Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 186
del 15 al 22 de març de 2018
Sabies que...
Una incubadora de videojocs s’instal·la a Gornal Activa
L’Ajuntament, la multinacional Sony i Factoria Cultural han signat un conveni perquè cinc grups de joves creadors de videojocs s’instal·lin a Gornal Activa i puguin portar a terme el seu projecte. La incubadora per a empreses de creació de videojocs és la primera d’aquestes característiques que arriba a Catalunya, en el marc del Districte Cultural L’H. La iniciativa forma part del programa PlayStation Talents de Sony, que té com a objectiu donar suport al talent mitjançant la formació de professionals, la potenciació de l’emprenedoria en el sector dels videojocs i el foment de la col•laboració entre els estudis. Els cinc equips formats per joves emprenedors desenvoluparan el projecte durant dos anys que podran ser comercialitzats dins la plataforma PlayStation4.
No t'ho perdis
Últims esclats de la Quinzena de dansa metropolitana
La Quinzena de dansa que ha agermanat les ciutats de Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet i Santa Coloma de Gramenet està a punt de finalitzar. Les últimes activitats s’han programat per divendres i el cap de setmana que viurem al metro, amb la dansa urbana dels Brodas Bros; a la plaça de l’Ajuntament, on els estudiants de primer curs de primària de les escoles públiques de L’Hospitalet ballaran a ritme de jazz manouche, pop-rock i melodies tradicionals sota la coordinació del professorat de l’EMMCA. I dissabte, Territori dansa, tot un dia dedicat a la dansa que es desenvoluparà al voltant de la plaça del Poliesportiu del Centre.
Cap de setmana de Let’s Festival amb Ángel Stanich, Xarim Aresté, Rayden i Jacobo Serra
Ángel Stanich arriba al Let’s Festival amb el seu últim àlbum Antigua y Barbuda, un CD ple de sorpreses, 10 cançons que expliquen expedicions literàries en el temps i sons canviants. Xarim Aresté també té nou CD, Polinèsies, que l’artista defineix com un viatge per un univers íntim i col·lectiu alhora on cada cançó éss una illa formada per mil illes diferents. Rayden arriba a la Salamandra en el marc de la gira Girantónimo, en la que es fa acompanyar d'una banda completa. Aquest directe evidencia un salt qualitatiu que apropa cada vegada més a aquest artista de rap al circuit de PopRock. Jacobo Serra i el seu Fuego Artificial revolucionaran l’escenari amb la seva manera de compondre que ha passat d’un pop perfecte i elegant a cançons que esclaten com injeccions de música programada.
Més propostes
No hi ha informació disponible
No hi ha informació disponible
No hi ha informació disponible
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat