Agenda

Cerca les activitats de L'Hospitalet

 
districte1 districte2 Districte3 districte4 districte5 districte6

Els tres actes més consultats

 • Javier Gurruchaga y la Orquesta MondragónVeure imatge de Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón (nova finestra)

  Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón

  Dissabte, 5 de febrer, 20 h
  Teatre Joventut

  Historias extraordinarias és el nou espectacle en forma de recorregut per les genuïnes pàgines de contes i relats fascinants en els que La Mondragón ens ha introduït durant més de quaranta anys. Un viatge que el mateix Gurruchaga defineix com divertit, terrorífic, nostàlgic, vitalista, teatral i musical.

 • Marina RossellVeure imatge de Marina Rossell (nova finestra)

  Marina Rossell

  Dissabte, 29 de gener, 20 h
  Teatre Joventut

  La Marina Rossell, en aquest nou disc, "300 crits", segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Quines cançons crea França després de l’ocupació? I es troba amb “Sous le ciel de Paris” (Sota el cel de París), “Avec le temps” (El temps se’n va) de Léo Ferrer, “J’attendrai” (Jo t’esperaré), “Je ne regrette rien” (No me’n penedeixo de res), d’Edith Piaf… Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions.

 • Nacho VegasVeure imatge de Nacho Vegas (nova finestra)

  Nacho Vegas

  Dissabte, 9 d'abril, 20 h
  Teatre Joventut

  Amb dues dècades de trajectòria, el cantautor Nacho Vegas és una de les veus de referència en l'àmbit de les músiques populars i la cançó com a eina social i política. Durant els primer dies de 2022 veu la llum el seu desè disc, amb sons i ritmes totalment nous en la seva trajectòria. El disc portarà l’asturià per fer una llarga gira per tota la geografia i farà cap al Barnasants.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400