Ajuntament de L'Hospitalet

Presentacions

RSS
 • Veure imatge de Aules obertes a l'EMMCA (nova finestra)
  del 27 al 31 de març, 17.30 h
  Del 27 al 31 març és la setmana d'aules obertes a l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts.
 • Veure imatge de AmaGATS. Exposició sobre els gats de L'Hospitalet (nova finestra)
  Dijous, 30 de març, 18.30 h
  Un apropament al món dels gats de carrer de la ciutat i la gestió d'aquests animals protegits
  Els gats de carrer i la gestió de les colònies controlades a la ciutat de L'Hospitalet. Els actors que intervenen en les diferents situacions relacionades amb aquests animals protegits i la metodologia d'actuació.
 • Veure imatge de Presentació de novel·la històrica: El legado de Montsalvat, d'Horatio Robles (nova finestra)
  Dilluns, 3 d'abril, 19 h
  La Inquisició d'Occitània ha establert el seu quarter general en l'antiga fortalesa càtara de Montsegur. El pare Tomás de Calatrava, de l'ordre dels dominics, dirigeix la institució pontifícia amb prudència. Innocenci IV se sent malalt i vol acabar amb les heretgies abans de morir. Amb la finalitat d'accelerar els processos contra els càtars, envia dos legats franciscans. Els seus ferris procediments i la falta d'escrúpols a l'hora d'aplicar les lleis pontifícies xoquen amb els mètodes més suaus i pacients de Tomás de Calatrava.
 • Veure imatge de Presentació de novel·la negra: Dime la verdad, d'Arturo Daussà (nova finestra)
  Divendres, 7 d'abril, 19 h
  L'Ivàn pateix un atemptat a Londres que canviarà la seva vida i la del seu pare. A l'anar recuperant la memòria, descobreix que la seva vida anterior no li agradava i decideix canviar-la. Això el fa entrar en un tobogan d'aventures que acaben convertint-se en episodis perillosos.
 • Veure imatge de Presentació del llibre Las aventuras de Paloma, de Yenny Delgado (nova finestra)
  Dimecres, 19 d'abril, 18h
  La Paloma somia amb conèixer tot el Perú. Cada nit, abans de dormir, llegeix el llibre de geografia del Perú que va rebre de regal i es pregunta: "Com seria ser una veritable coloma i volar? Què meravellós seria conèixer la costa, la serra i la selva del país!". Pensa cada nit abans de ficar-se al llit.
  El seu somni és visitar cada lloc i tenir molts amics i amigues amb qui jugar, riure i compartir. Això es fa realitat quan un dia es lleva amb dues grans ales, amb les quals pot volar i conèixer meravellosos llocs.
 • Veure imatge de Presentació llibre infantil. Rimas y cuentecillos para la infància d’Antonio Mayo. (nova finestra)
  Dissabte, 22 d'abril, 11 h
  En el pròleg Ángeles Martín  escriu “Rimas y cuentecillos para la infància es un libro escrito con amor, fortalecido con la experiencia. El autor, Antonio Mayo Gutiérrez, ha elegido con elegància cada palabra para motivar el candor de la niñez.”
  Dissabte, 22 d’abril a les 11 h. A càrrec de l’Associació Cultural Poètica Luz de Luna. A la Sala Chill Out
 • Veure imatge de Presentació del llibre Las chicas de la limpieza, de Luciane Oliveira (nova finestra)
  Divendres, 28 d'abril, 19h
  En una comunitat de veïns sorgeixen moltes situacions adverses, problemes, baralles, amistats, aventures... T'imagiens en més de trenta finques? Aquests són els relats, basats en fets reals i amb una mica de ficció, viscuts per les noies que netegen les escales d'aquestes comunitats de veïns, divertits i emocionants. Tota una experiència.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400