Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de Pandere, instal·lació de Mercedes Mangrané / Foto de Roberto Ruiz (nova finestra)
09/10/2019

Galeries i centres d’art de L’H participen en una nova edició del Barcelona Gallery Weekend

L’Hospitalet participa en la cinquena edició del Barcelona Gallery Weekend, que tindrà lloc del 10 al 13 d’octubre a galeries, centres d’art i diferents espais de la ciutat. Enguany, vol destacar la importància de l’art en el procés de construcció de les ciutats amb l’estrena d’un nou format, Composicions, que portarà l’art a l’aire lliure.
Veure imatge de L’EMMCA rep la visita d’una delegació europea de la xarxa ONSTAGE (nova finestra)
04/10/2019

L’EMMCA rep la visita d’una delegació europea de la xarxa ONSTAGE

Professionals procedents de les sis ciutats que formen, amb L’Hospitalet, la xarxa ONSTAGE-escoles de música per al canvi social, assistiran del 7 al 10 d’octubre a diferents activitats de l’Escola de Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA) de la ciutat.
Veure imatge de There Was a Fiesta! Comença l'espectacle! (nova finestra)
26/09/2019

There Was a Fiesta! Comença l'espectacle!

La temporada professional de música i escena de l’Auditori Barradas i el Teatre Joventut s'ha posat en marxa amb la presentació de la programació a l’Auditori Barradas. Amb l'espectacle There Was a Fiesta! ha començat l'espectacle.
Veure imatge de L'Hospitalet participa en la Nit Europea de la Recerca (nova finestra)
26/09/2019

L'Hospitalet participa en la Nit Europea de la Recerca

L’Hospitalet participa per primera vegada en la Nit Europea de la Recerca amb diverses activitats que tindran lloc divendres i dissabte. Aquest és un esdeveniment que se celebra el darrer divendres del mes de setembre amb l’objectiu d’apropar la ciència, la recerca i la tecnologia a la ciutadania.
Veure imatge de Torna el CREA, la trobada del Districte Cultural L'H (nova finestra)
25/09/2019

Torna el CREA, la trobada del Districte Cultural L'H

El Centre d'Art Tecla Sala torna a ser l'escenari del CREA, la trobada professional del Districte Cultural, una oportunitat per aglutinar en un mateix dia i espai el teixit creatiu de L’Hospitalet. En els darrers anys, el Districte Cultural de L’Hospitalet s’ha convertit en un pol d’atracció d’artistes, creatius i empreses culturals de l’àrea metropolitana i, avui en dia, ja compta amb més de 550 agents dels sectors creatius.
Veure imatge de La ciència també és espectacle (nova finestra)
16/09/2019

La ciència també és espectacle

Explicar conceptes científics de forma amena i, fins i tot, divertida és l’objectiu del cicle Ciència a Escena, un petit festival dedicat a muntatges escènics amb la ciència o la tècnica com a fil conductor. Organitzat per Pessics de Ciència, els espectacles tindran lloc al Centre Cultural Sant Josep del 17 al 21 de setembre.
Veure imatge de Viatgem “De París a Nova York” a través dels gravats de la Col•lecció Gelonch Viladegut (nova finestra)
03/09/2019

Viatgem “De París a Nova York” a través dels gravats de la Col•lecció Gelonch Viladegut

L’Harmonia acull l’exposició De París a Nova York, un conjunt de gravats i obra gràfica dels grans artistes del moment pertanyents a la Col•lecció Gelonch Viladegut. El fil conductor és la permanència del gravat a través del temps, a través de les èpoques, amb els canvis estètics i amb la incorporació de noves tècniques i llenguatges.
Veure imatge de Intervenció artística de La TonaL'H a les columnes de la Riera Blanca (nova finestra)
18/07/2019

Intervenció artística de La TonaL'H a les columnes de la Riera Blanca

Els ajuntaments de L’Hospitalet i de Barcelona han col•laborat per dignificar un tram del carrer de la Riera Blanca, les columnes del pont que hi ha a la sortida del metro de Santa Eulàlia, amb una intervenció artística duta a terme pel col•lectiu d’artistes La TONAL’H, ubicat a la fàbrica Nau TONAL’H, del Districte Cultural L’H, format per artistes de diferents disciplines i que acull creadors i creadores de les dues ciutats
Veure imatge de Casa Espanya acull l’exposició “Parèntesi?” al voltant de la Guerra Civil i el franquisme (nova finestra)
17/07/2019

Casa Espanya acull l’exposició “Parèntesi?” al voltant de la Guerra Civil i el franquisme

Com era L’Hospitalet durant la Segona República i els primers anys del franquisme i com vivia la població durant l’època. Aquests són els arguments de l’exposició “Parèntesi?”, que dijous, 18 de juliol, s’inaugura a Casa Espanya. Tractats des d’una perspectiva temàtica, l’exposició té un argument narratiu explicat per quatre personatges ficticis.
Veure imatge de L’EMMCA rep el reconeixement de les Millors Pràctiques 2019 atorgat per l’European Public Sector Award (nova finestra)
25/06/2019

L’EMMCA rep el reconeixement de les Millors Pràctiques 2019 atorgat per l’European Public Sector Award

L’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts ha estat premiada com una de les Millors Pràctiques 2019 per L’European Public Sector Award (EPSA). De les 160 candidatures presentades a l’edició d’enguany s’han seleccionat 40 projectes de 14 països europeus, un dels quals és l’EMMCA.

Et recomanem

Veure imatge de Lídia Pujol & Guillermo Rizzotto (nova finestra)
Diumenge, 13 d'octubre, 19 h

Lídia Pujol & Guillermo Rizzotto

13 Maneres de cantar les 40
ART LLOBET. Festival de les Arts i la Guitarra
Lídia Pujol és una cantant d’històries, emocions i idees. Els continguts que nodreixen la seva música i espectacles abasten la poesia, el teatre, el pensament crític, l’espiritualitat i la política i es converteixen en converses singulars.
Veure imatge de Teatre per a tota la família: Peter Pan (nova finestra)
Diumenge, 13 d'octubre, 18 h
El Capità Garfi ha tornat a l’illa de Mai Més. Vol vèncer d’una vegada en Peter Pan i fer-se l’amo de l’illa. Per Això, ha ideat un pla malèfic: segrestar la fada Campaneta.
Veure imatge de Lluís Companys i l’Olimpíada Popular de 1936 (nova finestra)
Dimarts, 15 d'octubre, 19.30 h
Amb motiu del 79è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys, president de la Generalitat durant la Segona República, el Centre d’Estudis ha convocat la conferència Lluís Companys i l’Olimpíada Popular de 1936. La xerrada anirà a càrrec de Xavier Pujadas Martí, un dels referents en l’estudi de l’esport en l’àmbit estatal.
Veure imatge de Javier Ruibal (nova finestra)
Dimecres, 16 d'octubre, 21 h
El trobador gadità Javier Ruibal ha anat acumulant un cançoner que porta al barret. O a la gorra, que l'utilitza més. El cantautor i guitarrista fa molts anys que fa brillar la seva creativitat. El seu talent impregna discos embrionaris, amb títols tan clarividents com 'Darse a vivir' –"Vuela, / apura el poco tiempo que nos queda, procúrate unas alas y a volar".
Veure imatge de Raphaëlle (nova finestra)
Divendres, 18 d'octubre, 20.30 h

Raphaëlle

La Conquesta del Pol Sud
Raphaëlle és una mirada fascinada per un món en plena transformació, una transformació que afecta tots els àmbits de les nostres vides i que, especialment, està redefinint el rol dels gèneres. És la divisió home-dona una construcció cultural? De quina forma ens relacionem amb els nostres referents? Com ens condicionen? Quina mirada projectem sobre les minories? Què vol dir ser dona? Què vol dir ser home?
Veure imatge de Crimen y Telón (nova finestra)
Dissabte, 19 d'octubre, 20 h
Un homenatge al teatre universal en forma de thriller de gènere negre ambientat en un futur proper on les arts estan prohibides, Una investigació contra rellotge on l’assassí podria ser qualsevol, inclús vostès, senyors espectadors.
Veure imatge de Acròbates al carrer (nova finestra)
Dissabte, 26 d'octubre, tot el dia

Acròbates al carrer

Fira de la poesia
El tret de sortida del Festival Acròbates 2019 omplirà el dia d’activitats al voltant de la música i la poesia. Consulteu el programa previst i gaudiu amb nosaltres de la poesia durant tot el dia!
Veure imatge de Shuarma & Benjamín Prado (nova finestra)
Dissabte, 26 d'octubre, 20:30 h

Shuarma & Benjamín Prado

Poetry & Rock
Festival Acròbates
Un moment per unir tot l'univers creatiu del Benjamín Prado i Shuarma, compartint escenari en una gira de recitals on la música i la poesia faran de fil conductor, una experiència inoblidable i colpidora.
Troia, una veritable odissea!Veure imatge de Troia, una veritable odissea! (nova finestra)
Dissabte, 26 d'octubre, 20 h
Troia, una veritable odissea! és un espectacle que emocionarà per la qualitat de la música, interpretada només amb la veu, i per la poètica posada en escena visual i emotiva, utilitzant diferents estils teatrals i coreografies. Un espai escènic evocador de telons gegants, simbolitzant un llibre, arrodoneix l’estètica del muntatge, amb un vestuari contemporani que transporta a un món imaginari on tot és possible, i una acurada il•luminació que ressegueix i reforça l’evolució del relat en tot moment.
Veure imatge de Carles Dénia (nova finestra)
Divendres, 8 de novembre, 20.30 h

Carles Dénia

Cant espiritual
Cant espiritual ha estat premiat com el millor disc de fusió als premis Carles Santos 2018 de la Generalitat Valenciana. Un disc basat en l'obra homònima d’Ausiàs Marc. 
"El resultat de tot plegat és senzillament enlluernador… ens en dóna una lectura inspiradíssima, encesa de caràcter i sensualitat… Un Dénia que excel•leix en qualsevol context i registre i que és mostra en tota la seva plenitud…" J.V. Frechina, Eldiario.es

Agenda del dia

 més activitats [+]
 • Barcelona Gallery Weekend a L’Hospitalet

  del dijous 10 al diumenge 13 d'octubre
  Diversos equipaments i espais al carrer
 • Veure imatge de Barcelona Gallery Weekend a L’Hospitalet (nova finestra)

  Barcelona Gallery Weekend a L’Hospitalet

  del dijous 10 al diumenge 13 d'octubre
  Diversos equipaments i espais al carrer
 • Veure imatge de Lídia Pujol & Guillermo Rizzotto (nova finestra)

  Lídia Pujol & Guillermo Rizzotto

  Diumenge, 13 d'octubre, 19 h
  Auditori Barradas
 • Veure imatge de Teatre per a tota la família: Peter Pan (nova finestra)

  Teatre per a tota la família: Peter Pan

  Diumenge, 13 d'octubre, 18 h
  Auditori La Torrassa
 • Veure imatge de Exposició fotogràfica “What Our Eyes See” (Què veuen els nostres ulls) (nova finestra)

  Exposició fotogràfica “What Our Eyes See” (Què veuen els nostres ulls)

  del divendres 20 de setembre al divendres 18 d'octubre
  Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
 • Veure imatge de Dia Mundial de la Salut Mental 2019 (nova finestra)

  Dia Mundial de la Salut Mental 2019

  del dijous 10 al dissabte 19 d'octubre
  Diversos espais
 • Veure imatge de Taller: Escriptura dramàtica, a càrrec d'Estel Solé (nova finestra)

  Taller: Escriptura dramàtica, a càrrec d'Estel Solé

  del dimecres 9 al dimecres 23 d'octubre, 18h.
  Biblioteca Josep Janés
 • Veure imatge de Exposició: Círculo Solidario contra la violencia de género (nova finestra)

  Exposició: Círculo Solidario contra la violencia de género

  del divendres 27 de setembre al divendres 25 d'octubre
  Auditori Barradas
 • Veure imatge de Exposició d'astrofotografia: "La terra és al cel" (nova finestra)

  Exposició d'astrofotografia: "La terra és al cel"

  del dimecres 9 al divendres 25 d'octubre
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Omple el teu carnet del Mag d'Oz (nova finestra)

  Omple el teu carnet del Mag d'Oz

  del dilluns 7 al dissabte 26 d'octubre
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Exposició de Francesc de Diego Fuertes  (nova finestra)

  Exposició de Francesc de Diego Fuertes 

  del dimecres 9 al dimecres 30 d'octubre
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Exposició: "Searching for Paititi" (nova finestra)

  Exposició: "Searching for Paititi"

  del dijous 3 al dijous 31 d'octubre
  Centre Cultural Bellvitge-Gornal
 • Veure imatge de Parèntesi? L'Hospitalet abans i després de la Guerra Civil Espanyola (nova finestra)

  Parèntesi? L'Hospitalet abans i després de la Guerra Civil Espanyola

  del dijous 18 de juliol al diumenge 3 de novembre
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de Laboratori de videoart: "Fenómenos Imaginarios" (nova finestra)

  Laboratori de videoart: "Fenómenos Imaginarios"

  del dimarts 1 d'octubre al dijous 7 de novembre, de 15 a 20 h
  Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
 • Veure imatge de Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet (nova finestra)

  Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet

  del divendres 11 d'octubre al dissabte 9 de novembre
 • Veure imatge de Circunstancias Materiales (nova finestra)

  Circunstancias Materiales

  del dijous 10 d'octubre al divendres 29 de novembre
  Galeria Ana Mas Projects
  Isaac Peral, 7
 • Veure imatge de Exposició "De Paris a New York". Gravats de la col•lecció Gelonch-Viladegut (nova finestra)

  Exposició "De Paris a New York". Gravats de la col•lecció Gelonch-Viladegut

  del dijous 5 de setembre al diumenge 1 de desembre
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de Hospisona 2019 (nova finestra)

  Hospisona 2019

  del diumenge 15 de setembre al dissabte 7 de desembre
  Sala Salamandra (Av Carrilet, 235  L'Hospitalet de Llobregat)
 • Veure imatge de Exposició: Isabel Servera_Fer temps (nova finestra)

  Exposició: Isabel Servera_Fer temps

  del dijous 10 d'octubre al diumenge 8 de desembre
  Fundació Arranz-Bravo
 • Veure imatge de Fer temps (nova finestra)

  Fer temps

  del dijous 10 d'octubre al diumenge 8 de desembre
  Fundació Arranz-Bravo
 • Veure imatge de Grup d'iniciació a la llengüa alemanya: nivells A1 i A2 (nova finestra)

  Grup d'iniciació a la llengüa alemanya: nivells A1 i A2

  del dissabte 14 de setembre al dissabte 14 de desembre, de 10 a 12 i de 12 a 14 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de MMXIX El rapte d'Europa (nova finestra)

  MMXIX El rapte d'Europa

  del dissabte 12 d'octubre al diumenge 15 de desembre
  ASSOCIACIÓ CULTURAL TALLER PUBILLA KASAS
 • Veure imatge de (nova finestra)

  del dilluns 7 d'octubre al dilluns 16 de desembre
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Grup de conversa en català (nova finestra)

  Grup de conversa en català

  del dilluns 7 d'octubre al dilluns 16 de desembre, de 16 a 17h
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Vine a cantar a GospeL'Hearts (nova finestra)

  Vine a cantar a GospeL'Hearts

  del dilluns 7 d'octubre al dilluns 16 de desembre, de 20 a 22 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Club de Lectura en Veu Alta: Per tenir casa cal guanyar la guerra, del Joan Margarit (nova finestra)

  Club de Lectura en Veu Alta: Per tenir casa cal guanyar la guerra, del Joan Margarit

  del dimarts 17 de setembre al dimarts 17 de desembre, 12h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Grup de conversa en català (nova finestra)

  Grup de conversa en català

  del dimarts 8 d'octubre al dimarts 17 de desembre, dimarts, a les 12 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Club de Conversa en Català (nova finestra)

  Club de Conversa en Català

  del dimecres 18 de setembre al dimecres 18 de desembre, 12h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Club de Lectura Fàcil en Català (nova finestra)

  Club de Lectura Fàcil en Català

  del dimecres 18 de setembre al dijous 19 de desembre, 18h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Grup de Conversa en Anglès Hello Bòbila! (nova finestra)

  Grup de Conversa en Anglès Hello Bòbila!

  del dijous 19 de setembre al dijous 19 de desembre, 19h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Hello Kids (nova finestra)

  Hello! Kids

  del dijous 3 d'octubre al dijous 19 de desembre
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Club Altaveu (nova finestra)

  Club Altaveu. Club de lectura en veu alta

  del dilluns 7 d'octubre al dijous 19 de desembre, 17:30h
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Cant amb la Coral Heura. Cor femení (nova finestra)

  Cant amb la Coral Heura. Cor femení

  del divendres 13 de setembre al divendres 20 de desembre, de 20 a 22 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Curs de guitarra per a infants (nova finestra)

  Curs de guitarra per a infants

  del divendres 20 de setembre al divendres 20 de desembre
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de © Ilusiones. Fanny Galera, 2014 (nova finestra)

  Teixint identitats

  del dijous 10 d'octubre de 2019 al diumenge 26 de gener de 2020
  Centre d'Art Tecla Sala
 • Veure imatge de Hello Teens: grup de conversa en anglès per a joves (nova finestra)

  Hello Teens: grup de conversa en anglès per a joves

  del dijous 3 d'octubre de 2019 al dijous 28 de maig de 2020
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Grup de conversa en castellà (nova finestra)

  Grup de conversa en castellà

  del dijous 3 d'octubre de 2019 al dijous 11 de juny de 2020, dijous, a les 15:30 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de #VaDeCerca. Visita escolar per a Educació Secundària (nova finestra)

  #VaDeCerca. Visita escolar per a Educació Secundària

  del dimecres 2 d'octubre de 2019 al dimecres 17 de juny de 2020
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Hello Florida: grup de conversa en anglès (nova finestra)

  Hello Florida: grup de conversa en anglès

  del dimecres 2 d'octubre de 2019 al dimecres 17 de juny de 2020, dimecres, a les 19 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Visites guiades infantil i primària (nova finestra)

  Visites guiades infantil i primària

  del dimecres 18 de setembre de 2019 al dijous 18 de juny de 2020
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Visites guiades. INFANTIL I PRIMÀRIA (nova finestra)

  Visites guiades. INFANTIL I PRIMÀRIA

  del dimecres 18 de setembre de 2019 al dijous 18 de juny de 2020
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Visites guiades. INFANTIL I PRIMÀRIA (nova finestra)

  Visites guiades. INFANTIL I PRIMÀRIA

  del dimecres 18 de setembre de 2019 al dijous 18 de juny de 2020
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Classes d'àrab per a nens (nova finestra)

  Classes d'àrab per a nens

  del dilluns 7 d'octubre de 2019 al dijous 18 de juny de 2020
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Balls diversos (nova finestra)

  Balls diversos

  del dimarts 1 d'octubre de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Català (nova finestra)

  Català

  del dimarts 1 d'octubre de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Tall i confecció (nova finestra)

  Tall i confecció

  del dimarts 1 d'octubre de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Dibuix i pintura (nova finestra)

  Dibuix i pintura

  del dimarts 24 de setembre de 2019 al dijous 16 de juliol de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Classes de Guitarra (nova finestra)

  Classes de Guitarra

  del dilluns 2 de setembre de 2019 al dilluns 27 de juliol de 2020
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)

  Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet

  des del 29 de setembre
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)

  L'Hospitalet: un indret, una història

  des del 26 de març
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)

  L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX

  des del 26 de gener
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'H Interactiva (nova finestra)

  L'H Interactiva

  des del 19 de juliol
  Centre Cultural Metropolità Tecla Sala
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400