paskaljevic (nova finestra)
  Dimecres, 26 d'abril, 18h
  T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes
  Aquesta vegada, ens aproparem al "tercer espai": a la frontera com a motiu literari.
 • Veure imatge de Cinema i educació: Salvador (Puig Antich) (nova finestra)
  Dijous, 27 d'abril, 18h
  El 2 de març de 1974, el jove anarquista Salvador Antich, militant del Movimiento Ibérico de Liberación, es va convertir en l'últim pres polític executat a Espanya mitjançant "garrote vil". Aquesta és la seva història i la dels intents desesperats de la seva família, companys i advocats per evitar la seva execució.
 • Veure imatge de Cinema i educació: Els Croods (nova finestra)
  Dijous, 27 d'abril, 9,30h
  Prehistòria. Després de la destrucció de la seva llar per un gran terratrèmol, en Grug ha d'emigrar amb la seva família. Mentre avancen per un món desconegut i aterridor, es troben amb un nòmada de ment oberta que els deixa a tots fascinats, sobretot a la filla de Grug.
 • Veure imatge de Cinema: Nine, dir. Rob Marshall (nova finestra)
  Divendres, 24 de març, 18:30h.
  Broadway vist per Rob Marshall
  Adaptació del musical de Broadway de 1982 que, al seu torn, era un remake modernitzat del "8 i 1/2" de Fellini. Narra la crisi personal i professional de Guido Contini, un conegut director de cinema (Daniel Day-Lewis).
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400