Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Cerca les activitats de L'Hospitalet

 
districte1 districte2 Districte3 districte4 districte5 districte6

Els tres actes més consultats

 • Veure imatge de FESTA MAJOR DE BELLVITGE 2018 (nova finestra)

  FESTA MAJOR DE BELLVITGE 2018

  del 8 al 16 de setembre
  Amb l'inici del setembre arriba la Festa Major a Bellvitge. Sens dubte el millor moment de l'any per omplir d'activitat els passeigs i les places del barri. retrobar-nos amb el veïnat en un ambient fora del que és habitual, compartir plegats una bona estona i conèixer millor la feina de les nostres entitats.

  Els espais principals on es focalitzen les activitats son: l'eix de l'entorn de la plaza del Mercat, acabada de reformar, i la de la Cultura; i el parc metropolità. El primer es el lloc per als "xiringuitos", les orquestres, les havaneres, els jocs de taula o el teatre. Mentre que al parc es concentra l'activitat més infantil i juvenil, amb el DJ, la salsa, els concerts, o una focs d'artifici que posaran el tancament a la festa.

  https://www.facebook.com/ccbellvitgegornal/posts/1876234585770500
 • La Chana, diosa del compásVeure imatge de La Chana, diosa del compás (nova finestra)

  La Chana, diosa del compás

  Dissabte, 20 d'octubre, 20 h
  Teatre Joventut
  Antonia Santiago Amador “La Chana” neix a L’Hospitalet el 1946. És una artista creadora genial, autodidacta i irrepetible. Ha tingut dos etapes d’esplendor professional: una entre 1966 fins 1980 i una altre entre 1985 i 1991; ambdues interrompudes per un període de cinc anys de silenci artístic. Ara tenim la oportunitat de gaudir de nou del seu talent.
 • Veure imatge de Joan Dausà - Ara som gegants (nova finestra)

  Joan Dausà - Ara som gegants

  Dissabte, 29 de setembre, 20 h
  Teatre Joventut
  Joan Dausà publica el disc Ara som gegants després de tres anys de silenci discogràfic. Un treball que celebra la vida tal i com és: intensa, reflexiva i il·lusionant. No cal ser gran per ser gegant. Només cal confiar en la vida. Tots hem estat gegants alguna vegada. I ho tornarem a ser.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400