Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 208
del 20 al 27 de setembre de 2018
Sabies que...
Pròximes cites: BGW i CREA
L’Hospitalet participa un any més al Barcelona Gallery Weekend amb una proposta addicional on professionals del sector de les arts visuals, promotors, col·leccionistes i amants de l’art gaudiran d’exposicions i activitats especials a galeries i centres d’art, descobriran nous talents i visitaran espais singulars que serviran d’escenari als artistes. Les galeries Nogueras Blanchard i Ana Mas Projects, el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo, el TPK, l’Espai Subsòl del Centre Cultural Bellvitge i els col·lectius d’artistes Entresòl Primera, La Gloria Factoria de Arte, La Nave BcnStudio, Fase, Trama 34, Edifici Freixas, Local Fenomenal i Espai Garatge han organitzat exposiciones i activitats del 26 al 30 de setembre. En el marc del BGW, el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala acollirà la segona edició de CREA, la festa del Districte Cultural, nascuda amb l’objectiu d’aglutinar i mostrar el teixit creatiu que conviu i treballa al DC. Una festa plena de poesia, teatre, dansa, música, taules rodones, masterclass i micropresentacions dels projectes artístics.
Presentació de la nova temporada de música i arts escèniques
El Teatre Joventut i l'Auditori Barradas estan a punt  de començar una nova temporada amb grans noms de l’escena, de la dansa i de les arts escèniques. Joan Dausà, la companyia Rum, La Chana, el Niño de Elche, o Héctor Alterio. També comptarem amb una nova edició del Festival Acròbates. El 27 de setembre presentarem la programació de tardor en un acte que tindrà lloc a l’Auditori Barradas, a les 20 hores. Espectadors, aficionats, amics de les arts escèniques i de la música, us hi esperem!
Pren-ne nota
Activitats entorn el centenari del naixement de Maria Aurèlia Capmany
L’Ateneu de Cultura Popular s’adhereix als actes amb motiu del centenari del naixement de Maria Aurèlia Campanya. L’element central del programa és la dramatització d’una de les novel·les més destacades de l’obra literària de l’escriptora: Feliçment, jo soc una dona. La iniciativa està organitzada conjuntament per l’Ateneu, Amics d’Alpha 63 i el grup de teatre Margarida Xirgu. Les biblioteques col·laboren amb una taula d’opinió i una conferència. El mes de novembre l’Ateneu acollirà les representacions teatrals, una adaptació de la novel·la feta per Joan Soto de la versió per teatre de Margalida Esterlich.
Festa Major Ciutat Comtal
El cicle festiu dels barris es clou amb la Festa Major Ciutat Comtal, del 21 al 24 de setembre. al voltant de la plaça de Sant Jordi serà l’escenari de tot un seguit d’activitats de caràcter familiar i tradicional. Un programa on es podrà gaudir de sardanes, havaneres, cercavila de gegants i capgrossos, gimcana i música.
Més propostes
Aprèn a detenir la teva ansietat (provingui d'on provingui)
Aquesta sessió abordarà tècniques de gestió de l'estrès i l'ansietat. Avui dia disposem de tècniques senzilles per poder "atenuar" aquestes sensacions, com ara el sistema wingwave, un nou concepte de tractament de les conseqüències emocionals d'aquestes experiències.
Auditori Barradas 
Dimecres, 26 de setembre, 18:30 h
Setmana del Cor
Sessions i tallers adreçats a tota la població, d’accés lliure i sense inscripció prèvia.
del 25 al 28 de setembre
Preu: Lliure
12è Cicle d'Activitats als Parcs, Platges i Rius Metropolitans
Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en familia i jornades participatives entre d'altres, que ens descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans
Parcs, platges i rius metropolitans
del 21 de gener al 25 de novembre, (dissabtes i diumenges) a les 11:00 h
Preu: Inscripció prèvia
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat
   
Informació sobre protecció de dades