Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 203
del 12 al 19 de juliol de 2018
Sabies que...
Les Cases de la Música, finalistes del Premi Lluís Carulla amb el projecte Rock’in
Amb Rock'in la música moderna arriba a les aules de secundària per convertir-la en eina de transformació social i cultural. La Casa de la Música de L'Hospitalet ha portat Rock'in a l'institut Apel·les Mestres, en el marc del projecte Fem Tàndem L'H. L'institut disposa d'un banc d'instruments: guitarres, baixos, teclats i bateries, i d'un software per treballar l'autoaprenentatge dels alumnes en les hores lectives de música. Els professionals de la Casa de la Música fan seguiment de l'activitat i ajuden a la formació de combos entre els alumnes. Les cinc propostes, resultin guanyadores o no, obtindran dotació econòmica, sigui directa o a través de campanyes de micromecenatge, i el primer, segon i tercer premi tindran, a més, assessorament continuat. A l'octubre coneixerem la decisió del jurat.
Participa en la Festa dels Casals d’estiu al parc de Can Buxeres
El Consell de l’esplai de L’Hospitalet celebra el 13 de juliol la festa final de curs dels esplais. De 10.30 a 13 hores se seguiran les activitats en els dos espais que s’habilitaran al parc, una zona per infants de 3 a 5 cinc anys i, altra, per a infants i joves de 6 a 17 anys. Hi haurà espectacles de circ i animació i, com és habitual, l’esperada festa de l’escuma. Hi participaran: Centre Educatiu Esclat, Fundació la Vinya-Bocins, Centre d’Esplai Xixell, Agrupament Escolta Lola Anglada, Club Infantil Sanfeliu-Sant Ildefons, Casal d’Infants i Joves Quico Sabaté de la Fundació Escolta Josep Carol, Centre d’Esplai la Florida i Associació Educativa Ítaca.
Espectacles
Can Chill Out: Dansa
Actuació de dansa de la Companyia Moveo amb l'espectacle Conseqüències
Biblioteca Can Sumarro Jardins de la Biblioteca Can Sumarro
Dijous, 19 de juliol, 20 h
Preu: Lliure
Més propostes
Taller de Robòtica: Mecànica
Taller per aprendre nocions bàsiques de mecanismes útils en robòtica, maquines simples i aplicacions, mecanismes de transmissió i estructures amb peces de LEGO Mindstorms i LEGO WeDo. Si vols més informació o et vols inscriure, nomès cal que els escriguis a clubcortocircuito@gmail.com o be els facis arribar un WhatsApp al 693 82 19 56.
Centre Cultural la Bòbila 
del 9 al 19 de juliol, 16 h
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat
   
Informació sobre protecció de dades