Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 177
de l'11 al 18 de gener de 2018
Sabies que...
Les 25 novel·les negres més prestades el 2017
La Biblioteca la Bòbila ha fet pública la llista de les 25 novel·les negres i policíaques més prestades al llarg de l’any passat a la biblioteca. La llista està encapçalada pel Premi L'H Confidencial 2017 Que te vaya como mereces, de l'escriptor bolivià Gonzalo Lema. Una història protagonitzada per l'investigador policial retirat Santiago Blanco, una crítica dels estaments de poder de Bolivia. Altres dos premis figuren en els números 4 i 6: Indómito, de Vladimir Hernández i Los crímenes del opio, de Daniel Santiño. A la llista de 25 no falten alguns dels grans noms de la novel·la negra actual com Jo Nesbo, Dolores Redondo, Michael Connelly o Andrea Camilleri.
12+1, la convocatòria d’art urbà més important d’Espanya
El projecte 12+1 estrena la tercera edició i es consolida com la convocatòria d’art urbà més important d’Espanya, tant per la gran quantitat de propostes presentades —179, de les quals 33 procedeixen de fora de l’Estat espanyol— com per l’alt nivell dels artistes i col•lectius que s’hi han presentat. 12 artistes, 12 mesos, una paret de 50 metres quadrats, una intervenció artística per mes i una exposició en acabar el cicle, amb una obra única creada per cada artista, tot comissariat per la Fundació Contorno Urbano. La grafitera Zurik és la primera a presentar la seva feina, després vindran Joan Cabrer, Udane, Alva Moca, Sue 975, Etnik, Perrine Honoré, Xav, Dan Ferrer, Lily Brik, Sepe i Medianeras Murales.
Exposicions
Exposició: "Visions de L'Hospitalet i voltants"
Quan us planteu davant d’un dels quadres penjats no deixareu de veure el vostre barri, la vostra plaça, el vostre carrer. Però si tanqueu els ulls, segurament us vindrà a la ment allò de què potser mai no us heu adonat: el color i l’escalfor que també impregnen L’Hospitalet.
Auditori Barradas 
del 11 de gener al 5 de febrer
Mon corps, mon esprit, l’exposició d’Àngels Ribé a la galeria Ana Mas Projects
Ana Mas Projects presenta Mon corps, mon esprit una exposició de l’artista conceptual catalana Àngels Ribé. La mostra està constituïda per un conjunt de peces que recullen un diàleg entre el treball més recent i l’obra feta entre les dècades de 1970 i 1980. A la mostra l’artista cristal•litza a través d’imatges fotogràfiques, problemàtiques de l’esperit i del cos, una dualitat que s’ha manifestat constantment des dels inicis de la seva carrera.
AMP (c. Isaac Peral, 7)
del 13 de gener al 9 de març
Preu: Lliure
Pren-ne nota
Art seen in BCN 2017
Sota la iniciativa Art seen in BCN 2017 es reuneixen més de 80 espais d’art i més de 100 artistes en una votació lúdica que passa revista a la producció artística de l’any 2017. Artssspot en col·laboració amb Opening BCN conviden al públic perquè voti els seus favorits. La votació té lloc exclusivament en línia, l’usuari marca com a favorit o descarta amb un simple gest. La selecció està oberta a votacions des de l’1 de gener i les 25 obres més votades quedaran visibles en una exposició en línia a partir de l’1 de febrer i durant tot l’any. En aquesta iniciativa col·labora el Districte Cultural de L’Hospitalet. Artssspot és una agenda d’art transversal, també desenvolupen regularment projectes amb l’objectiu escurçar distàncies entre l’art i el públic general. Opening BCN té com a objectiu principal registrar i divulgar esdeveniments del sector creatiu i del mercat de l’art a través de les xarxes socials.
Més propostes
Taller de teatre en família amb Plàudite Teatre
El 13 de gener Plàudite Teatre comença un nou taller, serà els dissabtes al matí per fer teatre en família. Una persona adulta i un infant jugant al joc teatral durant una hora i mitja. Mentrestant, un pianista desgrana peces musicals que marcaran un ritme molt divertit a la sessió. Professionals de les arts escèniques us guiaran perquè gaudiu tots plegats.
Centre Cultural Santa Eulàlia 
del 13 de gener al 5 de maig, d'11 a 12.30 h
Preu: Pagament
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat