Ajuntament de L'Hospitalet

Dades estadístiques

Baròmetre municipal

Baròmetre d'opinió municipal

En aquest espai podreu conèixer i consultar quines són les característiques sociològiques del vostre municipi, veure quina és l’opinió que tenen els hospitalencs sobre la seva ciutat, els seus serveis, la gestió municipal i, fins i tot, conèixer quines són les principals preocupacions dels seus veïns i veïnes.

Transparència

Iniciem una nova etapa adreçada a facilitar l’accés a la informació. Per això volem oferir-vos a través del web municipal la consulta i l’accés a les taules i la base de dades del baròmetre d’opinió municipal.

Visor del baròmetre d’opinió pública

L’Ajuntament de L’Hospitalet vol aprofundir en el coneixement de l’opinió pública de la ciutadania a través d’eines visuals i fàcils d’utilitzar. Com a novetat d’enguany, posem marxa el Visor del Baròmetre d’Opinió Pública de L’H amb perspectiva de gènere per facilitar l’anàlisi de l’opinió de dones i homes respecte a la ciutat. Les dades s’encreuen també per l’edat, els estudis i l’origen de les persones enquestades per incorporar-ne la interseccionalitat de gènere. Aquest visor anirà ampliant el nombre de característiques en edicions futures del Baròmetre.

El visor mostra indicadors de cinc blocs temàtics del Baròmetre d’opinió municipal 2023: Imatge de la ciutat, Economia familiar i problemes, Gestió municipal, Actualitat i Valors polítics. Per a més detall, podeu consultar tots els resultats del Baròmetre en obert al portal de dades obertes municipal.

Enquesta sobre els barris de L'Hospitalet 2017

Rendició de comptes

Baròmetre d'opinió municipal 2013

Rendició de comptes

Baròmetre d’Opinió Municipal 2012

Rendició de comptes

Enquesta d’ús de l’espai del “correcan” 2016

Rendició de comptes

El cost que aquest estudi té per cada ciutadà de L'Hospitalet és de 0,00865 €.

Estudi d'usuaris de biblioteques 2012

Rendició de comptes

Estudi impulsat i realitzat per la Diputació de Barcelona que ha suposat un cost de 0 euros als ciutadans de L’Hospitalet.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400