Ayuntamiento de L'Hospitalet

Agenda

Busca las actividades de L'Hospitalet

 
districte1 districte2 Districte3 districte4 districte5 districte6

Els tres actes més consultats

 • Tancament del Teatre Joventut per prevenció del Coronavirus

  del dijous 12 de març al dimecres 30 de setembre
  Teatre Joventut

  Com bé sabeu segueix el confinament i sembla que s’allargarà per tal de que la pandèmia que estem patint no avanci i puguem retornar a la vida normal. És per aquest motiu que, desde el Teatre Joventut, hem decidit tancar la temporada fins el més de setembre, suspenent els dos darrers espectacles que encara seguien en cartell. També se suspèn la Mostra de Teatre de la ciutat que s’havia de celebrar el proper mes de juny.

  Res ens causa més dolor que haver de seguir suspenent actes i no poder-vos oferir l’accés a la cultura que ens és propi, però les circumstàncies manen.

  Us esperem a la tornada a la normalitat, a totes i tots, que no falti ningú. Fins ben aviat i recordeu QUEDEU-VOS A CASA.

  Seguirem informant-vos segons l'evolució dels esdeveniments.

  Lamentem les molèsties. Un cop tinguem més informació, us la comunicarem puntualment.

  Informar-vos també que l'import de les entrades venudes on line ja ha estat retornat i que, les adquirides en taquilla us seran reemborsades tant aviat puguem obrir la taquilla del teatre. Us anirem informant.També us recordem que, per tal de que us sigui reintegrat l'import de les entrades adquirides a la taquilla del teatre, caldrà que aporteu les mateixes físicament.

  Teatre Joventut

 • Veure imatge de Home Sweet Home (nova finestra)

  Home Sweet Home

  del dimarts 30 de juny al diumenge 23 d'agost
  Centre d'Art Tecla Sala

  L’exposició “Home Sweet Home” pren com a punt de partida el testimoni anònim d’Una mujer en Berlín, que narra com la guerra es va endur la primavera del 1945. L’edició del “Solstici” d’enguany s’ha gestat en un marc sense precedents, en què sembla que la primavera també hagi passat de llarg.

 • Rafael Álvarez “El Brujo”- DOS TABLAS Y UNA PASIÓNVeure imatge de Rafael Álvarez “El Brujo”- DOS TABLAS Y UNA PASIÓN (nova finestra)

  Rafael Álvarez “El Brujo”- DOS TABLAS Y UNA PASIÓN

  Diumenge, 20 de setembre, 19:00 h
  Teatre Joventut
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400