Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 195
del 17 al 24 de maig de 2018
Sabies que...
Els Museus, oberts fins a la matinada
El 19 de maig ens espera una nova edició de la Nit dels Museus amb les sales d'exposicions obertes fins a la una de la matinada i amb activitats artístiques i visuals. Participaran el Museu de L'Hospitalet
—Casa Espanya, l'Harmonia i Can Riera— i el Centre Cultural Tecla Sala —Centre d'Art Tecla Sala i la Fundació Arranz-Bravo. També s'han programat activitats entorn del carrer del Xipreret i als jardins de la Tecla. Les visites a les exposicions es faran a les fosques, guiats amb la llum d'una llanterna. També s'hi han programat diverses accions artístiques i visuals on el joc de llums, colors, ombres i efectes especials transformaran els edificis del Museu i el seu entorn. Al Centre d'Art Tecla Sala es podrà visitar fins a la una de la matinada l'exposició de Pepe Espaliú "Tres temps. Barcelona-L'Hospitalet: 1975-1988-1993" i a la Fundació Arranz-Bravo, la mostra de Marcel Juliana "Surfait". A partir de les 19 h, els jardins de Tecla Sala s'ompliran de música, càpsules d'art i performance.
El Districte Cultural acull l’Understanding Desing
El Festival de disseny i innovació arriba enguany a L'Hospitalet amb dues sessions, una artística i, l'altra, un workshop que tindrà lloc a ESdesign, el centre de formació que Planeta té a la ciutat. Understanding Desing té lloc a Barcelona del 16 al 19 de maig, sota el títol de New Realities, creadors i dissenyadors d'àmbit nacional i internacional exploren el paper del disseny en la concepció de nous escenaris físics i virtuals. Els artistes Lolo & Sosaku presenten la instal·lació Intern, avui a partir de les 19 h, al seu estudi del carrer del Cobalt. Els dos artistes construeixen escultures sonores fent servir les forces naturals com els pèndols i l'electricitat per fer sons que cobrin vida. El workshop serà el dia 19 i estarà dirigit per l'estudi d'arquitectura MAIO, per treballar al voltant de la idea de la fragilitat i la seva relació amb l'arquitectura.
Pren-ne nota
35a Setmana de Cant Coral de L'Hospitalet
Del 18 al 27 arriba una nova edició de la Setmana de Cant Coral a l'Auditori Barradas. El Cor Tessàlia obrirà les sessions musicals amb una proposta d'experimentació artística que fusiona la música amb la recitació de grans poetes. L'agrupació vocal masculina El Cor d'Homes d'Igualada presentarà un ampli repertori des del gregorià i el barroc a peces contemporànies. El cor de dones Cromàtica interpretarà poemes de Miquel Desclot, poemes londinencs i cançons tradicionals catalanes. La Coral Càrmina farà un recorregut musical per les obres de compositors catalans amb un fil conductor que els uneix, els camins. Cor Oh! alternarà un repertori d'autors contemporanis catalans i bascos amb música espiritual americana i una missa jazz. La darrera actuació anirà a càrrec de l'agrupació Sitges Canta!, formada per més de 30 cantants i instrumentistes de prop d'una dotzena de països per presentar un repertori molt variat.
Més propostes
Com facturar un bolo
Amb aquesta xerrada-taller mirarem de resoldre els típics dubtes relacionats amb la contractació, facturació, alta a la seguretat social i altres qüestions “no musicals” relacionades amb els ‘bolos’.
Centre Cultural Bellvitge-Gornal 
Dijous, 24 de maig, 19.30 a 21 h
Preu: 5 €
Comparteix el teu talent a Youtube!
En aquest curs, s'assessorarà als alumnes sobre quin és el talent que els fa únics. Després, se’ls acompanyarà pas a pas a l’hora de crear el seu propi canal en YouTube, així com a gravar, editar i pujar els seus primers vídeos. Un curs ideal per aquells que tenen ganes de fer-se veure en la xarxa i només necessiten una empenta per llançar-se!
Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet 
del 22 al 31 de maig, 18 a 20h
Preu: Inscripció prèvia
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat