Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 118
Del 12 al 19 de gener de 2017
Sabies que...
El projecte 12+1 d’art mural estrena segona edició
El mural del carrer Rosalia de Castro ja llueix amb un nou mural fet per l’artista Irene López. Amb ella s’ha posat en marxa la segona edició del project 12+1 d’art mural amb la participació de 12 artistes que han estat escollits en un concurs al qual s’han presentat un centenar de persones. El jurat ha destacat la gran qualitat i el renom dels participants i ha escollit els guanyadors a partir de criteris artístics i visuals. També s’ha tingut en compte l’originalitat de les propostes, la diversitat de les procedències, la projecció internacional i el currículum dels artistes. Irene López, amb estudi a L’Hospitalet, treballa una pintura basada en composicions geomètriques i perspectives que parteixen de la simetria i la dualitat.
De paraula
Liceu BIB: Werther/Massenet, conferència a càrrec de Pol Avinyó
Pol Avinyó, historiador i divulgador musical, ens oferirà una conferència introductòria a l'òpera Werther i ens donarà les bases per poder gaudir de la representació que anirem a veure al Gran Teatre del Liceu.
Biblioteca Josep Janés 
Dimecres, 18 de gener, 19 h
Preu: Lliure
Més propostes
La revenja de les perifèries. Economia política i cultura a L’Hospitalet
Curs organtizat per La Fundició i La Hida en col•laboració amb diversos agents i col•lectius socials de L’Hospitalet. Els organitzadors volen obrir, des de l’àrea metropolitana de Barcelona, un espai de reflexió sobre les perifèries urbanes.
Ateneu La Pua (c. de la Unió 33)
del 19 al 23 de gener
Preu: Pagament
Taller de teatre: Històries en trànsit, a càrrec de Plàudite Teatre
Històries en Trànsit és un projecte de Teatre Comunitari i Social que vol conèixer, expressar i compartir les històries de moviment, migració o canvi que les persones tenim a la nostra història personal i/o familiar. Els participants recreen els relats d'aquests camins de trànsit.
Biblioteca Josep Janés 
del 12 de gener al 16 de febrer, 18 h
Preu: Inscripció prèvia
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat