Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

HAC MUDA amb Monkey Fingers i Cristina Daura

HAC MUDA. Veus creadores a L'Hospitalet
Veure imatge de HAC MUDA amb Monkey Fingers i Cristina Daura (nova finestra)
Data: 24 de novembre de 2021
Hora: 19h
Duració aprox.:1 hora
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
Punts d'inscripció/venda:

Formulari d'inscripció

Lloc: Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia(Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia)
PL Josep Bordonau i Balaguer 6  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

HAC MUDA és un cicle que proposa converses entre un creador de L’Hospitalet i un d’un altre indret per donar a conèixer la seva obra, valorar les coincidències i reflexionar, conjuntament, sobre com afecta el lloc des d'on es crea a l'obra. El cicle reivindica que L’Hospitalet té molt a dir, i que la ciutat canvia, es transforma i muda amb la mirada i la paraula dels creadors contemporanis. Una vegada al mes a l'Harmonia-Museu de L'Hospitalet.

Cada sessió s’organitza de la següent manera:
- Cada creador presenta la seva obra en 10 minuts
- Conversa de 40 minuts entre els dos creadors, amb l’ajuda d’una moderació i del públic

Modera Laura Sangrà, periodista cultural
 

Alerta! Places exhaurides.

 

MONKEY FINGERS
Monkey fingers és un estudi d'il·lustració i pintura de L'Hospitalet, fundat al 2015 i situat a la Nau Tonal'h. El seu treball es desenvolupa dins de l'àmbit de la pintura mural, el disseny, la il·lustració digital, el graffiti, la pintura en esdeveniments i la direcció d'art. Desenvolupa projectes artístics per a entitats i marques de diferents àmbits. Coopera amb altres artistes i experimenta per a desenvolupar el seu treball d'estudi.

https://monkeyfingers.es/

https://www.instagram.com/monkey.fingers/

CRISTINA DAURA
Cristina Daura (1988)  va d'estudiar il·lustració a L’Escola Massana de Barcelona. Es va  dedicar una temporada a treballar de qualsevol cosa que li donés per a pagar el lloguer de l'estudi on intentava passar el màxim d’hores dibuixant per a fanzins i  publicacions no remunerades, llegint còmics, veient sèries, ballant i ofegant les penes rient al carrer. De mica en mica, comença a publicar i a trobar projectes on se li respecta la seva visió gràfica del món.

Actualment és una de les il·lustradores més reconegudes de casa nostra. Ha treballat per a El País, The New York Times, The New Yorker, Die Zenit, Süddeutsche Magazine, The Wire, Penguin Books, Blackie Books, Planeta, diversos clubs de música, diferents grups i cantants de tot el món. Ha exposat a Madrid, Barcelona, Nova York, París, Londres i Hamburg. Les seves il·lustracions han estat aplaudides per jugar entre una estètica “infantil” i el còmic amb la perversitat d'algú que no acaba d'estar bé del cap. En realitat, però, és el resultat de molta cafeïna, obsessions, emocions, contes tèrbols i molta televisió barrejada amb hores infinites de música.

https://www.instagram.com/cdaura/
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400