Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de  Fem Tàndem L’H, un projecte per singularitzar les escoles públiques i desenvolupar la funció educativa de la cultura (nova finestra)
20/09/2016.  

Fem Tàndem L’H, un projecte per singularitzar les escoles públiques i desenvolupar la funció educativa de la cultura .  (Llegir més de Fem Tàndem L’H, un projecte per singularitzar les escoles públiques i desenvolupar la funció educativa de la cultura
)

La Regidoria de Cultura i la Regidoria d’Educació presenten Fem Tàndem L’H, un projecte conjunt que relaciona les escoles públiques, els equipaments culturals i diverses institucions i entitats de la ciutat. És un projecte de singularització de les escoles públiques a través d’un element d’excel•lència en el camp de les arts, la cultura i les ciències..  
Veure imatge de  El Museu inicia un programa de visites guiades adreçades a malalts d’Alzheimer, familiars i persones cuidadores (nova finestra)
19/09/2016.  

El Museu inicia un programa de visites guiades adreçades a malalts d’Alzheimer, familiars i persones cuidadores .  (Llegir més de El Museu inicia un programa de visites guiades adreçades a malalts d’Alzheimer, familiars i persones cuidadores
)

El Museu de L’Hospitalet posa en marxa un servei de visites guiades adreçades a malalts d’Alzheimer, familiars i cuidadors/res. Aquesta iniciativa es fa en col•laboració amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), els Serveis Socials de l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Fundació Santa Eulàlia. La primera visita tindrà lloc el 21 de setembre, coincidint amb el Dia Internacional de l’Alzheimer..  
Veure imatge de  El Museu presta una obra de Ramon Rogent per a una exposició a Barcelona (nova finestra)
13/09/2016.  

El Museu presta una obra de Ramon Rogent per a una exposició a Barcelona .  (Llegir més de El Museu presta una obra de Ramon Rogent per a una exposició a Barcelona
)

El Museu de L’Hospitalet ha prestat l’obra Sense títol, de Ramon Rogent, per a l’exposició de la Fundació Vila Casas titulada “De Rogent a Roca-Sastre. Obre les finestres”. El quadre, que Rogent va pintar l’any 1953, pertany al fons d’art de la ciutat..  
Veure imatge de Eduard Arranz-Bravo L'enigma de la llum (Sèrie), 2011 (nova finestra)
Veure imatge de  El Barcelona Gallery Weekend a L’H tindrà exposicions, conferències, rutes, presentacions i accions artístiques en galeries, centres d’art i tallers d’artistes (nova finestra)
29/08/2016.  

El Barcelona Gallery Weekend a L’H tindrà exposicions, conferències, rutes, presentacions i accions artístiques en galeries, centres d’art i tallers d’artistes .  (Llegir més de El Barcelona Gallery Weekend a L’H tindrà exposicions, conferències, rutes, presentacions i accions artístiques en galeries, centres d’art i tallers d’artistes
)

L’Hospitalet participa per segon any en el Barcelona Gallery Weekend, una proposta organitzada per Art Barcelona i amb la participació del Districte Cultural de L’Hospitalet que se celebrarà del 29 de setembre al 2 d’octubre. L’esdeveniment té per objectiu atreure col•leccionistes, curadors, crítics i el públic local interessat en l’art..  
Veure imatge de  L’artista Kenor signa el mural de la Torrassa del mes d’agost del projecte 12+1 (nova finestra)
29/08/2016.  

L’artista Kenor signa el mural de la Torrassa del mes d’agost del projecte 12+1 .  (Llegir més de L’artista Kenor signa el mural de la Torrassa del mes d’agost del projecte 12+1
)

Kenor ha estat l’artista que durant aquest mes d’agost ocupa el mur de la sortida del metro de la Torrassa, en el marc del projecte 12+1, un iniciativa de l’associació Contorno Urbano que té com a objectiu donar a conèixer la feina dels artistes que treballen el grafit i acostar-los a la ciutadania..  
Veure imatge de  Llegir a l’estiu té premi a L’Hospitalet (nova finestra)
21/07/2016.  

Llegir a l’estiu té premi a L’Hospitalet .  (Llegir més de Llegir a l’estiu té premi a L’Hospitalet
)

Biblioteques de L’Hospitalet han engegat una campanya per compartir lectures entre els usuaris de Twitter alhora que fan difusió del servei. Sota el lema Llegir a l’estiu té premi, els seguidors d’aquesta xarxa social recomanaran les seves lectures preferides..  
Veure imatge de  Finalitza al Tecla Sala el cicle OUT.SIDE de músiques contemporànies interpretades a centres d’art (nova finestra)
20/07/2016.  

Finalitza al Tecla Sala el cicle OUT.SIDE de músiques contemporànies interpretades a centres d’art .  (Llegir més de Finalitza al Tecla Sala el cicle OUT.SIDE de músiques contemporànies interpretades a centres d’art
)

El pròxim 24 de juliol, el Centre d’Art Tecla Sala acollirà el concert WE ARE drONE, una creació col•lectiva per a un conjunt d’instruments i sintetitzadors modulars a partir de l’obra Schraffur per a un percussionista, del compositor Fritz Hauser. Aquest és l’últim concert del cicle OUT.SIDE 2016, ideat per promoure i visualitzar noves propostes sonores a centres d’art contemporani..  
20/07/2016.  

En marxa la campanya de casals, colònies i campaments d’estiu .  (Llegir més de En marxa la campanya de casals, colònies i campaments d’estiu
)

Centres d’esplai, entitats socials i AMPA estan en plena feina d’estiu, dedicats a procurar bones estones a infants i joves de la ciutat. Molts estan preparant la motxilla per marxar a les colònies o als campaments, tots preparats amb els mateixos objectius: divertir-se i educar en el temps de lleure..  
Veure imatge de Obra d'Aïda Andres: Tomar el pulso al mundo en linea recta imaginaria (nova finestra)
11/07/2016.  

Aïda Andrés és la guanyadora del IV Premi d'Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo .  (Llegir més de Aïda Andrés és la guanyadora del IV Premi d'Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo
)

L'artista Aïda Andrés Rodrigálvarez és la guanyadora de la IV edició del Premi d'Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo. El lliurament del guardó es farà en el darrer trimestre de l'any en un acte que tindrà lloc a la seu de la Fundació..  

Et recomanem

Veure imatge de Killing Machine + Lost in Hollywood (nova finestra)
24 de setembre, a les 20.30 h
Nit de tributs a la Salamandra amb els grups Killing Machine i Lost in Hollywood que retran hometatge a les mítiques bandes Judas Priest i Rainbow..  
Veure imatge de Pel·lícula: Loin des homes (Lejos de los hombres) de David Oelhoffen (nova finestra)
27 de setembre
Ambientada a Algèria el 1954, en plena revolta, i centrada en la relació entre un professor i el jove algerià acusat d'assassinat a qui ha de custodiar, Lejos de los hombres es recolza en el detall i el gest, la immensitat i la bellesa del paisatge i un text escàs en paraules i ric en reflexions per narrar un viatge fisic i emocional.
.  
L’Avar amb Joan PeraVeure imatge de L’Avar amb Joan Pera (nova finestra)
30 de setembre, a les 20:30 h
En aquesta comèdia, Molière utilitza tots els ressorts de l’humor: el personatge còmic d’Harpagon (el còmic de la situació) i, per descomptat, la comicitat de les paraules i els gestos, heretats de la farsa i del ball que l’autor coneixia molt bé. A més de triomfar, l’amor i la joventut se’n riuen de l’autoritat que vol casar-los en contra dels seus desitjos..  
Veure imatge de Raó poètic (nova finestra)
30 de setembre, a les 19.45 h
Torna Racó Poètic amb un recital de tres poetes emergents la suma dels quals dóna més de tres. Adrià Cunillera, Maria Callizo i David García Borrás faran lectures dels seus poemes. Formen part del grup poètic entre tres sombras. Un cop finalitzat el recital, com sempre, micro obert per als assistents..  
Veure imatge de Els Súper Tumàcats (nova finestra)
2 d'octubre, a les 18 h
Inauguració de la temporada 2016-2017 del cicle Teatre per a tota la família amb la companyia MésTumàcat que ens presentarà l’espectacle d’animació Els Súper Tumàcats. Música, animació, globus gegants, súper poders i tempestes de confeti..  

Agenda del dia

 més activitats [+]
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400