Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de  El Club de Lectura de Novel•la Negra de la Biblioteca la Bòbila compleix 100 sessions (nova finestra)
29/06/2016.  

El Club de Lectura de Novel•la Negra de la Biblioteca la Bòbila compleix 100 sessions .  (Llegir més de El Club de Lectura de Novel•la Negra de la Biblioteca la Bòbila compleix 100 sessions
)

La Biblioteca la Bòbila ha esdevingut punt de referència per als aficionats a la novel•la negra, gràcies al fons especialitzat dedicat al gènere. Entre les activitats que organitza l’equipament per fer-ne difusió figura un club de lectura, pioner a l’Estat espanyol, posat en marxa el gener de l’any 2000 i que acaba d’arribar a la sessió número cent..  
Veure imatge de  La Col•lecció Bassat arriba al Tecla Sala amb una exposició d’art contemporani català (nova finestra)
22/06/2016.  

La Col•lecció Bassat arriba al Tecla Sala amb una exposició d’art contemporani català .  (Llegir més de La Col•lecció Bassat arriba al Tecla Sala amb una exposició d’art contemporani català
)

El Centre d’Art Tecla Sala acull per primera vegada una exposició de la Col•lecció Bassat que s’estrena amb una ambiciosa mostra de 200 obres i 54 escultures d’un total de 68 artistes referents de l’art contemporani català, i d’un conjunt d’obres escollides d’artistes internacionals del període comprès entre el 1940 i el 1979.
.  
Veure imatge de  Mitologies personals, l'exposició del TPK al Centre d’Art Tecla Sala (nova finestra)
20/06/2016.  

Mitologies personals, l'exposició del TPK al Centre d’Art Tecla Sala .  (Llegir més de Mitologies personals, l'exposició del TPK al Centre d’Art Tecla Sala
)

Més de cent artistes pengen obra al Centre d’Art Tecla Sala en la mostra Mitologies personals-Solstici 16, l’exposició que anualment organitza el TPK per presentar el treball fet durant tot el curs. Participen tots els integrants del Taller, des dels infants fins als artistes en residència i el professorat..  
Veure imatge de  Nova acció d’art urbà a Pubilla Cases de la mà de Rosa Satoca (nova finestra)
17/06/2016.  

Nova acció d’art urbà a Pubilla Cases de la mà de Rosa Satoca .  (Llegir més de Nova acció d’art urbà a Pubilla Cases de la mà de Rosa Satoca
)

L’artista Rosa Satoca signa un mural d’art urbà al carrer de Simancas fet amb la col•laboració de l’Ajuntament i l’Escola Massana. S’inaugura dissabte, 18 de juny, a les 10 hores, en el marc de la Festa Major de Pubilla Cases i s’emmarca en les accions d’art urbà que s’estan duent a terme a L’Hospitalet..  
Veure imatge de  La Biblioteca Plaça Europa ha fet públic els noms dels Guanyadors del III Concurs de Microrelats Històrics (nova finestra)
Veure imatge de  Grafit de Mohamed L’Ghacham al mur de la sortida del metro de la Torrassa (nova finestra)
14/06/2016.  

Grafit de Mohamed L’Ghacham al mur de la sortida del metro de la Torrassa .  (Llegir més de Grafit de Mohamed L’Ghacham al mur de la sortida del metro de la Torrassa
)

L’artista Mohamed L’Ghacham, àlies Oiter, signa el nou mural que es pot veure al mur de la sortida del metro de la Torrassa, just a l’entrada sud del parc. Aquesta acció s’emmarca dins del projecte 12+1 d’art mural, una iniciativa de l’associació Contorno Urbano, que té com a objectiu donar a conèixer el treball dels artistes que treballen el grafit i acostar-lo a la ciutadania..  
Veure imatge de  Publicades les bases d’una nova edició del Premi de Novel•la Negra L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  L’artista Carlos Valverde aixeca tres fortaleses escultòriques en el projecte Stronghold (nova finestra)
09/06/2016.  

L’artista Carlos Valverde aixeca tres fortaleses escultòriques en el projecte Stronghold .  (Llegir més de L’artista Carlos Valverde aixeca tres fortaleses escultòriques en el projecte Stronghold
)

Stronghold (fortalesa) és el títol del darrer projecte de Carlos Valverde (Càceres, 1987), que s’inaugura demà, divendres dia 10, i que consisteix en tres grans fortaleses escultòriques que Valverde ha aixecat en tres indrets diferents i que l’espectador està convidat a descobrir. .  
Veure imatge de  Judith Pérez, estudiant de la Serra i Abella, decora les escales de l’estació de Metro de Passeig de Gràcia (nova finestra)
Veure imatge de Shakespeare Mola! de PlaTea (nova finestra)
02/06/2016.  

Teatre, música, dansa i circ en el 14è Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia .  (Llegir més de Teatre, música, dansa i circ en el 14è Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia
)

En el marc de la Festa Major de Santa Eulàlia, del 2 al 5 de juny se celebra el 14è Festival d’Arts Escèniques, organitzat per Plàudite Teatre i el Centre Cultural Santa Eulàlia. Inclou una àmplia programació amb càpsules de teatre, teatre comunitari, dansa i música..  

Et recomanem

Veure imatge de Pancho Varona, Íntimo y acústico (nova finestra)
2 de juliol, a les 21 h
Pancho Varona és coautor, juntament amb Joaquin Sabina, de més de 100 cançons que han desafiat les barreres de l’espai i del temps. A la llista figuren clàssics com A la orilla de la chimenea, Aves de paso, Contigo, Peor para el sol... Ara actua en solitari a l'Oncle Jack..  
Veure imatge de Observació astronòmica (nova finestra)

Agenda del dia

 més activitats [+]
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400