Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 226
del 17 al 24 de gener de 2019
Sabies que...
El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas aixequen el teló
El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas engeguen l’any amb una nova programació de música i arts escèniques, una temporada avalada per la qualitat de les propostes. En el programa del Joventut destaquen noms que ja són habituals a l’escenari del Joventut com Albert Pla, Ismael Serra o Quimi Portet, pel que fa a la música. Torna El Brujo amb l’espectacle Autobiografia de un yogui. La companyia sevillana Atalaya també és habitual, en aquesta ocasió presenten el muntatge Así que pasen cinco años, basat en l’obra de Federico García Lorca. El Teatre Joventut també serà escenari de tres espectacles inclosos en la segona edició de la Quinzena Metropolitana de Dansa, que tindrà lloc del 15 al 30 de març. Per la seva banda, el programa de l’Auditori Barradas presenta combina propostes d’artistes emergents amb noms ja consolidats com Pascal Comelade o Roger Mas.
Exposicions
Exposició: Superstar, l'era daurada de Barbie, col•lecció de Santi Barba
Nascuda en 1959, Barbara Millicent Roberts -Barbie- és la nina més venuda de tots els temps. Inspirada en una nina creada sobre la base d'unes vinyetes per a adults alemanyes (Bild Lilly) Barbie revoluciona el món des de la seva creació, però no va ser fins a mitjan anys 70 que va fer la seva gran expansió global. L'era Superstar, cridada així pel motlle de cara utilitzat aleshores. Barbie va arribar a Espanya en 1977 de la mà de l'empresa catalana Congost.
Centre Cultural la Bòbila 
del dilluns 7 de gener al divendres 1 de febrer
Preu: Lliure
Exposició: Aparença i experiència. Tres aproximacions al paisatge contemporani
El paisatge, gènere tradicionalment vinculat a la història de la pintura occidental, sorgeix de la construcció d'un punt de vista per part de l'observador, demanda d'una distància i una escala. Treballs de tres artistes residents de Fase, centre de creació i pensament.
Centre Cultural Bellvitge-Gornal 
del dijous 17 de gener al divendres 22 de febrer
Ausencia - Presencia
La imatge fotogràfica fa perdurar un instant fugaç, i la seva essència transita entre les polaritats de l’absència i la presència.

Amb la singular mirada i el llenguatge d’expressió que aporta cada artista, aquesta exposició fa un recorregut per espais exteriors que reflecteixen, al seu torn, uns estats emocionals que es troben també en les mirades dels retratats i que ens remeten al seu món interior.
Auditori Barradas 
del dijous 17 de gener al diumenge 10 de febrer
Preu: Lliure
Més propostes
Curs Big Data Processing
Aquest curs et permetrà adquirir les habilitats necessàries per capturar i processar grans volums de dades, manipular-les, integrar noves fonts i dissenyar processos entre d'altres. El taller es fa en col·laboració amb Fundación Telefónica.
Gornal Activa 
del dilluns 21 de gener al dijous 7 de març, dilluns a divendres
Preu: Inscripció prèvia
Estalvia temps i cues, tràmits de l'Administració per Internet
Introducció a les nocions bàsiques que entren en joc a l'hora de fer tràmits en línia i conèixer i posar en pràctica algunes de les gestions i entorns de treball més habituals. Presentar algunes estratègies i recursos per organitzar-nos i ser més eficaços a la feina, en la vida personal, en la recerca de feina i en els processos d'aprenentatge. Cal inscripció prèvia
Biblioteca Central Tecla Sala 
del dijous 24 al dijous 31 de gener, 11 h
Preu: Inscripció prèvia
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat
   
Informació sobre protecció de dades