Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 153
del 20 al 27 de juliol de 2017
Sabies que...
Ja ens espera una nova temporada al Teatre Joventut i l’Auditori Barradas
Una nova temporada d’arts escèniques i música ens espera al setembre al Teatre Joventut i a l’Auditori Barradas, ja podeu consultar les programacions a les pàgines web dels dos equipaments. Els Joglars mostraran a Zenit les interioritats d’un mitjà de comunicació; Faemino i Cansado es presentaran el nou espectacle Quien tuvo, retuvo; Carmen Machi ens farà en directa una còpia de Las meninas, i amb el Festival Acròbates escoltarem les cançons de Paco Ibáñez. Molta música i poesia al Barradas. Actuacions de O Val das Mouras, Carla F. Boix i el Festival Django. Benjamín Prado, Shuarna, Joana Serrat i Fernando Navarro ens portaran el ja tradicional Poetry Rock i també espectacles per als més petits.
Pren-ne nota
L’exposició L’Hospitalet i la memòria democràtica es trasllada a Casa Espanya
L’exposició permanent L’Hospitalet i la memòria democràtica. L’Hospitalet del segle XX canvia d’ubicació, deixa Can Riera per traslladar-se a la segona planta de l’edifici de Casa Espanya. El canvi és un dels punts del Pla director del Museu que defineix l’actuació i els espais de l’equipament a mitjà i llarg termini. El pla director proposa racionalitzar l’espai dels tres edificis del Museu i recomana reubicar les exposicions permanents en l’edifici de Casa Espanya, on es podrà seguir la història de L’Hospitalet. L’Harmonia allotjarà les exposicions temporals i Can Riera acollirà les oficines del personal administratiu i els serveis pedagògics.
Més propostes
Festes de Sant Jaume 2017
Enguany, del 19 al 23 de juliol de 2017 se celebraran les festes de Sant Jaume, organitzades per la Comissió d'actes culturals Mare de Déu dels Desemparats, amb una programació que engrescarà a grans i petits.
Auditori La Torrassa Plaça Espanyola
del 19 al 30 de juliol
Preu: Lliure
Workshop: Joc i Atenció plena. Improvisant des de dins cap a fora
El taller es basa en improvisacions a través del so, el moviment i exploracions vocals; per mobilitzar la nostra memòria profunda de forma espontània i accedir a la nostra font inesgotable d'imaginació. Els exercicis produeixen sensacions i imatges internes i la seva expressió s'acull en el context del grup de participants, creant-se una forta consciència grupal.
Centre Cultural la Bòbila 
del 24 al 28 de juliol
Preu: 260 €
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat