Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 149
del 22 al 29 de juny de 2017
Sabies que...
Viu l’estiu, activitats per a infants i joves
Finalitzat el curs escolar es posen en marxa les activitats fora de les aules organitzades per esplais, entitats socials i AMPA. Les entitats treballen perquè infants i joves passin bones estones amb casals d’estiu a la mateixa ciutat; colònies a la natura i campaments; intercanvis per afavorir el coneixement mutu i el diàleg entre diferents ambients i cultures; rutes a peu, en bicicleta o altres mitjans de transport, i camps de treball amb finalitat educativa amb un interès comú de servei a la comunitat. Podeu consultar l’oferta i les dates en aquest document.
Continuen les activitats del Summer Experience
Les altes temperatures persisteixen i per combatre-les el millor és gaudir de les propostes del Summer Experience, una oferta variada d'activitats en espais públics. Més de 100 propostes que continuaran al llarg del mes de juliol: música, teatre, dansa, circ i esport per arribar al públic de totes les edats. Hi ha, entre d'altres, circ, contacontes, recitals poètics, sessions de poetry slam, projeccions cinematogràfiques, concerts, representacions teatrals i dansa contemporània. A més, hi haurà tallers de ball, de time lapse, de ping-pong, de batucada, de circ... Consulta la programació.
Lletres
Lliurament de premis del IV Concurs de microrelats de tema històric
La Biblioteca Plaça d’Europa us convida al lliurament de premis del IV Concurs de microrelats de tema històric el proper dilluns 26 de juny a les 19h. El concurs s’organitza amb la col·laboració de l’associació cultural Rvbicon, els premis són lots de llibres patrocinats per Viena Edicions i Nórdica Libros. A l’acte es farà la lectura del microrelat guanyador i dels finalistes i també d’una selecció dels que han participat.
A la sala d’actes de la 2a planta de l’Equipament Municipal de la Plaça d’Europa.
Dilluns, 26 de juny, 19h
Preu: Lliure
Pren-ne nota
Festa Major del Centre
Del 15 al 24 de juny, els carrers i les places del Centre s’omplen de festa, tradició i foc. Celebrades al voltant de la foguera de Sant Joan, el programa d’activitats inclou cercaviles, havaneres, cercabirres, trobades de cotxes i motos clàssiques. També es faran sopars al carrer i ball de revetlla a la plaça de l’Ajuntament. El tradicional focs artificials posaran el punt i final a la festa de 2017.
Festa Major de Granvia Sud
La plaça dels Veïns és l’epicentre de la festa amb activitats per a grans i petits. Avui dijous és la nit dels artistes, en el Granvia Sud té talent es convida a tothom que vulgui a pujar a l’escenari i mostrar les habilitats artístiques. Per a la revetlla s’ha preparat la Beach Party Show per ballar fins a la matinada. El 24 finalitza la festa amb el recital d’havaneres i el piromusical.
Festa Major de Sanfeliu
Del 22 al 25 de Juny, el barri de Sanfeliu està de festa major. Activitats per a totes les edats amb esport a l’aire lliure, balls de revetlla o botifarrada solidària a favor de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer. Al barri s’ha convocat la Primera pedalada popular amb un itinerari per la zona de Collserola; al passeig dels Cireres, la festa de l’escuma permetrà fer passar la calor.
Més propostes
Nit de Jocs
Ànimes en pena que rondeu sense ofici ni benefici la vigília de Sant Joan... Esteu avorrits i avorrides? Doncs passeu-vos pel Centre Cultural Sant Josep i jugueu amb nosaltres a la Nit de Jocs. El divendres 23 de juny, des de les 20h de la tarda fins les 00h de la nit, Club de rol Necronomicon's oferirà la seva ludoteca a tots aquells i aquelles que vingueu.
Centre Cultural Sant Josep 
Divendres, 23 de juny, 20 h
Preu: Lliure
Noite de Sant Xoan - Nit bruixa
Els dies 23, 24 i 25 de juny es durà a terme el primer San Xoan Galego de L'Hospitalet. Aquesta activitat serveix, a més, com a punt de partida de la Setmana Cultural Galega de L'Hospitalet que, enguany, arriba a la vintena edició i en el marc del 30è aniversari de la Casa Galega de L'Hospitalet.
Parc Metropolità de Bellvitge (Parc de l'ermita)
del 23 al 25 de juny
Preu: Lliure
Vida sana. Creixement personal
Aquestes activitats es programen amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la Biblioteca de Vida Sana, on podeu trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada.
Cal inscripció prèvia, 25 persones màxim. A la Sala Chill out de la biblioteca.
Biblioteca de Bellvitge 
Dilluns, 26 de juny, 18 h
Preu: Inscripció prèvia
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat