Ayuntamiento de L'Hospitalet

Agenda

Busca las actividades de L'Hospitalet

 
districte1 districte2 Districte3 districte4 districte5 districte6

Els tres actes més consultats

 • La disputaVeure imatge de La disputa (nova finestra)

  La disputa

  Divendres, 5 d'abril
  Teatre Joventut

  Un apassionant i enriquidor debat entre dos dels homes mes brillants de la Il·lustració, pares espirituals de la Revolució Francesa, que ens recorda que: "hem de saber cultivar el propi jardí"; dirigit i interpretat magistralment per Josep Mª Flotats junt amb Pep Planas.

 • Veure imatge de Marc Parrot (nova finestra)

  Marc Parrot

  Divendres, 1 de març
  Teatre Joventut

  Turisme per la memòria no és només una celebració. Amb motiu dels 30 anys de carrera, en Marc Parrot ha creat un nou espectacle en el qual reviu, a través de les cançons i en un ordre cronològic, el que ha estat el seu recorregut artístic. Partint d'un escenari completament buit en Marc, tot sol, va construint i recreant espais que ens conviden a recórrer de nou el que ha estat la seva trajectòria.

 • Veure imatge de Aquí (nova finestra)

  Aquí

  Dissabte, 9 de març
  Centre d'Art Tecla Sala

  La coreògrafa Lorena Nogal i la companyia Hotel Col·lectiu Escènic s'uneixen per explorar, en un espectacle únic, la ressonància del cos com a material orgànic en un espai arquitectònic que, en aquest cas, está integrat pels espais interiors del Centre d’Art Tecla Sala. Aquí és un acte de contemplació i una invitació per a participar de la natura sempre canviant i efímera que succeeix Aquí. Dansa Metropolitana.

Ayuntamiento de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400