Programa municipal per a la dona

Programa Municipal per a la Dona

Notícies

 • 16/09/2021

  16/9/2021 35 Anys del CAID

  L'Hospitalet celebra aquest any el 35è aniversari del Centre d'Atenció i Informació a la Dona (CAID). Us convidem a gaudir dels diferents actes que s'organitzen, començant aquest diumenge 19 de setembre a la Plaça de Can Colom 1, seu del CAID.

 • 10/09/2021

  DONES LLUM I CIUTAT AL DISTRICTE II

  Us presentem les intervencions artístiques realitzades per l'Andrea B-Toy en els barris de Collblanc i la Torrassa del Districte II de la nostra ciutat

 • 10/09/2021

  DONES, LLUM I CIUTAT AL DISTRICTE I

  Us presentem les intervencions artístiques realitzades al Districte I de la nostra ciutat. Les seves autores son la Susanna Pinto al barri del Centre, la Ninoska Juan al barri de Sant Josep i l'Alejandra Nores al barri de Sant Feliu.

   

 • 27/07/2021

  DONES, LLUM I CIUTAT L'H

  Amb motiu del Dia de la Dona es van realitzar intervencions artístiques a l'espai urbà a diferents punts de la nostra ciutat. Us presentem la caixa de llum realitzada per la Irene López León amb una frase de Clara Campoamor a la Plaça de Colom en el barri de Santa Eulàlia.

 • 10/06/2021 10:30:00

  L’Hospitalet incorporarà  la perspectiva de gènere  en el disseny d’espais públics

  Les actuacions previstes serviran per donar utilitat a espais sense ús i es planificaran amb la participació de les entitats ciutadanes de cada barri i de la Taula de la Dona Els criteris que s’estableixin també s’aplicaran en el conjunt de les actuacions urbanístiques que es realitzin al municipi La iniciativa s’inscriu dins dels objectius de desenvolupament sostenible relatius a la igualtat de gènere i a les ciutats sostenibles recollits, com la resta, al PAM 2020-2023

  L’Ajuntament ha encarregat un estudi per incorporar la perspectiva de gènere en el disseny d’espais públics sense ús. Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar els elements d’urbanització i la utilització de diversos espais que, per la seva ubicació i disposició, tenen poc ús per part de la ciutadania, per la dificultat d’accedir-hi, per la sensació d’inseguretat que suposa el seu ús per a certs col·lectius o per no ser de gaire utilitat per a la població a causa de la seva configuració.

 • 09/06/2021 12:30:00

  Presentació del programa Inserdones

  Impulsat pel Pacte Local per l’Ocupació de L’Hospitalet, l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb l’objectiu de contribuir a la millora de l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les dones

  Aquest matí s’ha presentat la tercera edició del programa Inserdones, un projecte impulsat pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet, l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que té com a objectiu contribuir a la millora de l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les dones.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400