Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de Torna Summer Experience (nova finestra)
02/08/2020

Torna Summer Experience

Activitats culturals a tots els districtes amb el Summer Experience que arriba a la ciutat més tard del previst a causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19. Del 27 d’agost al 9 d’octubre. Els jardins de Can Sumarro i el parc de la Remunta al Districte I, el parc de la Marquesa al Districte II, la plaça de Maria Artigal al Districte III, la plaça de la Carpa i el Centre Cultural la Bòbila als Districte IV i V i el parc de Bellvitge al Districte VI són els escenaris.

Veure imatge de Set projectes de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura reben el segell de Bones pràctiques (nova finestra)
24/07/2020

Set projectes de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura reben el segell de Bones pràctiques

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals ha reconegut set projectes impulsats per l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura per representar una aportació innovadora i de qualitat en els seus àmbits. Obtenen el segell CREAMatch, personatges ficticis de Twitter per a una exposició, procés participatiu per a un nou servei educatiu del Museu, Torre Barrina, Cinephone Kids, Fem Tàndem L’H i l’anàlisi de l’ús del català a les escoles bressols municipals.

Veure imatge de Workshop Muntadas: "L'Hospitalet, aprendre del context, imaginar possibilitats" (nova finestra)
22/07/2020

Workshop Muntadas: "L'Hospitalet, aprendre del context, imaginar possibilitats"

L’Associació Arxiu Muntadas organitza el taller “L'Hospitalet, aprendre del context, imaginar possibilitats” pensat com un laboratori d’idees per crear un espai on aportar informacions i recursos per comprendre el teixit urbà de L’Hospitalet, configuració espacial, població, serveis.

Veure imatge de El programa Inspira STEAM s'amplia a la secundària (nova finestra)
20/07/2020

El programa Inspira STEAM s'amplia a la secundària

Torre Barrina potencia el programa educatiu Inspira STEAM, impulsat per la Universitat de Deusto, ampliant el marc d’acció als centres educatius de secundària després de l’èxit del curs passat amb les classes de 5è i 6è de primària. De la mà de KPMG, es realitzarà un programa pilot destinat als instituts que durarà quatre anys.

Veure imatge de Exposició de llibres d’artista (nova finestra)
15/07/2020

Exposició de llibres d’artista

Districte Cultural de L'Hospitalet i Centre Cultural la Bòbila convoquen la segona edició del Festival del llibre d’artista de L’Hospitalet, un esdeveniment que té per objectiu promocionar el llibre d’artista elaborat de manera artesanal o de petita edició autoediada. Les peces escollides s'exposaran al Centre Cultural la Bòbila del 4 al 25 de setembre.

Veure imatge de Naixement de Sant Roc. Peça atribuïda a Jaume Huguet II (nova finestra)
10/07/2020

El Museu se suma al projecte Recuperart-19 per millorar l'estat emocional dels sanitaris

El Museu de L’Hospitalet participa en el projecte Recuperart-19 dirigit al col·lectiu sanitari per tractar les seqüeles emocionals que la crisi de la Covid-19 ha deixat en els professionals. El programa compta amb els museus com a entorns positius de reflexió i millora del benestar emocional.

Veure imatge de Activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat (nova finestra)
02/07/2020

Activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat

L’Àrea d’Innovació i Cultura ha organitzat activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat, adaptades a les necessitats de seguretat actual. Les biblioteques convoquen contacontes, tallers virtuals i clubs de lectura que combinen l’activitat presencial i la virtual amb activitats adreçades a grans i petits. Summer Experience endarrereix l’activitat fins a final d’agost i s’allarga fins a principi d’octubre, amb activitats a tots els districtes.

Veure imatge de Torre Barrina reobre les instal·lacions (nova finestra)
29/06/2020

Torre Barrina reobre les instal·lacions

L’activitat presencial torna a Torre Barrina després del confinament a causa de l’alerta sanitària per la Covid-19. El centre ha adaptat l’horari, en dues franges de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20.30 h, i ha senyalitzat les instal·lacions per ajustar-se a les mesures de seguretat requerides.

Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
29/06/2020

“Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes

Amb el títol de l’exposició “Home Sweet Home” ja s’intueix que la mostra que el TPK instal·la cada any al Centre d’Art Tecla Sala tindrà a veure amb la situació d’emergència i de confinament que s’ha viscut en els darrers mesos. 

Veure imatge de Un barri, un mundo, nova intervenció mural al passatge de la plaça de la Llibertat (nova finestra)
25/06/2020

Un barri, un mundo, nova intervenció mural al passatge de la plaça de la Llibertat

L’Hospitalet sumarà un nou mural d’art urbà amb el treball que l’alumnat de Pràctiques Artístiques d’Intervenció, del grau de disseny d’EINA (Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona), impartida per l’artista i docent Enric Font, està fent aquests dies al passatge de la plaça de la Llibertat. Un llarg mural a peu de carrer i dues intervencions sobre les cobertes de l’aparcament, visibles especialment pels veïns i veïnes de l’edifici del passatge.

Et recomanem

Veure imatge de Tallers d'Estiu on line del Club de Robòtica Cortocircuito (nova finestra)
del dilluns 13 al divendres 31 de juliol

Tallers d'Estiu on line del Club de Robòtica Cortocircuito

Tallers en línia de diferents disciplines relacionades amb la robòtica

El Club de Robòtica Cortocircuito organitza enguany tot un seguit de tallers que podeu realitzar en línia. Els tallers, de diferents disciplines relacionades amb la robòtica, tenen una durada de 10 hores i poden participar criatures i joves a partir de 5 anys.

Veure imatge de Especatcle de Dansa: Finale (nova finestra)
Dijous, 3 de setembre

Especatcle de Dansa: Finale

amb Delrevés, companyia de dansa vertical

Durant el mes de març s'hauria d'haver celebrat la Quinzena de la Dansa a tota la ciutat de L'Hospitalet, però l'activitat es va aturar i vàrem perdre l'oportunitat de gaudir d'un munt d'espectacles al carrer. Ara recuperem aquesta programació per a gaudir-ne.
Podreu gaudir d'aquest espectacle a la Façana del Centre Cultural La Bòbila, una peça de dansa vertical on dues ballarines amb tutú evolucionen suspeses en una paret, desafiant la gravetat, al ritme dels ballets més reconeguts de la música clàssica com El llac dels cignes, El trencanous o Giselle.

Veure imatge de Art nou, una cita amb l’art emergent (nova finestra)
del dijous 25 de juny al dijous 10 de setembre

Del 25 de juny al 10 de setembre se celebra la novena edició d’Art Nou, l’esdeveniment organitzat per l’associació de galeries Art Barcelona per donar veu a joves artistes i impulsar la creació emergent. L’edició d’enguany arrenca tot just sortir del confinament provocat per la Covid-19, la crisi estructural causada per la malaltia en formarà part dels continguts

Veure imatge de Terrats en Cultura presenta:Projecte Tango (nova finestra)
Divendres, 18 de setembre, 19 h

Terrats en Cultura presenta:
Projecte Tango

amb Sandra Rehder i Elbi Olalla

Rehder i Olalla, veu i piano, s’uneixen per oferir un repertori que complau tant als amants dels clàssics del tango com als cercadors de sorpreses. Per als primers, brillaran les versions de “Patio mío“ (Troilo/Castillo) o “Arrabal amargo“ (Gardel/Le Pera). I per als segons, “Tango de la muerte“ d’Alejandro Dolina, entre d’altres compositors contemporànies, així composicions pròpies com “Una décima sencilla” (Rehder/Martínez) i “Para siempre” (Olalla).

Cal reservar escrivint a ccultural.labobila@l-h.cat

Places limitades

Veure imatge de Terrats en Cultura presenta: ¿Y después? (nova finestra)
Dissabte, 19 de setembre, 19 h

Terrats en Cultura presenta: ¿Y después?

amb Belén Maya i Fernando L. Parra

Belén Maya i Fernando López, dues de les personalitats més brillants en el firmament del flamenc estatal i internacional, reflexionen sobre la violència implícita a tota forma d’identitat, que lluita entre l’afirmació d’uns aspectes i la negació d’uns altres; una violència que crea fronteres dràstiques entre els que el “nosaltres” i el que anomenem “els altres”.
Cal fer reserva prèvia al correu ccultural.labobila@l-h.cat
Places limitades

Veure imatge de Espectacle de Dansa: Topa (nova finestra)
Dilluns, 28 de setembre, 19 h

Espectacle de Dansa: Topa

amb Brodas Bros i Kukai Dansa
a l'Avinguda Primavera (davant de l'Esglèsia de la Llum)

Durant el mes de març s'hauria d'haver celebrat la Quinzena de la Dansa a tota la ciutat de L'Hospitalet, però l'activitat es va aturar i vàrem perdre l'oportunitat de gaudir d'un munt d'espectacles al carrer.
Ara recuperem aquesta programació per a gaudir-ne.
En l'espectacle Topa, quatre joves es troben en una plaça. És una plaça qualsevol de les nostres ciutats.Sona una música i tots arrenquen a ballar. És quelcom quotidià per a ells. És la seva forma d’expressió. Ballar els fa ser qui són.

Veure imatge de Un món de cartró, tu fas l'espectacle (nova finestra)
Divendres, 2 d'octubre, 17 h

Un món de cartró, tu fas l'espectacle

Un espectacle de la companyia CreaMoviment

Un espai ple de caixes de cartró i un conte obriran les portes a un nou món per menuts i grans. La companyia anirà desgranant el conte a través de jocs, cançons originals, propostes de moviment i altres músiques. A mesura que avança la trama, l’espai es va transformant, construint i deconstruint, les caixes de cartró són els instruments, el vestuari, l'atrezzo i l'escenografia de l'espectacle.
L'espectacle es realitzarà a la Plaça de les Comunitats, davant del Centre Cultural Sanfeliu

Veure imatge de Terrats en Cultura presenta: Atacama! (nova finestra)
Dijous, 8 d'octubre, 19 h

Alessio Arena és una de les personalitats més captivadores de l’actual panorama de la música d’autor. Relativitzant les fronteres entre música i literatura, amb veu delicada i històries apassionants, proposa a l’escenari una inèdita travessia per les tradicions musicals reinventades, idiomes i mons aparentment distants.
Cal reservar escrivint a ccultural.labobila@l-h.cat
Aforament limitat

Veure imatge de Espectacle de Dansa: Niágara (nova finestra)
Divendres, 9 d'octubre, 18:30 h

Espectacle de Dansa: Niágara

amb la Companyia La Intrusa

Durant el mes de març s'hauria d'haver celebrat la Quinzena de la Dansa a tota la ciutat de L'Hospitalet, però l'activitat es va aturar i vàrem perdre l'oportunitat de gaudir d'un munt d'espectacles al carrer.
Ara recuperem aquesta programació per a gaudir-ne.
Aquest espectacle reflexiona sobre conceptes com la caiguda, la pèrdua o el canvi, que sovint ens llancen cap a ’abisme vital, un territori de llibertat per al qual no estem preparats.

Veure imatge de Terrats en Cultura presenta: Coplas por Ocaña (nova finestra)
Divendres, 9 d'octubre, 19 h

Terrats en Cultura presenta: Coplas por Ocaña

amb Joan Vázquez i creació de Marc Rosich i Marc Sambola

De la mà de l’actor i cantant Joan Vázquez (el premiat protagonista de Paquito forever), i de la guitarra del director musical Marc Sambola, retem aquest homenatge a Ocaña en un recital teatralitzat a ritme de cobles amb arranjaments especialment compostos per a l’ocasió. A Coplas por Ocaña, les paraules en primera persona d’aquest artista majúscul es combinen amb la interpretació de clàssics com Tatuaje, Ojos verdes, Y sin embargo te quiero o La niña de fuego.
Cal fer reserva prèvia a ccultural.labobila@l-h.cat (aforament limitat)

Agenda del dia

 més activitats [+]
 • Veure imatge de Reobertura (nova finestra)

  Reobertura

  del dijous 25 de juny al diumenge 23 d'agost
  Centre d'Art Tecla Sala
 • Veure imatge de Home Sweet Home (nova finestra)

  Home Sweet Home

  del dimarts 30 de juny al diumenge 23 d'agost
  Centre d'Art Tecla Sala
 • L'art del Macabich

  del dijous 20 de febrer al diumenge 30 d'agost
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de L'art del Macabich (nova finestra)

  L'art del Macabich

  del dijous 20 de febrer al diumenge 30 d'agost
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de Art nou, una cita amb l’art emergent (nova finestra)

  Art nou, una cita amb l’art emergent

  del dijous 25 de juny al dijous 10 de setembre
 • Veure imatge de Club de lectura de literatura juvenil adreçat a adults (nova finestra)

  Club de lectura de literatura juvenil adreçat a adults

  del dimecres 1 de juliol al dissabte 12 de setembre, a les 11 i a les 18 h.
 • Veure imatge de #Et regalo un poema BB (nova finestra)

  #Et regalo un poema BB

  del dimarts 28 d'abril al dilluns 14 de setembre
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de COMUNICAT DEL 30 DE JUNY DE 2020 (nova finestra)

  COMUNICAT DEL 30 DE JUNY DE 2020

  del dilluns 6 de juliol al dilluns 14 de setembre
 • Tancament del Teatre Joventut per prevenció del Coronavirus

  del dijous 12 de març al dimecres 30 de setembre
  Teatre Joventut
 • Veure imatge de PhotoEspaña  convida a fer fotografies des de balcons i finestres i compartir-les per Instagram (nova finestra)
 • Veure imatge de Teixint identitats (nova finestra)

  Fem Tàndem L’H

  del dilluns 4 de maig al dimecres 30 de setembre
  Centre Cultural Metropolità Tecla Sala
 • Veure imatge de Llegir, veure, escoltar (nova finestra)

  Llegir, veure, escoltar

  del divendres 8 de maig al dimecres 30 de setembre


 • Veure imatge de Taller de Fotografia:Self-Portrait is not a selfie (nova finestra)

  Taller de Fotografia:
  Self-Portrait is not a selfie

  del dimarts 3 de març al dissabte 17 d'octubre, 19 h
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de FESTIVAL LH-XR, 2a edició (nova finestra)

  FESTIVAL LH-XR, 2a edició

  del dimecres 29 de juliol al dijous 22 d'octubre
  Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
 • Veure imatge de Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet (nova finestra)

  Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet

  del dimecres 5 d'agost al dissabte 14 de novembre
 • Veure imatge de SETMANA DE L'ENERGIA 2020 (1/9) (nova finestra)

  SETMANA DE L'ENERGIA 2020 (1/9)

  del dimecres 10 de juny al dijous 31 de desembre
  a casa
 • SETMANA DE L'ENERGIA 2020 (3/9)

  del dimecres 10 de juny al dijous 31 de desembre
  a casa
 • Veure imatge de Setmana de l'energia 2020 (2/9) (nova finestra)

  Setmana de l'energia 2020 (2/9)

  del dimecres 10 de juny al dijous 31 de desembre
  a casa
 • Veure imatge de SETMANA DE L'ENERGIA 2020 (4/9) (nova finestra)

  SETMANA DE L'ENERGIA 2020 (4/9)

  del dilluns 15 de juny al dijous 31 de desembre
  a casa
 • Veure imatge de SETMANA DE L'ENERGIA 2020 (5/9) (nova finestra)

  SETMANA DE L'ENERGIA 2020 (5/9)

  del dijous 18 de juny al dijous 31 de desembre
  a casa
 • SETMANA DE L'ENERGIA 2020 (6/9)

  del dijous 18 de juny al dijous 31 de desembre
  a casa
 • Veure imatge de SETMANA DE L'ENERGIA (8/9) (nova finestra)

  SETMANA DE L'ENERGIA (8/9)

  del divendres 26 de juny al dijous 31 de desembre
  a casa
 • Veure imatge de SETMANA DE L'ENERGIA (9/9) (nova finestra)

  SETMANA DE L'ENERGIA (9/9)

  del divendres 26 de juny al dijous 31 de desembre
  a casa
 • Veure imatge de Fantasma 77. Iconoclàstia espanyola (nova finestra)

  Fantasma 77. Iconoclàstia espanyola

  del dimecres 1 de juliol de 2020 al divendres 30 d'abril de 2021
  Centre del Carme Cultura Contemporània: C/ Museu, nº 2. 46003 València
  Casal Solleric: Passeig del Born 27. 07012 Palma (Illes Balears)
  Roca Umbert Centre de les Arts: Prat de la Riba, núm. 77. 08401 Granollers
 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)

  Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet

  del dijous 29 de setembre de 2011 al dimecres 29 de setembre de 2021
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)

  L'Hospitalet: un indret, una història

  des del 26 de març
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)

  L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX

  des del 26 de gener
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'H Interactiva (nova finestra)

  L'H Interactiva

  des del 19 de juliol
  Centre Cultural Metropolità Tecla Sala
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400