Cinema i audiovisuals

RSS
 • Veure imatge de SpoilerLHive (nova finestra)
  Del dilluns 3 de febrer de 2020 al dissabte 31 de desembre de 2022, 13h

  SpoilerLHive

  A través del canal d’Instagram @LHinnovaciosocial

  Entrevistes amb diferents col·laboradors de Torre Barrina que, a banda de fer activitat amb nosaltres, tenen altres projectes en marxa.

  Dimecres 22 de juny. Gemma Cardona. Investigadora Predoctoral de la Unitat de Cognició i Plasticitat Cerebral de l'IDIBELL

 • Veure imatge de La Productora (nova finestra)
  Del dilluns 16 de maig al dilluns 11 de juliol, de 17.30 a 20.30h

  La Productora

  Vols ser directora, actor, guionista, operador, sonodista, músic, càmera, fotògraf... Participa d’una experiència innovadora. Forma part d’un taller en forma de  productora audiovisual per tal de millorar les teves competències.

 • Veure imatge de Storylab: Plató obert, audiovisuals de proximitat (nova finestra)
  Del dijous 2 al dijous 30 de juny, de 18 a 20h

  Storylab: Plató obert, audiovisuals de proximitat

  Durant el mes de juny convertirem el plató de la Torre Barrina en un laboratori audiovisual per explicar històries de proximitat i amb perspectiva de gènere. L'objectiu és obrir el plató a la ciutadania, dinamitzar els espais del centre, atreure i formar nous talents locals compromesos amb la igualtat, el respecte i la promoció del territori.

 • Veure imatge de Introducció al VJ (nova finestra)
  Del dimarts 28 de juny al dimecres 6 de juliol, de 18.30 a 20.30h

  Introducció al VJ

  Si t'interessen els visuals en el món del directe és que t'interessen els videojockeys. En aquest taller obtindràs les primeres nocions de què és i com punxar audiovisuals des de l'ordinador, la taula de mesqcles i com preparar el teu propi material adequadament. 

 • Veure imatge de Cinefòrum "Llàgrimes en la pluja": El crepúsculo de los dioses (1950), dir. Billy Wilder. Conduït per Dani Agudo (nova finestra)
  Dimarts, 28 de juny, 19h.

  Cinefòrum "Llàgrimes en la pluja": El crepúsculo de los dioses (1950), dir. Billy Wilder. Conduït per Dani Agudo

  Joe Gillis és un jove escriptor de segona fila que, assetjat pels seus creditors, es refugia casualment en la mansió de Norma Desmond, antiga estrella del cinema mut, que viu fora de la realitat, acompanyada únicament del seu fidel criat Max. A partir d'aquest moment, l'actriu pretén que Joe corregeixi un guió que ella ha escrit i que significarà el seu retorn al cinema. (FILMAFFINITY)

  Activitat amb inscripció prèvia.

 • Veure imatge de Proposta cinematogràfica: El mecanoscrit del segon origen (nova finestra)
  Dimecres, 29 de juny, 12:00 h

  Proposta cinematogràfica: El mecanoscrit del segon origen

  Entrada lliure

  Amb el Club de lectura inclusiu hem fet la lectura de l’obra i ara us convidem a tots a compartir la versió cinematogràfica.

 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. La novena puerta, dirigida per Roman Polanski (nova finestra)
  Dijous, 30 de juny, 18 h

  Dijous de pel·lícula. La novena puerta, dirigida per Roman Polanski

  Dean Corso és un bibliòfil dotat d'una sòlida cultura, nervis d'acer i pocs escrúpols. És, a més, un home extremadament minuciós i eficaç en el seu treball. Gràcies a la seva reputació, Boris Balkan, un col·leccionista de textos satànics, li encarrega una missió molt perillosa: trobar els dos últims exemplars del llegendari manual d'invocació satànica "Les Nou Portes del Regne de les Ombres"; però els recursos de Cors són il·limitats. De Nova York a Toledo, de París a Sintra, es veurà immers en un laberint ple de perills i temptacions, aterridores sorpreses, violència i morts inesperades.
   

 • Cinema al barri: C'est la vie!Veure imatge de Cinema al barri: C'est la vie!Especial cinema a la fresca (nova finestra)
  Divendres, 1 de juliol, 21:30 h

  Cinema al barri: C'est la vie! Especial cinema a la fresca

  Un casament de luxe en un castell francès del segle XVIII se'n va de les mans als seus responsables. El principal encarregat és Max (Jean-Pierre Bacri) un organitzador de noces que en aquesta ocasió s'enfronta a una celebració d'alt standing ni més ni menys que en un castell.

 • Veure imatge de Metavers divers (nova finestra)
  Dijous, 7 de juliol, de 19 a 20.30h

  Metavers divers

  Com volem construïr els nous espais alternatius en el metavers? Volem reproduir les mateixes dinàmiques socials del present al món virtual del futur? Quines històries volem explicar? Quins referents construirem? Amb una especialista en educació que fa servir la realitat virtual com a eina pedagògica, debatirem sobre les implicacions i l'impacte d'aquests mons virtuals pels joves.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400