Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
 • Veure imatge de Perutxo i Abacus se sumen a la campanya #LlibreriesObertes (nova finestra)
  27/03/2020

  Perutxo i Abacus se sumen a la campanya #LlibreriesObertes

  Les llibreries Perutxo i Abacus de L’Hospitalet s’han sumat a la iniciativa Llibreries obertes sorgida per fer front al tancament de botigues i garantir que, a la sortida del confinament, puguin reobrir els negocis. La iniciativa neix de la cooperativa SOM* i l’agència Mortensen.
 • Veure imatge de El teatre és esperança i inspiració (nova finestra)
  27/03/2020

  El teatre és esperança i inspiració

  Avui és el Dia Mundial del Teatre, una commemoració que enguany se celebra amb tots els teatres tancats a causa de l'emergència sanitària provocada per la COVID-19. Els teatres municipals de Catalunya han elaborat un manifest on fan palesa aquesta situació i on es reivindica l'esperit de l'art escènica i es convida a gaudir del teatre quan sortim d'aquesta crisi.
 • Veure imatge de Suspensió de les Festes de Primavera (nova finestra)
  21/03/2020

  Suspensió de les Festes de Primavera

  L’Ajuntament de L’Hospitalet ha decretat la suspensió de les Festes de Primavera a causa de l’estat d’alarma. Les Festes s’havien de celebrar a la ciutat del 23 al 26 d’abril. La situació d’emergència sanitària ocasionada per la Covid-19 i les mesures preses tant pel Govern central com per la Generalitat obliguen a prendre aquesta decisió.
 • Veure imatge de Recreat Meeting, cites creatives online (nova finestra)
  20/03/2020

  Recreat Meeting, cites creatives online

  La Costa Comunicació i Karakter Studio impulsen una trobada cultural virtual durant la fase de confinament provocada pel Coronavirus amb l’organització del Recreat Meetings, un format de trobades online professionals del sector creatiu que tindrà lloc durant el matí del 26 de març.
 • Veure imatge de Mesures preventives pel coronavirus (nova finestra)
  12/03/2020

  Mesures preventives pel coronavirus

  L’agenda cultural de L’Hospitalet s’ha vist afectada per l’evolució del coronavirus, amb la desconvocatòria d’activitats i el tancament d’equipaments. A partir d’aquesta tarda tanquen les vuit biblioteques, l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, Centres Culturals,, torre Barrina, Museu de L’Hospitalet, Centre d’Art Tecla Sala i Fundació Arranz-Bravo.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400