Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de  Llegir a l’estiu té premi a L’Hospitalet (nova finestra)
21/07/2016.  

Llegir a l’estiu té premi a L’Hospitalet .  (Llegir més de Llegir a l’estiu té premi a L’Hospitalet
)

Biblioteques de L’Hospitalet han engegat una campanya per compartir lectures entre els usuaris de Twitter alhora que fan difusió del servei. Sota el lema Llegir a l’estiu té premi, els seguidors d’aquesta xarxa social recomanaran les seves lectures preferides..  
Veure imatge de  Finalitza al Tecla Sala el cicle OUT.SIDE de músiques contemporànies interpretades a centres d’art (nova finestra)
20/07/2016.  

Finalitza al Tecla Sala el cicle OUT.SIDE de músiques contemporànies interpretades a centres d’art .  (Llegir més de Finalitza al Tecla Sala el cicle OUT.SIDE de músiques contemporànies interpretades a centres d’art
)

El pròxim 24 de juliol, el Centre d’Art Tecla Sala acollirà el concert WE ARE drONE, una creació col•lectiva per a un conjunt d’instruments i sintetitzadors modulars a partir de l’obra Schraffur per a un percussionista, del compositor Fritz Hauser. Aquest és l’últim concert del cicle OUT.SIDE 2016, ideat per promoure i visualitzar noves propostes sonores a centres d’art contemporani..  
20/07/2016.  

En marxa la campanya de casals, colònies i campaments d’estiu .  (Llegir més de En marxa la campanya de casals, colònies i campaments d’estiu
)

Centres d’esplai, entitats socials i AMPA estan en plena feina d’estiu, dedicats a procurar bones estones a infants i joves de la ciutat. Molts estan preparant la motxilla per marxar a les colònies o als campaments, tots preparats amb els mateixos objectius: divertir-se i educar en el temps de lleure..  
Veure imatge de Obra d'Aïda Andres: Tomar el pulso al mundo en linea recta imaginaria (nova finestra)
11/07/2016.  

Aïda Andrés és la guanyadora del IV Premi d'Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo .  (Llegir més de Aïda Andrés és la guanyadora del IV Premi d'Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo
)

L'artista Aïda Andrés Rodrigálvarez és la guanyadora de la IV edició del Premi d'Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo. El lliurament del guardó es farà en el darrer trimestre de l'any en un acte que tindrà lloc a la seu de la Fundació..  
Veure imatge de  La nova exposició de l’Harmonia reflexiona sobre la planificació urbanística de L’Hospitalet en els darrers 150 anys (nova finestra)
07/07/2016.  

La nova exposició de l’Harmonia reflexiona sobre la planificació urbanística de L’Hospitalet en els darrers 150 anys .  (Llegir més de La nova exposició de l’Harmonia reflexiona sobre la planificació urbanística de L’Hospitalet en els darrers 150 anys
)

L’Harmonia acull l’exposició “150 anys de plans urbanístics a L’Hospitalet”, organitzada pel Museu de L’Hospitalet i el Centre d’Estudis, una mostra que explica el procés de construcció de la ciutat des de fa més d’un segle, quan es va aprovar la primera Llei d’eixamples urbans, que va donar pas al primer Pla urbanístic de L’Hospitalet..  
Veure imatge de  Una mirada tàctil a l’exposició “Color, forma i volum” de l’Harmonia (nova finestra)
05/07/2016.  

Una mirada tàctil a l’exposició “Color, forma i volum” de l’Harmonia .  (Llegir més de Una mirada tàctil a l’exposició “Color, forma i volum” de l’Harmonia
)

El Museu de L’Hospitalet s’ha integrat en el projecte “La mirada tàctil”, que ha posat en marxa l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de garantir l’accessibilitat cultural a tota la població. A partir d’ara, l’exposició “Color, forma i volum” de l’Harmonia disposa d’un espai multisensorial amb llibrets destinats a facilitar la visita a les persones amb discapacitat visual, ceguesa o sordmudesa..  
Veure imatge de  L’Estiu Viu a les places de L’Hospitalet (nova finestra)
01/07/2016.  

L’Estiu Viu a les places de L’Hospitalet .  (Llegir més de L’Estiu Viu a les places de L’Hospitalet
)

Les programacions regulars que se celebren a l’interior dels equipaments culturals han finalitzat. L’estiu anima a gaudir d’activitats a l’aire lliure i, aprofitant el bon temps, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet proposa un seguit d’actes destinats al públic familiar. Una incipient programació estiuenca que neix amb l’objectiu de créixer en els pròxims anys..  
Veure imatge de  El Club de Lectura de Novel•la Negra de la Biblioteca la Bòbila compleix 100 sessions (nova finestra)
29/06/2016.  

El Club de Lectura de Novel•la Negra de la Biblioteca la Bòbila compleix 100 sessions .  (Llegir més de El Club de Lectura de Novel•la Negra de la Biblioteca la Bòbila compleix 100 sessions
)

La Biblioteca la Bòbila ha esdevingut punt de referència per als aficionats a la novel•la negra, gràcies al fons especialitzat dedicat al gènere. Entre les activitats que organitza l’equipament per fer-ne difusió figura un club de lectura, pioner a l’Estat espanyol, posat en marxa el gener de l’any 2000 i que acaba d’arribar a la sessió número cent..  
Veure imatge de  La Col•lecció Bassat arriba al Tecla Sala amb una exposició d’art contemporani català (nova finestra)
22/06/2016.  

La Col•lecció Bassat arriba al Tecla Sala amb una exposició d’art contemporani català .  (Llegir més de La Col•lecció Bassat arriba al Tecla Sala amb una exposició d’art contemporani català
)

El Centre d’Art Tecla Sala acull per primera vegada una exposició de la Col•lecció Bassat que s’estrena amb una ambiciosa mostra de 200 obres i 54 escultures d’un total de 68 artistes referents de l’art contemporani català, i d’un conjunt d’obres escollides d’artistes internacionals del període comprès entre el 1940 i el 1979.
.  
Veure imatge de  Mitologies personals, l'exposició del TPK al Centre d’Art Tecla Sala (nova finestra)
20/06/2016.  

Mitologies personals, l'exposició del TPK al Centre d’Art Tecla Sala .  (Llegir més de Mitologies personals, l'exposició del TPK al Centre d’Art Tecla Sala
)

Més de cent artistes pengen obra al Centre d’Art Tecla Sala en la mostra Mitologies personals-Solstici 16, l’exposició que anualment organitza el TPK per presentar el treball fet durant tot el curs. Participen tots els integrants del Taller, des dels infants fins als artistes en residència i el professorat..  

Et recomanem

L’Avar amb Joan PeraVeure imatge de L’Avar amb Joan Pera (nova finestra)
30 de setembre, a les 20:30 h
En aquesta comèdia, Molière utilitza tots els ressorts de l’humor: el personatge còmic d’Harpagon (el còmic de la situació) i, per descomptat, la comicitat de les paraules i els gestos, heretats de la farsa i del ball que l’autor coneixia molt bé. A més de triomfar, l’amor i la joventut se’n riuen de l’autoritat que vol casar-los en contra dels seus desitjos..  
Veure imatge de Burruezo & Claustrofóbica Camerata (nova finestra)
8 d'octubre, a les 20 h
Burruezo presenta la música que va ser composta i gravada, a petició d'Albert Serra, per a la pel•lícula Història de la meva mort.  
Veure imatge de El Florido Pensil (Nenes) (nova finestra)
9 d'octubre, 19:00 h
La seva carrera professional consistia a tenir una família i tenir prole. I en això es posaven d’acord pràcticament totes i tots: la mestre, el capellà, els pares, els moralistes, les cupletistes, les escriptores de novel•les roses, i fins i tot les professores d’educació física. En tots els escenaris de l’acció es veurà reflectida a vegades de forma clara, a vegades mitjançant complicats camins, que solament existien dos tipus de dones : les decents i les altres..  
Veure imatge de Solitudes - Kulunka Teatro (nova finestra)
14 d'octubre, 20:30 h
“Solitudes” és el segon espectacle després de l’exitós “Andre y Dorine”. Una història emotiva que sense una sola paraula resulta tot el contrari a  inexpressiu..  
Veure imatge de El novio - The Impact Of (nova finestra)
15 d'octubre, a les 20 h
Dues dones i un home, El novio, una obra ballada i inspirada en l'impuls flamenc que s'enriqueix de la música clàssica i obre camí al moviment autèntic. Una obra intensa i emocionant on el lliurament físic és imprescindible. Una obra que no amaga la força del cos en ballar i de la música en somiar

.  

Agenda del dia

 més activitats [+]
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400