Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 169
del 16 al 23 de novembre de 2017
Sabies que...
Gala solidària de Pallassos sense fronteres
Els infants són les víctimes més vulnerables dels conflictes o les catàstrofes. Per ajudar-los a passar el tràngul, el 1993 Tortell Poltrona va crear Pallassos sense fronteres. Des de llavors, més de quatre milions d’infants refugiats, víctimes de desastres naturals i de situacions injustes han rigut amb els seus artistes voluntaris. Per mantenir la seva activitat, Pallassos sense fronteres necessita la col·laboració de les persones que som més afortunades amb actuacions per recaptar fons. Aquest dissabte el Teatre Joventut acull aquesta gala de caràcter solidari. Col·laboreu en aquest projecte que posa l’art al servei d’un món més just.
Exposicions
Fills de la Flama. 10è aniversari
La colla de diables i tabalers de L'Hospitalet celebren 10 anys del seu naixement. Amb aquesta exposició volen compartir la seva trajectòria i donar a conèixer els objectes més significatius i infernals embolcallats amb retornadora percussió.
Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya 
del 18 de novembre al 10 de desembre
Preu: Lliure
"VIDA", exposició de Jordi Abelló Vilella
Estem elaborats de formes i estructures tan ben construïdes, complexes i infinitament petites que han fet que oblidem del que estem fets. Vida és un projecte artístic que intenta situar de manera visual i plàstica l'origen de la vida. Aquest origen l’hem de situar en una platja oblidada pel temps i plena de bacteris imperceptibles a l'ull. Una imatge que dista molt de la creació d'Adan i Eva per un déu.
Centre Cultural Sanfeliu 
del 21 de novembre al 19 de desembre
Preu: Lliure
Tattoo Photo Session. Fotografies de Teresa Canturri.
Vaig pensar que el tatuatge, si bé compleix una funció estètica com a expressió artística, com a treball creatiu no es troba en cap dels estudis de tatuatge; i que ni els seus artistes ni els seus consumidors el mostren com a tal.Vaig creure que podia presentar aquests treballs amb un valor afegit, es a dir, amb la mirada de fotògraf, ja que la nostra finalitat és plasmar en imatges l’atractiu dels seus treballs i dels seus protagonistes.
Senza Tattoo, Enric Prat de la Riba, 302, www.senzatattoo.com
del 17 al 30 de novembre
Preu: Lliure
Pren-ne nota
VIII Festival Django L’H
Arriba una nova edició del Festival Django, el festival de jazz manouche homenatge al músic Django Reinhardt. És l'únic festival dedicat a aquest estil de jazz en tot l'Estat espanyol. Del 20 al 26 de novembre, la ciutat es converteix en punt de trobada de músics i amants del jazz manouche d'arreu del món. Els concerts, les masterclass i les jam sessions són els tres eixos principals del festival. Entre els concerts, destaquen els que oferiran Paulus Schäfer Trio feat. Tim Kliphuis & Mozes Rosenbert, que representen el millor jazz manouche del moment, i R.P. Quartet feat. Lou Tavano, el jazz dels 60 cuinat a l'estil Django. A més, les biblioteques acolliran mini concerts per donar a conèixer el festival.
Més propostes
Inscripció oberta als cursos de català de gener-març
El 8 de gener comencen els cursos de català per a adults del CNL de l’Hospitalet de nivell bàsic, elemental, intermedi i suficiència presencials de 45 hores, i els cursos en línia de nivell de suficiència amb la plataforma Parla.cat (www.parla.cat).
del 20 de novembre de 2017 al 16 de gener de 2018
Preu: Inscripció prèvia
20 de novembre Dia Universal dels Drets dels Infants
Les Nacions Unides van redactar un acord internacional anomenat Convenció sobre els Drets de l'Infant, aprovada per l'Assemblea General de Nacions Unides el 20 de novembre de 1989. A partir d'aquest moment tots els infants tenen recollit en un document tots els drets que tenen i que obligatòriament han de ser respectats. L'aprovació d'aquesta convenció també implica que els infants passen a ser subjectes de ple dret i que els mateixos poden exercir i exigir el seu compliment.
del 11 al 20 de novembre
VAMP a la 2a Nit Solidària amb la Recerca Biomèdica
L'IDIBELL i el Fòrum Empresarial del Llobregat dediquen a l'Esclerosi múltiple la seva 2a Nit Solidària amb la Recerca Biomèdica. El grup de jazz manouche VAMP format de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts toca en aquesta nit solidària.
Hotel Porta Fira
Dijous, 30 de novembre, 19 h
Preu: 30 €
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat