Ajuntament de L'Hospitalet

Arts plàstiques i visuals

RSS
 • Veure imatge de Activitats CCBG (nova finestra)
 • Veure imatge de Joan Morey. COL·LAPSE. Màquina desitjant, màquina de treball (nova finestra)
  del dijous 20 de setembre de 2018 al diumenge 13 de gener de 2019
  La primera part de COL·LAPSE es presenta en dues plantes del Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats: Màquina desitjant, màquina de treball revisa deu projectes rellevants de l’artista desenvolupats en els últims quinze anys. Aquesta mostra s’organitza al voltant de vitrines i pantalles de vídeo, a la manera de sarcòfags o reliquiaris, acompanyades de peces sonores i un programa d’extractes de performances en viu.
 • Veure imatge de Laboratori editorial a la biblioteca La Florida (nova finestra)
  del dimecres 7 de novembre de 2018 al dimecres 29 de maig de 2019, dimecres, de 17 a 19 h.
 • Veure imatge de Enigmes dels orígens. Grans preguntes de la ciència (nova finestra)
  del dijous 8 de novembre de 2018 al diumenge 6 de gener de 2019
  Exposició que, al llarg de quatre blocs temàtics, ens presenta els orígens de l'univers, la vida, la humanitat i el llenguatge. Articulada mitjançant un amé discurs on importa molt més els "com sabem el que sabem?" que el "què sabem?". No oblidem... en ciència és tan o més important el camí que el resultat.
  Inauguració, dijous 8 de novembre a les 19.30 hores.
 • Veure imatge de © Eugenio Ampudia. En juego, 2006 (nova finestra)
  del divendres 9 de novembre de 2018 al diumenge 2 de juny de 2019
  I tu què has fet per l’art?
  L’exposició «Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?» aplega un conjunt de vint-i-tres obres multidisciplinàries realitzades entre el 1991 i el 2018 i una peça produïda especialment per a l’exposició, les quals, a partir de la utilització dels llenguatges habituals de la publicitat i dels mitjans de comunicació, ens traslladen a una ironia subtil i a associacions inesperades que sovint arriben a l’absurd.
 • Veure imatge de L’artista NULO exposa a la Contorno Urbano Gallery (nova finestra)
  del dijous 15 de novembre al divendres 14 de desembre
  Sota el títol Sobrenatural, l'artista NULO presenta obres d'interior, amb peces que atreuen la mirada i captiven el pensament. Deixant-se portar per les forces de la naturalesa, NULO juga amb els colors i les formes. Els traços enèrgics, fins, lleugers i menys definits representen la força dinàmica. Les pinzellades més pesades, arrodonides i quietes són una al•legoria de la força estàtica.
 • Veure imatge de No More Books (nova finestra)
  del dijous 22 de novembre al dijous 20 de desembre
  intersexualitat textual 1
  És un projecte artístic trans-disciplinari al voltant de les relacions que es donen actualment entre el llibre i l'art. Aquest cicle d'actuacions s'inicia amb una exposició que planteja el procés creatiu de reconversió en obra editorial de processos o projectes artístics plàstics i la relació entre els actors implicats: artistes, editorials, dissenyadors.
 • Veure imatge de Exposició:  65è Aniversari del Club Muntanyenc L'Hospitalet (nova finestra)
  del dijous 22 de novembre al dijous 20 de desembre
  Per celebrar aquest 65è aniversari hem preparat una exposició de fotografies amb què volem mostrar a la gent de L'Hospitalet i als socis més novells del club com van ser els inicis de l'alta muntanya i l'escalada a L'Hospitalet. Podrem veure, encara que en blanc i negre, les vestimentes i els materials emprats per aquells pioners.
 • Veure imatge de Joan Morey . COL·LAPSE. Cos social (nova finestra)
  del divendres 23 de novembre de 2018 al diumenge 13 de gener de 2019
  Joan Morey ha estat el guanyador de la 3a edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica, Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona. Aquest premi impulsa la coproducció d’un projecte que incorpori el vídeo en l’àmbit de les pràctiques contemporànies, amb l’objectiu de crear accions estratègiques que puguin desenvolupar-se en xarxa, per incrementar la visibilitat en el territori i la presència internacional.
 • Veure imatge de Exposició: 50è Aniversari d'ALPI (nova finestra)
  del dilluns 26 de novembre al divendres 21 de desembre
  L’ Associació Alpi és una entitat que treballa al costat de les persones amb discapacitat intel•lectual i les seves famílies. Es va crear l’ escola d’Educació Especial al 1968, i a l’actualitat ofereix 102 places en diferents serveis. Aquest any fem 50 anys d’història i volem donar a conèixer què fem en el nostre dia a dia.
 • Veure imatge de Obra de l'exposició Fer-se lloc en el desert (nova finestra)
  del dijous 29 de novembre de 2018 al diumenge 10 de febrer de 2019
  Fer-se lloc en el desert és una mostra conjunta de dos artistes emergents, Raúl Páez i Toni Molins, que desenvolupen una pràctica artística irreverent des de contextos física i simbòlicament perifèrics. Les obres s’articulen com a parts d’un tot que envaeix l’espai de la Fundació creant una unitat indivisible a partir de la pintura, l’escultura i la instal•lació.
 • Veure imatge de Exposició: Connexions (nova finestra)
  del dijous 29 de novembre de 2018 al diumenge 13 de gener de 2019
  De Francesc Chimelis
  Connexions és una exposició que mostra la cultura d’un món connectat a traves de l’art i el surrealisme. La combinació i la fusió de diferents tècniques, com l'oli, l'aquarel•la, els retoladors o les ceres, formen part del camp experimental de l’autor.
 • Veure imatge de Exposició de pintures Explorar el dibujo (nova finestra)
  del dimarts 4 de desembre de 2018 al dijous 10 de gener de 2019
  Exposició de pintures Explora el dibujo, de Jordi Moreno, un autor amb un estil molt característic que no deixarà indiferent a ningú. Treballa sobre paper amb tècniques mixtes com tinta, retoladors, esquitxades i taques d'aquarel·les.
 • Veure imatge de Ruta nadalenca per les galeries de L'Hospitalet i Montjuïc (nova finestra)
  Dissabte, 15 de desembre, 11.30 h
  Art Barcelona organitza la Gallery Walk, una ruta per explorar el nou eix artístic de Barcelona: L’Hospitalet –Montjuïc. Es visitarà les galeries  Ana Mas Projects, Nogueras Blanchard, Galeria Carles Taché i Galerie K situades en espais industrials que amplien les possibilitats expositives.
 • Veure imatge de Pintar amb llum (nova finestra)
  Dimecres, 2 de gener 2019, 11:00h
  Aquest taller consisteix en la creació de fotografies on la llum és la protagonista.
 • Veure imatge de COL·LAPSE. Màquina esquizofrènica. Joan Morey, 2018 (nova finestra)
  Dijous, 10 de gener 2019
  Màquina esquizofrènica, la tercera part del projecte COL·LAPSE de Joan Morey, comissariat per Latitudes, és una performance inèdita que tindrà lloc el 10 de gener de 2019 a les 19 h en una ubicació molt rellevant de la ciutat de Barcelona però que es manté expressament en secret. L’acció en viu s’integrarà en l’extensa narrativa del passat físic i discursiu d’aquest espai.
 • Veure imatge de Taller de restauració i customització de mobles (nova finestra)
  del dilluns 4 de febrer al dilluns 25 de març, de 19 a 21 h
  Ja fa temps que t’agradaria aprendre com recuperar mobles i no acabes de fer el pas? Dona-li una segona vida a aquell moble de la tieta transformant-lo, ja sigui amb la cura i la tècnica de la restauració tradicional o alliberant la teva creativitat amb la customització creativa.

  Coneixeràs els productes i les tècniques centenàries per a restaurar un moble antic respectant la seva pàtina: cola animal, cera d’abella, estucs, goma laca a monyeca ... I et divertiràs amb les tendències més actuals en pintura decorativa: chalk paint, milk paint, stencil, decoupage, decapé, taping…
 • Veure imatge de Curs de fotografia digital per a tothom (nova finestra)
  del dijous 7 de febrer al dijous 28 de març, de 19 a 21 h
  Curs teòric/pràctic adreçat a qui vulgui adquirir coneixements  bàsics de fotografia. Gràcies al control dels conceptes fonamentals aprendrem a treure el màxim profit de la nostra càmera mitjançant l'estudi de tots els seus paràmetres: diafragma, obturació, sensibilitat, profunditat de camp, flaix, ...
 • Veure imatge de Taller de fotografia Som barri: Pubilla Cases. (nova finestra)
  del dimarts 12 de febrer al dimarts 12 de març
  Aquest taller està destinat a tota la gent del barri que vulgui desenvolupar d'una manera intensiva el tema de la fotografia de carrer i posteriorment, la creació i la producció d'un projecte fotogràfic conjunt per després obtenir-ne una publicació.
  L’objectiu és aprendre nocions bàsiques de fotografia, veure el barri amb uns altres ulls i crear-ne una petita història visual amb una altra perspectiva.
Calendari
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400