Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de  Celebració del Dia de la Memòria Democràtica (nova finestra)
25/10/2016.  

Celebració del Dia de la Memòria Democràtica .  (Llegir més de Celebració del Dia de la Memòria Democràtica
)

El Centre d’Estudis de L’Hospitalet, el Museu i l’associació Memorial Democràtic Treballadors i Treballadores de Seat han convocat el Dia de la Memòria Democràtica, per retre homenatge als homes i a les dones que van lluitar per la recuperació de la democràcia, la llibertat i la justícia social..  
Veure imatge de  Concurs per celebrar la segona edició del projecte d’art mural 12+1 (nova finestra)
19/10/2016.  

Concurs per celebrar la segona edició del projecte d’art mural 12+1 .  (Llegir més de Concurs per celebrar la segona edició del projecte d’art mural 12+1
)

L’Ajuntament de L’Hospitalet convoca el concurs del projecte 12+1 d’intervencions de pintura mural efímera per escollir els artistes que participaran en la segona edició del programa, que es durà a terme al llarg del 2017 al mural del carrer de Rosalía de Castro, al costat de l’entrada del parc de la Torrassa..  
Veure imatge de  El premi de novel•la negra L’H Confidencial rep 52 originals (nova finestra)
13/10/2016.  

El premi de novel•la negra L’H Confidencial rep 52 originals .  (Llegir més de El premi de novel•la negra L’H Confidencial rep 52 originals
)

L’onzena edició del Premi Internacional de Novel•la Negra L’H Confidencial ha tancat el termini de presentació d’originals amb 52 textos de diverses procedències. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el mes de gener de 2017 i el premi es lliurarà l’1 d’abril a la Biblioteca la Bòbila..  
Veure imatge de  Inscripcions obertes per al sorteig de patge reial (nova finestra)
13/10/2016.  

Inscripcions obertes per al sorteig de patge reial .  (Llegir més de Inscripcions obertes per al sorteig de patge reial
)

S'ha obert el període d’inscripció per al sorteig de 48 places de patge reial que participaran a la Cavalcada de Reis de 2017. El termini de presentació d’instàncies finalitzarà l’11 de novembre..  
Veure imatge de  El científic Manel Esteller obre el cicle Pessics de Ciència (nova finestra)
05/10/2016.  

El científic Manel Esteller obre el cicle Pessics de Ciència .  (Llegir més de El científic Manel Esteller obre el cicle Pessics de Ciència
)

Dijous el doctor Manel Esteller pronunciarà la conferència inaugural de la temporada 2016-2017 de Pessics de Ciència, una conferència dedicada a l’epigenètica, el camp de treball d’Esteller i pel qual ha rebut diferents guardons. Einstein, la història de l’àtom, la física quàntica i la projecció del documental Pastilla busca malaltia són algunes de les propostes..  
Veure imatge de  La Biblioteca Bellvitge se suma a les aules d’estudi (nova finestra)
03/10/2016.  

La Biblioteca Bellvitge se suma a les aules d’estudi .  (Llegir més de La Biblioteca Bellvitge se suma a les aules d’estudi
)

L’Hospitalet compta des d’avui, 3 d’octubre, amb una nova aula d’estudi. La gestionarà la Biblioteca Bellvitge i funcionarà en l’horari habitual d’aquest equipament: els dilluns, dimarts i dijous, de 15.30 a 20.30 hores; els dimecres i divendres, de 10 a 20.30 hores, i els dissabtes, de 10 a 13.30 hores..  
Veure imatge de X-Ville, assaig fílmic de Jordi Colomer, al Centre d'Art Tecla Sala (nova finestra)
30/09/2016.  

Un cap de setmana ple d’art .  (Llegir més de Un cap de setmana ple d’art
)

El Barcelona Gallery Weekend s’ha posat en marxa amb les inauguracions d’un seguit d’exposicions que es poden visitar al llarg del cap de setmana. Hi participen les galeries Nogueras Blanchard i Ana Mas Projects, l’espai Can Trinxet, el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo, el TPK, el col•lectiu d’artistes de l’Edifici Freixas i l’Associació Contorno Urbano..  
Veure imatge de  Barcelona Gallery Weekend a L'H, quatre dies d’exposicions i accions artístiques (nova finestra)
29/09/2016.  

Barcelona Gallery Weekend a L'H, quatre dies d’exposicions i accions artístiques .  (Llegir més de Barcelona Gallery Weekend a L'H, quatre dies d’exposicions i accions artístiques
)

L’Hospitalet participa per segon any en el Barcelona Gallery Weekend, una proposta per acostar a la ciutadania l’art contemporari i atreure col•leccionistes, curadors i crítics. Participen amb exposicions i activitats les galeries Nogueras Blanchard, Ana Mas Projects, l’espai Can Trinxet, el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo, el TPK, el col•lectiu d’artistes de l’Edifici Freixas i l’Associació Contorno Urbano..  
Veure imatge de Espai Dual (nova finestra)
27/09/2016.  

L’Auditori Barradas acull la presentació de la temporada de tardor de música i escena .  (Llegir més de L’Auditori Barradas acull la presentació de la temporada de tardor de música i escena
)

L’Auditori Barradas va acollir ahir la presentació de la temporada de tardor de música i escena del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas. En l’acte es va repassar la programació i va comptar amb petites actuacions de música, teatre, poesia....  
Veure imatge de  Fem Tàndem L’H, un projecte per singularitzar les escoles públiques i desenvolupar la funció educativa de la cultura (nova finestra)
20/09/2016.  

Fem Tàndem L’H, un projecte per singularitzar les escoles públiques i desenvolupar la funció educativa de la cultura .  (Llegir més de Fem Tàndem L’H, un projecte per singularitzar les escoles públiques i desenvolupar la funció educativa de la cultura
)

La Regidoria de Cultura i la Regidoria d’Educació presenten Fem Tàndem L’H, un projecte conjunt que relaciona les escoles públiques, els equipaments culturals i diverses institucions i entitats de la ciutat. És un projecte de singularització de les escoles públiques a través d’un element d’excel•lència en el camp de les arts, la cultura i les ciències..  

Et recomanem

Veure imatge de Concert Christian Dozzler & Balta Bordoy + Bob Margolin (USA) & Tota Blues Band (nova finestra)
28 d'octubre, a les 21 h
Dins del Cicle L’Hospitalet Blues & Boogie, al Centre Cultural Collblanc – La Torrassa, podrem gaudir d’uns dels plats forts d’aquesta edició: Christian Dozzler &  Balta Bordoy Duet  +  Bob  Margolin  (USA)  & Tota Blues Band. Abans, a les 19:.0 hores,  inaugurem l’exposició fotogràfica de Vicent Feliu sobre l’emblemàtic local de música en viu la Tia Felipa.

..  
Veure imatge de Mural fet per l'artista Kenor (nova finestra)
2 de novembre, a les 20 h
Aquesta exposició és el punt final de la primera edició d’un projecte dut a terme pel col•lectiu Contorno Urbano que, amb la voluntat de crear un espai expositiu a peu de carrer i pròxim a la ciutadania, ha proposat a un seguit d'artistes i col•lectius la creació de dotze obres que, amb una temporalitat de trenta dies d’exhibició pública, han estat protagonistes en un mur a la sortida del metro de la Torrassa..  
Veure imatge de Pedro Guerra (nova finestra)
4 de novembre, 20:30 h
Pedro Guerra inaugura la 11a edició del Festival Acròbates amb la presentació dels seus darrers dos discs, tots dos editats aquest 2016. .  
Veure imatge de Sunday Morning - Flyhard Produccions (nova finestra)
5 de novembre, 20:00 h
Sunday Morning, és un thriller trepidant, una història negra i criminal carregada de referències i picades d’ullet al gènere que encantarà a tots els addictes a les històries de descobrir qui és l’assassí..  
Veure imatge de L’estat de la qüestió, amb Javier Pérez Royo (nova finestra)
7 de novembre, a les 19 h
Cicle de conferències organitzat per L’H Espai de Debat amb experts constitucionalistes per parlar sobre la relació entre Catalunya i Espanya. El cicle pretén ser un altaveu per analitzar la situació política actual amb algunes de les veus espanyoles més destacades per tractar d’establir els paràmetres des dels quals poder avançar cap a solucions superadores d’un nou pacte Catalunya-Espanya..  

Agenda del dia

 més activitats [+]
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400