Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 130
Del 23 al 30 de març de 2017
Sabies que...
Gonzalo Lema rebrà el Premi L’H Confidencial 2017 el pròxim 1 d'abril
L’escriptor bolivià Gonzalo Lema rebrà el Premi Internacional L’H Confidencial 2017 en un acte que tindrà lloc el pròxim 1 d’abril a la Biblioteca la Bòbila, a les 19 hores. Coneixerem l’autor, ens parlarà de la novel·la guanyadora, Que te vaya como mereces i assistirem a l’espectacle Negra... i amb molt de gust. Paraules, menjar, boleros i molta, molta mala vida… amb la participació de l’actor Mingo Ràfols i la restauradora Ada Parellada. Que te vaya como mereces està protagonitzada per Santiago Blanco, un personatge que l’autor ja ha fet sortir en altres quatre llibres. El premi, convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial, s’ha consolidat com un dels més prestigiosos del gènere negre. El guardó és promogut per la Biblioteca la Bòbila, amb un fons especial dedicat al gènere negre.
Pren-ne nota
Sopar de lletres amb Sílvia Soler
Sílvia Soler, escriptora i periodista, és la convidada de L’H Espai de lletres d’aquest mes de març. Soler ha treballat de redactora de programes de ràdio i ha estat col·laboradora en diferents mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i el diari Ara. Convocada per Tres Quarts per Cinc Quarts i Biblioteques de L’Hospitalet, amb Sílvia Soler parlarem d’amistat i de vocació artística, dos dels tems abordat en la novel·la Els vells amics, publicada aquest any. La cita és al Casino del Centre, a les 20 hores.
Dues exposicions realitzades a L’H són candidates als Premis ACCA de l’Associació de Crítics d’Art
Aquesta nit es concedeixen els Premis ACCA 2016, concedits per l’Associació Catalana de Crítics d’Art. A la secció de comissariat opten dues exposicions que es van poder veure l’any passat a L’H: Mil cavalls de potència i La lliçó de Diògenes. La gala tindrà lloc a l’Auditori del MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona). La lliçó de Diògenes, instal·lada al Centre d’Art Tecla Sala, marcava un diàleg entre artistes de reconegut prestigi i figures joves i emergents al voltant de les idees filosòfiques de Diògenes. En el marc del Districte Cultural, Mil cavalls de potència, instal·lada a l’antiga fàbrica Can Trinxet, proposava un diàleg artístic entre vuit artistes vinguts d’Alemanya, els Estats Units, Espanya i també del Districte Cultural de L’Hospitalet. La mostra formava part de les activitats del Festival LOOP en el qual L’Hospitalet participava per primera vegada. Els Premis ACCA són un dels guardons més prestigiosos del sector de les arts visuals a Catalunya.
Més propostes
Barcelona Beer Festival (BBF)
La Farga acull el Barcelona Beer Festival, el més important del sud d'Europa pel que fa a cervesa artesana. Les millors marques cerveseres del món hi seran presents a la sisena edició del festival, que comptarà amb cerveses pròpies i exclusives.
Recinte firal La Farga 
del 24 al 26 de març
Preu: 7 €
El millor emplaçament per ubicar el meu negoci
Aquest taller, eminentment pràctic, ensenya diferents tècniques senzilles i eficaces que permeten avaluar i decidir el millor indret per ubicar qualsevol tipus d’activitat empresarial. Al final de la sessió, l’alumnat sabrà com avaluar diferents alternatives d’emplaçament per el seu negoci i, per tant, poder minimitzar el risc davant una decisió tan important.
Gornal Activa 
Dimecres, 29 de març, de 10h a 13h
Preu: Inscripció prèvia
Curs d’iniciació a l’ordinador
Curs adreçat a totes les persones que vulguin iniciar-se en el món de la informàtica. S'ensenyarà a utilitzar l'ordinador, a crear carpetes i guardar arxius, a organitzar la informació dins de l'equip.
Biblioteca Plaça Europa 
Dimecres, 29 de març, de 15.30 a 17.30 h
Preu: Inscripció prèvia
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat