Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de  L'oferta educativa cultural en un clic (nova finestra)
29/11/2016.  

L'oferta educativa cultural en un clic .  (Llegir més de L'oferta educativa cultural en un clic
)

S'ha posat en marxa CulturaLH educa, un nou producte web on s'agrupen totes les activitats educatives organitzades pels equipaments culturals municipals i altres entitats, amb l’objectiu de promoure el creixement i el desenvolupament de la funció educativa de la cultura.
.  
Veure imatge de  Falla és la nova exposició de la Fundació Arranz-Bravo amb obres d’Ayelen Peressini i Aldo Urbano (nova finestra)
23/11/2016.  

Falla és la nova exposició de la Fundació Arranz-Bravo amb obres d’Ayelen Peressini i Aldo Urbano .  (Llegir més de Falla és la nova exposició de la Fundació Arranz-Bravo amb obres d’Ayelen Peressini i Aldo Urbano
)

Ayelen Peressini i Aldo Urbano protagonitzen l’exposició Falla que s’inaugura a la Fundació Arranz-Bravo el pròxim dijous, a les 19.30 hores. Els dos artistes han guanyat la Beca de Creació de la Fundació Guasch Coranty. Les característiques de les respectives obres els ha portat a col•laborar en aquesta mostra comissariada per Jordi Garrido, crític i historiador de l’art..  
Veure imatge de  Els Reis Mags ja tenen patges (nova finestra)
17/11/2016.  

Els Reis Mags ja tenen patges .  (Llegir més de Els Reis Mags ja tenen patges
)

Avui s’ha fet el sorteig per conèixer la identitat dels 48 nens i nenes que acompanyaran els Reis Mags durant la Cavalcada del 5 de gener. En un acte obert a les famílies, s’ha triat el cognom que ha servit per confeccionar la llista, que s’inicia amb Giráldez i es tanca amb López Romero..  
Veure imatge de  Arriba la Setmana de la Ciència amb activitats al voltant dels llegums,de la cartografia i de la relació global/local (nova finestra)
10/11/2016.  
Veure imatge de  Fugint de l’Holocaust, una exposició amb les històries dels jueus que van escapar pels Pirineus (nova finestra)
08/11/2016.  

Fugint de l’Holocaust, una exposició amb les històries dels jueus que van escapar pels Pirineus .  (Llegir més de Fugint de l’Holocaust, una exposició amb les històries dels jueus que van escapar pels Pirineus
)

L’Harmonia acull una exposició que recorda el pas per Catalunya de milers de persones que van fugir del nazisme a través dels Pirineus. Organitzada pel Museu d’Història de Catalunya i la Diputació de Barcelona, Fugint de l’Holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial és una exposició itinerant que dóna veu als milers d’homes i de dones que escapaven de la mort i descobreix les diferents rutes clandestines de fugida..  
Veure imatge de  Hospitalent 12+1, crònica d’una ciutat amb talent de carrer, una mostra de l’obra d’estudi dels artistes d’art mural (nova finestra)
03/11/2016.  

Hospitalent 12+1, crònica d’una ciutat amb talent de carrer, una mostra de l’obra d’estudi dels artistes d’art mural .  (Llegir més de Hospitalent 12+1, crònica d’una ciutat amb talent de carrer, una mostra de l’obra d’estudi dels artistes d’art mural
)

Amb l’exposició Hospitalent 12+1, crònica d’una ciutat amb talent de carrer es posa el punt final a la primera edició del projecte 12 +1 d’art mural. El Centre d’Art Tecla Sala clou l’activitat amb una exposició que estableix un diàleg entre els grafits i l’obra d’estudi dels artistes que hi han participat..  
Veure imatge de  Ja podeu participar a la VII edició del Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila (nova finestra)
02/11/2016.  

Ja podeu participar a la VII edició del Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila .  (Llegir més de Ja podeu participar a la VII edició del Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila
)

El Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila convoquen la setena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de Facebook, Twitter i Instagram. Els participants poden enviar els seus relats o fotografies des de les 0 hores del 2 de novembre fins a les 12 hores del dia 25. L’objectiu del concurs és fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials..  
Veure imatge de  Celebració del Dia de la Memòria Democràtica (nova finestra)
25/10/2016.  

Celebració del Dia de la Memòria Democràtica .  (Llegir més de Celebració del Dia de la Memòria Democràtica
)

El Museu de L'Hospitalet, en col·laboració amb el Centre d’Estudis de L’Hospitalet i l’associació Memorial Democràtic Treballadors i Treballadores de Seat, ha convocat el Dia de la Memòria Democràtica, per retre homenatge als homes i a les dones que van lluitar per la recuperació de la democràcia, la llibertat i la justícia social..  
Veure imatge de  Concurs per celebrar la segona edició del projecte d’art mural 12+1 (nova finestra)
19/10/2016.  

Concurs per celebrar la segona edició del projecte d’art mural 12+1 .  (Llegir més de Concurs per celebrar la segona edició del projecte d’art mural 12+1
)

L’Ajuntament de L’Hospitalet convoca el concurs del projecte 12+1 d’intervencions de pintura mural efímera per escollir els artistes que participaran en la segona edició del programa, que es durà a terme al llarg del 2017 al mural del carrer de Rosalía de Castro, al costat de l’entrada del parc de la Torrassa..  
Veure imatge de  El premi de novel•la negra L’H Confidencial rep 52 originals (nova finestra)
13/10/2016.  

El premi de novel•la negra L’H Confidencial rep 52 originals .  (Llegir més de El premi de novel•la negra L’H Confidencial rep 52 originals
)

L’onzena edició del Premi Internacional de Novel•la Negra L’H Confidencial ha tancat el termini de presentació d’originals amb 52 textos de diverses procedències. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el mes de gener de 2017 i el premi es lliurarà l’1 d’abril a la Biblioteca la Bòbila..  

Et recomanem

El Trencanous - Centre de Dansa de CatalunyaVeure imatge de El Trencanous - Centre de Dansa de Catalunya (nova finestra)
del 10 al 11 de desembre, 18:00 h
Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann "El trencanous i el rei dels ratolins"..  
Veure imatge de Cobla La Principal de la Bisbal (nova finestra)
11 de desembre, a les 18 h
Aquesta famosa formació empordanesa fou creada l'any 1888 a la ciutat de la Bisbal d'Empordà, recollint la saba i l'experiència de cobles més antigues. De sempre la Principal s'ha caracteritzat per donar a conèixer la nostra cultura fora del país. Durant els primers cent anys va fer sentir la música catalana en les ciutats més importants de l'estat i a moltes capitals europees.
.  
Veure imatge de Concert de Nadal a l’Església de Santa Eulàlia de Mèrida (nova finestra)
Dissabte, 17 de desembre, a les 21.15 h
L'església Santa Eulàlia de Mèrida acull enguany el Concert de Nadal de les corals de la ciutat, que comptaran amb la col·laboració de l'Orquestra de Cambra de Vic..  
Veure imatge de Bandes Sonores: Una vetllada de cinema (nova finestra)
Diumenge, 18 de desembre, diumenge, a les 19 h
Una vetllada musical amb una selecció dels millors temes de pel·lícules que ens acostarà una mica més al món de les bandes sonores. Serà fàcil reconèixer les notes de pel·lìcules famosos com El violinista en el tejado, Cinema Paradiso o El golpe, entre altres.
.  
Veure imatge de 100 Anys Sinatra amb Bruno Oro & Dream Big Band Vicens Martin (nova finestra)
Divendres, 23 de desembre, a les 21 h
És difícil resumir en poques línies la figura de Frank Sinatra, del qui aquest any es compleixen 100 anys del seu naixement (1915-1998). Showman amb majúscules, va compartir tota la vida les activitats d’actor i cantant sent referent mundial i un icona mediàtic del segle XX en ambdues facetes..  

Agenda del dia

 més activitats [+]
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400