Ajuntament de L'Hospitalet

Ajuntament

Eleccions al Parlament de Catalunya

El proper 27 de setembre se celebraran eleccions al Parlament de Catalunya, amb un període de campanya electoral fixat de l'11 al 25 de setembre.

En aquesta pàgina trobareu, a mesura que es vagi produint, tota la informació necessària sobre la convocatòria electoral i la infraestructura per a l’exercici del dret de vot: decret de la Generalitat de Catalunya, ban de l’Alcaldia, accés al web d’eleccions de la Generalitat de Catalunya, consulta de cens i col•legis electorals, participació i resultats en la jornada d’eleccions.
  • A excepció de les eleccions municipals, un cop realitzat l'escrutini oficial, els resultats electorals que apareixen publicats al web de l'Ajuntament de L'Hospitalet corresponen als resultats electorals provisionals. Per consultar els resultats definitius cal adreçar-se a l'administració competent del procés electoral.
  • Degut a la modificació de la divisió territorial del municipi, a partir de les Eleccions Europees de 2014, els resultats electorals relatius al Districte III no es poden oferir a nivell de barri.
.  
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400