Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de Patricia Dauder (nova finestra)
31/05/2016.  

El Districte Cultural reobre les portes de Can Trinxet per acollir el Festival LOOP .  (Llegir més de El Districte Cultural reobre les portes de Can Trinxet per acollir el Festival LOOP
)

L’Hospitalet participa per primera vegada al LOOP Barcelona, un dels festivals de videoart i audiovisuals més importants d’Europa. La participació té lloc en el marc del projecte del Districte Cultural amb dues exposicions produïdes per a l’ocasió: 1000 cavalls de potència, a l’antiga fàbrica de Can Trinxet, i Patricia Dauder. Sketches, a l’edifici de galeries i tallers d’art del carrer d’Isaac Peral..  
Veure imatge de  Tretze companyies participen en la 20a Mostra de Teatre Aficionat de L’Hospitalet (nova finestra)
27/05/2016.  

Tretze companyies participen en la 20a Mostra de Teatre Aficionat de L’Hospitalet .  (Llegir més de Tretze companyies participen en la 20a Mostra de Teatre Aficionat de L’Hospitalet
)

Enguany són 13 les companyies de teatre que participen en la 20a Mostra de Teatre Aficionat, L’H fa teatre, que se celebrarà els caps de setmana del 3 al 12 de juny a les dues sales del Teatre Joventut i als centres culturals Bellvitge-Gornal, la Bòbila i Santa Eulàlia..  
Veure imatge de  El grup B de l’escola Milagros Consarnau s’ha proclamat guanyador de la Lliga dels Llibres (nova finestra)
25/05/2016.  

El grup B de l’escola Milagros Consarnau s’ha proclamat guanyador de la Lliga dels Llibres .  (Llegir més de El grup B de l’escola Milagros Consarnau s’ha proclamat guanyador de la Lliga dels Llibres
)

L’escola pública Milagros Consarnau, de Santa Eulàlia s’ha proclamat guanyadora de la Lliga dels Llibres en guanyar a l’escola Canigó en la final celebrada aquest matí a la Biblioteca Tecla Sala. Ha estat una final molt equilibrada, els dos equips han arribat molt ben preparats i han demostrat haver llegit els 15 llibres proposats..  
Veure imatge de  La Nit dels Museus de L’Hospitalet rep més de sis mil visitants (nova finestra)
23/05/2016.  

La Nit dels Museus de L’Hospitalet rep més de sis mil visitants .  (Llegir més de La Nit dels Museus de L’Hospitalet rep més de sis mil visitants
)

Un total de 6.183 persones van visitar aquest dissabte algunes de les exposicions instal•lades al Museu, al Centre d’Art Tecla Sala i a la Fundació Arranz-Bravo i van participar en les activitats organitzades amb motiu de la Nit dels Museus, una iniciativa del Consell d’Europa..  
Veure imatge de  Nit dels Museus a L’Hospitalet (nova finestra)
19/05/2016.  

Nit dels Museus a L’Hospitalet .  (Llegir més de Nit dels Museus a L’Hospitalet
)

El Museu de L’Hospitalet i els equipaments del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala conviden la ciutadania a visitar-los i a veure’ls sota una llum diferent. El 21 de maig de les sis de la tarda a la una de la matinada s’oferiran visites guiades a les exposicions i activitats per a tots els públics. Una nit per passejar i redescobrir els edificis del carrer del Xipreret i el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala..  
Veure imatge de  Sis formacions polifòniques mostraran el seu variat repertori a la Setmana de Cant Coral (nova finestra)
19/05/2016.  

Sis formacions polifòniques mostraran el seu variat repertori a la Setmana de Cant Coral .  (Llegir més de Sis formacions polifòniques mostraran el seu variat repertori a la Setmana de Cant Coral
)

La Setmana de Cant Coral de L’Hospitalet és un punt de referència del cant polifònic. Gràcies a l’esforç continuat de les corals organitzadores s’ha convertit en una cita obligada que arriba puntual a l’Auditori Barradas del 20 al 29 de maig..  
Veure imatge de  Les Beques 2016 investigaran sobre els retaules del Museu i la història de la sanitat pública a L’H (nova finestra)
17/05/2016.  

Les Beques 2016 investigaran sobre els retaules del Museu i la història de la sanitat pública a L’H .  (Llegir més de Les Beques 2016 investigaran sobre els retaules del Museu i la història de la sanitat pública a L’H
)

S’han fet públiques les bases de la convocatòria de les beques per al 2016, destinades a projectes de recerca científica en el camp de les ciències socials, relacionats amb l’estudi de la història i l’evolució de la ciutat i adreçades a persones amb llicenciatura o grau universitari..  
Veure imatge de  Tot Bellvitge guanya el concurs La sardana de l’any amb la peça Trenta i Cinquanta a Bellvitge (nova finestra)
12/05/2016.  

Tot Bellvitge guanya el concurs La sardana de l’any amb la peça Trenta i Cinquanta a Bellvitge .  (Llegir més de Tot Bellvitge guanya el concurs La sardana de l’any amb la peça Trenta i Cinquanta a Bellvitge
)

La sardana Trenta i cinquanta a Bellvitge, composta per Joan Jordi Beumala per a l’agrupació sardanista Tot Bellvitge, ha aconseguit el Premi Popular del concurs La Sardana de l’Any, celebrat el passat cap de setmana a Andorra la Vella..  
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet ja és accessible a Visitmuseum, la plataforma digital de la Generalitat (nova finestra)
11/05/2016.  

El Museu de L’Hospitalet ja és accessible a Visitmuseum, la plataforma digital de la Generalitat .  (Llegir més de El Museu de L’Hospitalet ja és accessible a Visitmuseum, la plataforma digital de la Generalitat
)

La informació sobre el Museu de L’Hospitalet  i les tres exposicions permanents es troben en línia a la plataforma digital Visitmusem, del Servei de Museus del Departament de Cultura de la Generalitat. Als continguts es pot accedir via web o a través de l’aplicació per a dispositius mòbils android i iphone..  
Veure imatge de  Viure per un dia la màgia del teatre (nova finestra)
09/05/2016.  

Viure per un dia la màgia del teatre .  (Llegir més de Viure per un dia la màgia del teatre
)

Més de 500 persones van assistir, i participar activament, a la festa d’aniversari del Teatre Joventut, celebrada el 8 de maig, el mateix dia en què es va inaugurar fa 25 anys. Va ser una tarda divertida i, alhora, reivindicativa.  

Et recomanem

Veure imatge de Espectacle especial Festa Major en família: Sol amb la lluna, a càrrec de la Companyia Sgratta, a la plaça Pius XII (nova finestra)
Veure imatge de Ruta de les dones a Santa Eulàlia (nova finestra)
2 de juny, a les19 h
Itinerari pels carrers del barri de Santa Eulàlia que ens permetrà explorar i descobrir al paisatge urbà alguns dels espais i entorns quotidians que des de sempre donen visibilitat a l’obra civilitzadora de les dones.
És una activitat gratuïta amb places limitades.
Inscripció prèvia: 93 331 34 91 bibsantaeulalia@l-h.cat
.  
Veure imatge de Gornal Teatre - Juegos Prohibidos (nova finestra)
3 de juny, a les 21 h
El crepúsculo del paganismo romano és una obra que parla, amb un to còmic, dels perills que pot comportar la pèrdua de la memòria. Els personatges són caricatures que persegueixen la diversió..  
Veure imatge de Laboratori Teatral Patates Amb Suc - Trencacontes (nova finestra)
3 de juny, a les 20.30 h
Un any més tenim el plaer de presentar el resultat del treball fet aquest any en el taller intergeneracional. Aquest cop hem repensat alguns contes clàssics per tal de deixar-hi la nostra empremta.
.  
Platea, Grup De Teatre Jove - Shakespeare Mola Veure imatge de Platea, Grup De Teatre Jove - Shakespeare Mola  (nova finestra)
4 de juny, a les 19.30 h
Aquest espectacle és un intent de representar totes les obres dramàtiques de Shakespeare des de la nostra visió i meravellosa joventut..  

Agenda del dia

 més activitats [+]
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400