Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Cerca les activitats de L'Hospitalet

 
districte1 districte2 Districte3 districte4 districte5 districte6

Els tres actes més consultats

 • Veure imatge de Òpera & Eròtica (nova finestra)

  Òpera & Eròtica

  Diumenge, 28 d'octubre, 19 h
  Auditori Barradas
  La presència de la sensualitat, dels gèneres masculí i femení i de la sexualitat en la música clàssica sempre ha estat intensa. Òpera & Eròtica ens mostra com,  a diferència de la música popular, l’existència de l’erotisme en la música vocal clàssica hi té lloc de manera implícita.
 • Veure imatge de Un tret al cap (nova finestra)

  Un tret al cap

  Dissabte, 10 de novembre, 20 h
  Teatre Joventut
  Un tret al cap s’apropa al gènere del thriller periodístic sense renunciar a l’humor a la dimensió íntima dels personatges. Una periodista acomiadada, una víctima que demana insistentment que es faci públic el seu cas. I una dona (la germana de la periodista) que només vol gaudir dels darrers anys de la seva vida en plenitud. Entre les tres es crea un triangle en el que tot allò que és tant difícil de dir és justament el que els permetrà sortir del carreró sense sortida on han anat a parar.
 • Veure imatge de Mundo obrero - Teatro del Barrio (nova finestra)

  Mundo obrero - Teatro del Barrio

  Divendres, 16 de novembre, 20.30 h
  Teatre Joventut
  Café La Tranquilitat, avinguda del paral·lel, Barcelona anys 20 del segle passat. Un indigent s’apropa a una taula i demana una moneda a un home. Aquest treu una pistola de la jaqueta, la posa a la ma de l’indigent i li diu: “Ves al banc i agafa tot allò que necessitis. Es teu”.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400