Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 

Núm. 362
Del 18 al 25 de novembre de 2021

web recomanada
Sabies que...
Encesa de llums de #NadalLH

Demà divendres s’encenen a la ciutat els llums de Nadal. Enguany l’acte canvia d’ubicació, deixa la plaça de l’Ajuntament per traslladar-se a la plaça situada davant del Poliesportiu Municipal del Centre-Marcel·lí Maneja. Allà es farà un dels actes tradicionals que indica que ja tenim a tocar Nadal. Aprofitarem per viatjar al planeta Fustis-Naturis amb activitats dedicades als infants i amb la presència dels vells amics Mal-1-Mor, K-Li-1, l’Au-7 i el LLe-3. Us hi esperem a les 19 hores.

Et recomanem
El Gran Comediant
El Gran Comediant

En Llorenç i l’Ernest són dos grans amics de tota la vida. Els dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix tirar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’auto ajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar. Tot s’hi val en aquesta competició desquiciada que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort…

Teatre Joventut 
Dissabte, 20 de novembre, 20 h
Preu: 22 €
O Val Das Mouras

Quatre anys després de la publicació d’A xustiza pola man, i després d’una aturada forçada per la pandèmia del coronavirus, O Val das Mouras torna als escenaris per presentar nou disc: Bruixes i poetes.

Auditori Barradas 
Diumenge, 21 de novembre, 19:00 h
Preu: 15 €
HAC MUDA amb Monkey Fingers i Cristina Daura

HAC MUDA és un cicle que proposa converses entre un creador de L’Hospitalet i un d’un altre indret per donar a conèixer la seva obra, valorar les coincidències i reflexionar, conjuntament, sobre com afecta el lloc des d'on es crea a l'obra. El cicle reivindica que L’Hospitalet té molt a dir, i que la ciutat canvia, es transforma i muda amb la mirada i la paraula dels creadors contemporanis. Una vegada al mes a l'Harmonia-Museu de L'Hospitalet.

Places limitades. Cal inscripció prèvia aquí:

Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia 
Dimecres, 24 de novembre, 19h
Preu: Inscripció prèvia
Pren-ne nota
Festival Acròbates a la Llibreria Llavors

La llibreria Llavors participa amb diverses activitats de música i poesia de la 16è edició del Festival Acròbates. En aquest dies gaudirem de la poesia espontània d’Erika Rubio, Laia Sanjuan i Marta Esca, poemes escrits a partir de les paraules que suggereix el públic. Berta Pichel presenta “Poemario del deambular”; jubilada de la docència, Berta dedica avui gran part de la seva vida a llegir i escriure. El poeta i activista Mariano Martínez ha publicat aquest any “el viaje del animal”, acompanyat de Laia López Manrique.

Més propostes
Cartell
25 de novembre Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers la dona

Us presentem l'agenda de les activitats que es faran a la ciutat del 22 al 30 de novembre amb motiu de la celebració de la Setmana per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

del dilluns 22 al dimarts 30 de novembre
Cartell
Commemoració dels Drets de la Infància 2021

Us fem arribar el programa de les activitats que es realitzaran a la ciutat amb motiu de la celebració del Dia Universal dels Drets de la Infància.

del dissabte 13 al dimarts 30 de novembre
Presenta els teus impostos per internet i estalvia temps i diners

L'objectiu del taller és que les persones autònomes professionals i les microempreses a través de casos pràctics adquireixin una metodologia de registre, càlcul i presentació dels seus models tributaris per internet per dotar-les d'una major autonomia en la gestió dels seus impostos i per estalviar-les costos d’administració.

Inscripció Online

Gornal Activa 
del dilluns 22 al divendres 26 de novembre, 10 h
Preu: Inscripció prèvia
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat
   
Informació sobre protecció de dades personals