Ajuntament de L'Hospitalet

Música

RSS
 • Veure imatge de Curs de música tradicional (nova finestra)
  del dilluns 11 de setembre de 2017 al dilluns 24 de juny de 2019
  Apunta't a l'orquestra de ministrils i al curs de música tradicional de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts.
 • Veure imatge de Guitarra (nova finestra)
  del dilluns 3 de setembre de 2018 al dimarts 30 de juliol de 2019
  Escriptura, lectura, tècnica, interpretació i creativitat.
  Classes d'una hora.
 • Veure imatge de Curs de guitarra per acompanyar el cant (nova finestra)
  del dilluns 7 de gener al dilluns 25 de març
  Organitzat per casa de la música / Salamandra
  Posicions d'acords majors i menors. Acompanyament rítmic i arpegiat. Aprenentatge i posterior interpretació amb guitarra i veu de temes de blues, rock i pop espanyol, i també suggeriments de temes proposats per l'alumnat. Lectura de partitures d'acords. Anàlisi de les estructures de les cançons. Composició de cançons.
 • Veure imatge de Vine a cantar a Gospel'hearts (nova finestra)
  del dilluns 7 de gener al dilluns 25 de març, de 20 a 22 h
  Organitzat pel grup GospeL'Hearts
  GospeL’Hearts és un grup apassionat pel cant, però sobretot pel gospel. Ens cal més gent com tu, gent del barri o de més lluny, de totes les edats, sense coneixements musicals previs, però amb moltes ganes de cantar i passar-s’ho bé. Vine i podràs viure els ritmes i la posada en escena de grans temes musicals en versió de gospel !
 • Veure imatge de Cant amb la coral Heura. Cor femení. (nova finestra)
  del divendres 11 de gener al divendres 29 de març, de 20 a 22 h
  Organitzat per la coral Heura
  La Coral Heura, de L'Hospitalet va néixer l'any 1984, com a cor mixt, sota la direcció del mestre Josep Maria Castelló i Puente. A l'any 2001 va prendre el relleu com a directora la Gemma Andreu i Bofill amb qui al 2015 vàrem començar una nova singladura com a cor femení, es a dir, de veus blanques, format  per una quinzena de cantaires. Actualment ens dirigeix la Blanca Martí i Romero.
 • Veure imatge de Curs de guitarra per a infants (nova finestra)
  del divendres 11 de gener al divendres 29 de març, de 17.30 a 19 h

  Vols aprendre a tocar la guitarra?
  Acords, veu, ritmes, afinació, cançons...
 • Veure imatge de Propers esdeveniments a Collblanc - la Torrassa (nova finestra)
  del divendres 1 de febrer al diumenge 31 de març
  En aquest primer trimestre concerts, exposicions i altres actes que no et pots perdre... i tot sense sortir del barri:
 • Veure imatge de Pocket Concert: The Blackmore’s Rising, tribut Ritchie Blackmore (nova finestra)
  Dissabte, 16 de febrer, a partir de les 20.45 h
  amb la presentació llibre Deep Purple. La història de la saga
  La banda Blackmore’s Rising, que dedica la seva filosofia a reivindicar el llegat del guitarrista Ritchie Blackmore, oferirà un concert amb el millor repertori de Deep Purple i Rainbow.

  Hi haurà la presentació del llibre Deep Purple. La història de la saga, editat per Ma Non Troppo, on es recull la biografia de Deep Purple, Rainbow i Whitesnake, així com la dels principals protagonistes: Gillan, Glover, Blackmore, Paice, Lord, Coverdale, Hughes, etc..
 • Veure imatge de XXXVI Memorial Antonio Mairena (nova finestra)
  Dissabte, 16 de febrer, 20:00 h
  Festival de Flamenc Ciutat de L'Hospitalet
  El Teatre Juventut acull un any més el Memorial Antonio Mairena, el Festival de Flamenc Ciutat de L’Hospitalet.. En aquesta edició es podrà guadir d'una nit de cante jondo, ball i guitarra, en què diversos artistes del món del flamenc interpretaran diferents palos tradicionals i moderns.
 • Veure imatge de Adrien Moignard Trio (nova finestra)
  Dissabte, 16 de febrer, 20:00 h
  Si hi ha un guitarrista que representa la renovació del jazz manouche dels darrers anys és, sense cap mena de dubte, Adrien Moignard. Després de 10 anys, torna a l’Auditori Barradas amb el seu projecte més important, amb els músics que l’han acompanyat durant tota la vida.
 • Veure imatge de Let’s Festival: Xoel López + Marta Delmont (nova finestra)
  Dissabte, 16 de febrer, 20.30 h
  Després de més de 20 anys de trajectòria musical, la música de Xoel López es defineix pel genuí dels seus paisatges. Cada disc és un exercici de llibertat creativa i alhora un capítol gairebé biogràfic. En aquest concert de Let’s Festival estarà acompanyat de Marta Delmont.
 • Veure imatge de Xics’n’roll: The Amy’s Soul (nova finestra)
  Diumenge, 17 de febrer, 11.30 h
  Descobreix a Amy Winehouse
  Let’s Festival organitza enguany una sessió de Xics’n’roll amb The Amy's Soul, una banda tribut a Amy Winehouse. La banda de Barcelona té el propòsit de transmetre, d'una manera fidel i respectuosa, l'essència que Amy expressava en cada directe. Ret homenatge a un dels concerts més representatius de l'artista, el directe en el Shepherd's Bush Empire de Londres (2007).
 • Veure imatge de Quilapayún (nova finestra)
  Diumenge, 17 de febrer, 19 h
  Gracias a Violeta y a Víctor
  La veterana formació xilena, pares de la cançó llatinoamericana, foren els primers en enregistrar una cançó de la gran Violeta Parra en un disc. Després del Qué dirá el Santo Padre? vingueren  Porque los pobres no tienen, Los pueblos americanos, La carta i Gavilán. Entre la continuïtat i la renovació, els autors de El pueblo unido recuperen el cançoner de Violeta Parra i de l’enyorat Víctor Jara, company de l’ànima i cofundador de Quilapayún, ara que el món i les circumstàncies els fan més vigents que mai. Història viva.
 • Veure imatge de Presentació llibre (nova finestra)
  Divendres, 22 de febrer, 20:00 h
  ‘Blues de la frontera. Anarquía y libertad de los Amador’ de Marcos Gendre
  Una nova cita amb Marcos Gendre i el seu nou llibre, "Blues de la frontera. Anarquía y libertad de los Amador", aquesta vegada a la província de Barcelona.
 • Veure imatge de Roger Mas (nova finestra)
  Divendres, 22 de febrer, 20:30 h
  Parnàs
  Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda.
 • Veure imatge de Albert Pla (nova finestra)
  Dissabte, 23 de febrer, 20 h
  Albert Pla ens proposa un viatge íntim i molt personal que arrenca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por. Aquest espectacle té com a protagonista aquell fantasma que viu en la nostra ment alimentat pels nostres pensaments. “Canta, canta, no dejes de cantar / Si dejas de cantar te morirás”. I és què, a l’escenari es fa una repassada irònica a les pors de sempre, als temors més habituals, als fantasmes que ens assetgen, el terror a la mort...
 • Veure imatge de Concert CTB Collbanc – Torrassa Band (nova finestra)
  Dissabte, 23 de febrer, a les 12:30 h
  Sota el nom de La Glorieta, des del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa encetem una programació estable d’activitats al carrer, pensades per a un públic familiar, en la qual tindran cabuda diferents disciplines artístiques com són les arts escèniques, la música, la dansa o el teatre, entre d’altres, i que es faran a diferents espais del barri.

  Per inaugurar aquesta programació, a la plaça del Mercat de Collblanc gaudirem de l’actuació de la CTB Collblanc – Torrassa Band, una excel•lent banda de joves del Districte II, dirigida pel Toni Santos.
 • Veure imatge de Homeless. El Musical Social (nova finestra)
  Diumenge, 24 de febrer, 19:00 h
  Homeless. El musical social mostra les dificultats dels que no tenen llar, per apropar l’espectador a una realitat que pot afectar qualsevol del nostre entorn. L’espectacle és lúdic, amb acròbates, ballarins, actors, música en viu amb cantants i músics.
 • Veure imatge de Ars Tunae (nova finestra)
  Dijous, 28 de febrer, 20 h
  Melodies per a tota la família!
  Melodies per a tota la família!, és el títol del concert musical que la família Juanitos A.E.Nou Quitxalles ha escollit per portar a terme un homenatge a tots els veïns i veïnes que estan compromesos en l’atenció als més petits. Reconèixer la figura dels avis i avies que cuiden dels nets i fer-ho extensiu a tots aquells, que de forma voluntària,  dediquen el seu temps a atendre les necessitats de tots els nens i nenes que viuen a la ciutat.
 • Veure imatge de Javier Ruibal (nova finestra)
  Divendres, 1 de març, 20:30 h
  Paraisos mejores
  Paraisos mejores, és una exquisida col·lecció de cançons que ens transporta un cop més d’Egipte a Saturn o de Nova York a Orion, de nord a sud i d’orient a occident per gaudir d’un autèntic plaer per als nostres sentits i sentiments. Ruibal és Ruibal (Premi Nacional de les Músiques Actuals 2017). Indefinible, personal, agrada per la seva música i les seves lletres, per la veu emotiva i la manera de tocar la guitarra. No forma part de cap estil perquè ha creat el seu propi des de la primera cançó.
 • Veure imatge de Concert líric solidari (nova finestra)
  Divendres, 1 de març, 20:30 h
  Ho organitza: SOS Refugiados Barcelona
  SOS Refugiats treballa per a l’ajuda i el restabliment de les condicions de vida bàsiques de les persones refugiades a la ciutat d’Atenes. En aquesta ocasió, volem dedicar la recaptació del nostre concert al col·lectiu de dones refugiades, per la seva fragilitat i alhora fortalesa demostrada per a fer front a aquestes situacions.
 • Veure imatge de Concert : "A l'ombra dels fusells. Dones que creen la història" (nova finestra)
  Dijous, 7 de març, 20:00 h
  “A l’ombra dels fusells. Dones que creen la història” és un recorregut per textos de dones que van viure la Guerra Civil i l’exili.
 • Veure imatge de Maria del Mar Bonet / José María Vitier (nova finestra)
  Divendres, 8 de març, 20:30 h
  Maria del Mar Bonet i José María Vitier uneixen la veu i el piano acompanyant-se l’un a l’altre a l’escenari, entre música i cançons de Cuba i de Mallorca. Fruit de la mútua admiració envers l’obra de cadascun, i amb la complicitat dels qui tenen l’epicentre del seu art al cor d’una illa, el recital combina les composicions de Vitier, un dels més grans pianistes de la història contemporània de la música recent a Llatinoamèrica; amb la música i la cançó de Maria del Mar Bonet, una de les més grans veus de la Mediterrània i dels Països Catalans.
 • Veure imatge de Névoa & Vicenç Solsona (nova finestra)
  Dissabte, 9 de març, 20:00 h
  Vol. 2 Orgull de classe
  La Névoa i el guitarrista Vicenç Solsona han treballat junts en la formació de fado que lidera la cantant i, des del 2010, tenen un projecte conjunt com a duet. El segon treball sorgit d'aquesta col·laboració és un conjunt de cançons amb una mirada social.
 • Veure imatge de La lleugeresa i altres cançons (nova finestra)
  Dissabte, 16 de març, 20:00 h
  La lleugeresa i altres cançons és un espectacle a mig camí entre el monòleg, el musical i el cabaret. Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mira al mirall i no es reconeix. A poc a poc, descobrirem que per la seva vida floten constantment la idea de lleugeresa, l’alliberament de lligams...
 • Veure imatge de Èxode (nova finestra)
  Diumenge, 17 de març, 19:00 h
  Cia. Iván Góngora
  Èxode és un espectacle de flamenc contemporani que s’endinsa en el sentiment dolorós de la fugida. L’èxode constant de l’ésser humà per adaptar-se i sobreviure. La Cia Ivan Góngora presenta el treball fruit de dos anys de recerca d’un llenguatge propi que neix de la integració d’estils i sons i ball en una única emoció.
 • Veure imatge de Franca Masu (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 20:00 h
  Sentimiento
  Franca Masu, una de les veus més fascinants del Mediterrani, retorna a una sonoritat més jazzística i presenta Sentimento, en un directe modern i renovat on respiren algunes de les noves composicions en llengua catalana, italiana, i napolitana que sortiran al seu proper disc, i altres de les més suggestives del seu preciós repertori.
 • Veure imatge de Enric Montefusco (nova finestra)
  Diumenge, 24 de març, 19 h
  Després d’aquella celebrada abraçada a la música popular que va significar el seu debut en solitari, Meridiana (Buena Suerte, 2016), Enric Montefusco no ha deixat d’explorar per terra, mar i aire els mecanismes de la cançó. A la publicació del seu primer llibre, Carne de cañón (Bandaàparte, 2018), s’ha d’afegir Coros de medianoche (Buena Suerte, 2018), un EP  -i un directe inoblidable al Teatre Grec al juliol- on es va fer acompanyar de cinc artistes, Albert Pla, Niño de Elche, Maria Arnal, Nacho Vegas i  Los Hermanos Cubero. Un autor en plenitud que ja té enllestit el repertori del seu segon àlbum que no s’editarà fins a l’abril però que, al Teatre Joventut, viurà una preestrena molt especial.
 • Veure imatge de Cuba va. Cançons per a la revolució (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:30 h
  Fou la insurrecció dels rebesnets de Martí i de Maceo. L’amotinament de la raó il·lustrada front els lacais corruptes de la Màfia de l’oncle Sam. L’esperança dels espoliats, en els fusells amagats al Pico Turquino, entrant a Santiago de Cuba. La revolta dels dignes amb fam per aprendre a llegir i escriure. Els famèlics proclamant la sanitat, l’educació, la cultura i la dignitat. La derrota de la comanadoria ianqui a platja llarga. El discurs de les sobiranies dels pobles a l’assemblea de les nacions. La lluita contra l’imperialisme allà on es trobi. Cuba va. Per això li cantem.
 • New GospelVeure imatge de New Gospel (nova finestra)
  Divendres, 29 de març 2019, 20:30 h
  Amb motiu de la celebració del 10è aniversari del naixement del Cor New Gospel, 30 cantaires sota la direcció de Manel Garcia Sepúlveda unim les nostres veus per transmetre l'esperit del gospel i la nostra passió per cantar i gaudir de la música.
 • Veure imatge de Ester Formosa & Elva Lutza (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 20:00 h
  Cancionero és un recull de cançons heterogeni per la procedència i també pels estudiats arranjaments de Casu i Dessì, que donen a cada cançó una lectura nova, personal i original. Cançons en sard i en català, clàssics de la cançó popular de l’Amèrica central, cançons d’autors italians i el cantautor català Lluís Llach.
 • Veure imatge de Schmitt • Dupont • Iannelo Trio (nova finestra)
  Dissabte, 6 d'abril, 20:00 h
  Rire avec Charlie, Charlie Chaplin per descomptat! És una festa, una simfonia instantània, poderosa i bella, una comunió de talents que faran que tothom es posi d'acord i per molt de temps. És el retrobament de Samson Schmitt amb dos músics excepcionals de Lieja: Johan Dupont i Joachim Iannello.
 • Veure imatge de Fernando Cabrera (nova finestra)
  Diumenge, 7 d'abril, 19:00 h
  432 - BarnaSants2019
  Premio Graffiti 2018: “Mejor álbum de música popular y canción urbana”.
  “Un artista único que se convirtió en faro de una generación”. (Revista Rolling Stone)
 • Samantha NavarroVeure imatge de Samantha Navarro (nova finestra)
  Dijous, 11 d'abril 2019, 20:30 h
  BarnaSants2019
  Inquieta i polifacètica, l’univers femení passa per la mirada de Samantha i es tradueix en bones lletres amb una gran dosi d’humor, ironia i intel·ligència.
 • Veure imatge de Pau Riba (nova finestra)
  Divendres, 12 d'abril, 20:30 h
  50 anys de Diòptria
  El Diòptria —el primer i molt celebrat LP de Pau Riba (l’any 2006 va ser considerat a Catalunya, tant pels crítics com pel públic, el millor disc de la discografia catalana mentre que a Madrid el seleccionaven com un dels 10 millors de l’estat espanyol)— ha complert 50 anys sense perdre ni un tris de la seva força i actualitat. Per celebrar-ho, en Pau ha recuperat el repertori amb els seus estimats De Mortimers, una prodigiosa banda de músics joves que tan serveixen pel rock’n’roll i el heavy metal com pel reciclatge i el so acústic, i ha recreat l’espectacle amb el qual, l’any 70 —malgrat que havia sortit al mercat a finals del 69—, el disc va ser presentat al Price de Barcelona, creant una inesborrable i encara reverberant commoció.
 • Animalada-CantataVeure imatge de Animalada-Cantata (nova finestra)
  del dimarts 14 al dimecres 15 de maig
  Els alumnes del Cicle Mitjà de primària han assistit com a públic a dues presentacions musicals pedagògiques on se'ls han mostrat 12 cançons totalment noves per a ells. De retorn a l'escola, seguiran treballant-les amb el professor especialista de música per acabar donant-li la volta... i cantar-les ells dalt de l'escenari!
 • Setmana del Cant CoralVeure imatge de Setmana del Cant Coral (nova finestra)
  del dissabte 18 al dilluns 27 de maig
  Amb una renovada organització al darrere, la Setmana del Cant Coral de L’Hospitalet torna amb les millors propostes vocals d’arreu del territori.
 • MusiquetesVeure imatge de Musiquetes (nova finestra)
  del dimecres 22 al dijous 30 de maig
  Canten els més xics
  Musiquetes – canten els més xics, és un programa pedagògic adreçat als alumnes del cicle inicial de primària. Un repertori de cançons populars catalanes revistades i adaptades als ritmes populars d’avui en dia, i acompanyats per una banda de músics en directe.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400