Ajuntament de L'Hospitalet

Arts plàstiques i visuals

RSS
 • Veure imatge de Dibuix i pintura (nova finestra)
  del 12 de setembre de 2017 al 12 de juliol de 2018
  Per experimentar i aprendre tècniques pictòriques, on el color i la forma són la base.
 • Veure imatge de Taller i Activitats CCBG 2018 (nova finestra)
 • Veure imatge de Marcel Juliana. Surfeit, a la Fundació Arranz-Bravo (nova finestra)
  del 26 d'abril al 24 de setembre
  Els dibuixos d’un jove artista de l’anomenada generació dels garrofistes
  La Fundació Arranz-Bravo presenta l’exposició de l’artista Marcel Juliana, una de les figures de la generació dels garrofistes, nascuda els anys noranta i formada durant els anys de la crisi. A través del dibuix, l’artista plasma el seu imaginari exultant i la seva sensibilitat incisiva, onírica i nostàlgica.
 • Veure imatge de Un diumenge al matí, Nova York 1977 (nova finestra)
  del 24 de maig al 13 de juliol
  La galeria Ana Mas Projects presenta els treballs fotogràfics que Manel Armengol va fer durant a Nova York el 1978. Quatre dècades després, les fotografies en blanc i negre i a color adquireixen un valor especial per la seva aportació a la memòria col•lectiva dels anys setanta sobre la “Gran Ciutat”. Manel Armengol va arribar a Nova York enviat com a corresponsal gràfic poc després de la mort del dictador Franco. L’exposició no mostra els reportatges d’encàrrec sinó les imatges que Armengol registrà tot passejant per Nova York.
 • Veure imatge de NI FLYERS NI PÒSTERS (nova finestra)
  del 24 de maig al 23 de juny
  Un recorregut experiencial per l’univers del festival
  El Centre d’Art Tecla Sala, en el marc del 25 aniversari del festival de música electrònica Sónar, presenta la mostra Ni flyers ni pòsters. 25 anys de Sónar. A través d'una selecció de més de 50 peces, distribuïdes en 10 sales, l'exposició es configura com una instal•lació interactiva per revisar alguns dels temes principals de les imatges del festival i apropar l'espectador a l'univers creatiu de Sergio Caballero (Barcelona, 1966): codirector de Sónar i creador de la seva imatge visual des dels inicis del festival.
 • Veure imatge de Exposició de pintura del Col•lectiu Aprestadora (nova finestra)
  del 28 de maig al 22 de juny
  Aquesta mostra està composta pels tres pintors del col•lectiu artístic d’Aprestadora, un centre de trobada a L'Hospitalet creat per unir i compartir coneixements entre les diferents disciplines del món de l'art com la pintura, l'escultura, el disseny i la música entre d’altres. En aquesta ocasió amb les creacions d'Alejandro Acosta, Joshua Perkin i Mirix.
 • Veure imatge de Exposició Fotogràfica  Retrats que canten, de Maria Casas (nova finestra)
  del 31 de maig al 22 de juny
  Música i fotografia. Dues passions unides per l’objectiu de la càmera, el pentagrama ideal per compondre aquesta mostra fotogràfica.
 • Veure imatge de Exposició d'escultures (nova finestra)
  del 7 de juny al 20 de juliol
  Aquesta exposició ens apropa a l’escultor Alfredo Sánchez, amb una mostra de les seves creacions. Autor compromès, amb el seu llenguatge, proper i directe, d’una gran expressivitat, converteix les seves propostes en un important vehicle de comunicació i de poesia que ens convida a reflexionar sobre els nostres comportaments individuals i col•lectius actuals.
 • Veure imatge de L'H Urban Experience  (nova finestra)
  del 9 de juny al 27 de juliol
  Festival Jove al Districte Cultural
  Aquest any s'afegeix a l'oferta d'estiu L'Hospitalet Urban Experience, un festival que es farà en diferents punts del Districte Cultural amb activitats com grafits, danses, skate i Eat Street, entre d'altres. 

  Més informació a:
 • Veure imatge de Exposició: Purament - Impurs (nova finestra)
  del 14 de juny al 26 d'agost
  Alumnat de la UB
  Comissariada per Carme Porta
  “Purament – Impurs” parla d’un art contaminat, impur, i que aposta per la imperfecció. Imperfecció perquè l’error és l’única cosa que ens fa humans i propers. Contaminat i impur perquè entenem que així és la nostra vida: sinònim d’aquella amalgama de vivències i materials que fa difícil la seva identificació. Tal és el sentiment que arrossega a l’ànima de l’artista a actuar.
 • Veure imatge de Sota la pell (nova finestra)
  del 21 de juny al 15 de juliol
  Solstici 2018 | TPK Art i pensament Contemporani
  Exposició col•lectiva dels alumnes i dels artistes residents als espais de creació del TPK durant el curs 2017-18. Les obres seleccionades formen un conjunt de suggestives propostes amb llenguatges que transiten per la pintura, l’escultura, la instal•lació, la fotografia i els mitjans audiovisuals.
 • Veure imatge de Exposició de Fotografia:DUAL de Xavier Vázquez Solano (XVS) (nova finestra)
  del 25 de juny al 20 de juliol
  Dual: Que té o reuneix en sí dos caràcters o fenòmens diferents.

  Com els meus models i la seva capacitat de transformar-se enfront de la meva càmera, en aquell que ni ells mateixos van arribar a imaginar que podien ser.
  El que jo sigui empàtico crec que ha estat l'eina perfecta per aconseguir-ho, sempre que ells confiïn i es deixin guiar cap a aquest futur que mereixen gaudir.
  Xavier Vazquez Solano (XVS)

  Inauguració: 26 de juny a les 19:30 hores
 • Veure imatge de El jardí secret  (nova finestra)
  del 27 de juny al 11 de juliol
  del parc de la Marquesa
  Tres dimecres plens de música en directe, dansa, cinema, efectes especials, impressió 3D  i gastronomia que donaran color i vida al parc de la Marquesa, al seu Jardí secret:
 • Veure imatge de Cadàvers exquisits. Col·leccions en diàleg (nova finestra)
  del 28 de juny al 2 de setembre
  Els museus de Sant Boi i de l'Hospitalet han creat un pont de comunicació, creació i diàleg artístic per aquest estiu. Han tret la pols de les obres de les seves reserves, les han acarat i les han dotat d'un diàleg propi i comú. Com en el joc dels surrealistes, el resultat és tan inèdit com experimental.

  Inauguració dijous 28 a les 19.30 h.
 • Veure imatge de Casal d'estiu: Fem manualitats tot reciclant (nova finestra)
  del 2 al 6 de juliol, de 10 a 14 h
  Organitzat per l'Associació KUBS Divulgació.
  On llenço l’ampolla de vidre? Què faig amb la caixa de cartró? I amb el porexpan? Si tens deixalles a casa i vols fer alguna cosa de profit amb elles, porta’ns aquests materials i t’ensenyarem a reutilitzar-los tot construint joguines. Farem manualitats d’allò més variades amb materials de tot tipus: pintures aborígens, portamonedes amb plàstic d’ampolla, mascotes amb materials reutilitzats...
 • Veure imatge de El gran invent del s.XXI: la fabricació digital. (nova finestra)
  del 4 al 11 de juliol
  Activitat realitzada dins del Summer Experience.
  Experimentarem amb la impressora 3D, i descobrirem com els materials de fusta, elàstics i plàstics canvien de color. Alhora, passarem una estona entretinguda amb els bolígrafs  creant figures a l’aire!
 • Veure imatge de Premi de pintura internacional Guash Coranty (nova finestra)
  del 12 de juliol al 19 d'agost
  El Centre d’Art Tecla Sala acull per cinquena vegada l’exposició del Premi de Pintura
  Internacional Guasch Coranty, que aplega 46 obres de 10 països, seleccionades entre
  148 participants d’arreu del món.

 • Veure imatge de Jaume Pitarch. (nova finestra)
  del 26 de setembre al 4 de novembre
  Tecla Sala | Produccions
  Invoice és una instal•lació de vídeo on tres cantants interpreten una adaptació del cant gregorià O Virgo Splendens, substituint el text original per l’enumeració de les factures emeses durant el procés de realització de l’obra.
 • Veure imatge de En Juego | Eugenio Ampudia (nova finestra)
  del 8 de novembre de 2018 al 2 de juny de 2019
  I tu què has fet per l’art?
  L’exposició «Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?» aplega un conjunt de vint-i-una obres multidisciplinàries realitzades entre el 1991 i el 2018 i una peça produïda especialment per a l’exposició, les quals, a partir de la utilització dels llenguatges habituals de la publicitat i dels mitjans de comunicació, ens traslladen a una ironia subtil i a associacions inesperades que sovint arriben a l’absurd.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400