Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 217
del 15 al 22 de novembre de 2018
Sabies que...
El Districte Cultural segueix creixent
La Infinita és un nou projecte que ha escollit L’Hospitalet per establir-se i desenvolupar-se. La Infinita és un laboratori de creació, investigació i producció artística que obre les portes a un antic edifici industrial ubicat a l’avinguda del Carrilet. El seu objectiu és provocar trobades entre les arts visuals i l’art en viu a través de programes de residències, noves produccions, intercanvis, tallers, esdeveniments públics i un programa pedagògic obert a la ciutat. La Infinita és una associació cultural autogestionada per l’artista Jordi Colomer; el poeta i activista cultural Eduard Escoffet i la productora i agitadora Carolina Olivares que es presenta aquest cap de setmana en una festa.
No t'ho perdis
Soleá Morente i Luis García Montero, plats forts del Festival Acròbates
El Festival Acròbates no defalleix i aquesta setmana ens porta una de les propostes més interessants d’aquesta edició, l'espectacle Tendrá que haber un camino, amb la jove cantant Soleá Morente i l'il•lustre poeta Luis García Montero, que ens presenten un diàleg híbrid entre música i poesia. Joan Isaac i Sílvia Comes ens proposen una Cita amb àngels on, aquests dos artistes, interpreten en català i com mai s’han escoltat abans cançons de Sílvio Rodríguez. Destaca també el projecte A l'ombra dels fusells. Dones que creen història, un recorregut per textos i vivències de dones que van viure la Guerra Civil i l’exili. Però aquestes no són les úniques propostes, entra en aquest enllaç per descobrir-les.
Més propostes
Inscripció oberta als cursos de català de gener-març
El 9 de gener comencen els cursos de català per a adults del CNL de l'Hospitalet de nivell bàsic, elemental, intermedi i suficiència presencials de 45 hores, i els cursos en línia de nivell de suficiència amb la plataforma Parla.cat (www.parla.cat).
Centre de Normalització Lingüística de L'Hospitalet 
del 19 de novembre de 2018 al 18 de gener de 2019
Preu: Pagament
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat
   
Informació sobre protecció de dades