Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de Una exposició repassa les diverses cares artístiques del dibuixant de còmics Jordi Macabich (nova finestra)
19/02/2020

Una exposició repassa les diverses cares artístiques del dibuixant de còmics Jordi Macabich

Del 20 de febrer al 5 d’abril, l’Harmonia acull una exposició antològica de l’obra de Jordi Macabich, artista polifacètic i agent cultural que va participar activament de la vida ciutadana, especialment al seu barri de Santa Eulàlia.
Veure imatge de L’exposició “Fantasma ’77. Iconoclàstia espanyola” explora la imatge monumental de Franco a partir de les estàtues eqüestres (nova finestra)
19/02/2020

L’exposició “Fantasma ’77. Iconoclàstia espanyola” explora la imatge monumental de Franco a partir de les estàtues eqüestres

El Centre d’Art Tecla Sala proposa un recorregut per la història a partir de les nou estàtues eqüestres de Franco instal·lades —i desinstal·lades— a diferents ciutats. És la història d’una imatge truncada el 1977, amb la Llei d’amnistia. A partir d’aquesta data, els cavalls de bronze han pres part en una cursa d’obstacles singular.
Veure imatge de Dos nous murals s’afegeixen al catàleg d’intervencions artístiques als carrers (nova finestra)
12/02/2020

Dos nous murals s’afegeixen al catàleg d’intervencions artístiques als carrers

Dues noves mostres d'art urbà es poden veure al districte de Collblanc-la Torrassa pintats per l'artista gallec Yoseba MP a la plaça de Guernica i per Esteban Villamayor al carrer de Vallparda. Els projectes s’emmarquen en les actuacions que l’Ajuntament  desenvolupa en els últims anys per establir un circuit artístic en l’espai públic.
Veure imatge de Presentats 160 originals a l'edició 2020 del Premi L'H Confidencial (nova finestra)
10/02/2020

Presentats 160 originals a l'edició 2020 del Premi L'H Confidencial

La 14a edició del Premi L’H Confidencial de novel·la negra s'ha tancat amb  la presentació de 160 textos. Les obres opten als 12.000 euros amb els quals està dotat el guardó. El veredicte del jurat es farà públic el mes de maig.
Veure imatge de “Jaime Martín - Engrama”, una exposició al voltant de l'obra del dibuixant de còmics (nova finestra)
05/02/2020

“Jaime Martín - Engrama”, una exposició al voltant de l'obra del dibuixant de còmics

El Centre d’Art Tecla Sala i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella col·laboren per presentar una exposició al voltant del dibuixant de còmics i il·lustrador hospitalenc Jaime Martín. La mostra la presenten els alumnes de quart curs del grau de Disseny Gràfic en les assignatures d’Espais Efímers i d’Intervencions Audiovisuals.
Veure imatge de El mes negre de la Biblioteca la Bòbila (nova finestra)
23/01/2020

El mes negre de la Biblioteca la Bòbila

La Biblioteca la Bòbila participa un any més en les activitats de la BCNegra, una de les cites més importants del negrecriminal. Del 30 de gener al 9 de febrer, la biblioteca, especialitzada en el gènere negre, organitza exposicions, conferències, concursos, cinema i clubs de lectura, activitats que tenyiran de negre el mes de febrer.
Veure imatge de Lola Herrera, José Sacristán i Lluís Homar pujaran a l’escenari del Teatre Joventut (nova finestra)
15/01/2020

Lola Herrera, José Sacristán i Lluís Homar pujaran a l’escenari del Teatre Joventut

El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas ja tenen a punt la nova temporada de música i escena. El pròxim dissabte, 18 de gener, el Teatre Joventut estrena programa amb el projecte comunitari de teatre social Barris en Dansa, mentre que l’Auditori Barradas ho fa el pròxim dia 25 amb l’espectacle infantil Maure el Dinosaure.
Veure imatge de Teatre inclusiu per a persones sordes al CC la Bòbila (nova finestra)
09/01/2020

Teatre inclusiu per a persones sordes al CC la Bòbila

El Centre Cultural la Bòbila posa en marxa un projecte pioner. Sota el segell Gestviu, s’ha creat un circuit anual de teatre inclusiu per a persones sordes o amb dèficits auditius. Els espectacles tenen a veure amb totes les disciplines que utilitzen el gest o el moviment com a eina narrativa amb un denominador comú: tots pertanyen al gènere de la comèdia.
Veure imatge de Cavalcada de Reis 2020, una oda a la sorpresa (nova finestra)
03/01/2020

Cavalcada de Reis 2020, una oda a la sorpresa

L’Hospitalet donarà la benvinguda als Reis Mags d’Orient amb la tradicional Cavalcada que sortirà a les 17 hores de la plaça de Francesc Macià a Santa Eulàlia. Enguany la desfilada es convertirà en una oda a la sorpresa, la dels infants que creuen en l’inesperat i la dels adults que han de recuperar la capacitat de sorprendre’s.
Veure imatge de La Fundació Arranz–Bravo commemora el 10è aniversari amb una exposició de 35 artistes (nova finestra)
11/12/2019

La Fundació Arranz–Bravo commemora el 10è aniversari amb una exposició de 35 artistes

La Fundació Arranz-Bravo celebra el desè aniversari amb una exposició que aplega l’obra de 35 dels artistes que han exposat al centre al llarg d’aquesta dècada i una selecció de 10 obres recents d’Eduard Arranz-Bravo. La mostra s’organitza en quatre àmbits i es completa amb una acció artística a càrrec d’alumnes i professores de l’escola La Carpa.

Et recomanem

Veure imatge de Orchestra Fireluche & Pau Riba (nova finestra)
Divendres, 28 de febrer, 20.30 h
L’agradable i sorprenent jardí de l’Orchestra Fireluche veu incrementat el seu esplendor quan s’hi incorpora una planta indòmita... i més quan aquesta planta indòmita pertany a la rara espècie del transnarcís, des d’on treu el nas en Pau Riba.
Veure imatge de La Pruna i la Lluna (nova finestra)
Dissabte, 29 de febrer, 18 h

La Pruna i la Lluna

Espectacle familiar
La Pruna, una nena curiosa, inquieta i riallera, desitja tocar la lluna per sobre de totes les coses del món. En veure que no ho aconsegueix sola, torna a il·lusionar-se quan el seu amic li assegura que si s’apropa al mar de nit, la podrà tocar ficant la mà a l’aigua.
Veure imatge de Señora de rojo sobre fondo gris (nova finestra)
Diumenge, 1 de març, 19 h

Señora de rojo sobre fondo gris

De Miguel Delibes amb José Sacristan
Nicolás, un pintor amb molts anys d’ofici, porta molt temps sumit en una crisi creativa i personal. Des què va morir de manera sobtada la seva dona no ha pogut tornar a pintar. Sobreviu en aquest estat i la seva memòria i potser també la seva imaginació, recorden i recreen aquells mesos de l’estiu i tardor de 1975.
Veure imatge de Giulia Valle - Carlos Cano (nova finestra)
Divendres, 6 de març, 20.30 h

Giulia Valle - Carlos Cano

Carlos Cano en clau de jazz
Quan es compleixen 20 anys de la mort de Carlos Cano, el projecte cultural BarnaSants juntament amb Carlos Cano Producciones SL i el Taller de Músics, reivindiquen la seva veu com un llegat necessari i imprescindible amb la creació d’aquest espectacle dirigit per Giulia Valle que recrea amb amor i audàcia algunes de les grans cançons del cantautor de Granada.
Veure imatge de Aula Brecht (nova finestra)
Dissabte, 7 de març, 20.30 h

Aula Brecht

Companyia El Globus
Una quinzena de poemes i textos del dramaturg i poeta alemany, amb la intenció que l’espectador mantingui una actitud crítica que li permeti comprendre les realitats ocultes i que l’impulsi a prendre decisions cap a un món més just. L’acció transcorre en la reproducció escènica d’una aula.
Veure imatge de Vintage Gramola (nova finestra)
Diumenge, 8 de març, 19 h
Vintage Gramola és un quartet format per mestres de la música amb un ampli bagatge musical i un repertori que recull tot tipus de temes moderns, des del principi del Jazz fins als repertoris dels anys vuitanta.
Veure imatge de Fairfly (nova finestra)
del dissabte 7 al diumenge 8 de març

Fairfly

La Calòrica
Fairfly, és una comèdia sobre la bombolla de les startups i la cultura emprenedora. De què parlem quan parlem de canviar el món? Volem un canvi real o només estem intentant canviar la nostra posició al món?
Veure imatge de León Chávez Teixeiro (nova finestra)
Divendres, 13 de març, 20.30 h

León Chávez Teixeiro

Les altres cançons 
110 Revolució mexicana
Serà un concert en el que hi participaran convidats que l’acompanyaran en un recital que serà al mateix temps un record i un agraïment al Mèxic solidari amb milers de catalans i espanyols que es van tenir que exiliar-se després que el feixisme triomfés a Espanya.
Veure imatge de Orquestra de Cambra d'Acordions de Barcelona (OCAB) (nova finestra)
Dissabte, 14 de març, 19 h
Grans clàssics i les millors bandes sonores de cinema formaran un programa que ens
permetrà descubrir les grans possibilitats tímbriques i interpretatives d’aquest instrument.
Una Bruixa com nosaltres - Les cançons de la Guillermina MottaVeure imatge de Una Bruixa com nosaltres - Les cançons de la Guillermina Motta (nova finestra)
Diumenge, 15 de març, 19 h

Una Bruixa com nosaltres

Les cançons de la Guillermina Motta
Guillermina Motta. Una visió polièdrica de la cançó. Quatre grans dones, cinc grans artistes, Silvia Comes, Ester Formosa, Anna Roig, Laura Simó i Mone Teruel, han conspirat per reivindicar el treball cultural, les cançons imprescindibles d’aquesta artista referent indiscutible.

Agenda del dia

 més activitats [+]
 • Veure imatge de Portada del llibre (nova finestra)

  Cafè i Llibres: La sala del crimen

  Dimecres, 26 de febrer 2020, 16:00 h
  Biblioteca Can Sumarro
 • Veure imatge de Cine Xic: "Un Corazón extraordinario" (nova finestra)

  Cine Xic: "Un Corazón extraordinario"

  Dimecres, 26 de febrer, 18:00 h.
  Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
 • Veure imatge de Conferència: Introducció a la tecnologia 5G (nova finestra)

  Conferència: Introducció a la tecnologia 5G

  Dimecres, 26 de febrer, a les 19 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Escriure, traduir, editar: Editar novel·la negra (nova finestra)

  Escriure, traduir, editar: Editar novel·la negra

  Dimecres, 26 de febrer, 19h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Espai familiar a la biblioteca (nova finestra)

  Espai familiar a la biblioteca

  Dimecres, 26 de febrer, 17:30h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Clic 3. Editors de foto online (nova finestra)

  Clic 3. Editors de foto online

  del dijous 20 al dijous 27 de febrer, de 10 a 12h
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Camins lectors (nova finestra)

  Exposició: Camins lectors

  del dilluns 3 al divendres 28 de febrer
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Clic Júnior: Fem un booktrailer (de 12 a 14 anys) (nova finestra)

  Clic Júnior: Fem un booktrailer (de 12 a 14 anys)

  del divendres 21 al divendres 28 de febrer, de 17.30 a 19.30h
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Exposició: El soroll de la forma (nova finestra)

  Exposició: El soroll de la forma

  del dissabte 1 al dissabte 29 de febrer
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Murder Party Quiz! (nova finestra)

  Murder Party Quiz!

  del dissabte 1 al dissabte 29 de febrer
 • Veure imatge de Exposició documental: Peter Debry, l’escriptor que no va existir (nova finestra)

  Exposició documental: Peter Debry, l’escriptor que no va existir

  del dilluns 3 al dissabte 29 de febrer
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de XXXIII Jornades Commemoratives del Dia d'Andalusia (nova finestra)

  XXXIII Jornades Commemoratives del Dia d'Andalusia

  del dissabte 15 al dissabte 29 de febrer
  Recinte firal La Farga
 • Veure imatge de YOMO Barcelona (nova finestra)

  YOMO Barcelona

  del dimarts 25 al dissabte 29 de febrer
 • Veure imatge de Exposició fotogràfica: Manuel de Pedrolo (nova finestra)

  Exposició fotogràfica: Manuel de Pedrolo

  del dimarts 4 de febrer al diumenge 1 de març
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Jaime Martín-Engrama (nova finestra)

  Jaime Martín-Engrama

  del divendres 7 de febrer al diumenge 1 de març
  Centre d'Art Tecla Sala
 • Veure imatge de Exposició: Formes, figures, textures (nova finestra)

  Exposició: Formes, figures, textures

  del dimarts 18 de febrer al dilluns 2 de març
  Auditori Barradas
 • Veure imatge de Cursos multimèdia 1r trimestre del 2020 (nova finestra)

  Cursos multimèdia 1r trimestre del 2020

  del dijous 23 de gener al dimecres 4 de març, 15.30h
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Clic 6. Preparació per a l’examen ACTIC nivell 2 (mitjà) (nova finestra)

  Clic 6. Preparació per a l’examen ACTIC nivell 2 (mitjà)

  del dimecres 19 de febrer al dimecres 4 de març, de 18 a 20h
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Exposició: Imatge fragmentada (nova finestra)

  Exposició: Imatge fragmentada

  del dijous 13 de febrer al dijous 5 de març
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Concurs de microrelats negres (nova finestra)

  Concurs de microrelats negres

  del divendres 7 de febrer al divendres 6 de març
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Exposició: Welcome to the jungle, de Mar Gómez (nova finestra)

  Exposició: Welcome to the jungle, de Mar Gómez

  del dilluns 10 de febrer al dimarts 10 de març
  Biblioteca Josep Janés
 • Veure imatge de Visita guiada a la biblioteca (nova finestra)

  Visita guiada a la biblioteca

  del dijous 16 de gener al dijous 12 de març, 16 h
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Concurs Harry Potter (nova finestra)

  Concurs Harry Potter

  del dissabte 1 de febrer al divendres 13 de març
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Exposició: "Fòrum de les cultures. Ciutat de l'Hospitalet" (nova finestra)

  Exposició: "Fòrum de les cultures. Ciutat de l'Hospitalet"

  del dimarts 25 de febrer al divendres 13 de març
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Grup de conversa en català (nova finestra)

  Grup de conversa en català

  del dilluns 13 de gener al dilluns 16 de març, de 16 a 17h
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Grup de conversa en català. (nova finestra)

  Grup de conversa en català.

  del dimarts 14 de gener al dimarts 17 de març, 18.30 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Club de lectura inclusiu. La isla de los 5 faros de Ferran Ramon-Cortés. (nova finestra)

  Club de lectura inclusiu. La isla de los 5 faros de Ferran Ramon-Cortés.

  del dimecres 8 de gener al dimecres 18 de març, 15 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Club de Lectura Fàcil en Català (nova finestra)

  Club de Lectura Fàcil en Català

  del dimecres 15 de gener al dimecres 18 de març, 18h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Grup de Conversa en Català (nova finestra)

  Grup de Conversa en Català

  del dimecres 15 de gener al dimecres 18 de març, 12h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Club de lectura fàcil en veu alta en català (nova finestra)

  Club de lectura fàcil en veu alta en català

  del dijous 16 de gener al dijous 19 de març, 16:15 h
  Biblioteca Santa Eulàlia
 • Veure imatge de Conversation in English (nova finestra)

  Conversation in English

  del divendres 17 de gener al divendres 20 de març, de 19 a 20h
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Taller de restauració de mobles (nova finestra)

  Taller de restauració de mobles

  del dilluns 3 de febrer al dilluns 23 de març, de 19 a 21 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Curs d'iniciació a la màgia per a infants (nova finestra)

  Curs d'iniciació a la màgia per a infants

  del dimarts 14 de gener al dimarts 24 de març, de 18 a 19 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Grup de conversa en català (nova finestra)

  Grup de conversa en català

  del dimarts 14 de gener al dimarts 24 de març, a les 12 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Curs de programació i robòtica educativa per a impulsar la competència digital i la vocació tecnològica. (nova finestra)

  Curs de programació i robòtica educativa per a impulsar la competència digital i la vocació tecnològica.

  del dijous 17 d'octubre de 2019 al dijous 26 de març de 2020, de 19 a 21 h
  Centre Cultural Sant JosepNubotica academy, C.Barcelona 57, Tel: 930 249 416
  info@nuboticalh.es, www.nuboticalh.es • Veure imatge de Grup de Conversa en Anglès Hello Bòbila! (nova finestra)

  Grup de Conversa en Anglès Hello Bòbila!

  del dijous 9 de gener al dijous 26 de març, 19h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Curs de fotografia digital per a tothom (nova finestra)

  Curs de fotografia digital per a tothom

  del dijous 6 de febrer al dijous 26 de març, de 19 a 21 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Cant amb la Coral Heura. Cor femení. (nova finestra)

  Cant amb la Coral Heura. Cor femení.

  del divendres 10 de gener al divendres 27 de març, de 20 a 22 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Curs de guitarra per a infants (nova finestra)

  Curs de guitarra per a infants

  del divendres 10 de gener al divendres 27 de març
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Iniciació a la llengua alemanya. (nova finestra)

  Iniciació a la llengua alemanya.

  del dissabte 11 de gener al dissabte 28 de març, 10 a 12 i de 12 a 14 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de LECTURA EN FAMÍLIA. Espai familiar bebeteca (nova finestra)

  LECTURA EN FAMÍLIA. Espai familiar bebeteca

  del divendres 31 de gener al dissabte 28 de març, 10.30 h
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de La forma como pretexto (nova finestra)

  La forma como pretexto

  del dijous 20 de febrer al diumenge 29 de març
  TPK Art i Pensament Contemporani. Av. Josep Tarradellas 44
 • Veure imatge de Curs de guitarra per acompanyar el cant (nova finestra)

  Curs de guitarra per acompanyar el cant

  del dilluns 13 de gener al dilluns 30 de març
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Grup de conversa en anglès.  (nova finestra)

  Grup de conversa en anglès. 

  del dilluns 13 de gener al dilluns 30 de març, 19 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Taller de musicoteràpia (nova finestra)

  Taller de musicoteràpia

  del dilluns 13 de gener al dilluns 30 de març, de 16 a 18.30 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Vine a cantar a GospeL'Hearts (nova finestra)

  Vine a cantar a GospeL'Hearts

  del dilluns 13 de gener al dilluns 30 de març, de 20 a 22 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Llana teràpia. El club de la llana (nova finestra)

  Llana teràpia. El club de la llana

  del dimarts 7 de gener al dimarts 31 de març, 17 a 19 h
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Club de Lectura en Veu Alta. Per tenir casa cal guanyar la guerra, del Joan Margarit (nova finestra)

  Club de Lectura en Veu Alta. Per tenir casa cal guanyar la guerra, del Joan Margarit

  del dimarts 14 de gener al dimarts 31 de març, 12 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Curs d'iniciació a la màgia amb cartes (nova finestra)

  Curs d'iniciació a la màgia amb cartes

  del dimarts 14 de gener al dimarts 31 de març, de 19 a 20 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Curs de cartomàgia (nova finestra)

  Curs de cartomàgia

  del dimarts 14 de gener al dimarts 31 de març, de 19 a 20 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de V Concurs Còmic i Dibuix D2 Monuments i Edificis Històrics de Collblanc – la Torrassa (nova finestra)
 • Veure imatge de L'art del Macabich (nova finestra)

  L'art del Macabich

  del dijous 20 de febrer al diumenge 5 d'abril
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de Fantasma ’77. Iconoclàstia Espanyola (nova finestra)

  Fantasma ’77. Iconoclàstia Espanyola

  del dijous 20 de febrer al diumenge 12 d'abril
  Centre d'Art Tecla Sala
 • Veure imatge de Metròpolis de ciutats. Repensar l’urbanisme metropolità. (nova finestra)

  Metròpolis de ciutats. Repensar l’urbanisme metropolità.

  del dijous 13 de febrer al diumenge 26 d'abril
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de imatge altaveu (nova finestra)

  Club Altaveu. Club de lectura en veu alta

  del dilluns 13 de gener al dijous 21 de maig
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Hello Teens: grup de conversa en anglès per a joves (nova finestra)

  Hello Teens: grup de conversa en anglès per a joves

  del dijous 3 d'octubre de 2019 al dijous 28 de maig de 2020
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de imatge hello kids (nova finestra)

  Hello! Kids

  del dijous 9 de gener al dijous 28 de maig
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Sota l'Ossa Major. Àngels Ribé (nova finestra)

  Sota l'Ossa Major. Àngels Ribé

  del dijous 14 de novembre de 2019 al diumenge 31 de maig de 2020
  Centre d'Art Tecla Sala
 • Veure imatge de Grup de conversa en castellà (nova finestra)

  Grup de conversa en castellà

  del dijous 3 d'octubre de 2019 al dijous 11 de juny de 2020, a les 15:30 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de #VaDeCerca. Visita escolar per a Educació Secundària (nova finestra)

  #VaDeCerca. Visita escolar per a Educació Secundària

  del dimecres 2 d'octubre de 2019 al dimecres 17 de juny de 2020
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Hello Florida: grup de conversa en anglès (nova finestra)

  Hello Florida: grup de conversa en anglès

  del dimecres 2 d'octubre de 2019 al dimecres 17 de juny de 2020, a les 19 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Curs de Dancehall (nova finestra)

  Curs de Dancehall

  del dimecres 13 de novembre de 2019 al dimecres 17 de juny de 2020, 21 h
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Chiquisomnis i Somnis Revolution (nova finestra)

  Chiquisomnis i Somnis Revolution

  del dimarts 17 de setembre de 2019 al dijous 18 de juny de 2020
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Visites guiades infantil i primària (nova finestra)

  Visites guiades infantil i primària

  del dimecres 18 de setembre de 2019 al dijous 18 de juny de 2020
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Visites guiades. INFANTIL I PRIMÀRIA (nova finestra)

  Visites guiades. INFANTIL I PRIMÀRIA

  del dimecres 18 de setembre de 2019 al dijous 18 de juny de 2020
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Visites guiades. INFANTIL I PRIMÀRIA (nova finestra)

  Visites guiades. INFANTIL I PRIMÀRIA

  del dimecres 18 de setembre de 2019 al dijous 18 de juny de 2020
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Classes d'àrab per a nens (nova finestra)

  Classes d'àrab per a nens

  del dilluns 7 d'octubre de 2019 al dijous 18 de juny de 2020
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Taller per a joves:Dance Hop (nova finestra)

  Taller per a joves:
  Dance Hop

  del divendres 20 de setembre de 2019 al divendres 19 de juny de 2020
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Exposició: La taula periòdica (nova finestra)

  Exposició: La taula periòdica

  del dijous 31 d'octubre de 2019 al divendres 19 de juny de 2020
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Balls diversos (nova finestra)

  Balls diversos

  del dimarts 1 d'octubre de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Castanyoles (nova finestra)

  Castanyoles

  del dimarts 1 d'octubre de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Català (nova finestra)

  Català

  del dimarts 1 d'octubre de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Cor (nova finestra)

  Cor

  del dimarts 1 d'octubre de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Tall i confecció (nova finestra)

  Tall i confecció

  del dimarts 1 d'octubre de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Dibuix i pintura (nova finestra)

  Dibuix i pintura

  del dimarts 24 de setembre de 2019 al dijous 16 de juliol de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Classes de Guitarra (nova finestra)

  Classes de Guitarra

  del dilluns 2 de setembre de 2019 al dilluns 27 de juliol de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)

  Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet

  des del 29 de setembre
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)

  L'Hospitalet: un indret, una història

  des del 26 de març
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)

  L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX

  des del 26 de gener
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'H Interactiva (nova finestra)

  L'H Interactiva

  des del 19 de juliol
  Centre Cultural Metropolità Tecla Sala
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400