Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 139
del 27 d'abril
al 4 de maig de 2017
Sabies que...
Música en viu al Depósito Legal
Cap de setmana musical al Depo amb les actuacions de Marina Herlop i Bastante, dos estils i vocacions diferents per viure la música en viu i molt a prop. Demà divendres, Marina Herlop presentarà el seu primer disc, Nanoock, amb cançons que ha compost seguint la seva intuïció i gust estètic. En un pla totalment diferent, desembarquen dissabte la banda barcelonina Bastante per presentar els temes de Gala, el darrer treball, en format acústic. El grup torna amb força per consolidar la gran acollida que va tenir el primer disc, editat fa dos anys, plasmat en uns intensos directes.
Creix el fons de blues de la Biblioteca Tecla Sala
El fons especialitzat en blues i música negra que manté la Biblioteca Central Tecla Sala s’ha enriquit amb la donació procedent de Hugh Lynch, un aficionat i estudiós del gènere. La donació ha arribat a través del projecte de musicoteràpia de l’Hospital del Mar de Barcelona, on Lynch va estar ingressat. Dels interessos de Hugh Lynch destaca especialment la vessant històrica i sociològica de l’esclavitud als Estats Units. També destaquen tres llibres sobre Robert Johnson, que parlen de la música que componia i de la llegenda creada al seu voltant. Se’l va conèixer com el Rei del Delta Blues i les seves habilitats van influir en generacions de músics. El material està exposat a la biblioteca fins al 10 de maig.
Pren-ne nota
Volem conèixer què us agrada
Volem conèixer millor els vostres gustos, les aficions, els interessos i el grau de satisfacció amb les activitats que organitzem, especialment amb les programacions del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas.
És per això que avui us fem arribar una enquesta. Teniu fins al 10 de maig per enviar les vostres respostes. Les persones que participin tindran un descompte d’un 25% en el preu de les entrades (segons disponibilitat) per als espectacles de la pròxima temporada del Teatre Joventut o l’Auditori Barradas.
Si voleu participar i anar amb nosaltres al Joventut o al Barradas, no oblideu deixar el vostre correu electrònic en l’apartat corresponent de l’enquesta.
Més propostes
Conferència: Tècniques de gestió de l'estress
Qualsevol situació que sembli "fora del nostre control" ens provoca un estat d'intranquil·litat que és possible gestionar si sabem com. Conferència - taller per aprender a sentir tranquil·litat i seguretat.
Auditori Barradas 
Dimecres, 3 de maig, 18:00 h
Preu: Lliure
El núvol: Seguretat i privacitat en Internet
Què és el que necessitem saber per assegurar que les nostres dades estan segures quan fem servir aplicacions com ara Facebook o Gmail? Durant aquesta sessió aprendrem a configurar les opcions de seguretat i privacitat per protegir la nostra informació personal.
Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet 
Dijous, 4 de maig, de 18:30 a 20:30h
Preu: Inscripció prèvia
Curs de flexibilitat i tonificació
Amb aquest entrenament tonificaràs els músculs de tot el cos amb exercicis variats i milloraràs la flexibilitat amb exercicis senzills, efectius i divertits. Un treball de cos i ment que t’ajudarà a guanyar a guanyar amplitud de moviment, a baixar el teu nivell d’estrès i a augmentar la teva força i resistència muscular.
Centre Cultural Santa Eulàlia 
del 2 de maig al 20 de juny
Preu: 28,16 €
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat