Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Cerca les activitats de L'Hospitalet

 
districte1 districte2 Districte3 districte4 districte5 districte6

Els tres actes més consultats

 • Veure imatge de Melting Landscapes (nova finestra)

  Melting Landscapes

  del dijous 4 d'abril al dissabte 11 de maig
  Sala polivalent del Mercat de la Florida (2 planta)
  C. de la Primavera / Enginyer Moncunill
  El fotògraf Fernando Moleres ens presenta una mostra amb 36 fotografies que ha recopilat després de diverses expedicions a l’Àrtic. La mirada de Moleres ofereix una perspectiva personal de la fragilitat d’aquests paisatges que estan desapareixent a causa de l'escalfament global.
 • Veure imatge de Exposició: No estem sols, vivim amb la memòria (nova finestra)

  Exposició: No estem sols, vivim amb la memòria

  del dimecres 10 d'abril al diumenge 12 de maig, 19:00 h
  Auditori Barradas
  "Aquesta col·lecció de pintures s’inspira en fotografies fetes durant la guerra civil espanyola, escenes que desprenen una gran emotivitat i duresa. Han estat dos anys de treball pictòric, de reflexió personal, per arribar a transmetre amb la meva pintura una visió lliure i abstracta dels moments d’aquell conflicte. Proposo observar les pintures en silenci per sentir l’experiència viscuda i el que ens explicaven els nostres avis sobre la guerra, l’exili i la privació de llibertat".  
 • Veure imatge de Jorge Blass (nova finestra)

  Jorge Blass

  Dissabte, 27 d'abril, 20 h
  Teatre Joventut
  L’estrella de la màgia americana David Copperfield ha declarat: “Jorge Blass eleva l’art de la màgia a un altre nivell”. Ho podràs comprovar amb els teus propis ulls. Al·lucinaràs amb l’extraordinària manera de fer màgia. Noves i sorprenents il·lusions en un espectacle per a tota la família. Efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions i desaparicions, levitacions i màgia interactiva on el públic serà protagonista. I tot envoltat d’un ambient misteriós i una cuidada estètica que aconsegueix que tornem a il·lusionar-nos i somiar amb l’impossible.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400